PARHAAT MEIKIT HELTEELLÄ

PARHAAT MEIKIT HELTEELLÄ

Helteellä meikissä ratkaisee kevyt koostumus.

Kursivoidut tuotelinkit ovat affiliate-linkkejä, *merkityt saatuja PR-tuotteita

Kesäkuumalla meikissä raikkaimmalta tuntuvat mahdollisimman kevyet koostumukset. Voidemaisia tuotteita kannattaa vaihtaa nestemäisiin, etenkin jos kuumalla tuotteet tuntuvat herkästi kerääntyvän kasvoilla. Myös voidemaisten ja puuteristen tuotteiden kerrostaminen kasvoilla voi kesäkuumalla tuntua tukalalta.

Ohuet koostumukset myös pysyvät iholla kaikista parhaiten kun iho hikoilee ja lämpötila kohoaa. Pitkäkestoiset ja vedenkestävät koostumukset lisäävät pysyvyyttä entisestään.

MAHDOLLISIMMAN OHUT MEIKKIPOHJA

ILIA Beauty Super Serum Skin Tint SPF 30 *

ILIA Beautyn sävyttävä seerumi peittää kevyesti ja tasoittaa ihon sävyä. Se on erinomainen ratkaisu meikkipohjaksi kuumina kesäkuukausina. Voide levittyy hyvin ja helposti myös sormin. Sävyjä on useita, joista valita ja aurinkosuoja 30 viimeistelee suojautumisen auringolta. Seerumissa on ihoa hoitavia ja kosteuttavia ainesosia kuten skavalaania ja hyaluronihappoa. Molemmat ainesosat sopivat hyvin kesään, sillä hyaluronihappo ylläpitää ihossa hyvää kosteustasapainoa ja skvalaani hillitsee ihon talintuotantoa. Sävyseerumi on raikas kasvoilla ja pysyy hyvin. Silikoniton, öljytön ja tuoksuton koostumus sopii todella hyvin myös herkkäihoisille.

Liinun Organic Beautysta sävyseerumista on saatavilla 12 eri sävyä, mutta esimerkiksi Content Beautysta kaikki 30.

DSCF7391-2.jpg

MAC Studio Radiance Face and Body Foundation *

Melkeimpä jokaisen meikkitaiteilijan meikkipakista löytyvä MACin Face and Body meikkivoide uudistui tänä keväänä. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että kaikki samat ominaisuudet olisi onneksi sisällytetty myös uudistettuun versioon. Olen testaillut uudistunutta meikkivoidetta toistaiseksi itselläni ja pidän siitä. Elokuussa se pääsee testiin myös työkäytössä.

Face and Body meikkivoiteen suursuosio perustuu sen monikäyttöisyyteen: yksi levityskerros meikkivoidetta antaa kevyen peittävyyden, mutta tätä meikkivoidetta voikin kerrostaa niin paljon kuin jaksaa ja se silti näyttää aina ihanan raikkaalta. Yksi kerros ei kuitenkaan kuin kevyesti tasoita ihon sävyä, joten kerrostamalla tai erillisen peitevoiteen avulla saa peiteltyä kasvoilta näppyjä tai muuta epätasaisuutta. Meikkivoide pysyy hyvin ja on pitkäkestoinen eri ihotyypeillä. Ohuet koostumukset pysyvät aina paremmin kuin paksut, jopa kuumalla säällä.

MACin sävyvalikoima on laaja, tästäkin voiteesta löytyy 30 eri vaihtoehtoa.

Meikkivoiteessa ei ole aurinkosuojaa, mutta näistä vaihtoehdoista löydät sopivan ohuen aurinkovoiteen meikin alle.

Alga Maris sävyttävä aurinkovoide kasvoille SPF 50 *

Alga Mariksen sävyttävään aurinkovoiteeseen saatiin tänä keväänä myös suojakerroin 50. Voiteen koostumus on kivan kevyt, mutta lopputulos iholla on hieman kiiltävä. Tämä on ehkä paras valinta kuivalle ja kosteusköyhälle iholle. Verrattuna ILIAn ja MACin voiteisiin, tässä voiteessa on aavistuksen täyteläisempi koostumus, vaikka kevyt on tämäkin. Voide tasoittaa hyvin ihon sävyä ja peittää epätasaisuutta ja punoitusta hyvin.

Sävyjä on kuitenkin vain kolme - ivory, beige ja golden, joten kaikki eivät tästä voiteesta saa itselleen sopivaa.

DSCF7383-2.jpg

NESTEMÄISET TUOTTEET TUNTUVAT RAIKKAAMMALTA KUIN VOIDEMAISET

Lumene Liquid Bronzer *

Lumenen vesivärimäinen ja ohut bronzeri on kaikista raikkain vaihtoehto kesäkuumalla. Se virkistää ja kosteuttaa ihoa, mutta ei tunnu miltään. Sävy lisää kasvoille aurinkoista fiilistä ja soveltuu monelle eri ihonsävylle. Lopputulos on kevyt ja kuulas, eikä koostumus vaadi huolellista häivytystä vaan bronzeri on ihanan rento kesätuote.

Lumene Liquid Blush *

Myös nestemäinen poskipuna häviää ihoon täysin koostumuksensa puolesta. Nestemäinen koostumus ei tuki ihoa, eikä aiheuta kiiltelyä tai edistä ihon rasvoittumista. Pink Blossom on kaunis persikan ja vaaleanpunaisen yhdistelmä, joka soveltuu monelle eri ihonsävylle. Se antaa kauniin punan poskille ja sopii myös poskipunaa vierastavalle, sillä lopputulos iholla on hempeä ja luonnollisen pehmeä.

ILIA Beauty Liquid Light *

Vaikka hehkuvoide tuleekin kapeammalle alueelle kuin bronzeri tai poskipuna, myös se kannattaa vaihtaa koostumukseltaan kevyempään. ILIA Beautyn korostusvoide on super ohutta ja antaa iholle kauniin kiillon ilman näkyviä kimallehippuja. Kiilto tulee ihosta kuin itsestään. Hehkuvoide on helppo levittää siveltimellä tai sormin. Sävy Atomic on kaunis helmiäisen vaalea, joka taittaa viileään ja vaaleanpunaiseen iholla. Astrid sen sijaan on korallisen lämmin hehkuvoide. Molemmat sävyt sopivat monelle ihonsävylle.

VAIHDA AURINKOSUOJALLISEEN PUUTERIIN

ILIA Beauty Radiant Translucent Powder SPF 20 *

Tästä puuterista olen kirjoittanut useasti ja muun muassa vinkannut sen täydelliseksi tuotteeksi lisätä aurinkosuojaa kasvoille päivän aikana. Jos koet, että haluat käyttää puuteria myös kesällä, valitse mahdollisimman ohut koostumus. ILIAn puikkoon pakattu irtopuuteri on juuri sopiva kesäpuuteri. Sävy Moondance on väritön ja sopii kaikensävyisille ihoille.

DSCF7412-2.jpg

KAIKEN KESTÄVÄ SILMÄ- JA HUULIMEIKKI

ILIA Beauty Liquid Powder Chromatic Eye Tint *

Tämä puuteriseksi kuivuva nestemäinen luomiväri on varma valinta kesään. Kun luomiväri kuivuu, se ei tunnu iholla miltään ja on puuterisen kuiva. Luomiväri pysyy hyvin paikoillaan, jopa rasvoittuvilla luomilla. Levityksen kanssa kannattaa olla nopea, sillä kun luomiväri kuivuu, sitä ei saa enää häivytettyä. Levityksen ja häivytyksen onnistuu tehdä yhtä hyvin niin siveltimellä kuin sorminkin.

Sävy Glaze on vaalea sampanjan sävyinen hehku, Fresco on kaunis viileä ruskea, joka sopii ihan kaikille. Sheen on Frescon hieman lämpimämpi versio ja taittaa kauniisti pronssiseen, joka on myös täydellinen valinta kesään. Mythic on kaunis ruusukultainen sävy, joka ei ole liian punainen silmien ympärille. Myös Umber on suosikkini kun haluan luoda pehmeän smokey eye -meikin.

Maybelline Lash Sensational Sky High Waterproof ripsiväri

Supersuosittu ripsiväri on suosionsa arvoinen ja luo todella pitkät, kaarevat ja erotellun kauniit ripset. Mutta aiheuttaa päänvaivaa poistettaessa. Tavallisesti erinomaisesti toimivat puhdistusöljyt eivät saa tätä ripsaria täysin irtoamaan, mutta vedenkestävälle silmämeikille tarkoitetut puhdistusaineet onnistuvat tehtävässä paremmin. Jos tämän ominaisuuden kääntää positiiviseksi, niin tässä on kesän luottoripsari, joka ei varmasti irtoa ripsistä vahingossa.

Silikonisella harjalla ripsaria voi kerrostaa lukemattomasti, eikä ripsistä tule paakkuiset.

MAC Love Me Liquid Lipcolour *

Kevyt koostumus pysyy myös huulissa paremmin ja pidempään. MACin nestemäinen huulipuna on koostumukseltaan superohut, eikä juuri tunnu huulissa miltään. Kuivuttuaan mattaiseksi se kestää huulilla todella hyvin. Sävy Yeah I´m Fancy on oma valintani tähän kesään - sävy on kaunis punaisen oranssi. Huulipunan applikaattori on kätevän pieni ja kapea kärki mahdollistaa levityksen tarkasti.

 

RELATED POSTS


IHANA AURINKOVOIDE VARTALOLLE

IHANA AURINKOVOIDE VARTALOLLE

NÄIN LISÄÄT AURINKOSUOJAA PÄIVÄN AIKANA

NÄIN LISÄÄT AURINKOSUOJAA PÄIVÄN AIKANA