AURINKOPUUTERI TUO KESÄN KASVOILLE

AURINKOPUUTERI TUO KESÄN KASVOILLE

Puuterisella aurinkopuuterilla tuot auringon kasvoille ja kiinnität samalla meikkipohjan.

Kursivoidut tuotelinkit ovat affiliate-linkkejä, *merkityt saatuja PR-tuotteita

Aurinkopuuteri tuo kasvoille aurinkoista fiilistä, päivetystä ja muotoa. Puuterinen koostumus levittyy minkä tahansa meikkipohjan päälle ja samalla kiinnittää sen. Voit valita puuterisen aurinkopuuterin oli ihotyyppisi mikä tahansa. Aurinkopuuteri on yksi vaihtoehto aurinkoisen fiiliksen, päivetyksen ja muotoilun lisäämiseksi kasvoille. Muita vaihtoehtoja ovat voidemaiset bronzerit tai nestemäiset bronzerit. Bronzeri on vakiinnuttanut nimensä, ainakin puhekielessä, kun puhutaan aurinkopuuterin tapaan käytettävästä tuotteesta, jonka koostumus on voidemainen tai nestemäinen. Voidemainen aurinkopuuteri tuntuu silloin harhaanjohtavalta nimitykseltä sisältämänsä “puuteri” sanan vuoksi, joten lainaus “bronzeri” tuntuu sopivammalta. Puuterisella aurinkopuuterilla, voit myös kiinnittää voidemaiset tai nestemäiset bronzerit ja meikkipohjasta tulee entistä pitkäkestoisempi.

Aurinkopuuterin pariksi parhaiten sopii pullea ja pyöreä sivellin. Kokeile esimerkiksi Ecotoolsin Precious Metals Cheek + Eye Highlight Set -setin poskille tarkoitettuja pyöreitä siveltimiä tai FLAERin 105 All Around Powder -sivellintä.

Esittelyssä yhdeksän suosikkiani aurinkopuutereista.

FENTY BEAUTY SUN STALK`R INSTANT WARMTH BRONZER *

Fenty Beautyn aurinkopuuteri on mattainen ja sopii siksi hyvin myös kasvojen muotoiluun ja varjostamiseen. Ohut ja pehmeä puuteri levittyy vaivattomasti ja tasaisesti iholle, joten se on todella helppokäyttöinen. Saatavilla on useita sävyjä, joten omalle iholleen on helppo valita sopivin sävy. Artikkelissa esillä oleva 02 Shady Biz on ikaunis lämmin sävy vaalealle ja keskivaalealle iholle. Valitse tämä sävy etenkin jos ihoosi tulee auringosta luonnostaan kultaista pigmenttiä. Sävyvalikoima on varmasti yksi kosmetiikkamarkkinoiden kattavimmista, sillä aurinkopuutereita löytyy yhdeksän eri sävyä. Shady Biz on syvyydeltään valikoiman toiseksi vaalein sävy.

Fentyn aurinkopuutereista vegaanisia ovat sävyt: Inda Sun, Shady Biz, Private Island, Island Ting, Bajan Gyal, Caramel Cutie, Coco Naughty and Mocha Mami.

ILIA BEAUTY NIGHTLITE BRONZING POWDER *

ILIAn puuterissa on kaunis päivetyksen sävy, joka sopii monelle. Sävy Drawn In sopii monelle ihonsävylle, mutta aurinkopuuterista on saatavilla useita sävyjä. Lopputulos iholla on valoa taittava ja luonnollinen. Puuterissa ei ole selvää hilehippua vaan lopputulos iholla on samettisen mattainen pieneen hohteen vuoksi. Tämä tekee lopputuloksesta iholla todella kauniin kuulaan. Silti puuteri sopii myös muotoiluun ja varjostuskohtiin. Tällä puuterilla et saa yhdellä siveltimen vedolla aikaan voimakasta päivetystä, mutta se on mielestäni vain hyvä asia arjessa meikatessa. Pigmenttiä kuitenkin on ja sävyä saa halutessaan iholle runsaastikin.

ILIAn aurinkopuuteri on talkiton ja vegaaninen. Talkiton puuterivalinta voi olla parempi jos ihosi tukkeutuu herkästi, saat herkästi epäpuhtauksia tai ihosi on muuten herkkä reagoimaan tuotteisiin.

VICTORIA BECKHAM BEAUTY MATTE BRONZING BRICK

Victoria Beckhamin aurinkopuuteriduo on mielestäni nerokas. Se, että kasvoilleen saa kahta sävyä samasta paletista, on ollut ollu melko harvinaista aurinkopuutereiden kohdalla. Olen kokeillut sävyjä 01 ja 02 ja tuote on todella loistava ja käyttökelpoinen kahdessa sävyssään. Sävyistä saa sekoiteltu kasvoille ihanan yhdistelmän. Toinen sävy on paletissa aina selvästi lämpimämpi ja toinen viileämpi, silti molemmissa on helppoa käytettävyyttä ja sävyjä tulee käytettyä tasaisesti. Lämpimämpi sävy sopii klassiseen päivetyksen luomiseen ja muotoiluun, vaaleampi ja viileämpi sävy esimerkiksi varjostukseen poskilla, leukalinjassa ja silmäluomilla. 01 on erinomainen aurinkopuuteri vaalealle iholle, näin vaaleita sävyjä löytyy harvalta merkiltä. 01 sopii erinomaisesti iholle, joka ei päivety juurikaan ja jolle siksi moni aurinkopuuteri näyttää myös liian voimakkaalta. 02 onkin jo todella monelle ihonsävylle sopiva yhdistelmä, jossa vaaleampi sävy takaa luonnollisen päivetyksen ja tummemmalla sävyllä saa jo paljon päivetystä aikaiseksi. Paletteja on saatavilla viisi eri duoa, joten näistä löytyy varmasti jokaiselle ihonsävylle sopivin.

Lisäpisteitä saa pakkaus: Puuterin voi ostaa ensimmäisen kerran rasiassaan ja sen jälkeen siirtyä täyttöpakkaukseen, jolloin ylellinen ja kestävä rasia pysyy käytössä vuosikaudet, mutta täyttöpakkaukset saa edullisemmin ja pakkausjäte vähenee. Aurinkopuuteri on vegaaninen ja talkiton.

LUMENE NATURAL GLOW BRONZER *

Lumenen uudistunut aurinkopuuteri on hienojakoinen ja pehmeä puuteri, joka levittyy erinomaisesti. Saatavilla on kaksi sävyä 1 Arctic Summer ja 2 Arctic Sun. Sävy 1 on kultaisempi ja lämmin aurinkopuuteri, joka sopii vaalealle ja keskivaalealle iholle. Sävy 2 on vaalealle iholle, joka päivettyy auringossa enemmän. Molemmat sävyt ovat mattaisia ja sopivat niin päivetyksen lisäämiseen kuin muotoiluunkin.

Myös Lumene aurinkopuuteri saa lisämaininnan pakkauksestaan. Pakkauksen saa nimittäin kierrätystä varten todella vaivattomasti osiin kun puuterin on käyttänyt loppuun. Kierrätysmuovista tehty rasia kierrätetään muovina ja puuterin pohjana oleva metallialusta laitetaan metalliin. Metallialustan saa helposti työnnettyä ulos rasiasta esimerkiksi veitsen kärjellä. Lumenen aurinkopuuterit ovat vegaanisia.

ESTÉE LAUDER BRONZE GODDES POWDER BRONZER

Estée Lauderin Bronze Goddes aurinkopuuteri on klassikko ja löytynyt pitkään meikkipakistani työkeikoilla. Ohut puuteri levittyy todella kauniisti ja helposti. Se näyttää iholla luonnollisen kauniilta ja sävy on kerrostettavissa. Mattaisella koostumuksella onnistuu päivetys ja muotoilu yhtä lailla. Isosta rasiasta riittää pitkään. Saatavilla on neljä eri sävyä: Light, Medium, Medium Deep ja Deep. Artikkelissa on esillä sävy Light, joka on kaunis vaalealla iholla ja sopii myös todella vaalealle iholle, joka päivettyy vähän. Itselleni sävy Medium on sopivin ja Mediumia sekä Medium Deep sävyjä käytän eniten töissä.



DIOR FOREVER NATURAL BRONZE POWDER BRONZER FOR FACE

Diorin aurinkopuuterien sävyvalikoima on myös erityisen kattava, sillä sävyt alkavat hyvin vaaleasta ja etenevät syvään ruskeaan. Tästä valikoimasta löytyy varmasti todella monelle sopiva sävy. Jos haluat aurinkopuuterin olevan todella huomaamaton ilman pitkää häivyttelyä, tämä puuteri on sopiva valinta. Se sulautuu saumattomasti ihoon, eikä jätä lainkaan raidallista pintaa. Häivytys on vaivatonta ja lopputulos luonnollinen. Todella helppo tuote käytössä. Jos taas haluat kerralla runsaasti sävyä, tämä puuteri ei ole juttusi. Sävyssä ei ole kimaltavia pigmenttejä vaan lopputulos iholla on luonnollisen matta. Sävy 04 Tan Bronze oma suosikkini kevyeen päivetykseen ja muotoiluun. Diorin aurinkopuuterissa on käytetty hajustetta ja puuterissa on kevyt tuoksu.

LILY LOLO PRESSED BRONZER *

Lily Lolon aurinkopuuterista etenkin sävy Miami Beach on ollut suosikkini pitkään. Sävy on kaunis tuomaan päivetystä vaalealle tai keskivaalealle iholle. Miami Beach on lämmin kultainen sävy, jossa ei ole hilehippua. Mattaisen lopputuloksen vuoksi se sopii päivetyksen luomiseen, mutta myös kasvojen muotoiluun. Valikoimassa on myös tummempi sävy Honolulu keskitummalle ja enemmän päivetystä saavalle iholle. Puuterin todella hienojakoinen koostumus levittyy pehmeästi ja häivyttyy vaivattomasti.

Lily Lolo täyttää luonnonkosmetiikan kriteerit, joten jos etsit luonnonkosmetiikan aurinkopuuteria, artikkelissa Lily Lolo ja Lavera ovat valintojasi. Lily Lolon aurinkopuuteri on tuoksuton ja talkiton sekä vegaaninen.


LAVERA SOLID SUN BRONZER *

Luonnonkosmetiikan aurinkopuutereista siinä missä Lily Lolon sävy on mattainen, Laveran aurinkopuuterin joukossa on pientä valoataittavaa kimallehippua, joka on todella kaunis iholla. Parhaiten puuteri sopii siis aurinkoisen fiiliksen luomiseen poskipäillä, nenällä ja ohimoilla. Varjostamiseen ja muotoiluun kannattaa valita mattainen tuote. Ohut puuteri levittyy kauniisti ja lopputulos on kuulaan kaunis. Puuteri on helposti kerrostettavissa. Sävy Desert Sun 01 sopii vaalealle ja keskivaalealle iholle tuomaan päivetystä. Muita sävyjä tuotteesta ei ole.

Kuten Diorin aurinkopuuterissa, myös Laverassa on käytetty hajustetta. Molempien tuoksut ovat selvät, mutta melko lievät. Muut artikkelin aurinkopuuterit ovat hajusteettomia.

BEAUTYACT INSTA-TAN BRONZING POWDER *

BeautyActin aurinkopuuteri on sekin mattainen, pehmeä ja levittyy hyvin. Artikkelissa on esillä sävy StayCation, joka on kaunis lämmin ruskea ja sopii monelle eri ihonsävylle vaaleasta keskivaaleaan ja vaaleaan ruskeaan. Sävyjä on kuitenkin kolme ja valikoima kattaa hyvin myös selvästi päivettyvän ihon ja ruskean ihon toiveet. Mattainen puuteri muotoilee kasvot, sopii hyvin varjostukseen ja luo aurinkoisen fiiliksen iholle.

BeautyActin aurinkopuuteri on vegaaninen.

 
 

RELATED POSTS


HELPOT KEINOT LISÄTÄ AURINKOSUOJAA PÄIVÄN AIKANA

HELPOT KEINOT LISÄTÄ AURINKOSUOJAA PÄIVÄN AIKANA

NESTEMÄISET BRONZERIT

NESTEMÄISET BRONZERIT