ARJEN LUOTTOTUOTTEITA

ARJEN LUOTTOTUOTTEITA

Tästä artikkelista poimit arjen luottotuotteet niin ihonhoitoon kuin meikkipussiin.

Kaupallinen yhteistyö House Of Organic

House Of Organicilla vietetään jälleen Luonnonkosmetiikkapäiviä 16.-20.8.2023. Tarjouksessa on tuttuun tapaan upea valikoima luonnonkosmetiikkaa. Alennukset ovat päiväkohtaisia, joten muista tarkistaa jokaisen päivän tarjoukset erikseen. Kaikki tarjoukset löydät House Of Organicin sivuilta. Voit myös selata tarjouskuvastoa täältä.

Mikäli haluat tilata useampana päivänä, käytä tilausten yhteydessä alennuskoodia YHDISTÄ. Koodilla tilauksesi kootaan yhdeksi ja saat ilmaisen toimituksen. YHDISTÄ koodi toimii keskiviikosta eteenpäin ja tilaukset lähtevät matkaan Luonnonkosmetiikkapäivien jälkeen tiistaina 22.8.

Sain taas ilokseni valita mukaan tarjoukseen tuotteita, joiden ajattelen olevan hyödyllisiä monille arkeen palatessa. Esittelyssä on upeita ihonhoitotuotteita ja meikkipusiin arkimeikin luottopurkkeja.

TARJOUKSESSA KESKIVIIKKONA 16.8.

Yin Your Skin SUMU Transformative Facial Mist 59€, norm. 78€

SUMU kasvovesi on ylellinen ja tehokas kasvovesi, joka sopii kaikille ihotyypeille. Tämän monipuolisen kasvoveden vaikutukset oikeasti huomaa iholla. Syväkosteuttava kasvovesi parantaa ihon kosteustasapainoa selvästi ja kirkastaa ihoa. Tasaisena sumuna kasvoille laskeutuva kasvovesi tuoksuu vihreältä teeltä ja jasmiinilta. Se tekee ihonhoidon aloituksesta ihanan hetken. Käytä suihkutettavaa kasvovettä aamuin illoin aina puhdistuksen jälkeen. Suihkuta suoraan kasvoille ja painele iholle, jotta vesi pääsee kunnolla imeytymään kasvojen ihoon.

Lue lisää SUMUsta täältä.


Evolve Hydrate & Protect Facial Cream Kasvovoide 21€, norm. 29€

Arjen ihonhoidon kulmakiviin kuuluu ehdottomasti ihoa tehokkaasti hoitava ja kosteuttava kosteusvoide. Evolven Hydrate & Protect -voide on iholla ihanan kevyen tuntuinen, mutta silti hyvin ihon janoisuuden taltuttava voide. Sen raikas kirsikkainen tuoksu on miellyttävä ja koostumus ihanan pehmeä. Skvalaania sisältävä kosteusvoide jättää ihon pinnan pehmeäksi ja toimii erinomaisesti meikin alla. Parhaimmillaan voide on normaalilla ja sekaiholla. Se jättää ihon pinnan kauniin mattaiseksi, joten ehdottomasti myös rasvoittuvan ihon kannattaa kokeilla tätä voidetta.



Evolve Organic Beauty Blue Velvet Ceramide Serum Kasvoseerumi 33€, norm. 43€

Evolven kauniin sininen öljyseerumi hoitaa ihoa todella monivaikutteisesti ja vaikutukset todella huomaa. Rauhoittavaan seerumiin kannattaa tarttua erityisesti jos iho on herkkä reagoimaan, punoittaa helposti tai siihen muodostuu ärtyneitä näppyjä. Rauhoittavien ominaisuuksien lisäksi öljyseerumi ravitsee ja kirkastaa ihoa. Se sisältää ihoa vahvistavia keramideja ja skvalaania, joten öljy myös tuntuu iholla ihanan pehmeältä. Pieni määrä riittää erinomaisesti. Voit käyttää öljyseerumia aamuin illoin seerumin paikalla ennen kosteusvoidetta. Jos haluat, että öljy oikein lukitsee kaiken kosteuden kasvoille, voit levittää öljyseerumin viimeisenä tuotteena. Molemmat käyttötavat ovat sopivia tämän tuotteen kohdalla.

TARJOUKSESSA TORSTAINA 17.8.


Djusie Acid Bloom Balancing Essence 31€, norm. 45€

Djusien Acid Bloom on varmasti monelle jo tuttu, ja jos ei vielä ole niin suosittelen lämpimästi tutustumaan. Todella tehokkasti kosteuttava hoitoneste tekee ihosta kuin ihosta tasapainoisemman, kirkkaamman ja tasaisemman. Miedon happopitoisuutensa vuoksi hoitoneste myös karsii muun kuorinnan tarvetta ja pitää ihon epäpuhtaudet ja tukkeutumat minimissä. Hoitoneste kirkastaa ihoa silminnähden ja tasoittaa sen sävyä. Se on erinomainen hoitotuote myös iholle, joka on kesäauringosta poiminut ei-toivottuja pigmenttimuutoksia. Acid Bloom sopii jokaiselle ihotyypille, usein jopa herkälle iholle.

Lue lisää Djusien Acid Bloom hoitonesteestä täältä.


Santaverde Collagen Drops Kollageenitipat 29€, norm. 42,90€

Santaverden kasviperäistä kollageenia sisältävä seerumi siloittaa ja tasoittaa ihon pintaa ja tekstuuria. Se on erinomainen seerumivalinta jos kaipaat pientä juonteiden häivyttelyä ihonhoitotuotteiltasi. Ihosta tulee silkinpehmeä seerumin ansiosta ja seerumi tuntuu miellyttävän kevyeltä, silti tehokkaasti kosteuttavalta iholla. Ikääntyneelle iholle ja ensimmäisten juonteiden häivyttelyyn seerumi sopii loistavasti. Lempeän tehokas koostumus sopii kaikille ihotyypeille.

Santaverde -hoitosarja ja seerumi tarkemmin esittelyssä täällä.

TARJOUKSESSA PERJANTAINA 18.8.

Uoga Uoga Cream Contour Voidemainen varjostusväri Soft Shade 12€, norm. 15,90€

Uoga Uoga on meidän markkinoillemme uusi liettualainen luonnonkosmetiikan meikkisarja, johon olen saanut laajasti tutustua kesän aikana. Poimin ensimmäisiksi suosikeiksini sarjalta muun muassa perjantaina tarjouksessa olevan voidemaisen varjostusvärin ja voidemaisen poskipunan. Molemmissa on ihanan kevyt koostumus, joka levittyy iholle helposti. Pigmenttiä on runsaasti, mutta häivytys on helppoa ja vaivatonta. Soft Shade varjostusväri sopii kasvojen muotoiluun. Se tuo esille poskipäitä ja terävöittää halutessasi esimerkiksi leukalinjaa. Voiteen voi levittää purkista kasvoille sormin ja häivyttää paikalleen siveltimen avulla. Tätä varjostusväriä on todella helppo käyttää ja lopputulos iholla on kauniin luonnollinen, silti kasvoihin saa halutessaan kunnolla muotoa.

Katso videolta tarkemmat fiilikseni Uoga Uogan tuotteista ja muutama vinkkini arkimeikkiin.


Uoga Uoga Lip & Cheek Tint Voidemainen huuli- ja poskipuna 12€, norm. 15,90€

Uoga Uogan voidemainen poskipuna asettuu iholle vaivattomasti ja jättää kauniin heleän pinnan. Et välttämättä tarvitse tämän poskipunan kanssa erillistä hehkuvoidetta, niin upean kuulauden se antaa iholle. Koostumus ei ole liian rasvainen tai raskaan tuntuinen iholla. Puna pysyy hyvin paikoillaan pitkänkin päivän. Sävyjä on useita, joista valita itselle mieluisin. Kesän aikana suosikikseni nousi sävy Apricot. Voide levittyy iholle helposti sormin taputellen ja on myös siksi ihanan nopea arjen meikkihetkissä.

Myös poskipunaan saat lisää vinkkejä tältä videolta.


Djusie Fruit Glaze Vitalizing & Brightening Facial Oil 47€, norm. 55€

Djusien Fruit Glaze kasvoöljy on erinomainen öljy monipuoliseen ihonhoitoon. Silkkisen ohut öljy tuntuu iholla ihanan kevyeltä, imeytyy hyvin eikä tuki lainkaan ihoa. Öljy rauhoittaa ja tasapainottaa ihoa, tekee siitä kirkkaamman sävyisen ja selvästi vahvemman. Ylellisen ihana tuoksu viimeistelee ihanan hoitokokemuksen. Pulloon on pakattu maksimaaliset hoitotehot esimerkiksi pigmenttimuutosten ennaltaehkäisyyn ja häivyttämiseen, ihon kirkastamiseen, punotuksen vähentämiseen ja talintuotannon tasapainottamiseen. Fruit Glaze sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille. Jos ihosi oikuttelee herkästi, suosittelen tarttumaan tähän pulloon, sillä öljy rauhoittaa helposti reagoivaa ihoa.

Lue lisää Fruit Glaze kasvoöljystä ja koko Djusie -sarjasta täältä.

TARJOUKSESSA LAUANTAINA 19.8.

Uoga Uoga Kosteuttava BB-voide 14€, norm. 17,90€

Uoga Uogan BB-voide on ihanan ohut ja kevyen tuntuinen iholla. Se on erinomainen valinta meikkipohjaksi jos pidät henkäyksen kevyestä ja raikkaasta meikkipohjasta. Voide tuntuu iholla kosteuttavalta, silti lopputulos on samettisen mattainen. Asettuessaan iholle voide ei muutu kuivan näköiseksi vaan säilyttää kauniin hennon hohteen. BB-voide sopii kaikille ihotyypeille, mutta on erityisen ihana kuivalla, kosteusköyhällä ja ikääntyneellä iholla. Ohuen koostumuksensa vuoksi se ei tunnu iholla raskaalta pienestä kerrostamisesta huolimatta. Peittävyys on kevyt, mutta voide tasoittaa kauniisti ihon epätasaisuutta ja häivyttää muun muassa punoitusta.

Myös BB-voiteen löydät tältä videolta.


Dr. Hauschka Silmänympärysvoide 27€, norm. 35,90€

Hyvä silmänympärysvoide on arjen pelastus, joka taikoo silloin tällöin väsyneestä silmänympärysihosta heti heleämmän ja tasaisemman. Dr. Hauschkan silmänympärysvoide kosteuttaa hyvin, tuntuu ihanan kevyeltä iholla ja häivyttää kuivia juonteita. Voide sisältää lukuisia hoitavia ainesosia, joilla on monipuolisesti vaikutuksia ohueen silmänympärysihoon. Erillinen silmänympärysvoide on tärkeä päivittäisessä käytössä, sillä se on suunniteltu hoitamaan juuri ohutta silmänympärysihoa, joka on erilainen kasvojen muusta ihosta. Voide tuntuu todella miellyttävältä iholla ja asettuu hyvin meikin alle. Monen tuubin verran suosikkini.

TARJOUKSESSA SUNNUNTAINA 20.8.


Uoga Uoga Natural Lipstick Huulipuna 16€, norm. 21,90€

Uoga Uogalta haluan nostaa suosikikseni myös sarjan ihanan huulipunan, jossa sävyt ovat todella onnistuneita ja koostumus tuntuu miellyttävän kosteuttavalta huulissa. Arjessa suosin eniten nuden ja oman huulen sävyisiä huulipunia, jotka tekevät huulista hieman täyteläisemmät ja viimeistelevät meikin. Nudensävyistä huulipunaa on myös helpompi lisätä pitkin päivää ja toisaalta sen kuluminen huulilta esimerkiksi syömisten lomassa ei ole niin huomattavaa. Omaksi suosikikseni kesän testailuissa nousi sävy 613 Cuteberry. Se on kaunis vaaleanpunainen sävy, joka on sopivan lämmin ja tekee huulteni sävystä aavistuksen kirkkaamman. Huulipuna tuoksuu herkullisesti mandariinille.

Myös huulipunan löydät tältä videolta.

Yin Your Skin SALVA Cleansing Potion Puhdistusbalmi 59€, norm. 78€

Yin Your Skin -sarjan SALVA on puhdistusbalmi vailla vertaa. Tämä putsari pitää itse kokea, jotta sen kokonaisvaltaisuuden ymmärtää kunnolla. Ylellinen balmi puhdistaa iholta meikin, aurinkovoiteen ja lian tehokkaasti, silti ihon omaa kosteustasapainoa ja suojausta lainkaan häiritsemättä. Pieni nokare balmia riittää pitkälle ja veden kanssa balmi muuttuu pehmeäksi maidoksi. Puhdistuksesta kannattaa tehdä arjen pieni lepohetki ja tällä balmilla omasta hetkestä tulee ylellinen ja aromaterapeuttinen kokemus. Iho on todella pehmeä, tyytyväinen, kirkas ja tasainen puhdistuksen jälkeen. SALVA sopii kaikille ihotyypeille. Suosittelen kokeilemaan sitä vaikka ihosi olisi herkkä tai herkästi reagoiva ja punoittava, sillä putsari rauhoittaa ja tasapainottaa monen ihoa. Balmi tuoksuu omaan nenääni eniten kardemummalta, ja sen rohtomaiseen tuoksuun ihastuu helposti.

 

RELATED POSTS


ESITTELYSSÄ YIN YOUR SKIN IHONHOITOTUOTTEET

ESITTELYSSÄ YIN YOUR SKIN IHONHOITOTUOTTEET

KUULAS PITKÄKESTOINEN MEIKKIPOHJA

KUULAS PITKÄKESTOINEN MEIKKIPOHJA