NÄIN LISÄÄT AURINKOSUOJAA PÄIVÄN AIKANA

NÄIN LISÄÄT AURINKOSUOJAA PÄIVÄN AIKANA

Vinkkejä siihen kuinka aurinkosuojaa voi lisätä päivän aikana, jopa meikin päälle.

Kursivoidut tuotelinkit ovat affiliate-linkkejä, *merkityt PR-tuotteita

Joka kevät odotan kosmetiikan tuotelanseerauksissa innovatiivisia aurinkotuotteita. Tuntuu, että aurinkosuojavoiteisiin keksitään joka vuosi uusia raaka-aineita ja miellyttävämpään käyttökokemukseen panostetaan paljon. Jään kuitenkin joka kevät kaipaamaan enemmän sellaisia suojakertoimellisia tuotteita, joita olisi helppo lisätä suojausta iholle myös päivän aikana.

Aurinkovoiteen antama suojaus ei kestä iholla koko päivää ja virallinen suositus onkin lisätä suojaa useamman kerran päivän aikana. Aurinkovoidetta ei kuitenkaan oikein tee mieli kerrostaa kasvoille päivän kuluessa - ainakaan arkiolosuhteissa kun kasvoilla on usein myös meikkiä.

Viime keväänä löysin muutamia aurinkosuojallisia tuotteita, jotka toimivat myös meikin päälle. Onneksi myös tänä keväänä törmäsin kolmeen uuteen erinomaiseen tuotteeseen.

Mádara Pro-Active Sunscreen Stick SPF 50 *

Alga Maris Tinted Sun Stick SPF 50+ *

Värilliset aurinkovoidepuikot ovat erinomainen keino lisätä meikin päälle aurinkosuojaa. Mádara ja Alga Maris julkaisivat molemmat tänä keväänä oman sävytetyn puikkonsa ja molemmat tuotteet ovat loistavia.

Eroa näiden kahden puikon välillä ei kauheasti ole - Alga Mariksen sävy on tummempi ja se on puikkojen suurin ero käytettävyyden kannalta. Toisena erona on se, että Mádaran puikossa tuotetta on puolet enemmän kuin Alga Mariksen, mutta ero näkyy myös molempien hinnassa oikealla tavalla.

Molemmissa puikoissa on vahamainen, vähän sellainen klassisen peitepuikon kaltainen koostumus, joka levittyy iholle hyvin. Tuotetta voi kummassakin tapauksessa levittää suoraan puikosta kasvoille tai lisätä sormin taputtelemalla. En käyttäisi tätä tuotetta ainoana aurinkosuojana vaan nimenomaan päivän aikana niillä kasvojen alueilla, joilta aurinkosuoja kuluu helposti pois. Voide tasoittaa ihon sävyä, mutta ei ole aivan yhtä pigmenttinen kuin vaikkapa peitevoide. Saat siis tasoitettua meikkipohjaa päivän aikana tällä tuotteella, mutta se ei varsinaisesti korvaa muita meikkituotteita - ellet kesällä halua erityisen luonnollista meikkipohjaa.

Puikkojen beige sävy sulautuu jo olemassa olevaan meikkiin. Mádaran puikko on vaalealle ja keskivaalealle iholle sopivin, Alga Mariksen puikko sopii jo päivettyneelle iholle ja luonnostaan ruskealle iholle.

ILIA Beauty Moondance Translucent Powder SPF 20 *

ILIA Beautyn värittömällä irtopuuterilla onnistuu myös aurinkosuojan lisäily niille kasvojen alueille, joilta iho esimerkiksi rasvoittuu päivän aikana. Puuteri poistaa kiillon ja tasoittaa meikkipohjaa hieman blurraavan ominaisuutensa ansiosta. Väritön puuteri sopii kaikille ihonsävyille ja hienojakoinen koostumus kaikille ihotyypeille.

Puuteri on pakattu puikkoon ja korkki suojaa uloskierrettävää sivellinosaa. Pakkaus annostelee puuteria tasaisesti ja maltillisesti. Avaus- ja sulkumekanismit ovat toimivat eikä puuteria hulahda kasvoille koskaan liikaa. Puikkoa on helppo kantaa mukana ja lisätä vauhdissa.

Lue myös viime vuoden juttu: Kuinka aurinkosuojaa voi lisätä päivän aikana?

 

RELATED POSTS


PARHAAT MEIKIT HELTEELLÄ

PARHAAT MEIKIT HELTEELLÄ

EEVIS X HOUSE OF ORGANIC

EEVIS X HOUSE OF ORGANIC