TUOKSUVAA HEMMOTTELUA VARTALOLLE

TUOKSUVAA HEMMOTTELUA VARTALOLLE

Esittelyssä neljä kesältä tuoksuvaa ja ihoa hellivää vartalotuotetta.

Kursivoidut tuotelinkit ovat affiliate-linkkejä, *merkityt saatuja PR-tuotteita

Vietän kesälomani vielä tänä kesänä kokonaan Suomessa ja vaikka trooppista tunnelmaa ei kotimaastakaan tänä kesänä tunnu puuttuvan, haluan silti luoda ja ylläpitää vaikutelmaa jostain eksoottisesta lomakohteesta palmuineen ja rantahiekkoineen. Paras keino ylläpitää tällaista haaveilua on valita kesään mahdollisimman paljon arjesta poikkeavia tuoksuja. Tai tämä keino toimii ainakin minulla, vaihdan esimerkiksi hajuveden aina kesän ajaksi toiseen. Kesäisen fiiliksen iholle viimeistelee myös jokin ihanalta tuoksuva vartaloöljy.

Tähän eskapismin kesään löysin itseasiassa jopa kolme suosikkia. Vartaloöljyjen rinnalle halusin nostaa myös ihanalta tuoksuvan suihkugeelin, joka tekee suihkuhetkistäkin trooppisen. Hellekesään kuuluvat ehdottomasti monoi-öljyn, kookoksen ja trooppisten kukkien huumaavat tuoksut.

Melvita L’Or BIO suihkugeeli *

Kun olen ensin puhdistanut iholtani aurinkovoiteen suihkuöljyllä, tartun tähän suihkugeeliin. Tämän tuoksu on aivan ihanan pehmeä, kesäinen ja tuo mieleen sympaattisella tavalla aurinkovoiteiden tuoksun lapsuudestani. Suihkugeeli tuntuu iholla miellyttävältä ja sisältää viittä eri kasviöljyä, joten tämäkin yksinään tehoaa aurinkovoiteisiin yllättävän hyvin. Iho on ihanan pehmeä ja sileä öljyisen suihkugeelin jäljiltä ja kyseessä onkin erinomainen tuote kuivaihoiselle. Pullo on ehdottomasti pienen investoinnin arvoinen, sillä tuote levittyy ja vaahtoutuu kivasti eli sitä kuluu pieni määrä kerralla.

DSCF7456-2.jpg

Herbivore Coconut vartaloöljy

Todettakoon heti, että ehdin tilata tämän pullon Cult Beautysta ennen Brexitin aiheuttamaa tullisekoilua, joten en ole enää lainkaan varma kuinka helposti tämän kookosöljyn onnistuu kotiuttamaan itselleen enää kyseisestä verkkokaupasta. Saksalaisesta Niche Beauty -verkkokaupasta Herbivorea saa tilattua. Se on oikeastaan aika harmi, sillä tykästyin tähän öljyyn kovasti. Ohut koostumus levittyy hyvin ja tuoksussa on rehellisesti kookos pääosassa, mutta ei sellaisella ällömakealla tavalla. Tuoksu on mieto ja siksi ihana jokapäiväisessä käytössä. Öljy imeytyy ihoon hyvin eikä jää ihon pinnalle. Hajotetun kookosöljyn lisäksi koostumus sisältää jojobaöljyä ja skvalaania, joten ei olekaan ihme, että öljy imeytyy niin hyvin ja jättää ihon pinnan sileäksi. Pumppupullo on helppokäyttöinen eikä öljy sotke pullon ulkopintaa tai pöytätasoa.

Leahlani Pua Lei hehkuva vartaloöljy *

Tähän öljyyn rakastuin palavasti heti sitä kokeiltuani. Ensinnäkin Leahlani -tuotteet valmistetaan Havaijilla, joten jo siitä syystä sarjan tuotteet ovat täydellisiä hellekesään. Toiseksi vartaloöljy tuoksuu ihanan trooppiselta kukkasekoitukselta - brändi sanookin öljyn tuoksuvan samalta kuin kaulaan laitettava Lei-kukkaseppele. Jos tämä tuoksu ei tuo täydellistä fiilistä kesään niin ei sitten mikään. Tuoksu on voimakas, mutta pehmenee iholla. Erillistä hajuvettä ei tämän vartaloöljyn pariksi halua sekoittaa.

Öljy on helppo levittää ja se imeytyy nopeasti eikä jätä iholle tahmeaa pintaa. Öljyssä olevat mica-hiutaleet tuovat iholle kauniin maltillisen hehkun, mutta ei erityisiä glitterhileitä. Hehku tekee ihosta heti upean, mutta iho ei kiillä tai tunnu öljyiseltä.

DSCF7494-2.jpg

Monoi Tiki Tahiti vartaloöljy *

Tämän ikonisen vartaloöljyn tuoksu vie monet muistoissa takaisin 80- ja 90-luvun aurinkovoiteisiin, mutta väittäisin, että ainoastaan hyvällä tavalla. Tiaren kukkia käytettiin paljon tuoksuainesosana perinteisissä aurinkovoiteissa ja siksi tuoksu on monelle varmasti tuttu. Tuoksu vie heti tunnelmaltaan kuumalle rantahiekalle tai trooppiseen paahteiseen puutarhaan.

Polynesian pyhät tiare-kukat poimitaan käsin ja uutetaan kookosöljyn joukkoon. Öljy sulaa iholle vaivattomasti ja jättää ihanan sileän ja pehmeän pinnan. Upealta tuoksuva öljy imeytyy hyvin, mutta se sopii hyvin myös hierontaan jos sitä annostelee runsaammin. Jos omistaisin kylpyammeen, kokeilisin heti tätä kylpyöljynä!

 

RELATED POSTS


20 SUOSIKKIANI JOLIEN VALIKOIMASTA

20 SUOSIKKIANI JOLIEN VALIKOIMASTA

PUHDISTUSÖLJYT AURINKOVOITEILLE

PUHDISTUSÖLJYT AURINKOVOITEILLE