EEVIS X HOUSE OF ORGANIC

EEVIS X HOUSE OF ORGANIC

Kerroin työstäni, kauneusrutiineistani ja suosikkituotteistani House of Organicille.

Kaupallinen yhteistyö House Of Organic, sisältää alekoodin

Luonnonkosmetiikan verkkokauppa House of Organic haastatteli minua työstäni, kauneusrutiineistani ja suosikkituotteistani. Löydät tuotteet ja huikean alekoodin verkkokauppaan selatessasi artikkelia pidemmälle.

Jaan alkuun pienen palan haastattelustani. Usein olen itse se joka esittää kysymykset muille, joten oli hauska miettiä uraani taaksepäin ja listata omia kauneusrutiineja. Löydät haastattelun kokonaisuudessaan House of Organicin sivuilta.

Missä kaikessa kosmetiikkaan liittyvässä olet ollut mukana?

Teen meikkitaiteilijana töitä julkisuuden henkilöiden, esiintyjien, artistien ja muiden taiteilijoiden kanssa. Meikkaan myös mainos- ja lehtikuvauksia. Olen työskennellyt muotiviikoilla, kouluttanut meikkitaiteilijoita ja puhunut meikkaamisesta ja ihonhoidosta Suomessa ja ulkomailla.

Meikkaajan työn ohella olen kirjoittanut kauneustoimittajana juttuja eri asiakkaille ja tuottanut kauneussisältöä lukuisille brändeille.

Cream Files kauneussivustoni ja oman Instagramin tekeminen ovat myös nousseet suureen rooliin työssäni. Niiden tekeminen tuntuu ihanalta vastapainolta ja vaihtelulta hektisen, vaihtuvan ja usein kiireisen keikkatyön rinnalla. Haluan rakentaa Cream Filesista kattavan kauneusammattilaisen arkiston, josta löytyvät kaikki rakastetuimmat, uusimmat ja mielenkiintoisimmat purkit. Unelmani ja ideani oman sivustoni kanssa ovat vasta alussa.

Mistä kosmetiikka- tai ihonhoitotrendistä olet juuri nyt innoissasi?

Seuraan paljon kosmetiikan trendejä ja tutkin koko ajan uutuuksia. On todella kiinnostavaa seurata mihin suuntaan esimerkiksi kosmetiikan ekologisuudessa ja kestävän kehityksen periaatteissa edetään seuraavaksi.

Yhtenä mielenkiintoisena trendinä pidän uudelleentäytettäviä kosmetiikkatuotteita. Ennustan pakkausmateriaalien edelleen vähentyvän ja seuraavina vuosina luulen monen niin meikki- kuin ihonhoitomerkinkin ottavan valikoimiinsa uudelleentäytettäviä vaihtoehtoja.

Mistä kauneusrutiinista et koskaan luista? 

Kaksoispuhdistuksesta iltaisin vaikka olisin kuinka väsynyt. Teen kaksoispuhdistuksen joka ilta, vaikka en olisi käyttänyt meikkiä sinä päivänä. Puhdistus on todella tärkeää ihon hyvinvoinnin ja tasapainoisuuden kannalta.


Millainen iho sinulla on ja miten pidät siitä huolta? Millaiset ovat aamu- ja iltarutiinisi? 

Käyn suihkussa yleensä aamuisin ja pesen kasvot vain vedellä. Sitten levitän iholle kasvoveden, seerumin ja öljyn tai kosteusvoiteen ja öljyn. Kesällä levitän näiden lisäksi vielä aurinkosuojavoiteen viimeisenä.

En välttämättä meikkaa joka päivä jos ei tunnu siltä - meikkaamiseni ei liity kotoa ulos lähtemiseen. Voin meikata päivänä, jolloin olen vain kotona ja vastaavasti aivan hyvin lähteä asioille ilman meikkiä. Meikkaus ja ihonhoito ovat hetkiä minulle itselleni ja nautin niistä todella paljon.

Iltaisin en koskaan luista kaksoispuhdistuksesta vaikka kuinka väsyttäisi tai en olisi meikannut. Puhdistan kasvot ensin öljyllä ja sitten puhdistusmaidolla käyttäen apuna kosteaa musliiniliinaa. Levitän iholle jälleen kasvoveden, seerumin ja öljyn tai kosteusvoiteen ja öljyn. Joskus käytän yönaamiota.

Ihoni on normaali, mutta kääntyy helposti kosteusköyhäksi tai kuivaksi jos tuotteet eivät ole sopivia. Minulla on historiani hormonaalisista epäpuhtauksista ja perioraalidermatiitista, joten pidän myös lempeistä ja herkästi reagoivalle iholle tarkoitetuista tuotteista, vaikka iho-ongelmani ovatkin jo takanapäin.

Kuorin ihoni kerran tai kaksi viikossa ja aina kuorinnan jälkeen laitan kasvoilleni sheet maskin tai kosteuttavan naamion. Teen gua shaa kun kasvoilla tuntuu lihasjumeja tai näkyy turvotusta. 

Millainen meikkityylisi on? Onko se ollut aina samanlainen? 

Tavallaan jokapäiväinen meikkaamiseni seuraa samaa kaavaa, mutta toisaalta ei. Tuotteet kuten meikkivoide, peitevoide, poskipuna jne toistuvat kyllä joka päivä, mutta vaihtelen paljon sävyjä. Pidän väreistä ja vaihtelen luomivärien sävyjä sekä rajausten, poski- ja huulipunien värejä paljon fiiliksen ja aina vaatteideni mukaan.

Rakastan hehkuvaa ja luonnollisen kuulasta meikkipohjaa ja etsin siihen aina uusia tuotteita. Olen tunnettu hehkuvan meikin luomisesta myös työssäni.


LUE KOKO HAASTATTELU TÄÄLTÄ.

DSCF7279-2.jpg

LISTASIN 10 TUOTESUOSIKKIANI HOUSE OF ORGANICIN VALIKOIMASTA.

Koodilla eevis15 saat -15% alennuksen verkkokaupan kaikista tuotteista. Koodi on voimassa 30.6.2021 saakka.

Suosikkini eivät varmasti tule sinulle yllätyksenä jos olet jonkin aikaa seurannut kanaviani - nämä suosikit on nimittäin valittu usean purkin käyttökokemuksella. Kuulenkin mielelläni kommenteissa jos olet löytänyt näistä suosikeistani itsellesikin jo luottotuotteita tai jos aiot nyt kokeilla jotain tuotetta?

BYBI Beauty Night Nutrition Korjaava Proteiiniyövoide

Ihana yövoide, jossa on miellyttävä koostumus. Joka kerta kun laitan tämän voiteen yöksi, aamulla iho on kosteutetun tuntuinen, pehmeä ja todella tasainen. Proteiiniyövoide vahvistaa ihoa ja iho onkin pysynyt hyvin tasapainoisena. Epäpuhtauksia on vähemmän ja iho reagoi ja punoittaa vähemmän.

BYBI Beauty Swipe Clean Puhdistusöljy

Paras puhdistusöljy kasvoille ja vedenkestävän silmämeikin poistoon. Meikki sulaa pois vaivattomasti. Sopii herkillekin silmille. Poistan öljyn kasvoilta kostean musliiniliinan avulla. Käytän puhdistusöljyä puhdistuksen ensimmäisenä vaiheena kuiville kasvoille.

BYBI Beauty Milk Melt Vegan Oat Cleanser Puhdistusvoide

Milk Melt on miellyttävä puhdistusmaito, joka vaahtoaa, mutta ei kuivata ihoa. Iho tuntuu puhtaalta, mutta ei kuivalta. Tuubi on todella riittoisa. Käytän Milk Meltiä puhdistuksen toisessa vaiheessa.

Zuii Organic Lux Luminescent Liquid Foundation meikkivoide

Zuiin Luminescent meikkivoide on kestosuosikkini meikkivoiteissa. Lopputulos on hehkuva ja kuulas, mutta ei kiiltävän rasvainen. Peittää sopivasti ja näyttää aina luonnolliselta iholla. Käytän talvella sävyä Dusk ja kesällä sävyä Driftwood.

Zuii Organic Flora Powder Glow Highlighter Hohdepuuteri Moon

Yksi harvoista puuterisista highlightereista, joista pidän. Samettinen koostumus sulautuu iholle helposti. Ei huomattavia glitterihippuja, mutta upea intensiivinen hehku.

BRUNS Products Nr09 Unscented Deodorant Hajusteeton Deodorantti

Paras ja tehokkain kokeilemani luonnonkosmetiikan deodorantti. Pitää kainalot raikkaana eikä päästä hajuja läpi. Tuoksuton deodorantti antaa nauttia lempihajuvedestä sotkematta sen tuoksua.

BRUNS Products Nr22 Warm Bergamot Hårmask Bergamotti Hiusnaamio

Tehokkaasti luonnostaan laineikasta hiustani kosteuttava hiusnaamio, jota käytän hoitoaineen tilalla. Tuo kiharan kauniisti esiin ja hiukset on helppo selvittää pesun jälkeen. Tiedän naamion sopivan myös aivan suoralle hiuslaadulle, joten tästä naamiosta hyötyvät monet eri hiustyypit.

Yin Your Skin Jalo Advanced Gua Sha Kasvolasta

Suosikkini gua sha -välineistä, sillä tällä lastalla tuntuu onnistuvan kaikkien alueiden käsittely kasvojen, niskan ja hartiaseudun alueella. Teen gua shaa aina silloin kun kasvojen lihaksissa tuntuu jumeja tai kasvoilla on näkyvissä turvotusta.

HURRAW! Unscented Hajusteeton Huulivoide

Ihanan kevyt huulivoide, joka tehokkaasti kosteuttaa ja hoitaa huulia. Tätä huulivoidetta ei tarvitse lisätä koko ajan, huulet pysyvät hyvin kosteutettuna sen ansiosta. En pidä huulivoiteissa ja -punissa voimakkaista hajuista tai mausta, joten tuoksuton versio on oma lempparini päivittäisessä käytössä.


Flow Cosmetics CocoLemon Aromaterapia vartalokuorinta

Vartalokuorinta, joka tuoksuu leivokselta ja jota tekisi mieli joka kerta syödä purkista. Iho pehmenee kuorinnan avulla ja kuorinnassa olevat kasvivahat ja -öljyt ravitsevat ja hoitavat ihoa. Lopputuloksena on silkinpehmeä iho.

KIRJOITIN HOUSE OF ORGANICILLE MYÖS VIERASKYNÄTEKSTIN: MITÄ LUONNONKOSMETIIKKAA LÖYTYY AMMATTIMEIKKAAJAN MEIKKIPAKISTA?

koodilla eevis15 saaT -15% alennuksen HOUSE OF ORGANICIN kaikista tuotteista. Koodi on voimassa 30.6.2021 saakka.

 

RELATED POSTS


NÄIN LISÄÄT AURINKOSUOJAA PÄIVÄN AIKANA

NÄIN LISÄÄT AURINKOSUOJAA PÄIVÄN AIKANA

OPAS PIGMENTTILÄISKIEN HOITOON

OPAS PIGMENTTILÄISKIEN HOITOON