HEHKUA JA KIINTEYTTÄ IHOLLE SYKSYYN

HEHKUA JA KIINTEYTTÄ IHOLLE SYKSYYN

Esittelyssä kaksi upeaa uutuutta kiinteyttämään ja kirkastamaan ihoa.

Maksettu kumppanuus NUXE

Pariisilaisesta NUXEsta olet voinut lukea Cream Filesin arkistoista jo aiemmin. Sarjan on kuulunut oman kylppärinkaappini luottosarjoihin pitkään ja kulkenut matkassa mukana myös työkäytössäni. Vuosikausia omana suosikkinani vartaloöljyistä on ykköspaikkaa pitänyt NUXEn Huile Prodigieuse kuivaöljy, jonka esittelyn voit lukea täältä. Meikkipakissani työkeikoilla käytössäni on kuivaöljyn lisäksi myös aina esimerkiksi Very Rose -linjan suihkutettava kasvovesi. Kasvoveteen ja muihin meikkipakistani löytyviin NUXEn tuotteisiin voit tutustua tässä artikkelissa.

Sain jälleen ilon tutustua NUXEn syksyn uusiin lanseerauksiin ja esittelen nyt kaksi uutuutta, jotka vakuuttivat minut ihonhoidollisilta ominaisuuksiltaan. Näiden purkkien avulla iholle on luvassa kosteutta, kirkkautta ja kiinteyttä syksyyn. Tässä oikea hehkuduo!

SUPER SERUM 10 EYE SILMÄNYMPÄRYSSEERUMI

Super Serum 10 Eye on koostumukseltaan erityinen, kevyttä seerumipohjaa ja kasviöljyhemiä yhdistävä silmänympärysseerumi, joka tuntuu levitettäessä hieman geelimäiseltä ja ohuella silmänympärysiholla aivan ihanan raikkaalta. Virkistävä koostumus levittyy iholle silkkisen pehmeästi, kosteuttaa tehokkaasti ja toimii erinomaisesti meikin alla. Pienet juonteet häivyttyvät silmänalusiholta heti ja katse on samantien hieman virkeämpi. Muutama tippa silmänympärysseerumia riittää, sillä tuote on todella riittoisaa. Silmänympärysseerumi sopii kaikille ihotyypeille, myös herkille silmille. Sen päälle ei tarvitse levittää enää erillistä voidetta, sillä sen hoitotehot riittävät sellaisenaan. Seerumissa on hento tuoksu, joka ei ärsytä ainakaan omia herkkiä silmiäni lainkaan. Seerumin koostumus on vegaaninen.

Super Serum 10 Eye on tehokas pakkaus lukuisia erinomaisia ainesosia silmänympärysiholle. Se soveltuu hyvin niin ikääntymisen merkkien ennaltaehkäisyyn kuin jo korjaamiseenkin, joten silmänympärysseerumi sopii monen ikäisille. Seerumi sisältää hyaluronihappoa, joka täyteläistää ihoa samantien. Hyaluronihappo sitoo ihoon kosteutta ja häivyttää heti ihon pinnasta kuivia pieniä juonteita. Ohuesta ihosta silmänympärysalueella tulee jo levityksessä tasaisempi ja sileämpi. Myös meikki levittyy seerumin päälle kauniimmin kun iho on tasainen.

Silmänympärysseerumin sisältämä kofeiini vilkastuttaa aineenvaihduntaa silmänympärysiholla ja siten vähentää sekä turvotusta että helpottaa tummuutta silmien ympärillä. Seerumi taklaa siis kaksi selvästi yleisintä haastetta, joita monilla meistä on silmänalusiholla. Viileä koostumus tuntuu iholla ihanalta ja koko silmänympärysiho on seerumin käytön myötä selvästi kirkkaampi.

Kevyessä seerumipohjassa on pieniä kasviöljyhelmiä, jotka takaavat iholle öljyn ravitsevuuden, ilman öljyistä tunnetta ohuella silmänympärysiholla. Kasviöljyhelmet sulavat iholle levityksessä. Öljyt sisältävät iholle välttämättömiä rasvahappoja, jotka vahvistavat ohutta silmänympärysihoa ja tekevät siitä kiinteämmän ja sileämmän. Öljyt on kuitenkin hajoitettu niin pieniksi, että ne imeytyvät ihoon tehokkaasti eikä iholle jää lainkaan öljyinen tunne. Seerumi sisältää myös NUXEn patentoiman kasviyhdisteen, jossa on muun muassa erittäin antioksidanttirikasta alppitähtiuutetta. Uute suojaa ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamalta ihon ennenaikaiselta vanhenemiselta.

Tehokkaan kokonaisuuden kruunaavat vielä ihoa vahvistavat ja kiinteyttävät peptidit sekä niasiiniamidi, joka tekee ihon tekstuurista tasaisemman, lisää ihon kimmoisuutta ja häivyttää juonteita. Iho onkin silkkisen pehmeä seerumin jäljiltä ja koko silmänympärysiho kokonaisuudessaan virkeämmän näköinen.

MERVEILLANCE LIFT GLOW KOSTEUSVOIDE

Merveillance Lift Glow -voiteessa on upean kevyt koostumus, joka sulautuu iholle ihanasti. Voiteen persikkainen sävy takaa sen, että ihoon tulee hetkessä selvä hehku ja parempi sävy vaikka varsinaisesti sävyttävästä tuotteesta ei olekaan kyse. Sävy sulautuu ihoon saumattomasti, kaikille ihonsävyille.

Kosteusvoide sopii käyttöön aamuin illoin, mutta on ehdottomasti parhaimmillaan päivisin ja esimerkiksi meikin alla tuomaan ihoon kaunista kuulautta. Toisaalta kiireisiin aamuihin kun muuta meikkiä ei halua iholleen laittaa, voide tekee ihosta hetkessä hieman tasaisemman ja kuulaamman jo itsestään. Voide sopii kaikille ihotyypeille, sillä se on tehokkaasti kosteuttava ja juuri sopivan täyteläinen. Tuoksuna voiteessa on freesiaa, magnoliaa ja myskiä. Tuoksu on ylellisen ihana - pehmeä eikä liian voimakas - tuttuun NUXEn tyyliin.

NUXEn Merveillance Lift -hoitosarja, johon uusi Glow -voide myös kuuluu, on suunniteltu ikääntyvän ihon hoitoon ja sen tarpeisiin. Tuotteet on kehitetty erityisesti ajatellen +35-vuotiaiden ihon tarpeita. Merveillance Lift Glow -voiteessa on leväuutetta, joka tehokkaasti kosteuttaa, kiinteyttää ja täyteläistää ihoa. Merileväuute myös rauhoittaa tulehdusta, vähentää punaisuutta ja korjaa ihon vaurioita. Se auttaa ihoa ylläpitämään optimaalisen kosteustasapainon ja siten ennaltaehkäisee myös kuivien juonteiden muodostumista. Iho pysyy tasapainoisempana ja elastisempana. Voiteen persikkainen sävy tulee tomaattiuutteesta. Tomaattiuute häivyttää juonteita, korjaa aurinkovaurioita iholta, tasoittaa ihon sävyä ja vähentää punaisuutta. Ikääntyvään ihoon tulee herkemmin esimerkiksi pigmentin muodostukseen liittyviä muutoksia, jolloin tomaattiuute on erinomainen ainesosa ennaltaehkäisemään ja toisaalta häivyttämään jo muodostuneita vaurioita. Voide sisältää myös skvalaania, joka tekee ihon pinnasta silkkisen pehmeän, mutta myös ehkäisee kosteuden haihtumista iholta ja lisää ihon kimmoisuutta.

Voiteen tuntuma iholla on ihanan raikas ja lopputuloksena iho on todella heleä ja tasainen. Meikki levittyy voiteen päälle unelmankevyesti ja meikkipohjasta tulee todella raikas ja kaunis. Kosteusvoide on vegaaninen.

Aiotko kokeilla näitä NUXEn syksyn uutuuksia?

 

RELATED POSTS


VUODEN PARHAAT 2023 - MEIKIT

VUODEN PARHAAT 2023 - MEIKIT

ESITTELYSSÄ: JUURI BY RUOHONJUURI

ESITTELYSSÄ: JUURI BY RUOHONJUURI