ESITTELYSSÄ YIN YOUR SKIN IHONHOITOTUOTTEET

ESITTELYSSÄ YIN YOUR SKIN IHONHOITOTUOTTEET

TUTUSTU SUMUUN, IHMEESEEN, SILEÄÄN JA SALVAAN.

Kaupallinen yhteistyö Yin Your Skin

Yin Your Skin on Katja Kokon luoma kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja ihonhoidon saumaton kokonaisuus. Yin Your Skin konseptissa yhdistyvät tehokkaat ihonhoitotuotteet, kosmeettisen gua shan tekniikat, yin joogan maadoittavat vaikutukset ja sound healing. Katja Kokko on kosmetologi, luonnollisen ihonhoidon erityisasiantuntija ja linsensioitu akupunktiohoitaja. Yin Your Skin kauneuskonseptiin voit kokonaisuudessaan tutustua täällä.

Yin Your Skin on kokonaisuutena minulle hyvin tuttu, erityisesti gua shan osalta. Olen jakanut paljon gua sha vinkkejä kanavillani ja opiskellut itseni kosmeettisen gua shan ammattilaiseksi Yin Your Skin Pro -koulutuksessa. Gua sha on lähellä sydäntäni, mutta niin on myös kaikki Yin Your Skin sarjan ihonhoitotuotteet, joita käytän niin itselläni kuin tekemissäni kasvohoidoissakin. Olen siis nähnyt kaikkien näiden upeiden tuotteiden vaikutuksia oman ihoni lisäksi myös asiakkaitteni erilaisilla ihotyypeillä.

Vaikka Yin Your Skin onkin ihonhoitotuotteiden, gua shan, yin joogan ja sound healingin upea kokonaisuus, kaikkia sarjan ihonhoitotuotteita voi ja kannattaa käyttää myös yksinään, osana omaa ihonhoitorutiinia. Ne taipuvat erinomaisesti gua shan alle, mutta ne on kuitenkin suunniteltu päivittäiseen ihonhoitoon.

Tässä artikkelissa esittelen Yin Your Skin sarjan neljä eri ihonhoitotuotetta; kasvoveden, hoitonesteen, kasvoöljyn ja puhdistusbalmin. Ihonhoidon minimalisti tuleekin halutessaan toimeen pelkästään tällä nelikolla. Artikkelin lopusta löydät myös vain viikonlopun mittaisen tarjouksen tuotesetistä, joka takaa loppukesään yliluonnollisen hehkun.

SUMU TRANSFORMATIVE FACIAL MIST KASVOVESI

Kasvoveden paikka ihonhoitorutiinissa on aina kasvojen puhdistuksen jälkeen - aamuin illoin. Se palauttaa iholle kosteutta puhdistuksen jäljiltä ja toimii muille ihonhoitotuotteille hyvänä pohjana, jolloin kaikki muut iholle levittämäsi tuotteet imeytyvät paremmin. Jos kasvovedeksi valitsee ihoa monipuolisesti hoitavan tuotteen, kuten SUMUn, on jo ihonhoidon ensimmäisellä askeleella lukuisia hyötyjä ihonhoidossa. SUMU syväkosteuttaa, kirkastaa ja tasapainottaa ihoa silminnähden.

SUMU sisältää vahvoina antioksidantteina muun muassa hibiskuksen kukan ja mustikan uutteita. Myös kasvoveden sisältämä vihreä tee on vahva antioksidantti. Antioksidantit suojaavat ihoa, auttavat sitä ennaltaehkäisemään ja torjumaan pigmenttimuutoksia, juonteiden syntymistä ja erilaisia tulehduksia ihossa. Hibiskuksella on ihon sävyä kirkastavien ominaisuuksien lisäksi kyky napakoittaa ihoa ja täyteläistää sitä. Ihosta tuleekin selvästi kiinteämpi kasvoveden säännöllisen käytön myötä. Mustikkauute sisältää paljon C-vitamiinia, joka hillitsee tulehdusta, vähentää punoitusta, kiihdyttää kollageenin muodostusta ja kirkastaa ihon sävyä.

SUMUssa on myös Ginkgo biloba uutetta eli neidonhiuspuu-uutetta, joka on tunnettu lukuisista aktiivisista vaikutuksista ihoon. Se parantaa ihon mikroverenkiertoa, lisäten ihoon hehkua. Se myös poistaa tehokkaasti kuona-aineita ja turvotusta iholta sekä poistaa tulehdusta, joten se on erinomainen ainesosa vaikkapa aknen, rosacean tai atopian hoidossa.

Kasvoveden sisältämä lootuksen kukka sekin kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja parantaa ihon mikroverenkiertoa, joka saa ihon kirkkauden syttymään. Se on ihanan elvyttävä ainesosa ihonhoidossa ja käytössä usein esimerkiksi korealaisessa kosmetiikassa.

HUOMATTUJA VAIKUTUKSIA OMASSA IHOSSANI:

Huomaan omassa ihossani selvästi paremman kosteustasapainon kun käytän suihketta aamuin illoin puhdistuksen jälkeen. Iho on myös kirkkaampi ja kokonaisuudessaan napakampi. Kasvovesi energisoi ihoa ja iho herää heti eloon sen avulla. Pidän kasvoveden tuoksusta, se on ylellinen ja pehmeä, omaan nenääni sekoitus vihreää teetä ja jasmiinia. SUMU on yhtä aikaa ihanan virkistävä ja silti maadoittava ja rauhoittava. Kasvovesi aloittaa ihon kosteutuksen tehokkaasti ja huomaan kyllä jo kasvoveden tuoman eron vaikka vielä hoitonestettä kasvoveden päälle taputtelenkin.

KENELLE SUOSITTELISIN SUMUA:

SUMU sopii kaikille ihotyypeille. Se on erinomainen kasvovesi yhtä aikaa niin herkälle kuin vahvalle ja kestävällekin iholle. Monipuolisten hoito-ominaisuuksiensa vuoksi se sopii erinomaisesti hoitamaan niin nuorempaa kuin jo ikääntyneempääkin ihoa. SUMU sopii siis kenelle tahansa, joka nauttii ylellisen ihanasta aromaterapeuttisesta tuoksusta ja haluaa virkistävän sumupilven kasvoilleen aamuin illoin. Ihon elinvoiman ja kirkkauden lisääminen on varmasti monen meistä toiveena.

IHME BOTANICAL WONDER ESSENCE HOITONESTE

IHME on hoitoneste, joka yhdistää ihon tehokkaan kosteutuksen mietoihin happoihin. Happopitoisuus on sen verran maltillinen, että hapot vaikuttavat erityisesti ihoa kosteuttavasti ja ihon optimaalista kosteustasapainoa ylläpitävästi. IHMEellä on kuitenkin paljon muitakin ihonhoidollisia ominaisuuksia ja halutessasi voit korvata IHMEellä seerumin ihonhoitorutiinissasi. Hoitonesteen ansiosta peilistä näkyy todella kuulaan kirkas iho, joka tuntuu hengittävältä ja raikkaalta.

Miedon kuorinnan ja syvän kosteutuksen lisäksi IHME vaikuttaa myös ihon pH tasapainoon. Hyvinvoiva, tasapainoinen, kuulas ja terve iho on aina lievästi hapan pH-arvoltaan ja IHME auttaa ylläpitämään optimaalista tasapainoa. Kun ihon pH on tasapainossa, myös ihon hydrolipidikalvo on vahva ja ihon suojaus ja kosteuspitoisuus pysyvät optimaalisina.

Ihoa hellävaraisesti kuorivina ainesosina IHMEessä on maitohappoa ja hibiskuksen kukan uutetta, joka toimii AHA-hapon tavoin. Molemmat ovat ihoa hyvin vähän ärsyttäviä happoja, joten IHME sopii usein myös herkälle iholle. Nämä hapot auttavat ihosoluja uudistumaan, poistavat kuolleita ihosoluja sen pinnalta, parantavat ihon uloimman kerroksen elastisuutta, tasapainottavat talintuotantoa, silottavat hienoja juonteita, parantavat ihon sävyä ja kosteuspitoisuutta. Hoitonesteeseen on valittu kahta eri happoa, sillä ne toimivat toisiaan tukien. Maitohappo on erinomainen happo vahvistamaan ihoa, parantamaan tehokkaasti kosteuspitoisuutta ihossa ja hoitamaan ikääntymisen merkkejä. Miedoilla hapoilla onkin ihonhoidossa lukuisia hyötyjä!

Kuten SUMU kasvovesi, myös IHME hoitoneste sisältää Ginko biloba uutetta, joka parantaa ihon mikroverenkiertoa, poistaa kuona-aineita ja rauhoittaa tulehdusta. Se on vahva antioksidantti, joka sisältää 40 erilaista aktiivista ainesosaa. Vaikuttavina ainesosina on myös mulperipuun juuriuutetta ja pioniuutetta, jotka nekin ovat molemmat vahvoja antioksidantteja. Ne suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta kuten ilmansaasteilta ja UV-säteiden aiheuttamilta vaurioilta. Molemmat ainesosat ennaltaehkäisevät tehokkaasti pigmenttimuutosten muodostumista ja vähentävät ihossa tulehdusta sekä punoitusta. Kotimaisena ainesosana sokerin tuotannon sivuvirroista saatava betaiini täydentää hoitonesteen kosteuttavaa ja ihoa rauhoittavaa vaikutusta. Se myös tutkitusti vahvistaa ihon suojabarriääriä. Kasviperäinen propaanidioli toimii sekin humektanttina, mutta auttaa hoitonesteen muita ainesosia läpäisemään ihon pintakerroksen tehokkaammin. IHME on siis todella monipuolinen hoitoneste, joka kosteuttaa, uudistaa, vahvistaa ihon suojausta ja kirkastaa sen sävyä sekä tehoaa ikääntymisen merkkeihin.

KÄYTTÖVINKKEJÄ:

IHMEestä moni kysyy sen soveltuvuudesta omalle ihotyypilleen, joten kokosin yhteen vastauksia useiden eri ihotyyppien osalta.

Jos ihosi on kuiva, pintakuiva, normaali, rasvainen tai kaipaat tehohoitoa ikääntymisen merkkeihin, voit käyttää IHMEttä ihonhoitorutiinissasi joka ilta. Jos ihosi on puolestaan herkkyyteen taipuvainen, reagoi helposti tai jos iho on ohut, käytä tuotetta parina iltana viikossa. IHME on parhaimmillaan iltaisin sen sisältämien happojen vuoksi.

IHMEttä voi käyttää kuuriluontoisesti, joka tarkoittaa sitä, että yhden pullon jälkeen voit halutessasi pitää taukoa. Jos iho rakastaa tuotetta, ei taukoa tarvitse pitää.

Sellaisissa ihon epätasapainotiloissa, joihin liittyy ihon herkkyyttä, tuotteen sopivuus vaihtelee yksilöllisesti. Atopialle tuote sopii hyvin, sillä maitohappo on mieto happo, joka yleensä sopii herkälle iholle ja on tehokas ainesosa atopian hoidossa. Jos atopiaan kuitenkin liittyy herkkyyttä, kannattaa IHMEen käyttö aloittaa maltillisesti kokeilemalla tuotetta vaikka 2-3 kertaa viikossa. Jos mitään ei-toivottuja reaktioita ei tule, voi hoitonestettä käyttää joka ilta. Myös rosacean kohdalla IHMEen sopivuus on yksilöllistä. Toisilla tuote rauhoittaa punoitusta ja epäpuhtauksia, toisilla iho ärtyy. Eli jos ihossasi on rosaceaa, suosittelen kokeilemaan hoitonestettä alkuun malttisesti muutaman kerran viikossa.

Jos kärsit perioraalidermatiitista eli POD:ista, IHMEttä ei kannata kokeilla silloin kun oireet ovat selkeitä ja tulehdus on päällä. Kun iho on selvästi rauhoittunut ja oireet täysin poissa, voit kokeilla hoitonestettä, sillä ihon pH:ta tasapainottava ja suojabarriääriä vahvistava vaikutus voi ehkäistä oireiden tulemista uudelleen. POD:iin taipuvaisen ihon kohdalla IHME on parhaimmillaan 2-3 kertaa viikossa ja kuuriluontoisesti, eli jokaisen pullon välissä kannattaa pitää taukoa.

Aknen hoidossa IHMEestä on paljon hyviä kokemuksia. Aknea on kuitenkin erilaisia ja jos akneen liittyy ihon herkkyyttä niin edellämainitut maltillisen aloittamisen neuvot pätevät myös tässä tilanteessa. Jos iho on vahva, voit käyttää IHMEttä joka ilta.

Jos vielä jäit pohtimaan IHMEen sopivuutta omalle ihollesi, suosittelen tutustumaan tähän 15 henkilön IHMEen testiryhmään ja sen tuloksiin. Testiryhmä kokoaa yhteen erilaisten ihotyyppien kokemuksia IHMEen käytöstä.

HUOMATTUJA VAIKUTUKSIA OMASSA IHOSSANI:

Ihostani tulee selvästi kirkkaampi ja tasaisemman sävyinen hoitonesteen ansiosta. IHME vähentää selvästi myös ihoni tukkoisuutta. Ikääntymisen merkit häivyttyvät, juonteet, pigmenttimuutokset ja epätasainen tekstuuri vähenee. Iho on tasapainoinen sävyn, näppyjen ja muiden epämääräisten reaktioiden osalta. Iho tuntuu ja näyttää raikkaalta ja hyvinvoivalta.

KENELLE SUOSITTELISIN IHMETTÄ:

Iholle, jossa on ikääntymisen merkkejä kuten vaikkapa pigmenttimuutoksia ja juonteita. Erilaisten ikääntymisen merkkien ja juonteiden hoidon lisäksi IHME on erinomainen hoitotuote nimenomaan ennaltaehkäisemään niitä. Samealle iholle, joka kaipaa ihon sävyyn kirkkautta, kuulautta ja tasaisuutta. Iholle, joka on tukkoinen ja jolla on epäpuhtautta ja mustapäitä. Pintakuivalle iholle IHME on nopea helpotus. Henkilölle, joka haluaa yhdeltä tuotteelta lukuisia ominaisuuksia ja vähentää purkkien määrää ihonhoitorutiinissaan IHME on erinomainen kumppani. Se korvaa halutessasi seerumin ja erillistä kuorintaa ei IHMEen kanssa tarvita.

Moni kasvohoitoasiakkaani on löytänyt IHMEestä erinomaisen hoitotuotteen omaan rutiiniinsa.

SILEÄ SILKY FACIAL OIL KASVOÖLJY

Tuotteen nimi kuvastaa tuotetta erinomaisesti: Silky Facial Oil for Resilience and Glow - nämä kaikki ominaisuudet täyttyvät öljyn kohdalla. SILEÄ lanseerattiin ensimmäisenä ihonhoitotuotteena Yin Your Skin -linjaan ja silloin se yhdistettiin tiiviisti gua shaan sopivaksi kasvoöljyksi. Älä anna tämän ajatuksen kuitenkaan rajoittaa käyttöäsi, öljy on tarkoitettu päivittäiseksi hoitotuotteeksi, vaikka se sopii erinomaisesti myös gua shaan.

Käytä kasvoöljyä aamuin illoin muiden ihonhoitotuotteiden jälkeen lukitaksesi kaikki kosteuttavat kerrokset ihollesi. SILEÄ ei tuki ihohuokosia eikä tunnu raskaalta iholla. Se sopii hyvin myös meikin alle, silloin annostelussa kannattaa olla niukempi kuin iltaisin.

SILEÄn täyteläisen ihana silkkinen koostumus levittyy iholle hyvin ja tuntuu iholla ihanalta. Kyseessä on ravitseva öljy, joka antaa iholle elinvoimaa. Se rauhoittaa ihoa, tekee siitä kaikinpuolin tyytyväisemmän ja tasapainoisemman sekä kirkastaa sävyä selvästi.

Öljy on monipuolinen sekoitus laadukkaita kylmäpuristettuja kasviöljyjä. Kylmäpuristetut öljyt säilyttävät kasvin, siemenen tai marjan täyden hoitavan ja aktiivisen potentiaalin. SILEÄssä on chiansiemenöljyä, joka sisältää iholle välttämättömiä rasvahappoja, kuten omega-3, -6 ja -9 rasvahappoja. Omega-rasvahapot rauhoittavat tulehduksia, tasapainottavat talineritystä, kiinteyttävät ihoa ja tekevät siitä elastisemman sekä ihanan pehmeän. Chiansiemenöljy siis pehmentää, silottaa ja täyteläistää ihoa, joka on kuiva tai jossa on kuivia juonteita. Se on erinomainen ainesosa hoitamaan myös ikääntynyttä ihoa ja ihoa, jolla on ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä vaikkapa elämäntavoista, stressistä tai kehon tulehduksista johtuen.

Greipinsiemenöljyssä on runsaasti muun muassa E-vitamiinia, flavonoideja ja iholle hyödyllisiä rasvahappoja. Öljy ravitsee kuivaa ihoa, suojaa sitä vapailta radikaaleilta ja ennenaikaiselta vanhenemiselta sekä auttaa ihoa uudistumaan. Unikonsiemenöljy sisältää sekin runsaasti hyviä rasvahappoja, mineraaleja ja toimii antioksidanttina. Se on erinomainen öljy hoitamaan kuivaa ihoa ja juonteita, mutta myös ihottumia ja muita herkkyysreaktioita. SILEÄ sisältää myös puolukansiemenöljyä, joka jälleen sisältää hyviä rasvahappoja, mineraaleja ja vitamiineja. Öljy kirkastaa ihoa, parantaa sen kosteuspitoisuutta ja silottaa juonteita. SILEÄ onkin upea kokonaisuus ihon ravitsemiseen, suojaamiseen ja vahvistamiseen.

Eteerisiä öljyjä SILEÄssä on geraniumin, immortellen eli italianolkikukan ja blue tansyn eli marokkolaisen kamomillasaunion muodossa. SILEÄn vihertävän sininen sävy tulee blue tansysta, joka on tunnettu ihoa rauhoittavista ja punaisuutta vähentävistä ominaisuuksistaan. Geranium uudistaa ihoa ja tekee siitä kiinteämmän. Italianolkikukka tasoittaa ja kirkastaa ihon sävyä ja vähentää punaisuutta. Blue tansylla on ihoa virkistävä, rauhoittava ja punoitusta hillitsevä vaikutus.

SILEÄn tuoksu on sivistynyt ja ylellinen. Ei liian vahva vaan tukee kasvoöljyn pehmeää ja täyteläistä tunnelmaa. Öljyllä on rauhoittava aromaterapeuttinen vaikutus. Rakastan öljyn pehmeän ylellistä ja rentouttavaa tuoksua.

HUOMATTUJA VAIKUTUKSIA OMASSA IHOSSANI:

Ihoni on SILEÄn avulla selvästi tasapainoisempi, pehmeämpi ja kaikinpuolin rauhallisempi. Herkkyys vähenee, punoitus helpottaa ja epäpuhtauksiin saa tasapainoa tästä öljystä. Iho on kirkas ja kuulas sekä selvästi tasaisemman sävyinen. SILEÄ on ja tulee olemaan oma henkilökohtainen suosikkiöljyni, sillä ihoni rakastaa sitä syvästi.

KENELLE SUOSITTELISIN SILEÄÄ:

SILEÄ sopii kaikille ihotyypeille. Herkkäihoisten kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä öljyä. Koska SILEÄ rauhoittaa ihoa tehokkaasti, se sopii monelle perioraalidermatiitista eli PODista kärsivälle. Öljy sopii päivittäiseen käyttöön ja levittyy hyvin myös meikin alle. Öljy ei tuki ihoa ja sopii erinomaisesti hoitoöljyksi myös akneiholle. Kokeile SILEÄä jos ihosi punoittaa tai muuten reagoi herkästi. SILEÄ on erinomainen öljy jos kaipaat ihoon tasapainoa, kirkkaampaa sävyä, pehmeyttä ja ikääntymisen merkkien häivytystä.

SALVA CLEANSING POTION PUHDISTUSBALMI

SALVA on upea puhdistusbalmi, joka täytyy ehdottomasti kokea, jotta tämän upea tuote avautuisi täysin. Puhdistusbalmi on aromaterapeuttinen kokemus, joka maadoittaa puhdistuksen äärelle ihanasti iltaisin. SALVA levitetään kuiville kasvoille kuivin käsin ja sitten emulgoidaan veden kanssa voiteeksi. Puhdistusbalmia kannattaa hieroa iholle huolellisesti. Balmi muuttuu veden kanssa voidemaiseksi ja iholla pyörittelyä kannattaa jatkaa vielä. Näin balmin kaikista hoitavista ominaisuuksista saa täyden potentiaalin irti. Jos balmi ei tunnu emulgoituvan iholla, lisää joko vettä tai itse balmia. Huolellisen hieronnan jälkeen huuhtele kasvot ja peilistä loistavat uskomattoman kirkkaan sävyiset kasvot!

Balmi sisältää kurkunsiemenöljyä ja tamanun siemenöljyä. Nämä öljyt ravitsevat ja rauhoittavat ihoa ja tekevät siitä aivan uskomattoman pehmeän. Kurkunsiemenöljyssä on runsas määrä E-vitamiinia, joka ehkäisee vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita ihossa. Öljy sisältää myös runsaasti fytosteroleja, jotka tasoittavat juonteita ja lisäävät ihon kiinteyttä edistämällä kollageenin tuotantoa ihossa. Kurkunsiemenöljy sisältää myös linolihappoa, joka rauhoittaa ihossa tulehdusta, epäpuhtauksia ja punoitusta. Linolihappoa sisältävät öljyt ovat erinomaisia esimerkiksi akneihon hoidossa. Yleisesti kurkunsiemenöljy on erinomainen ainesosa tulehduksellisten ihohaasteiden kuten aknen, rosacean, atopian ja psoriasiksen hoitoon. Tätä balmia ei siis kannata skipata vaikka iho olisi rasvoittuva ja taipuvainen epäpuhtauksiin, päinvastoin!

Tamanun siemenöljyllä on antibakteerisia ja antiseptisiä vaikutuksia ihoon, joten sekin on erinomainen ainesosa epäpuhtaan ihon hoidossa. Se rauhoittaa epäpuhtauksia, tulehdusta ja punoitusta ihossa sekä vahvistaa ihoa ja sen suojausta. Öljy edistää ihon uudistumista ja soveltuu siksi hyvin esimerkiksi arpien, pigmenttimuutosten ja epäpuhtauksien jättämien jälkien hoitoon ja häivyttämiseen iholta. Öljy vahvistaa ihon suojabarriääriä sisältämiensä alfalinoleeni-, linoleeni- ja oleiinihapon avulla.

Balmi sisältää myös vihreää savea, joka vetää ihosta puoleensa likaa, epäpuhtauksia ja ylimääräistä talia. Savi myös parantaa ihon mikroverenkiertoa, helpottaen ihon uudistumista ja puhdistumista. Vihreä savi kiinteyttää ihoa ja häivyttää laajentuneita ihohuokosia ihon pinnasta. Savi poistaa tulehdusta, vähentää epäpuhtauksia ja rauhoittaa ihottumia ja muita ihon herkkyysreaktioita.

Eteerisiksi öljyiksi putsaribalmiin on valittu kardemumman ja sitruunanruohon eteeriset öljyt. Omaan nenääni kardemumman tuoksu tulee ensimmäisenä ja pidän tuoksusta todella paljon. Se on yhtä aikaa virkistävä ja silti lämpimän rauhoittava. Kardemumman eteerinen öljy virkistää ihoa ja parantaa sen mikroverenkiertoa. Kuten olen tässä toistellut, iho onkin aivan mielettömän kirkas puhdistuksen jälkeen. Sitruunaruohon eteerisellä öljyllä on ihoa raikastavia, puhdistavia ja antiseptisiä ominaisuuksia.

SALVA on ihoa todella tehokkasti hoitava puhdistusbalmi, jonka vaikutuksiin harva muu markkinoilla oleva tuote pystyy. Balmi tuntuu oikeastaan lyhyeltä päivittäiseltä kasvohoidolta. Sen silkkisen pehmeä koostumus hemmottelee ihoa ja jos puhdistukseen malttaa käyttää kunnolla aikaa, ihossa oikeasti huomaa selvän eron putsarin avulla.

HUOMATTUJA VAIKUTUKSIA OMASSA IHOSSANI:

SALVAn avulla kaikki meikki irtoaa helposti - jopa vedenkestävä ripsiväri, pitkäkestoinen meikkivoide ja erilaiset aurinkosuojat. Balmia kannattaa malttaa hieroa iholle huolellisesti, sillä pidemmän vaikutusajan näkee ihossa samantien. Kasvojen iho on silminnähden kirkkaampi ja kuulaampi heti puhdistuksen jälkeen ja säännöllisen käytön jälkeen ero ihon kirkkaudessa on huima. Iho on pehmeän ja ravitun tuntuinen balmin jälkeen, eikä kuivaakaan ihoa kiristele lainkaan. Pidän SALVAa omana minikasvohoitonani iltaisin, niin selvän eron sen käyttö tuo ihoni yleisilmeeseen.

KENELLE SUOSITTELISIN SALVAA:

SALVA sopii kaikille ihotyypeille. Erityisen hyvin se sopii ärtyneelle iholle, joka kaipaa rauhoittavaa ja tasapainottavaa vaikutusta. SALVA on erinomainen iholle jolla on epäpuhtauksia tai jopa aknea sillä balmilla on lukuisia hoitavia ainesosia näihin ihohaasteisiin. Se sopii erinomaisesti myös iholle, joka kaipaa kirkkautta ja tasaisempaa ihonsävyä. Kuivalle iholle se on tietysti myös erinomainen ravitsevan vaikutuksensa vuoksi. Puhdistuksen jälkeen kuivaakaan ihoa ei kiristä lainkaan.


TARJOUS:

THE SUPERNATURAL GLOW SET -setti, joka sisältää IHME hoitonesteen ja SILEÄ kasvoöljyn on nyt tarjouksessa hintaan 99€ alekoodilla glow Yin Your Skin verkkokaupassa (setin normaalihinta on 115€). Tarjoushinta on voimassa vain perjantaista sunnuntaihin 25.-27.8.2023, joten kannattaa olla nopea!

IHME ja SILEÄ yksittäin ostettuna ovat yhteensä 133€, joten setti on hyvä tilaisuus napata kokeiluun tämä ihon kirkkauden maksimiin nostava kaksikko.

 

RELATED POSTS


LUOTTOKAKSIKKO HEHKUVAAN MEIKKIPOHJAAN

LUOTTOKAKSIKKO HEHKUVAAN MEIKKIPOHJAAN

ARJEN LUOTTOTUOTTEITA

ARJEN LUOTTOTUOTTEITA