LUOTTOKAKSIKKO HEHKUVAAN MEIKKIPOHJAAN

LUOTTOKAKSIKKO HEHKUVAAN MEIKKIPOHJAAN

Esittelyssä Dr. Hauschkan Aprikoosivoide ja Kuultovoide - tällä kaksikolla loihdit heleän meikkipohjan.

Kaupallinen yhteistyö Dr. Hauschka

Raikas ja heleän hehkuva meikkipohja alkaa aina ihonhoidosta. Riittävä kosteutus useampana kevyenä kerroksena takaa aina kauneimman lopputuloksen myös meikissä. Dr. Hauschkan syksyn uutuuskaksikko on ollut luottoyhdistelmäni meikin alle. Kuultovoide on kuulunut merkin valikoimaan kausituotteena ennenkin ja saattaa monelle ollakin jo tuttu. Aprikoosivoide on uusi hoitovoide, joka kirkastaa ihoa ja tekee sen sävystä kauniin heleän.

Artikkelin linkit vievät sinut Stockmannin verkkokauppaan, jossa 17.9.2023 asti saat -20% alennuksen luonnonkosmetiikan kertaostosta. Voit hyvödyntää alennuksen esimerkiksi näihin Dr. Hauschkan uutuuksiin.

APRIKOOSIVOIDE

Dr. Hauschkan uutuus Aprikoosivoide on täyteläinen voide, joka on ensisijaisesti ajateltu kuivalle iholle. Se on erinomainen voide myös kosteusköyhälle iholle ja iholle, jolla on ikääntymisen merkkejä. Voide täyteläistää ihoa ja tekee siitä kauniin hehkuvan ja samettisen pehmeän. Voiteen keltainen sävy heleyttää kalpeaa ja kuivaa ihonsävyä.

Avokado-, aprikoosinkivi- ja jojobaöljyä sisältävä voide ravitsee ihoa tehokkaasti ja palauttaa kuivaan ihoon siitä puuttuvia hyviä rasvahappoja. Avokadoöljy toimii antioksidanttina suojaten ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. Sen lisäksi öljy edistää kollageenin tuotantoa ihossa ja vähentää tulehdusta. Aprikoosinkiviöljy sopii erinomaisesti hoitoöljyksi herkälle iholle ja rauhoittamaan ihon erilaisia ärsytystiloja. Se rauhoittaa myös ihon punaisuutta ja kuivuudesta johtuvaa kutinaa. Öljyssä on runsaasti etenkin omega-6-rasvahappoa, joka tasapainottaa talineritystä, siloittaa juonteita, kiinteyttää ihoa ja vähentää tulehdusta. Jojobaöljy on lähellä ihon oman talin koostumusta ja iho ottaakin tämän öljyn siksi erityisen hyvin vastaan. Jojobaöljy sopii hyvin myös rasvoittuvalle iholle sekä aknen hoitoon. Se sitoo tehokkaasti kosteutta ihoon ja tekee ihosta pehmeän. Iholle välttämättömien rasvahappojen lisäksi jokainen öljy sisältää iholle hyvödyllisiä vitamiineja ja mineraaleja.

Aprikoosivoide sisältää myös fermentoimalla valmistettua viljauutetta, joka tukee ihon hydrolipidikalvon tasapainoa. Se sitoo ihoon kosteutta ja ylläpitää ihon hyvää kosteuspitoisuutta. Aprikoosinkiviöljyn lisäksi voide sisältää myös aprikoosiuutetta. Aprikoosiuutteessa on runsaasti ihoa suojaavia antioksidantteja, jotka auttavat ihoa suojautumaan vapailta radikaaleilta ja niiden aiheuttamilta ihosolujen vaurioilta. Aprikoosiuutteella on myös tulehdusta madaltavia vaikutuksia ja uute onkin erinomainen ainesosa hoitamaan esimerkiksi ekseemaa, rosaceaa ja psoriasista.

Iho tuntuu voiteen jäljiltä ihanan pehmeältä ja janoinen iho saa samantien tehokkaan avun. Iho on raikas ja pehmeä voiteen jäljiltä. Täyteläinen voide levittyy kevyesti ja tuntuu hengittävältä iholla. Voide sopii erinomaisesti meikin alle. Voiteen ansiosta iho on samettisen pehmeä ja kuulas.

KUULTOVOIDE

Kuten kaikki Dr. Hauschkan meikkikategorian tuotteet, myös kuultovoiteessa on lukuisia ihoa hoitavia ainesosia. Voiteen sisältämä masmalouute aktivoi ihon uudistumista ja vahvistaa sitä. Sillä on lukuisia ihon toimintoja tasapainottavia vaikutuksia, siksi se onkin laajasti käytössä Dr. Hauschkan eri ihonhoitotuotteissa. Kuultovoide sisältää myös jojoba-, kookos- ja oliiviöljyä, jotka kaikki sisältävät iholle välttämättömiä rasvahappoja ja tekevät ihosta pehmeän, ravitun ja kimmoisan. Voide sisältää myös sarjan monille tuotteille tyypillisesti taikapähkinää, jolla on ihoa virkistävä ja kiinteyttävä vaikutus.

Kuultovoiteen voi levittää koko kasvoille kosteusvoiteen jälkeen ennen meikkivoidetta. Tai sitä voi käyttää kasvojen korkeimmilla kohdilla tavallisen highlighterin tapaan. Voit myös sekoittaa kuultovoidetta kosteusvoiteesi tai meikkivoiteesi joukkoon.

Hennon ruusukultainen voide sulautuu todella kauniisti erilaisille ihosävyille huomaamattomaksi. Voide ei siis iholla näytä minkään väriseltä. Pieni sävy takaa kuitenkin sen, että voide sulautuu ihanan huomaamattomasti iholle.

Kuultovoide on ollut suosikkini jo pitkään. Yleensä levitän sen sellaisenaan koko kasvoille ennen ohutta meikkivoidetta. Näin meikkipohjaan tulee kaunis hento kuulaus, ilman rasvaista kiiltoa. Iho taittaa valoa ja pienet juonteet ja epätasaisuudet häivyttyvät. Kuultovoidetta kannattaa ehdottomasti käyttää myös rintakehällä ja olkapäissä päivinä, jolloin kuultoa haluaa hieman myös vartalon iholle.

STOCKMANNILTA SAAT LUONNONKOSMETIIKAN KERTAOSTOSTA -20% ALENNUKSEN:

MyStockmann -jäsenenä saat 20%:n edun normaalihintaisesta luonnonkosmetiikan kertaostoksesta ajalla 17.9.2023 asti. Etu on voimassa verkkokaupassa ja Suomen tavarataloissa. Etu koskee normaalihintaisia tuotteita ja on voimassa MyStockmann-jäsenille ja jäseneksi liittyville.

 

RELATED POSTS


ESITTELYSSÄ: JUURI BY RUOHONJUURI

ESITTELYSSÄ: JUURI BY RUOHONJUURI

ESITTELYSSÄ YIN YOUR SKIN IHONHOITOTUOTTEET

ESITTELYSSÄ YIN YOUR SKIN IHONHOITOTUOTTEET