IHANA AURINKOVOIDE VARTALOLLE

IHANA AURINKOVOIDE VARTALOLLE

Patykan tänä keväänä lanseeraamat aurinkosuojasuihkeet vartalolle ovat kesäni luottokaksikko.

Kursivoidut tuotelinkit ovat affiliate-linkkejä, *tuotteet saatu PR-tuotteina

Alga Mariksen aurinkosuojasuihke vartalolle on ollut monen kesän suosikkini, mutta vanhan lempparin rinnalle nousevat tänä kesänä Patykan aivan huikean hyvät uutuudet. Suosin auringolta suojautumisessa fysikaalisia aurinkosuojia, joiden teho alkaa heti kun ne levittää iholle. Fysikaalisissa aurinkosuojissa mineraalifiltterit heijastavat auringon säteet pois iholta. Mineraalifilttereistä jää iholle yleensä hento vaalea pinta, sillä ne eivät täysin imeydy ja häviä ihoon kuten kemialliset suojafiltterit. Fysikaaliset voiteet paranevat kuitenkin koostumukseltaan, levittyvyydeltään ja huomaamattomuudeltaan tuotekehittelyssä koko ajan ja Patykan uudet voiteet ovatkin tässä suhteessa aivan huippuluokkaa. Patykan voiteet sulautuvat iholle uskomattoman hyvin.

Patyka Sun Spray SPF 30 * on koostumukseltaan aavistuksen ohuempaa kuin Patyka Sun Spray SPF 50 *, mutta molemmat katoavat iholle helposti. Pumpputuubi on helppokäyttöinen ja suutin annostelee voiteen roiskimatta sitä isommalle alueelle. Voide pitää levittää ihoon (pelkkä suihkuttelu ei riitä), jotta se levittyy mahdollisimman tasaisesti ja antaa siten myös parhaan mahdollisen suojan.

Molempien voiteiden koostumus on miellyttävä ja raikas, ja voide tuntuu ihoa myös kosteuttavalta. Raaka-aineissa onkin hyaluronihappoa, aloe veraa, levää, aprikoosinsiemenöljyä ja auringonkukansiemenöljyä. Tuoksu on Patykalle tyypillinen, hennon kukkainen, joka on virkistävän erilainen tuulahdus aurinkovoiteiden tyypillisten tuoksujen joukossa. Tuoksu ei kuitenkaan ole voimakas ja voiteet on muutenkin kehitetty myös herkkä iho mielessä.

Patykan voiteet saavuttivat suursuosion ja useista paikoista ne näyttävät välillä loppuvan kesken. Aurinkovoiteita on kuitenkin saatavilla Joliesta, Sokokselta, Stockmannilta, Liinun Organic Beautysta, Ruohonjuuresta ja House Of Organicilta, joten kurkkaa eri jälleenmyyjät jos haluat nopeasti kotiuttaa oman tuubisi.

 

RELATED POSTS


PUHDISTUSÖLJYT AURINKOVOITEILLE

PUHDISTUSÖLJYT AURINKOVOITEILLE

PARHAAT MEIKIT HELTEELLÄ

PARHAAT MEIKIT HELTEELLÄ