KUULAS PITKÄKESTOINEN MEIKKIPOHJA

KUULAS PITKÄKESTOINEN MEIKKIPOHJA

Näillä tuotteilla onnistuu erityisen heleänä hehkuva meikkipohja.

Kursivoidut tuotelinkit ovat affiliate-linkkejä, *merkityt saatuja PR-tuotteita

Todella kuulas ja yhtä aikaa hyvin kevyt meikkipohja on ollut loppukevään ja kesän suosikkini. Haluan meikkipohjan olevan melko virheetön, eli vaadin meikkivoiteeltani ja peitevoiteeltani selvää peittävyyttä, mutta samaan aikaan pidän kevyen näköisestä ja ehdottomasti iholla kevyen tuntuisesta lopputuloksesta.

Nämä seitsemän tuotetta olet varmasti bongannut useammalta meikkivideolta Instagramistani, mutta tässä vielä kunnon perustelut jokaisen erinomaisuudesta.

VITA LIBERATA BEAUTY BLUR FACE *

Huomaathan, että kyseistä tuotetta on saatavilla itseruskettavana versiona ja ilman itseruskettavaa ominaisuutta. Käytän aina tätä ilman itseruskettavaa ominaisuutta sisältävää versiota. Hehkuvoidetta voi käyttää monin eri tavoin. Jos meikkivoiteesi on peittävyydeltään kevyt ja läpikuultava, voit levittää Beauty Blur voiteen koko kasvoille ennen meikkivoidetta. Jos oma meikkivoiteesi on peittävämpi, voit sekoittaa voidetta meikkivoiteen joukkoon. Tämä on erityisen hyvä idea etenkin silloin kun meikkivoiteesi on makuusi liian kuiva tai mattainen. Voide tuo siihen kaivattua hehkua ja keveyttä. Voiteen voi myös levittää kasvoilleen sellaisenaan, skipata meikkivoide ja täydennellä meikkipohjaa peitevoiteen avulla.

Hehkuvoidetta on saatavilla kolmessa eri sävyssä light, medium ja dark. Omalle iholleni parhaiten sopii sävy light. Voide luo iholle todella kauniin samettisen hehkun, joka ei ole liian kiiltävä. Ihosta ei tule rasvaisen kiiltävä vaan heleänä hehkuva ja tasainen. Valoa taittava hehkuvoide tasoittaa ihon pintaa ja tekstuuria, eikä tuo sitä liikaa esiin. Etenkin jos levität hehkuvoiteen päälle vielä meikkivoiteen tai muuta meikkiä. Koostumus on ihanan ohut ja vaikka voiteen laittaa meikkivoiteen alle ikään kuin ylimääräisenä vaiheena, ei meikkipohjasta tule liian paksu tai raskas.

CHANEL WATER-FRESH COMPLEXION TOUCH

Chanelin Water-Fresh Complexion Touch meikkivoide on henkilökohtaisesti ehkä kaikista testaamistani meikkivoiteista yksi parhaista iholleni. Voide on mielettömän ohut ja todella raikas iholla. Geelimäinen koostumus tuntuu iholla kosteuttavalta ja kevyeltä, kuivuu tasaiseksi iholle eikä tunnu raskaalta. Pohja pysyy hyvin, ei rasvoitu liikaa ja on kokonaisuudessaan ihanan huomaamaton.

Voiteen kevyen koostumuksen ei kannata antaa hämätä. Se peittää punoitusta, kirjavuutta ja epätasaisuutta selvästi, sillä voide oikeasti kerrostuu todella hyvin tarvittaessa. Pieni määrä riittää aika pitkälle, joten voiteen kanssa kannattaa aloittaa maltillisesti. Eikä voide tuki ihohuokosia tai keräänny kuiviin juonteisiin päivän aikana vaan pysyy hyvin.

Buffing -tyyppisellä pullealla meikkivoidesiveltimellä voide levittyy parhaiten ja toisaalta ohuesta koostumuksesta saa peittävyyttä taputtelemalla tuuhealla siveltimellä haluttuja kohtia. Buffing -siveltimistä suosikkejani ovat esimerkikisi FLAER 108 sivellin tai FLAER Colours of Courage Collectionin Flat Kabuki Brush.

ROSE INC CONCEALER

Rose Incin peitevoide ei saa pelkkiä kehuja, sillä pakkauksen suhteen olisi mielestäni paljon kehitettävää. Peitevoide kuitenkin peittää hyvin ja pysyy paikallaan. Pakkaus on ainoa josta en pidä, sillä applikaattoriin tulee liikaa tuotetta ja se sotkee kierrekorkin reunat täysin peitevoiteella. Applikaattori annostelee tuotetta iholle myös helposti liikaa, joten taputtele tuotetta iholle maltillisesti.

Sävy LX030 on itselleni paras sävy loihtimaan ihanan kirkkaan ilmeen kasvoille. Se on hieman ihoani vaaleampi sävy ja kirkastaa hyvin silmänaluset jos ne eivät ole todella tummat (harvoin keväällä ja kesällä tummuus on niin voimakasta ettei tällä pärjäisi yksinään). Peitevoide levittyy ehdottomasti parhaiten pullealla siveltimellä, esimerkiksi Real Techniquesin Setting Brush siveltimellä. Huomaan monesti taputtelevani peitevoiteen vielä siveltimen jälkeen sormin paikalleen, ehkä siksi että voidetta tosiaan tulee herkästi annosteltua iholle aika paljon. Kiinnitä peitevoide ohuella puuterilla, jos peitevoide kerääntyy herkästi juonteisiin silmien alla ja ympärillä. Kiinnitä huomiota myös silmänympärysvoiteen määrään aamuisin, jos sinusta jatkuvasti tuntuu, että mikään peitevoide ei pysy päivällä paikallaan.

FENTY BEAUTY CHEEKS OUT FREESTYLE CREAM BRONZER *

Fenty Beautyn voidemaisessa bronzerissa on kaunis, hieman läpikuultava koostumus, joka saa ihon hehkumaan samalla kun kasvoilleen loihtii päivetystä ja muotoilua. Älä anna edellisen lauseen hämätä, pigmenttiä kyllä riittää, mutta lopputulos iholla on raikas, valoataittava ja upean kuulas. Voiteen joukossa ei ole näkyvää hilehippua, joten tuotteella saat aikaiseksi yhtäaikaa niin päivetyksen kuin kasvojen muotoilun. Lisää bronzeria poskipäille, halutessasi poskiluun alle tuomaan muotoa, ohimoille ja otsaan sekä nenänselkään. Halutessasi saat skarpattua leukalinjaa bronzerin avulla myös.

Voiteen koostumus on todella ohut ja se levittyy parhaiten pullealla tiiviillä siveltimellä poskille. Voide asettuu iholle kauniisti, ei jätä ihoa kiiltäväksi tai tunnu tahmealta iholla. Käytä levitykseen taputtelevia liikkeitä, jotta vältät liikuttamasta meikkipohjaa bronzerin alta. Kokeile siveltimeksi esimerkiksi FLAERin 108 siveltimen pulleaa päätä.

HURRAW! AURA BALM *

HURRAW! :n hehkuvoiteilla saat aivan mielettömän hehkun iholle. Oma suosikkini on etenkin sävy Pearl, joka tuo iholle intensiivisen hehkun vaaleassa helmen sävyssä. Sävyjä on kuitenkin useita, joten omalle ihonsävylleen löytää varmasti hyvän vaihtoehdon.

Lempi siveltimeni tälle voiteelle on ILIA Beautyn Complexion Brush, jota tykkään käyttää myös poskipunapuikon kanssa. Juuri tällä siveltimellä voiteen taputtelu poskipäälle ja kasvojen korkeimpiin kohtiin onnistuu todella helposti. Hehkuvoide levittyy hyvin myös sormin. Täyteläinen voide muuttuu iholla kevyen tuntuiseksi eikä jätä tahmeaa tunnetta. Rasia on todella pitkäkestoinen, sillä jo pieni määrä tuo upean kiillon. Kuumalla kesäsäällä välttele hehkuvoiteella kasvojen alueita, joihin helposti muodostuu hikeä. Esimerkiksi amorinkaaren jättäisin kesällä välistä, sillä kiilto voi kuumalla muodostua tälle alueelle helposti itsestäänkin. Kuitenkin hehku kasvojen korkeimmilla kohdilla kuten poskipäillä, nenänvarressa ja kulmaluulla sopii hyvin kuumaankin kesäpäivään.

BEAUTYACT RADIANT CREAM COLOUR STICK BLUSH *

BeautyActin poskipunapuikkoon sävyssä Meet Cute olen tarttunut kevään ja kesän aikana ehkä eniten. Myös tässä poskipunassa on hieman läpikuultava viimeistely iholla, joka saa aikaan juuri sen ihanan raikkaan ilmeen iholle. Puikosta on saatavilla useita sävyjä. Meet Cute on lämmin pinkki, joka imartelee monen ihonsävyä ja tuo ilmeeseen raikkautta.

Poskipunapuikosta voi halutessaan levittää sävyä suoraan iholle ja taputella sävy paikoilleen sormin tai siveltimellä. Pidän itse siitä kontrollista, jonka siveltimellä saa aikaan, eli taputtelen puikosta sävyä ensin siveltimeen ja vasta sitten kasvoille. ILIAn Complexion sivellin on poskipunapuikollekin erittäin sopiva sivellin. Voidemainen poskipuna on puikossa yleensä aika tiiviissä muodossa ja silloin lyhytkarvainen sivellin irrottaa sävyä eniten. Lyhytkarvaisella siveltimellä saat myös hallitusti taputeltua sävyn poskille. Myös meikkisieni käy tähän tarkoitukseen hyvin.

LUMENE DEWY GLOW SETTING SPRAY *

Lumene Dewy Glow Setting Spray -kiinnityssuihke pitää kiinnityssuihkeista itselläni kirkasta kärkisijaa. Se on paras kokeilemani kiinnityssuihke. Toki jos pidät täysin mattaisesta meikistä, joka ei liikahda lainkaan päivän aikana, saattaa jokin toinen suihke olla vielä parempi. Lumenen kiinnityssuihke oikeasti kiinnittää meikin ja lisää sen kestoa. Se tekee koko meikistä pitkäkestoisen ja kuumallakin säällä pitää sen paikallaan. Omassa meikissäni en käytä lainkaan puuteria ja suosin kaikista tuotteista voidemaisia koostumuksia, silti pelkkä Lumenen kiinnityssuihke pitää koko meikin paikallaan ja raikkaana koko päivän. Suihkeesta ei tule iholle kiristävää, kalvomaista tunnetta vaan sitä voi suihkia iholle päivän aikanakin halutessaan. Suihke viimeistelee iholle ihanan kuulauden ja on ehdottomasti raikkaan meikkipohjan luottotuotteitani. Suihke on ollut omassa käytössäni jo useamman pullon verran, samoin töissä asiakkailleni.

 

RELATED POSTS


ARJEN LUOTTOTUOTTEITA

ARJEN LUOTTOTUOTTEITA

MONIPUOLISET KASVOVESISUIHKEET

MONIPUOLISET KASVOVESISUIHKEET