AURINKOSUOJAVOITEET VARTALOLLE

Neljä ihanaa aurinkosuojavoidetta vartalolle.

DSCF5080.jpg

Sisältää affiliate-linkkejä.

Vartalolle tarkoitetuissa aurinkosuojavoiteissa käyttökokemus nousee erilaisten ominaisuuksien ehdottomaan kärkeen. Voidetta täytyy olla helppo lisäillä ja sen on levityttävä hyvin. Voiteen tulee myös imeytyä nopeasti ja suojata tehokkaasti ihoa palamiselta. Neljä suosikkia löytyi ylitse muiden tämän kesän uutuuksista. Kaikki voiteet suojaavat ihoa sekä UVA- että UVB-säteiltä.

DSCF5083.jpg

NUXE Sun Melting Spray 50 *

Nuxen suihkutettava aurinkovoide tuoksuu ihanan aurinkoiselta. Voide levittyy hyvin ja sitä on helppo annostella pumppupullosta iholle. Voiteesta ei jää vaaleaa kerrosta iholle eikä lopputulos ole lainkaan kiiltävä. Luonnollisen tuntuinen ja nopeasti kuivuva voide tuntuu iholla miellyttävältä jopa todella kuumassa säässä. Voide suojaa sekä UVA- että UVB-säteitä vastaan ja on erityisesti kehitetty ehkäisemään ihossa auringosta johtuvia pigmenttilaikkuja. Voide kosteuttaa ihoa hyvin, joten auringon jäljiltä ihosta ei tule kuivunut korppu.

Mossa Natural Sun SPF20 *

Myös Mossan voide levittyy iholle hyvin ja imeytyy nopeasti. Se ei jätä vaaleaa kerrosta iholle ja iho on voiteen jäljiltä ainoastaan luonnollisen kuulas. Voide sisältää tyrniä, jossa on omega 7-rasvahappoja sekä A- ja E-vitamiinia. Nämä ainesosat suojaavat ihoa ja auttavat vahvistamaan sen immuunipuolustusta. Voide on täysin mineraalipohjainen eli se on fysikaalinen aurinkosuoja. Fysikaalinen aurinkosuoja tarkoittaa ihon pinnalle voiteesta muodostuvaa pintaa, joka heijastaa haitalliset UV-säteet pois iholta. Auringolta suojaava vaikutus alkaa siis heti levityksestä. Muista lisätä voidetta säännöllisesti jos oleilet pidempään auringossa.

DSCF5094.jpg

Algamaris Aurinkosuojaspray 50+ *

Algamariksen ohut aurinkosuojaspray on ollut yksi suosikeistani jo monena kesänä. Tänä kesänä kokeiluuni päätyi 50+ -spraysuoja. Ohut koostumus levittyy iholle hyvin ja tuote kuivuu samantien. 50+ -spraysta jää iholle melko huomaamaton vaalea lopputulos, jota mielestäni sarjan SK30 -spraysta ei jää. Minua vaaleus ei haittaa ja huomaan vaaleuden oikeastaan vain kaikista kuivimmilla ihoalueilla. Mattainen ohut voide on vedenkestävää ja se suojaa ihoa todella hyvin auringossa. Teho perustuu tässäkin voiteessa fysikaaliseen suojaan.

Mádara SUN20 Weightless Sun Milk SPF20 *

Mádaran Sun Milk on täyteläinen voide, joka kosteuttaa ihoa todella hyvin auringolta suojatessaan. Ihoni kuivuu auringosta herkästi, joten aurinkovoiteen täytyy olla mielestäni myös ihoa tehokkaasti kosteuttava. Voiteen sisältämä vadelmansiemenöljy tekee ihosta heti pehmeän, joten iho tuntuu miellyttävältä heti levityksen jälkeen. Voide vaatii hieman työstämistä ihoon, mutta huolellisen levityksen jälkeen siitä ei jää iholle vaaleaa pintaa. Iholle ei jää tahmeaa tunnetta ja voide imeytyy hetken päästä hyvin. Myös tämän voiteen teho perustuu fysikaaliseen suojaan. Pumppupullossa oleva voide on todella riittoisaa.

Poimi myös parhaat aurinkovoiteet kasvoille tästä artikkelistani.

words & photos Eevis Liedes

*PR Sample