PUHDISTUSÖLJYT AURINKOVOITEILLE

PUHDISTUSÖLJYT AURINKOVOITEILLE

Aurinkosuojan parhaiten iholta poistaa öljy. Tässä kolme tuotevinkkiä kesään.

Kursivoidut tuotelinkit ovat affiliate-linkkejä, *merkityt saatuja PR-tuotteita

Suihkuöljy on tuotekategoria jonka toivoisin kehittyvän mahdollisimman nopeasti. Suihkuöljyjä ei ole ollut tarjolla vielä kovin pitkään ja edelleen valikoima on aika suppea. Yksittäisiä tuotteita on aiemmin löytynyt esimerkiksi apteekista ja joillain sarjoilla on ollut tarjolla aivan överiluksusversioita. Suihkuöljyn soisi kuitenkin valloittavan ihan kaikkien kylppärit. Olen itsekin aiemmin testaillut muutamaa apteekissa myytävää suihkuöljyä, mutta pettynyt niihin syvästi. Suurin osa peseytyi iholta huonosti ja jätti iholle oudon kalvon. Sitten viime vuonna tutustuin Neal’s Yard Remediesin Wild Rose suihkuöljyyn ja tajusin suihkuöljyjen potentiaalin. Tänä keväänä Neal’s Yard Remedies lanseerasi valikoimaansa jo toisen öljyn ja Evolve Organic teki myös oman versionsa. Luonnonkosmetiikan suihkuöljyissä ihanaa on se, että luonnolliset kasviöljyt tuntuvat iholla miellyttäviltä ja peseytyvät helposti pois.

Suihkuöljy on myös erinomainen valinta kesään, sillä etenkin fysikaaliset UV-filtterit ovat öljyliukoisia. Mineraalifiltterit saa siis parhaiten pestyä pois iholta öljyn avulla. Aivan samalla tavalla kuin aurinkovoiteen saa kasvoilta parhaiten poistettua puhdistusöljyllä, lähtee aurinkovoide vartalolta suihkuöljyllä. Kasvoilla puhdistuksessa apuna voi olla musliiniliina ja vartalon puhdistamisessa avuksi voi ottaa pesusienen. Myös vartalon iholle voi tehdä kaksoispuhdistuksen eli puhdistaa suihkuöljyn jälkeen iho vielä suihkugeelillä.

Aurinkovoide on tärkeä pestä iholta hyvin pois iltaisin, jotta mineraalifiltterit eivät keräänny iholle ja aiheuta epäpuhtauksia tai ihon kuivumista.

Neal’s Yard Remedies Beauty Sleep suihkuöljy *

Neal’s Yard Remediesiltä löytyy siis valikoimista jopa kaksi suihkuöljyä. Aivan kuten Wild Rose -suihkuöljy myös Beauty Sleep tekee suihkuhetkestä aromaterapeuttisen ja ylellisen tuoksuvan kokemuksen. Neal’s Yardin molemmat öljyt ovat hemmottelutuotteita parhaimmillaan.

Täyteläinen öljy muuttuu kevyeksi maitomaiseksi emulsioksi lämpimän veden kanssa. Öljy pesee iholta aurinkovoiteen vaivattomasti eikä jätä iholle öljyistä pintaa. Suihkun jäljiltä iho tuntuu ihanan pehmeältä ja raikkaalta. Auringonkukan ja mantelin ravitsevat öljyt sitovat ihoon kosteuden, samalla kun rauhoittavien eteeristen öljyjen sekoitus salviaa, ylang ylangia ja patsulia valmistelee mielen hyviä yöunia varten. Tässä on siis täydellinen tuote kesäiltoihin rentouttamaan ennen nukkumaanmenoa.

Evolve Organic Super Berry suihkuöljy *

Jos Neal’s Yardin aromaterapeuttiset tuoksut ovat nenällesi liikaa, valitse Evolven uusi marjainen suihkuöljy. Tuoksuyhdistelmä ei sisällä tunnettuja allergeeneja ja öljy sopii myös erinomaisesti käytettäväksi esimerkiksi raskauden aikana. Tuoksu on makea ja marjainen - se sopii täydellisesti kesään.

Pesutehossa Evolven ja Neal’s Yardin välillä ei ole juurikaan eroa. Evolven suihkuöljy pesee ja ravitsee ihoa hyvin eikä ihon kosteuttamiseen suihkun jälkeen ole kiire. Myös Evolven öljy muuttuu veden kanssa maitomaiseksi emulsioksi ja huuhtoutuu iholta hyvin.

Koostumukset ovat myös hyvin lähellä toisiaan, Evolven öljy on ehkä aavistuksen ohuempaa. Ruusunmarja-, vadelma- ja granaattiomenansiemenöljy tekevät ihosta pehmeän ja estävät sen kuivumista.

Ecotools Bioblender vartalon pesusieni *

Ecotools lanseerasi tänä keväänä Bioblender-kokoelman, joka sisältää 100% biohajoavasta ”vaahtomuovi”-materiaalista valmistetut meikki- ja puhdistussienet. Vartalon pesusieni on hyvä hankinta kesään, sillä sieni varmistaa aurinkovoiteen irtoamisen iholta ja uudistaa ihoa sekä hellävaraisesti auttaa ihon kuorimisessa.

 

RELATED POSTS


TUOKSUVAA HEMMOTTELUA VARTALOLLE

TUOKSUVAA HEMMOTTELUA VARTALOLLE

IHANA AURINKOVOIDE VARTALOLLE

IHANA AURINKOVOIDE VARTALOLLE