20 SUOSIKKIANI JOLIEN VALIKOIMASTA

20 SUOSIKKIANI JOLIEN VALIKOIMASTA

Listasin 20 kosmetiikan suosikkiani Jolien verkkokaupasta.

Kaupallinen yhteistyö Jolie

Minua pyydettiin mukaan Jolien ystäväkirja -kampanjaan ja koska Jolielta löytyy paljon suosikkituotteitani, lähdin innolla mukaan. Kokosin 20 suosikkituotettani Jolien valikoimasta ja ystäväkirjaan pääset tutustumaan tästä.

20 suosikkia oli yllättävän helppo valita. Testaan tietysti työni puolesta paljon kosmetiikkaa, mutta halusin valita nämä tuotteet henkilökohtaisista suosikeistani. Kaikki tuotteet ovat jo pidemmän testailun tai useamman purkin verran olleet kylppärini ja meikkipussini luottotuotteita, joten kokemusta näistä tuotteista löytyy. Olet varmasti useamman niistä bongannut jo aiemmin artikkeleissani tai Instagramissani.

Jolie tarjoaa suosikeistani viikon mittaisen tarjouskampanjan. Suosikkini ovat -20% alennuksessa Jolien verkkokaupassa 18.7.2021 asti. Alennus ei koske Kjaer Weisin tuotteita. Et tarvitse erillistä alekoodia, vaan saat alennuksen automaattisesti viikon ajan.

Jotta pitkä lista tuotteita olisi helpompi selata läpi, jaoin tuotteet eri kategorioihin: ihonhoitoon, meikkeihin ja vartalotuotteisiin. Löydät lyhyet perustelut jokaisesta tuotteesta ja linkin aiemmin kirjoittamiini artikkeleihin.

DSCF7659-2.jpg

IHONHOITOSUOSIKIT

Patyka Face Sun Cream aurinkosuojavoide kasvoille SPF30

Tämän olen todennut jo aiemmin, mutta Patykan uutuus on täydellisyyttä hipova aurinkovoide. Suojakertoimen 30 sisältämä voide levittyy iholle erinomaisesti ja sopii hyvin meikin alle. Voiteen koostumus on ihanan ohut ja se myös tuntuu iholla kevyeltä eikä jätä kasvoille rasvaista pintaa. Voide sopii varmasti kaikille ihotyypeille sillä se antaa iholle luonnollisen mattaisen lopputuloksen. Tuoksu on miellyttävä ja taattua ylellistä Patykaa.

Lue Patykan aurinkovoiteesta lisää täältä.

Urang Yuja Vita Ampule kirkastava tehoseerumi

Urangin runsaasti C-vitamiinia sisältävän seerumin ansiosta iho on selvästi kirkkaampi ja tasaisemman sävyinen. Seerumi auttaa ihoa pysymään tasapainoisena ja epäpuhtauksia ilmenee iholla selvästi vähemmän käytön myötä. Koostumus on ihanan kevyt ja tuoksu pirteän sitruksinen. Olen menossa jo toisen pullon kohdalla ja luulen, että tästä tuli yksi luottoseerumeistani.

Lue Urangin seerumista lisää täältä.


Mádara Time Miracle Eye Lift Mask silmänalusnaamiot

Kerrankin tehokkaat naamiot koko silmänympärysiholle, ei vain silmänalusille! Näiden jälkeen iho silmien ympärillä on heti vähän kirkkaampi ja katse raikkaampi. Naamiot kosteuttavat ja täyteläistävät ihoa samantien ja pienet kuivat juonteet häviävät silmien ympäriltä. Naamiot saavat kehuni myös siitä, että ne pysyvät hyvin paikoillaan. Laput silmillä voi helposti jatkaa muita askareita.

Lue Mádaran naamioista lisää täältä.


Urang Natural Cleansing Oil puhdistusöljy

Urangin puhdistusöljy poistaa hyvin meikin ja jopa vedenkestävän ripsivärin. Öljy muuttuu veden kanssa maitomaiseksi ja on helppo huuhdella iholta. Yleensä käytän apuna musliiniliinaa tai kestovanulappua, jotta saan varmasti meikin ja erityisesti ripsivärin pois silmistä. Mandariinin tuoksu tekee puhdistuksesta erityisen virkistävää. Pumppupullo on kätevä ja öljy on hyvin riittoisaa.

DSCF7683-2.jpg

Whamisa Deep Rich Toner hoitoneste

Whamisan hoitoneste on tehokkaimpia hoitonesteitä ihon kosteuttamiseen ja sen vaikutuksen todellakin huomaa ihossaan nopeasti. Iho on upean kuulas, kirkas ja täyteläinen hoitonesteen jälkeen. Pullo on todella riittoisa vaikka hoitonestettä kerrostaisikin muutaman kerroksen - yleensä kerrostankin vähintään kaksi kerrosta iholleni aamuin illoin. Jos haluat minimoida ihonhoitorutiinisi, et välttämättä tarvitse Whamisan hoitonesteen aikana erillistä seerumia, sillä hoitonesteessä on niin paljon tehoja. Palaan tähän hoitonesteeseen yhä uudelleen vaikka kokeilenkin paljon uusia tuotteita. Whamisan uudistuksen jälkeen tuotteessa on ihana uusi tuoksu.

Patyka Intensive Moisturising Mask

Käytän Patykan superkosteuttavaa naamiota yövoiteen tapaan talvisin melkein joka yö ja muulloin muutaman kerran viikossa. Ohut naamio levittyy hyvin ja tuntuu miellyttävältä kasvoilla, eikä takerru tyynyliinaan. Aamulla iho on tasainen ja ihana sekä intensiivisesti kosteutettu. Tämä on ollut luottonaamioni jo useamman talven ajan.

Lue Patykan naamiosta lisää täältä.

Urang Brightening Blue Oil Serum

Urangin ylellisessä öljyseerumissa on miellyttävä koostumus ja ihana tuoksu. Öljy imeytyy iholle samantien ja tuntuu kevyeltä kasvoilla. Öljyseerumin ansiosta ihon sävy on tasaisempi ja kirkkaampi ja epäpuhtaudet ovat pysyneet minimissä. Iho on todella tasapainoinen ja rauhallinen öljyseerumin ansiosta. Tästäkin Urangin pullosta on jo toinen menossa ja uskon myös tämän jäävän käyttööni pidemmäksi aikaa.

jolie ystavakirja eevis liedes 2.jpg

MEIKKISUOSIKIT

Lavera Eyebrow Styling Gel – Transparent

Kokeilen paljon uusia kulmatuotteita itselleni ja töissäni, mutta Laveran kulmageelejä ei toistaiseksi ole syrjäytetty. Oma valintani on väritön geeli, mutta Hazel Blonde sopii viileydessään monen kulmakarvoihin. Geelin harja harjaa ja erottelee karvat toisistaan ja pitää ne kauniisti muodossaan. Kulmat näyttävät aina erityisen tuuheilta tämän geelin avulla.

Laveran kulmakarvageelistä voit lukea lisää täältä.

Kjaer Weis Invisible Touch Liquid Foundation

Kjaer Weisin meikkivoide peittää sopivasti ja näyttää kuulaalta ja raikkaalta iholla. Koostumus on juoksevan nestemäinen ja meikkivoide on helppo levittää siveltimellä tai sormin. Se sopii kaikille ihotyypeille sillä lopputulos iholla ei ole rasvaisen kiiltävä eikä kuiva mattainen vaan juuri sopivasti hennon kuulas. Ainoa miinus menee pullon pipettiosalle, joka annostelee voidetta todella maltillisesti. Kaadan meikkivoidetta kämmenelle suoraan pullosta ja levitän siitä voiteen kasvoille.

Kjaer Weisin meikkivoiteesta voit lukea lisää täältä.

Absolution Le Multi Correcteur peitevoide

Valitsin suosikkeihini kaksi erilaista peitevoidetta. Ensimmäisenä valitsin Absolutionin pigmenttisen peitevoiteen, joka peittää täydellisesti tummat silmänaluset ja punoittavat kohdat kasvoilta. Täyteläinen voidemainen koostumus levittyy helposti, mutta saattaa vaatia kevyen kerroksen puuteria kiinnitykseen. Levitän tämän peitevoiteen aina siveltimellä tai meikkisienellä, sillä sormin sen täyteläinen koostumus voi tuntua vaikeammalta levittää.

Mádara Luminous Perfecting Concealer

Toisen kunniamaininnan saa Mádaran peitevoide. Peitevoide levittyy hyvin ja sen koostumus on ohuempi kuin Absolutionin. Lisäksi peitevoiteen saa levitettyä kasvoille perinteisellä applikaattorilla. Myös sävyvalikoimaa on tässä voiteessa enemmän. Mádaran peitevoide pysyy hyvin silmien alla ja näppyjen päällä, jopa ilman puuteria. Tämän voiteen voi hyvin levittää kasvoille siveltimellä, sormin tai sienellä.

Kjaer Weis Cream Blush sävyssä Blossoming

Kjaer Weisin voidemaisissa bronzereissa ja poskipunissa on juuri täydellinen koostumus. Ne levittyvät hyvin ja näyttävät iholla kuulailta, mutta eivät ole yhtään liian rasvaisia. Sävy Blossoming on ollut lempisävyni poskipunista jo monen vuoden ajan. Se on täydellinen persikan ja vaaleanpunaisen yhdistelmä, joka sopii monelle.

Vinkki: Kjaer Weisin ylellisen, mutta painavan metallipakkauksen sijaan, voit ostaa minkä tahansa poskipunan, bronzerin tai duo-paletin täytepakkauksena ja valita rasiaksi kevyemmän pahvipakkauksen. Muutenkin Kjaer Weisin täyttömenetelmä on ihana keino vähentää pakkauksista tulevaa roskaa.

DSCF7655-2.jpg

Absolution Le Liner eyelinertussi

Absolutionin rajaustussi on intensiivinen musta eyeliner, jota on helppo käyttää. Tussiosa ei luista alta rajausta tehdessä vaan piirtää tarkan viivan juuri siihen kohtaan kuin haluat. Eyelineria voi kerrostaa ja rajausta paksuntaa eikä tuote paakkuunnu tai lohkeile luomella. Olen ollut tyytyväinen rajauksen pysyvyyteen luomella. Raskaalle tai rasvoittuvalle luomelle kannattaa aina levittää luomivärinpohjustusvoide vaikka tekisikin vain rajauksen.

Mádara Natural Brow Pomade kulmavaha

Kulmakarvojen harvempiin kohtiin on helppo piirtää yksittäisiä karvoja Mádaran kulmavärillä. Kapean siveltimen avulla kulmien sekaan saa täydennettyä yksittäisiä karvoja, jolloin kulmista tulee tuuheamman näköiset luonnollisesti. Mádaran kulmaväri pysyy ihossa todella hyvin ja purkki on pitkäkestoinen. Kun haluan täytellä kulmat yksityiskohtaisemmin kuin kynällä, tartun tähän purkkiin ja siveltimeen.

Mádaran kulmavahasta voit lukea lisää täältä.

Kjaer Weis Flush and Glow Duo –Poskipuna ja Bronzer Duo Sunlit Glow

Kjaer Weisin duo-paletissa yhdistyy aurinkoinen bronzeri ja kauniin punan poskille tuova poskipuna. Bronzerin sävy antaa kasvoille aurinkoista hehkua ja sillä saa myös kauniisti muotoiltua kasvoja. Poskipunan sävy sopii monelle ja tuo kasvoille ihanan freesin punan. Paletti on helppokäyttöinen ja erityisesti kesällä tällaiset duo-paletit ovat käyteviä.

DSCF7704-2.jpg

VARTALOSUOSIKIT

Patyka Neroli Divin suihkugeeli

Patykan suihkugeelit tuovat luksusta arkeen ja ovat ehdottomasti pienen investoinnin arvoisia. Neroli Divin geelin huumaava appelsiininkukkien tuoksu kuuluu kesääni. Suihkun jälkeen tuoksu jää kevyesti iholle ja iho tuntuu pehmeältä.

Haut-SÉgala Tahitian Monoi VARTALOVOI

Tähän vartalovoihin tutustuin vasta loppukeväästä, mutta totesin kyseessä olevan ihanan täyteläinen voide, joka sulaa ihon lämmöstä öljyksi ja on helppo levittää. Voiteessa on ihana kesäinen tuoksu, joka ei ole liian hallitseva tai vie liikaa huomiota esimerkiksi hajuvedeltä. Vartaloöljystä jää ihana kiilto iholle, jonka vuoksi vartalovoit ovat ihania tuotteita kesään. Olen menossa jo toisessa purkissani.


Patyka Body Sun Spray aurinkosuojasuhke SPF30

Tämän kesän suosikkini myös vartalon ihon suojaamiseen auringolta on Patykan uutuussuihke. Tykkään suihkuteltavista aurinkosuojista, jotka saa helposti annosteltua iholle. Suihkuta voide joko suoraan iholle tai ensin kämmenelle ja levitä sitten huolellisesti. Patykan maitomaisen ohut voide levittyy hyvin eikä jää tahmeaksi tai liian vaaleaksi ihon pinnalle. Vartalovoiteessa on sama ylellinen tuoksu kuin kasvoille tarkoitetussa voiteessa.

Lue Patykan aurinkovoiteesta lisää täältä.

Mádara Weightless Sun Milk aurinkosuoja vartalolle

Toinen koostumukseltaan kevyt ja helposti levittyvä aurinkosuojavoide vartalolle on Mádaran maitomainen emulsio. Suojakerroin 20 riittää silloin kun en oleile pitkää aikaa auringossa. Tämä aurinkovoide on kuulunut suosikkeihini useamman kesän ajan. Pidän myös tämän voiteen miellyttävästä tuoksusta.

Lue Mádaran aurinkosuojavoiteesta lisää täältä.

Nurme Sea Buckthorne and Orange Sugar Scrub vartalokuorinta

Nurmen herkullinen vartalokuorinta tekee vartalon ihosta hetkessä pehmeän. Sokerikuorinta kirkastaa ja silottaa vartalon ihoa sekä parantaa niin vartalovoiteiden kuin aurinkovoiteidenkin imeytymistä iholle. Säännöllinen kuorinta myös kesällä on siis tärkeää, jotta aurinkovoide varmasti imeytyy tasaisesti ja antaa parhaan mahdollisen suojan. Kuorinnan aurinkoinen väri ja tuoksu sopivat täydellisesti kesään.

Saat kaikista suosikestani -20% alennuksen Jolien verkkokaupasta 18.7.2021 asti. Löydät tuotteet kootusti myös täältä.

 

RELATED POSTS


NELJÄ KASVONAAMIOTA LOPPUKESÄÄN

NELJÄ KASVONAAMIOTA LOPPUKESÄÄN

TUOKSUVAA HEMMOTTELUA VARTALOLLE

TUOKSUVAA HEMMOTTELUA VARTALOLLE