ESITTELYSSÄ: JUURI BY RUOHONJUURI

ESITTELYSSÄ: JUURI BY RUOHONJUURI

Mielenkiintoinen uutuus luonnonkosmetiikan hyllyille hiusten ja vartalon ihon hoitoon.

Kaupallinen yhteistyö Ruohonjuuri

Kotimaista edullista luonnonkosmetiikkaa arkeen - kyllä kiitos! Ruohonjuuren lanseeraama Juuri vastaa hiusten ja vartalon ihon hoitotarpeisiin budjettiystävällisillä korkealaatuisilla luonnonkosmetiikan tuotteilla. Olen tästä sarjasta todella innoissani!

Kaikki Juuri-tuotteet valmistetaan Suomessa pienessä perheyrityksessä. Pakkaukset on valmistettu kierrätysmuovista ja ovat täysin uudelleen kierrätettävissä. Tuotteiden pakkaukset on haluttu pitää mahdollisimman kompaktina ja tuotteet on pakattu niihin tiiviisti, jotta muovin tarve pysyisi mahdollisimman vähäisenä. Sirot, silti riittoisat 200ml pullot ovat mielestäni todella söpöt ja niitä on ilo katsella suihkuhyllyllä.

Itse tuotteilla on ICADA-luonnonkosmetiikkasertifikaatti ja tuotteisiin valittujen raaka-aineiden alkuperä on täysin jäljitettävissä. Monia raaka-aineita saadaan tuotteisiin läheltä. Ne raaka-aineet, joita hankitaan maailmalta on hankittu luotettavilta yhteistyökumppaneilta ja kaikkien raaka-aineiden alkuperä on tiedossa. Kaikki Juuri-tuotteet ovat vegaanisia.

Juuri-sarjan tuotteiden hinnat asettuvat 5,90-8,90 euron välille. Tällaiselle vastuulliselle ja silti edulliselle arjen käyttötarpeet ratkaisevalle sarjalle todella on tarve! Juuri helpottaa vastuullisten valintojen tekemistä arjessa.

Esittelen sarjaan tähän mennessä lanseeratut tuotteet ja kerron omia suosikkejani.

Hiustenhoitotuotteet

Hiustuotteet on jaettu kolmeen eri tuotekategoriaan: kosteuttavaan, ravitsevaan ja hajusteettomaan.

Kosteuttava shampoo ja hoitoaine sopivat kaikille hiustyypeille, joille lisäkosteus on tarpeen. Kosteuttavan linjan tuotteet eivät pese hiusta liian voimakkaasti, silti kaikki käyttämäni synteettisen kosmetiikan muotoilutuotteetkin lähtevät hiuksista vaivattomasti. Hiuksista jää ihanan kiiltävät ja pehmeät pesun jäljiltä. Kosteuttavan hoitolinjan tuotteisiin kannattaa tarttua etenkin jos hiuksesi ovat kiharat. Shampoo ja hoitoaine tekevät kiharasta hiuksesta joustavamman ja kiharoista kimmoisammat. Hiusten selvittely pesun jälkeen on helppoa eikä kosteuttavat tuotteet latista hentoakaan hiusta. Jos hiuksesi ovat helposti pesun jäljiltä pörröiset, kokeile kosteuttavan hoitolinjan tuotteita. Shampoo ja hoitoaine siloittavat ja selvittävät hiukset ihanasti kuitenkaan latistamatta niitä.

Ravitseva shampoo ja hoitoaine on paras valinta käsitellyille, todella kuivulle ja vaurioituneille hiuksille. Tähän hoitolinjaan kannattaa tarttua myös jos hiuspohjasi on kuiva. Shampoo pesee hiukset hyvin, mutta ei jätä liian pestyä tunnetta hiuksiin vaan lempeän ja ravitun tuntuman. Hiukset eivät ole latteat tai raskaat pesun jäljiltä. Hoitoaine korjaa vaurioituneita hiuksia ja tekee hiuksista ihanan pehmeät, helposti selvitettävät ja kiiltävät. Tartu ravitsevaan hoitolinjaan myös jos käsittelet hiuksiasi paljon lämpölaitteilla kuten muotoiluraudoilla tai föönillä tai jos värjäät tai raidoitat hiustasi säännöllisesti. Linjaa ei missään tapauksessa kannata ohittaa vaikka hiuspohjasi olisi rasvoittuva tai herkästi kutiava, päinvastoin, ravitsevista tuotteista voit saada tasapainoa hiuspohjan rasvoittumiseen.

Hajusteeton shampoo ja hoitoaine sopivat erityisen hyvin herkälle hiuspohjalle. Shampoon sisältämä kurkku-uute ja beetaglukaani hoitavat ja kosteuttavat sekä hiusta että hiuspohjaa. Mustaherukka rauhoittaa hiuspohjan kutinaa. Tätä linjaa kannattaa ehdottomasti kokeilla jos hiuspohjan kanssa on minkäänlaisia haasteita. Hajusteettomat tuotteet ravitsevat kuivia hiuksia ja tekevät hiuksista kiiltävät, mutta ilmavat. Esimerkiksi omaan käsiteltyyn ja melko kuivaan hiuslaatuuni myös hajusteeton linja toimii erinomaisesti. Hoitoaine on koostumukseltaan kevyt, mutta selvittää vaativatkin kuivat hiukset todella hyvin. Tuoksuherkälle tämä hoitolinja on ehdoton, mutta se sopii tuoksuttomuuden puolesta myös ihan koko perheen käyttöön.

Vartalonhoito- & Suihkutuotteet

Vartalovoiteet ja suihkutuotteet kannattaa valita oman tuoksumieltymyksen mukaan. Tuoksukategorioita on neljä; kookos-piparminttu, greippi-sitruunaruoho, raikas mango ja hajusteeton. Kookos-piparminttu on todella raikas tuulahdus nenään, greippi-sitruunaruoho virkistää ja energisoi uuden päivän. Raikas mango sisältää hieman myös greippiä, jolloin kokonaisuus on kirpeämpi ja tuo sateiseenkin päivään palan aurinkoa. Hajusteettomista tuotteista Juuri saa minulta ison kunniamaininnan! Luonnonkosmetiikassa on vielä aika vähän hajusteettomia tuotteita, joten tähän kategoriaan todellakin mahtuu uusia tulokkaita.

Suihkusaippuat ovat iholle hellävaraisia. Ne puhdistavat ihon hyvin, mutta eivät kuivata ihoa. Pieni määrä vaahtoaa hyvin ja erilaisista tuoksuista voi valita itselleen sopivimman. Jos käyt suihkussa yleensä aamuisin, kokeile kookos-piparminttu tai greippi-sitruunanruoho saippuoita, nämä herättävät ihanasti uuteen päivään. Pehmeä mango rauhoittaa tuoksullaan ihanasti iltasuihkussa kävijöitä. Hajusteeton sopii ihan koko perheen peseytymiseen.

Vartalovoiteet levittyvät todella helposti ja imeytyvät nopeasti. Ne voi siis hyvin levittää iholle aamukiireessä juuri ennen pukeutumista. Iho on pehmeä voiteen jäljiltä ja voiteen antama kosteusteho säilyy ihossa pitkään.

OMIA SUOSIKKEJAni:

Tuoksumaailmasta greippi-sitruunaruoho on suosikkini, erityisesti suihkusaippuassa sillä käyn usein suihkussa aamuisin. Tuoksu energisoi ja antaa virtaa uuteen päivään. Jos suihkussa on käynyt illalla, saman tuoksulinjan vartalovoide hoitaa herättelyn aamulla.

Olen hajusteettomien luonnonkosmetiikkatuotteiden ystävä, joten kannatan kokeilemaan hajusteetonta shampoota ja hoitoainetta. Ne toimivat hyvin omaan raidoitettuun, kuivaan luonnonkiharaan hiukseeni eli kosteustehoja niistä ei puutu. Koska käytän erillisiä tuoksuja, valitsen usein hajusteettoman vartalovoiteen siitä syystä, ettei se häiritse hajuveteni tuoksumaailmaa.

Ilman viiletessä ja etenkin pidemmällä syksyssä ja talvessa Ravitseva -hoitolinja on paras hiuksilleni ja hiuspohjalleni. Molemmat kuivuvat herkästi ja kaipaavat tehokasta hoitoa. Oma hiukseni on ohut ja hento luonnonkihara, joka latistuu todella helposti, mutta ei tästä kaksikosta!

 

RELATED POSTS


HEHKUA JA KIINTEYTTÄ IHOLLE SYKSYYN

HEHKUA JA KIINTEYTTÄ IHOLLE SYKSYYN

LUOTTOKAKSIKKO HEHKUVAAN MEIKKIPOHJAAN

LUOTTOKAKSIKKO HEHKUVAAN MEIKKIPOHJAAN