NELJÄ IHANAA PUUTERIA

NELJÄ IHANAA PUUTERIA

Esittelyssä neljä ihanaa puuteria, joista riittää vaihtoehto jokaiseen makuun.

Kursivoidut tuotelinkit ovat affiliate-linkkejä, *merkityt saatuja PR-tuotteita

Mikä tekee hyvän puuterin? Mielestäni hyvä puuteri levittyy iholle kauniisti, ei näytä sen pinnalla miltään ja pitää kiillon poissa. Irtopuuteri ja kiinteä puuteri ovat lähinnä makuasioita. Toki irtopuuterista on helpompi annostella puuteria kerralla enemmän kuin kiinteästä puuterista. Puuterin koostumus vaikuttaa siihen, kuinka paljon puuteria tulee annostelleeksi iholle. Myös välineellä on annostelussa väliä.

Irtopuuteri on kätevämpi kotona meikatessa, mutta kiinteä kivipuuteri ehdottomasti helpompi jos haluat pitää puuteria mukana. Joissain puutereissa tulee mukana pieni sieni, jolla puuteria saa kerralla aika paljon iholle. Sienellä levitetty puuteri poistaa kiillon nopeasti. Sienen lisäksi puuterin voi levittää siveltimellä. Suosin levittämiseen aina pientä sivellintä, jolla saa lisättyä puuteria pienelle alueelle kerralla. Pienellä siveltimellä et poista kiiltoa koko kasvoilta vaan ainoastaan niiltä alueilta, joilta haluat. Sivellin annostelee puuteria vähemmän kerralla kuin meikkisieni, joten puuteroitua lopputulosta saa kontrolloitua paremmin.

2 SUOSIKKIA PIENISTÄ PUUTERISIVELTIMISTÄ:

REAL TECHNIQUES SETTING BRUSH & FLAER 205 DETAILED SETTING BRUSH

parhaat puuterit kivipuuterit.jpg

KOSAS CLOUD SET POWDER

Kosasin puuteri on niin kutsuttu baked powder, eli puuteri, johon on lisätty hoitavia ainesosia. Puuteri poistaa rasvaisen kiillon, mutta iholle jää kaunis hehku. Lopputuloksesta ei saa pakkelista tai kuivaa vaikka kuinka kerrostaisi. Puuteri sisältää useita hoitavia kasviöljyjä, joten tässä on erinomainen vaihtoehto myös kuivemmalle ihotyypille. Puuteri ei näytä eikä tunnu iholla miltään, etenkin jos oman sävyn valitsee mahdollisimman lähelle meikkivoiteen sävyä. Sävyjä, joista valita omansa, on 10 erilaista.

DIOR BACKSTAGE POWDER-NO-POWDER

Diorissa on meikkipuuteri ja puuteri samassa, mutta se on aivan todella huomaamaton iholla. Niin huomaamaton, että ensimmäisen kerran laittaessani tätä meikattavalle jäin tuijottamaan lisäsinkö mitään. Älä ymmärrä väärin, tämä on mielestäni hyvä juttu! Nimittäin oikein kuivalle iholle tai puuteria lähtökohtaisesti vihaavalle tässä on loistava vaihtoehto. Puuteri peittää hieman ollessaan meikkipuuteri. Sitä voi käyttää meikkivoiteen päällä, mutta silloin peittävyyttä tulee lisänneeksi. Päivän aikana lisäily on myös mahdollista, sillä koostumus on niin hienojakoinen, että tavallisen meikkipuuterin ongelmaa liian raskaasta lopputuloksesta on todella vaikea saavuttaa. Myös tästä puuterista löytyy 10 eri sävyä.

parhaat puuterit irtopuuterit.jpg

RMS Beauty “un” powder *

RMS:n värittömässä puuterissa on vain kaksi ainesosasaa: silica ja mica. Värillissä puutereissä on silican eli piin ja mican lisäksi myös väripigmentit. Puuterin riisuttu, mutta toimiva koostumus on kehumisen arvoinen, sillä talkiton, silikoniton ja tuoksuton luonnonkosmetiikan puuteri sopii sille kaikista herkimmällekin iholle. Irtopuuterin koostumus on aivan uskomattoman kevyt. Se tekee ihon pintaan upean silkkisen pehmeän pinnan ja pitää kiillon tehokkaasti poissa. Sävyjä on neljä: väritön ja RMS:n meikkivoiteiden sävyjä mukailevat sävyt 00-11, 22-33, 33-44.

LAURA MERCIER LOOSE SETTING POWDER

Laura Mercierin irtopuuteri on monen meikkitaiteilijan suosikki - puuteri löytyy myös omasta pakistani. Käytän itse väritöntä versiota, mutta valittavissa on myös sävytetyt versiot, jotka sopivat erityisen hyvin myös tummemmalle iholle. Puuteri kiinnittää hyvin, poistaa kiillon ja näyttää kevyeltä iholla. Rasiasta tulee kuitenkin annosteltua helposti aika paljon, joten siveltimen kunnon kopauttelut rasian reunaan on paikallaan. Työkäytössäni tämä puuteri on juuri siitä syystä, että sitä voi levittää myös runsaasti ja nopeasti ja se pitää kiillon kurissa jopa kuumissa telkkarivaloissa.

 
 

RELATED POSTS


ESITTELYSSÄ: DJUSIE

ESITTELYSSÄ: DJUSIE

15 VALINTAA LOPPUVUODELLE

15 VALINTAA LOPPUVUODELLE