VINKIT AURINKOPUUTERIN VALINTAAN

VINKIT AURINKOPUUTERIN VALINTAAN

AURINKOPUUTERI TUO KEVÄÄN KASVOILLE. ESITTELYSSÄ KUUSI IHANAA BRONZERIA JA VINKIT OMAN SUOSIKIN VALINTAAN.

Kursivoidut tuotelinkit ovat affiliate-linkkejä, *merkityt PR-tuotteita

Aurinkopuuterilla saa kasvoille helposti lämpöä ja hehkua talven jäljiltä. Parhaimmillaan aurinkoinen lopputulos raikastaa kasvoja ja herättää ne eloon. Aurinkopuuterin valintaan kannattaa kiinnittää huomiota, sillä puuterin sävyllä on väliä. Aurinkopuuteri kannattaa valita sen mukaan, millaisena päivetys luonnollisesti ilmenee kasvoillasi. Jos ihosi on vaalea ja päivettyy kevyesti, suosi vaaleita, neutraaleja ja kultaiseen taittavia aurinkopuutereita. Jos taas ihosi omassa päivetyksessä on aina joukossa punaisuutta, punertavampi aurinkopuuteri on ihollesi luonnollisin. Aurinkopuuterin tulisi näyttää kasvoillasi siis ihosi luonnolliselta päivetykseltä.

Aurinkopuuteri kannattaa valita myös sen mukaan kuinka paljon väriä puuterista haluaa kasvoilleen. Sama sävy ei sovi kaikille ja parhaimmissa aurinkopuutereissa onkin tummuusasteeltaan eri sävyisiä vaihtoehtoja. Kimalteinen vai mattainen lopputulos on valittavissa lähinnä oman maun mukaan.

Aurinkopuuterin oikea paikka kasvoilla on niillä alueilla, joihin päivetys oikeasti muodostuisi - eli poskipäillä, ohimolla ja otsalla. Aurinkopuuterilla voi myös muotoilla kasvoja luonnollisesti, joten ei ole väärin levittää aurinkopuuteria myös poskiluun alle, leukalinjaan tai leuan alle. Väri täytyy kuitenkin häivyttää hyvin, jotta puuteri näyttäisi mahdollisimman luonnolliselta.

Parhaiten ja tasaisimmin aurinkopuuteri levittyy pullealla, pitkäkarvaisella siveltimellä. Mitä lyhyemmät harjakset siveltimessä on, sitä intensiivisemmän lopputuloksen saat kasvoillesi. Vastaavasti mitä pidemmät siveltimen harjakset ovat, sitä kevyempi lopputulos iholla on. Aurinkopuuterin annostelussa kannattaa aina olla maltillinen, sillä liian voimakas ja huonosti häivytetty aurinkopuuteri tekee kasvoille kaikkea muuta kuin piristää. Kauniin päivetyksen aurinkopuuterilla teet esimerkiksi FLAER 201 Angled Cheek siveltimellä, 211 Sculpted Bronzer siveltimellä tai 105 All Around Powder siveltimellä.

DSCF5923-2.jpg

KUUSI AURINKOISTA SUOSIKKIA:

kjaer weis bronzer - revel *

Kjaer Weisin aurinkopuuterin koostumus on kevyt ja pigmentti kerrostettavissa. Tämä puuteri on täydellinen alkukevääseen kun iholleen ei vielä kaipaa vahvaa päivetystä, mutta ehkä kesää kohti haluaakin päivettyneemmän fiiliksen. Puuterilla saa säädeltyä auringon fiilistä kasvoilla. Aurinkopuuterilla ei tule ylilyöntejä ja lopputulos on kaunis mattainen. Sävy on lämmin, mutta ei voimakkaasti punertava ja sopii varmasti monelle. Jos Revel tuntuu liian lämpimältä sävyltä, Bask on vaaleampi ja neutraalimpi vaihtoehto samasta aurinkopuuterista.

zuii organic flora powder shimmer bronzer - sun *

Zuiin aurinkopuuteri sävyssä Sun on tämän joukon punapigmenttisin. Se sopii erityisen hyvin keskitummalle iholle ja lämpimän päivetyksen saaville ihonsävyille. Myös itseruskettavaa ahkerasti käyttäville tästä puuterista on varmasti iloa, sillä se antaa kasvoille hyvinkin päivettyneen viimeistelyn. Puuteri taittaa kauniisti valoa iholla, mutta erillisiä hilehippuja ihon pinnalle ei jää. Kevyt lopputuloskin onnistuu halutessaan, silloin sivellinpariksi kannattaa valita mahdollisimman pitkäkarvainen yksilö. Puuteri levittyy iholle todella helposti ja tasaisesti.

LUMENE NATURAL GLOW BRONZER - 2 ARCTIC SUN *

Lumenen aurinkopuutereista tummemmalla Arctic Sun -sävyllä saat kunnolla päivetystä kasvoille. Sävy on paahteinen, mutta kauniin neutraali. Se sopii hyvin helposti päivettyvälle iholle tai luonnostaan keskitummalle iholle. Lopputulos on kauniin mattainen ja koostumus on todella ohut. Puuteri sulautuu kauniisti iholle ja on huomaamaton ja ihanan kevyt.

DSCF5937-2.jpg

KOSAS THE SUN SHOW MOISTURIZING BAKED BRONZER - LIGHT

Kosasin aurinkopuuteri on saatavilla kolmessa eri sävyssä: light, medium ja deep. Light on hyvin vaalea sävy ja käy jopa todella vaalealle iholle. Vastaavasti deep on suunniteltu tummalle iholle. Puuterin lopputulos on valoataittavan metallinen, mutta kauniin luonnollinen. Baked Bronzer -aurinkopuutereissa on mukana hehkua tuovaa kultaista sävyä, joten ihosta tulee erityisen kuulas. Metallinhehkuisten aurinkopuutereiden kanssa sävy kannattaa valita erityisen tarkkaan, sillä liian tumma metallinen aurinkopuuteri on aina tunkkaisen näköinen.

LUMENE NATURAL GLOW BRONZER - 1 ARCTIC SUMMER *

Lumenen aurinkopuutereista vaaleampi sävy 1 on täydellisen luonnollinen sävy vaalealle ja keskivaalealle iholle. Mattainen lopputulos näyttää iholla luonnolliselta ja kevyt koostumus sulautuu iholle täydellisesti. Sävy on kauniin kultainen, mutta yhtä aikaa myös mukavan neutraali, joten puuteri on erinomainen vaihtoehto luonnollisen päivetyksen haluavalle ja sopii varmasti hyvin monelle.

LILY LOLO PRESSED BRONZER - MIAMI BEACH *

Lily Lolon Miami Beach aurinkopuuterissa on lämmin kultainen sävy, joka korostaa hyvin luonnollista päivetystä. Parhaimmillaan sävy on keskivaalealla iholla ja iholla joka päivettyy helposti. Aurinkopuuterista on saatavilla kolmea eri sävyä. Puuterin lopputulos on puolimattainen, sillä mukana on valoataittavaa pigmenttiä. Se tekee ihosta ihanan raikkaan näköisen.

 

RELATED POSTS


KUORINTA JA SHEET MASK - VOITTAMATON KEVÄTKAKSIKKO

KUORINTA JA SHEET MASK - VOITTAMATON KEVÄTKAKSIKKO

OPAS MEIKKISIVELTIMIIN

OPAS MEIKKISIVELTIMIIN