MONIPUOLISET KASVOVESISUIHKEET

MONIPUOLISET KASVOVESISUIHKEET

Yhdeksän ihanaa kasvovesisuihketta, jotka vuorottelevat kylppärinkaapissani.

Kursivoidut tuotelinkit ovat affiliate-linkkejä, *merkityt saatuja PR-tuotteita

Kasvovesi suihkeen muodossa on ihana tuote kesään kun iholleen kaipaa raikastusta, kosteutusta ja hoitavuutta. Kasvovesi voi ihonhoitotuotteena tuntua helposti hieman ylimääräiseltä, mutta sitä se ei todellakaan ole. Hoitonesteet ovat vieneet huomiomme ehkä viime aikoina enemmänkin, mutta laadukas ja huolella valittu kasvosuihke on vähintään yhtä hoitava ja monipuolinen hoitotuote.


MILLOIN KASVOVESISUIHKEtta käytetään?

Kasvovesisuihkeet viimeistelevät kasvojen puhdistuksen ja palauttavat puhdistuksen jälkeen oikean pH-tasapainon iholle. Jos haluat kirjaimellisesti viimeistellä kasvojen puhdistuksen kasvovedellä, annostele kasvovettä vanulappuun ja pyyhi kasvot. Jos teet kasvojen puhdistuksen eri tuotteilla ja päämääräsi on ottaa kasvovedestä kaikki sen hoitavat ominaisuudet irti, silloin kasvovesisuihke kannattaa suihkuttaa puhdistuksen päätteeksi suoraan kasvoille ja taputella käsin ihoon. Näin saat jokaisen pisaran kunnolla imeytymään ihoon. Käytän itse omassa ihonhoidossani tätä jälkimmäistä tapaa, kasvohoidoissa käytän kasvovettä molemmin tavoin.

Kasvovesisuihke aloittaa ihon kosteutuksen puhdistuksen jälkeen ja auttaa kuljettamaan muiden tuotteiden aktiiviaineita tehokkaammin ihoon. Ihon on helpompi ottaa vastaan vaikkapa seerumi, voide ja öljy kun ihon pinta on hieman kostea ja pehmeä suihkutettavan kasvoveden ansiosta. Kasvovesisuihkeet myös virkistävät kesken päivän ja ovat ihana lisäys ihonhoitoon kesän kuumina päivinä.

Esittelyssä yhdeksän suosikkiani ihon kosteuttamiseen, kirkastamiseen, kiinteyttämiseen ja hoitamiseen.

YIN YOUR SKIN SUMU TRANSFORMATIVE FACIAL MIST *

Ihanan virkistävä SUMU levittyy iholle nimensä mukaisesti todella tasaisena pilvenä. Kasvoveden tuoksuna on siitä löytyviä raaka-aineita kuten vihreää teetä, appelsiininkukkaa ja jasmiinia. Kokonaisuus tuntuu ja tuoksuu erityisen ylelliseltä. Huomaan ihon kosteuspitoisuudessa ja sävyssä selvän eron SUMUn avulla. Kasvovesi syväkosteuttaa, tasapainottaa ja kirkastaa kaikkia ihotyyppejä. Se sopii erinomaisesti myös herkälle iholle.

Muutamia ainesosia SUMUsta nostaakseni, mainitsen muun muassa hibiskuksen kukan ja mustikan uutteet, jotka ovat molemmat vahvoja ihoa suojaavia ja uudistavia antioksidantteja. Hibiskus muun muassa kirkastaa ja kiinteyttää ihoa. Sillä on kyky täyteläistää ihoa ja tehdä siitä napakampi ja suihkeen avulla ihosta tuleekin kiinteämmän tuntuinen. Kasvoveden sisältämä lootuksenkukka vilkastuttaa ihon mikroverenkiertoa, joka vaikuttaa ihon sävyä kirkastavasti. Mustikkauute sisältää runsaasti C-vitamiinia, jolla on lukuisia hyviä vaikutuksia ihoomme, sävyn kirkastuminen on niistä yksi. Ginkgo Biloba uute eli neidonhiuspuu-uute on myös monipuolinen ainesosa rauhoittamaan ja tasapainottamaan ihoa. SUMU on todella monivaikutteinen kasvovesi hoitamaan ihoa monipuolisesti.

SUMU tuo ihanasti kirkkautta, eloa ja elinvoimaa väsyneelle ja samealle iholle. Tuoksusta tulee ihanan rentoutunut tunnelma ja suihkeen avulla palaa jotenkin takaisin itseensä, siksi se on ihana suihke myös kesken päivän.

Lilfox Bitter Orange NEROLI TONING MIST *

Lilfoxin appelsiininkukkaa sisältävä kasvovesi tuoksuu huumaavalta ja sopii erinomaisesti kesään pelkästään jo tuoksunsa luoman tunnelman vuoksi. Sisällöltään toki erinomaisesti myös, sillä suihke kosteuttaa ja kirkastaa selvästi ihoa ja tarjoaa iholle ihanan tuntuisen raikkaan kosteuspilven. Lilfoxin kasvovesi sopii erinomaisesti sinulle, joka kaipaat ihollesi tasapainottavaa ja rauhoittavaa suihketta. Iho on pehmeämpi, sileämpi ja täyteläisempi tasaisen kostuttelun ansiosta. Tartu tähän pulloon erityisesti jos ihosi on herkkä tai herkästi reagoiva tai kuivuuteen herkästi taipuvainen.

Lilfoxin kasvovesi sisältämä nerolihydrosoli valmistetaan tuoreista, käsin poimituista nerolin kukista. Tisle valmistetaan kukista matalassa lämpötilassa, jolloin kukan aktiiviaineet ja tuoksu säilyttävät molemmat täyden potentiaalinsa. Neroli hidastaa ihon vanhenemista ja palauttaa siihen kiinteyttä. Se kosteuttaa tehokkaasti ja rauhoittaa ärtynyttä tai punoittavaa ihoa.

CATARINA BARBOSA EUNICE REVITALIZING FLORAL ESSENCE *

Portugalilaisen Catarina Barbosan kasvovesisuihke on todella raikas tuulahdus iholle. Sen ansiosta ihoni on aina tuntunut hyvin kosteutetulta ja selvästi kiinteämmältä. Myös Barbosan kasvovedestä löytyy nerolia eli appelsiininkukkaa, joten viime aikaisilla kasvovesilläni on ollut selvä teema. Tämän suihkeen tuoksu on ihanalla tavalla kirpeä ja siksi todella raikas.

Barbosan Eunice -kasvovesi sisältää juonteita häivyttävää bambu-uutetta, ihon kollageenintuotantoa stimuloivaa rohtosammakonputkea ja pantenolia, joka parantaa ihon kosteustasapainoa ja kiinteyttä. Heksapeptidi 11 parantaa ihon kosteudensitomiskykyä, kiinteyttää ja vahvistaa ihoa. Suihke sisältää myös hyaluronihappoa, joka täyteläistää pieniä juonteita ja sitoo kosteutta kiinteyttäen ihoa. Kaktus- ja ruusuvesi kosteuttavat ihoa ja auttavat ihoa ylläpitämään optimaalista kosteustasapainoa.

Eunice -kasvovesisuihke sopii kaikille ihotyypeille ja erinomaisesti aikuiselle iholle lukuisten hoitavien ominaisuuksiensa puolesta.


PAI SKINCARE CENTURY FLOWER SOOTHING TONIC

PAIn kasvovesisuihke on ihanan tasainen, laaja ja todella ohut sumu, joka ei varmasti päivän aikana häiritse edes meikkiä. Pidän suihkeen pehmeän virkistävästä koostumuksesta, joka tosiaan sopii suihkuteltavaksi erinomaisesti myös pitkin päivää. Tuoksu on hyvin pehmeä ja mieto, kuten PAIn herkälle iholle suunnatuissa tuotteissa yleensä.

Lotuksen ja appelsiininkukan juuresta uutettu kasvimehu tukee ihon luonnollista pH-arvoa ja vahvistaa mikrobiomia. Lotuksen kukasta uutettu vesi sisältää runsaasti iholle hyviä mineraaleja ja antioksidantteja, joilla on ihoa ravitsevia, suojaavia ja vahvistavia ominaisuuksia. Neroli vilkastuttaa pintaverenkiertoa ja parantaa ihon sävyä sekä kirkastaa sitä. Prebiootteja sisältävä suihke vahvistaa ihon suojausta ja auttaa tasapainon löytymisessä, hyaluronihappo sitoo ihoon kosteutta, täyteläistää ihoa ja häivyttää ohuita juonteita.

Suihke on erinomainen iholle, joka kaipaa apua tasapainon löytämiseen. Rauhoittava suihke sopii siis erityisen hyvin herkälle iholle, mutta kuitenkin kaikille ihotyypeille.

ESSE BIOME MIST *

Essen kasvovesisuihkeet uudistuivat tänä keväänä ja tässä artikkelissa esittelyssä niistä on kaksi. Biome Mist voi olla monelle tuttu nimellä Toner Plus, joten sen ystäville iloisia uutisia, ettei tuotetta suinkaan ole lopetettu. Biome Mist lisää ihon kimmoisuutta ja napakkuutta. Kasvovesisuihke myös vähentää iholla tulehdusta ja punoitusta. Se on erinomainen valinta jos ihossa on ärtyneisyyttä, aknea, punoitusta tai muita epätasapainosta kertovia reaktioita. Suihke sopii hyvin myös ikääntyneelle, herkälle ja kuivalle iholle.

Postbiootteja eli ei-eläviä probiootteja maitohappobakteereiden muodossa sisältävä kasvovesisuihke vahvistaa ihon suojabarriäärin toimintaa. Vahva mikrobiomi on terveen ja hyvinvoivan ihon perusta. Suihkeen sisältämät prebiootit ravitsevat ihon hyviä bakteereja ja osallistuvat tasapainon ylläpitämiseen. Matala-asteinen tulehdus on yksi ikääntymisen merkkejä selvästi ihossa lisäävä ominaisuus, joten ihon mikrobiomista huolehtiminen on yksi tehokas keino ehkäistä ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä.

Biome Mist -suihkeessa on Essen tuotteille tuttu mieto, hieman vaniljainen tuoksu, joka sopii yleensä herkällekin nenälle ja tuoksuja välttelevälle.



ESSE HYDRATING MIST *

Esse Hydrating Mist sen sijaan oli monelle varmasti tuttu aiemmalla nimellään Toner. Tehokkaasti ihoa kosteuttava suihke jatkaa sekin toki Essen perusideaa vahvasta ja tasapainoisesta mikrobiomista, mutta mukana on myös ainesosia taklaamaan esimerkiksi ympäristön saasteiden haittavaikutuksia ja aurinkovaurioita.

Suihkeen sisältämä rooiboksen uute sisältää paljon ihoa suojaavia ja uudistavia antioksidantteja, jotka osallistuvat myös kirkkaamman ihonsävyn ylläpitämiseen. Rooibos stimuloi ihosolujen uudistumista ja kiinteyttää ihoa. Sillä on myös tulehdusta hillitseviä ominaisuuksia ja kyky rauhoittaa ihoa. Oliivinlehtiuute suojaa ihoa ja neutraloi saasteiden aiheuttamalta hapettumisstressiltä. Jonkin verran on tutkimusta, että oliivinlehtiuute auttaa myös ihoa suojautumaan valovaurioilta ja UVA-säteiden aiheuttamilta vaurioilta, mutta kunnon suojakerrointa ei pidä missään tapauksessa unohtaa. Essen Hydrating Mist sopii kuitenkin kaikkien näiden ominaisuuksiensa vuoksi erinomaisen hyvin käyttöön juuri aurinkoisimpina vuodenaikoina.

Molemmissa Essen suihkeissa on tasainen suihke. Kasvovettä tulee yhdellä suihkauksella suhteellisen reilusti, joten noin kaksi suihkausta koko kasvoille riittää erinomaisesti. Hydrating Mistin tuoksu on kirpeämpi kuin Biome Mistin ja suihkeessa oleva ruusuvesi tuoksuu ihanasti.

NOVEXPERT PERFECT GLOW MIST *

Novexpertin Perfect Glow kasvovesisuihke kuuluu sarjan keväällä lanseeraamaan hoitolinjaan, josta löytyy muutama täsmätuote hoitamaan ja ennaltaehkäisemään pigmenttimuutoksia ihossa. Hoitolinjan kirkastava teho perustuu polyfenoleihin, joita löytyy muun muassa vihreästä teestä. Kasvoveden ainesosat on valittu kirkastamaan ihoa ja ehkäisemään hyperpigmentaatiota.

Suihkeen sisältämät, vihreästä teestä saadut polyfenolit ovat vahvoja antioksidantteja ja suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta ja hapettumisstressiltä. Ehkäisten näin muun muassa ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä kuten juonteita ja pigmenttimuutoksia. Suihke soveltuu siis erinomaisesti iholle, johon tulee auringossa herkästi pigmenttimuutoksia.

Tasaisena sumuna levittyvä kasvovesi tuntuu iholla ihanan raikkaalta. Tuoksu on todella lempeä. Pienempi koko tekee tästä suihkeesta myös erinomaisen tuotteen ottaa mukaan.

DR. HAUSCHKA FACIAL TONIC *

Dr. Hauschkan kasvovesi on klassikko, jolla ei voi mennä pieleen. Se sopii ihan kaikille ihotyypeille, mutta on erinomainen uudistumista kaipaavalle iholle. Suihke sopii herkälle iholle ja elvyttää kuivaa ihoa tehokkaasti. Kasvovesi aktivoi ja vahvistaa ihoa. Suihke on runsas ja pehmeä sumu, joka levittyy ihanan tasaisesti iholle. Lempeä suihke levittyy erinomaisesti kasvoille päivän aikanakin.

Kasvoveden sisältämän taikapähkinän ja masmalon yhdistelmä vahvistaa ihoa, aktivoi ihon aineenvaihduntaa ja tukee ihon uudistumista. Taikapähkinällä on ihoa virkistävä, kiinteyttävä ja tekstuuria tasoittava vaikutus. Se on ihoa rauhoittava ainesosa, joka vähentää tulehdusta ja ihoärsytystä sekä lievittää punoitusta. Masmalo vahvistaa ihoa ja parantaa ihon kykyä toimia joustavasti. Ainesosat yhdessä auttavat ihoa säätelemään omaa kosteustasapainoa.

Kasvoveden tuoksu on perinteisesti Dr. Hauschkan tyyliin virkistävän raikas ja mieto.


LAPONIE BALANCING ESSENCE *

Laponien tasapainottava kasvovesi sopii aivan kaikille ihotyypeille, jopa sille kaikista herkimmälle ja helposti reagoivalle. Laponien kasvovesi sopii erinomaisesti vaikka ihossa ei olisi mitään erityisiä haasteita, mutta erityisesti silloin kun ihossa tarvii puhaltaa niin sanotusti peli poikki, tarttuisin Laponien kasvosuihkeeseen. Jos ihossa on ärsytystä, punoitusta, näppylää. lehahtelua tai reaktioita, joista et oikein saa kiinni niiden juurisyytä, tartu Laponien kasvoveteen - ja sarjan muihinkin tuotteisiin. Myös perioraalidermatiitin hoitoon Laponien tuotteet sopivat erinomaisesti.

Kasvoveden sisältämä ektoiini kosteuttaa ihoa pitkäaikaisesti. Se myös rauhoittaa ihoa ja vähentää tulehdusta, punoitusta ja ärsytystä iholla. Ektoiini suojaa ihoa ja osallistuu ihon tasapainottamiseen ja suojabärriäärin vahvistamiseen. Rakkolevä tasoittaa ihon tekstuuria ja siloittaa sen pintaa sekä pieniä juonteita. Rakkolevällä on myös kyky vauhdittaa kollageenisynteesiä ja ylläpitää ihon kimmoisuutta. Lakrtisijuuri rauhoittaa ihoa ja madaltaa tulehdusta, vähentää ihon punoitusta ja ihoärsytystä sekä tasoittaa ihon sävyä.

Laponien kaikki tuotteet, myös kasvovesi ovat täysin hajusteettomia.

 

RELATED POSTS


KUULAS PITKÄKESTOINEN MEIKKIPOHJA

KUULAS PITKÄKESTOINEN MEIKKIPOHJA

SUURI AURINKOVOIDEOPAS VARTALOLLE

SUURI AURINKOVOIDEOPAS VARTALOLLE