ESITTELYSSÄ: DJUSIE

ESITTELYSSÄ: DJUSIE

Esittelyssä suomen mehukkain ihonhoitosarja Djusie.

Kaupallinen yhteistyö Djusie

Kuulostaisiko mehukas, kuulas, täyteläinen ja kirkas iho sinusta hyvältä? Niin minustakin. Siksi on ihana voida vihdoin kirjoittaa tästä uudesta tulokkaasta! Djusie on mehukas uusi ihonhoitosarja suomalaisen luonnonkosmetiikan kentälle.

Djusie on luonnonkosmetiikan asiantuntija ja kosmetologi Katja Kokon uusi ekosertifioitu luonnonkosmetiikkasarja. Katjan ihonhoitofilosofian ja arvot tunteville ei tule yllätyksenä, että Djusie on holistinen ihonhoitosarja, jossa kosmetiikkaa ei ajatella vain pinnallisena käyttötuotteena vaan osana hyvinvoinnin kokonaisuutta. Sisäinen hyvinvointimme näkyy ulospäin ja ulkoapäin tuleva ihon, mielen ja kehon hoitaminen tuntuu sisimmässä. Djusie sanoo edustavansa mielen hyvinvointia ja tervettä itsetuntoa ja lahjoittaakin osan tuotoistaan mielenterveystyöhön.

Djusien ihonhoitofilosofian ytimenä on mehukas iho. Ihana ajatus! Sarjan mukaan mehukas iho on kuulas, kosteutettu, napakka, elinvoimainen ja kirkas. Mehukkaan ihon salaisuus on runsaassa kosteutuksessa, ihanteellisessa pH-tasapainossa ja vahvassa ihon suojabarriäärissä. Raaka-aineet on valittu tuotteisiin tämän punaisen langan mukaan.

Olen kuulunut Djusien testiryhmään viime kesästä saakka ja voi vitsi kuinka olisinkaan halunnut teille hehkuttaa tuotteita jo aikaa sitten! Koko testijakson, eli muutaman kuukauden tehokkaan läträyksen ajan, ihoni oli upean kirkas, mehukkaan kuulas, paremman sävyinen ja yleisesti tasapainoisempi.

Hoitoneste nousi samantien suosikikseni. Se kuului nimittäin heti aivan kirkkaasti parhaimpien hoitonesteiden joukkoon, jota olen ikinä kokeillut. Kosteutusteho on mieletön ja ihon kirkastumisen näki silmissä. Puhdistusöljyyn sain tutustua useamman labrapullon verran ja myös se vei minut mukanaan. Öljy poisti tujuimmankin meikin ja aurinkovoiteen vaivattomasti ja huuhtoutui helposti. Kasvoöljyn loputtua ei noussut niin suuria vieroitusoireita ihan vain siksi, että vieressä oli heti korkattavana uusi pullo Sileää, mutta odotan Djusien kasvoöljyä jo todella paljon! Myös öljy lisäsi ihon tasapainoisuutta ja paransi sävyä eikä tukkinut ihoa. Kerron lisää tuotteista ja jaan kokemuksiani vielä myöhemmin tässä artikkelissa.

Djusie on nyt lanseerannut kolme purkkia mehukkaan, kuulaan ja kirkkaan ihon saavuttamiseen. Ensimmäisen lanseeratun kolmikon Katja on suunnitellut skinimalismi eli ihonminimalismi mielessä - halutessasi tässä on jo melko kattava kolmikko päivittäiseen ihonhoitoon. Sarjasta on tulossa Katjan mukaan kuitenkin laaja, joten tähän kolmikkoon Djusien tarina ei jää.

Lanseeratut tuotteet ovat nyt ennakkotilattavissa Djusien sivuilta!

Ennakkotilaajille tuotteet lähetetään 3. tammikuuta alkaen ilman postikuluja. Kaupoissa tuotteet ovat tammikuun puoleen väliin mennessä. Jälleenmyyjinä toimivat House Of Organic, Sokokset ja Emotionit, Stockmann, Ruohonjuuret ja Biodelly -verkkokauppa. Sarjalle halutaan laaja jakelu, joten odotettavissa on varmasti myös lisää jälleenmyyjiä tulevaisuudessa.

MIELENKIINTOISIA AINESOSIA

Katjan laajan raaka-ainetietouden ja vankan kokemuksen luonnonkosmetiikan tuotekehittelijänä vuoksi osasin odottaa, että tuotteet sisältävät iholle vain parhaita raaka-aineita. Testijakson ajan käytin tuotteita tietämättä sen enempää niiden sisällöistä, nyt on ollut mielenkiintoista tutustua tuotteisiin valittuihin raaka-aineisiin.

Kolmessa ensimmäisenä lanseeratussa tuotteessa toistuvat selvästi ainesosat, jotka kirkastavat ihonsävyä, ehkäisevät ja vähentävät pigmenttimuutoksia, vahvistavat ihon omaa suojabarriääriä, tasapainottavat talintuotantoa ja vilkastavat kollageenin tuotantoa. Jokaisella raaka-aineella on tuotteissa selkeä oma funktionsa ja tuotteista on riisuttu kaikki ylimääräinen.

Listalta löytyy mielenkiintoisia ainesosia kuten suomalaista reishiä eli lakkakääpää, monelle keittiöstä ehkä tutumpaa omenasiiderietikkaa, kiinalaisen lääketieteen jo kauan hyödyntämää gotu kolaa eli rohtosammakonputkea ja monipuolista ruusukvittenin siemenöljyä.

TUOTTEET TARKEMMASSA ESITTELYSSÄ JA KOKEMUKSENI TESTIRYHMÄLÄISENÄ

ACID BLOOM HOITONESTE

Acid Bloomin nimi paljastaa jo vähän millaisesta tuotteesta on kyse. Hoitoneste sisältää miedon pitoisuuden happoja, jotka kosteuttavat, uudistavat ja kirkastavat ihoa. Happoja hoitonesteeseen saadaan omenasiiderietikasta ja glukonolaktonista. Fermentoitu omenasiiderietikka on upea ainesosa, sillä sen vaikutukset iholle ovat monipuoliset. Se sisältää sitruuna- ja mantelihappoa, aminohappoja, oligosakkarideja, monosakkarideja, C-vitamiinia ja potassiumia. Glukonolaktoni sen sijaan on PHA-happo, joka on yleensä paremmin siedetty happo myös herkkäihoisten keskuudessa. Glukonolaktoni on myös antioksidantti, joten se suojaa ihoa ja vahvistaa sen suojausta.

Mielenkiintoisena kosteuttavana ja rauhoittavana ainesosana hoitonesteessä on reishiä eli lakkakääpää. Reishi on tehokas pigmenttiläiskien hoitamiseen, yhtä lailla niiden ennaltaehkäisyyn kuin jo olemassa olevien läiskien vaalentamiseen. Reishi sopii hyvin myös herkälle, kuivalle ja punoittavalle iholle, juuri sen kosteuttavien ja rauhoittavien ominaisuuksien vuoksi. Reishiä saadaan hoitonesteeseen kotimaiselta toimittajalta! Sienet ovat selvästi kasvava trendi kosmetiikassa ja mikä mieletön mahdollisuus hyödyntää kotimaisten metsien antimia.

KÄYTTÖKOKEMUKSIA:

Käytin hoitonestettä aamuin illoin ja iho pysyi upean kosteutettuna, kirkkaana, tasaisena ja napakkana. Taputtelin hoitonestettä iholleni yleensä vain kerroksen, sillä kesällä se tuntui täysin riittävältä. Jos kerrostin 2-3 kertaa, ei erillistä seerumia tarvittu. Hoitonesteen tuoksu on erilainen ja omaan nenääni omenasiiderietikka tuoksuu selvästi. Tuoksu ei ole millään tavalla epämiellyttävä vaan jopa aika raikas. Tuotteeseen ei ole haluttu lisätä eteerisiä öljyjä viemään tuoksua muuhun suuntaan, sillä silloin tuotteeseen joutuisi lisäämään myös ihon kannalta hyödyttömiä ainesosia, jotka vaikuttaisivat ainoastaan tuotteen koostumukseen. Happopitoisuus on niin mieto, että jopa herkkäihoisen kannattaa ehdottomasti kokeilla tuottetta aamuin illoin.

FRUIT GLAZE KASVOÖLJY

Jos olet kokeillut Katjan Yin Your Skin -sarjan Sileä kasvoöljyä, tiedät odottaa erittäin loppuun asti hiottua ja ylellistä kasvoöljyä myös Djusielta. Ja Fruit Gaze lunastaa kaikki odotukset. Se on silkkisen pehmeä, ohut, imeytyy hyvin, ei tuki ihoa ja tuoksuu hienostuneelta.

Djusien kasvoöljyssä ja puhdistusöljyssä on molemmissa käytetty ainesosana ruusukvittenin siemenöljyä, jonka hyödyt iholle ovat jälleen todella monipuoliset. Ainesosa rauhoittaa tulehdusta, vahvistaa ihon suojabarriääriä, tasapainottaa talintuotantoa, siloittaa juonteita, kirkastaa ihoa ja suojaa UV-säteiden aiheuttamilta soluvauroilta. Öljyt sopivat jälleen hyvin monelle eri ihotyypille ja hoitamaan useampaa eri haastetta.

Molemmissa öljyissä on käytetty myös skvalaania, jonka iho ottaa hyvin vastaan, sillä sitä esiintyy luonnollisesti pieniä määriä ihon rasvakerroksessa ja etenkin talissa. Skvalaania saadaan oliiviöljyn valmistuksen sivutuotteena kosmetiikkaan. Skvalaani on pehmeä öljy, joka sopii kaikille ihotyypeille eikä tuki ihoa. Myös rasvoittuvalle iholle skavalaani on erinomainen öljy.

Fruit Glaze kasvoöljyssä on myös acai-marjan öljyä ja bisabololia. Yhdessä nämä ainesosat kirkastavat ihonsävyä, ehkäisevät ja vaalentavat pigmenttiläiskiä, vähentävät punoitusta, rauhoittavat ja tasoittavat ihoa. Tähänkin pulloon on siis pakattu maksimaaliset tehot!


KÄYTTÖKOKEMUKSIA:

Öljy oli koostumukseltaan samettisen pehmeä ja sulautui ihoon kauniisti. Siitä jäi iholle kaunis hehku, mutta ei rasvaista kiiltoa. Käytinkin usein öljyä meikin alla ja meikkivoide levittyi aina upeasti öljyn päälle. (Todisteena on kaikki kesällä tekemäni meikkivideot Instagramissa, joissa iho hehkuu aivan ekstra upeasti.) Öljyn tuoksu on hienostunut ja ylellinen ja voimakkuus mielestäni oikein sopiva. Iho oli erittäin pehmeä koko testijakson ajan ja epäpuhtauksia tuntui muodostuvan vähemmän pullon käytön aikana. Omassa ihossani olin siis huomaavinani talintuotantoa tasapainoittavat vaikutukset. Öljy oli todella riittoisaa, pienemmästä labrapullosta riitti yli kuukauden käytettäväksi ja noin 3-5 tippaa riitti koko kasvoille, kaulalle ja vielä jopa rintakehälle. Lopullisessa tuotekoossa rahoilleen saa siis todella pitkäikäisen vastineen.

LIQUID SILK PUHDISTUSÖLJY

Puhdistusöljyn vaikuttavat ainesosat tulikin mainittua kasvoöljyn yhteydessä. Ruusukvittenin siemenöljy ja skvalaani muun muassa vahvistavat ihoa, tasapainottavat talintuotantoa ja rauhoittavat ihoa.

KÄYTTÖKOKEMUKSIA:

Myös puhdistusöljyä olen kuvaillut ylellisen pehmeäksi. Laitoin putsariöljyn kunnolla testiin ja kokeilin poistaa sillä testijakson aikana kaikista tujuimpiakin meikkejä, joita vain keksin. Vedenkestäviä synteettisiä koostumuksia, erilaisia primereita, huulilakkoja, 24 tunnin pysyvyyttä lupaavia meikkejä, sitkeästi ripsissä istuvia ripsivärejä jne. - kaikki irtosivat putsariöljyllä hyvin! Myös fysikaalinen ja kemiallinen aurinkosuoja liukeni iholta helposti. Iholle ei jäänyt rasvaista pintaa öljystä ja se huuhtoutui kasvoilta hyvin. Itse suosin öljyn poistamiseen aina kosteaa musliiniliinaa. Puhdistusöljyssä on mukana pieni määrä eteerisiä öljyjä, mutta ne eivät ainakaan omalla herkällä ja perioraalidermatiittiin taipuvaisella silmänympärysihollani aiheuttaneet ongelmia.

Tuotteet ovat nyt ennakkotilattavissa osoitteessa Djusie.com. Voit tilata tuotteita yksitellen tai jos haluat tilata kokeiluun kaikki kolme tuotetta, löydät ne täysikokoisena Full Bloom pakkauksesta. Sanna Manderin kuvittama “Kukoista” -juliste toimitetaan heti, muut tuotteet tammikuussa 2022.

Katja Kokko vieraili IG Livessäni ja voit katsoa tallenteen tililtäni. Katja kertoi Djusien taustasta, syvemmin raaka-aineista ja vilautti myös sarjan tulevaisuutta. pääset videoon tästä.

 

RELATED POSTS


VINKKEJÄ HYVINVOIVAAN HIUSPOHJAAN

VINKKEJÄ HYVINVOIVAAN HIUSPOHJAAN

NELJÄ IHANAA PUUTERIA

NELJÄ IHANAA PUUTERIA