KUORINTA JA SHEET MASK - VOITTAMATON KEVÄTKAKSIKKO

KUORINTA JA SHEET MASK - VOITTAMATON KEVÄTKAKSIKKO

UUDISTAVAN KUORINNAN JA KOSTEUTTAVAN SHEET MASKIN YHDISTELMÄÄ EI VOITA MIKÄÄN. HEHKUVA JA KIRKAS IHO ON TAATTU.

Kursivoidut tuotelinkit ovat affiliate-linkkejä,*merkityt PR-tuotteita

Olen pitkittänyt aamuista ihonhoitorutiiniani nyt kun ulko-ovesta ei tarvitse kiirehtiä ulos. En meikkaa joka päivä kotitoimistoa varten, mutta aamuisista ihonhoitorutiineista olen ottanut kaiken ilon irti. Gua sha on ollut kiva keino rytmittää aamua, mutta suosikikseni on noussut muutaman kerran viikossa tekemäni kasvokuorinnan ja sheet maskin yhdistelmä. Uudistavan kuorinnan ja kosteuttavan sheet maskin jälkeen iho on ihanan pehmeä ja kirkas.

DSCF5948-2.jpg

Kuoriva kasvovesi on hellävarainen keino uudistaa ja kuoria ihoa. Jopa herkälle iholle sopivat BYBI Beautyn Day Glow * ja Evolven Liquid Radiance Glycolic Toner * poistavat kuollutta ihosolukkoa, häivyttävät pintakuivuutta ja puhdistavat ihohuokosia. Kuoriva kasvovesi on parhaillaan aamuisin heti puhdistuksen jälkeen. Kuorinnan jälkeen ihoa ei huuhdella enää vedellä vaan kasvoille levitetään hoitovesi tai hemmotteluaamuina sheet mask eli kangasnaamio.

BYBI Beautyn kasvovedessä kuorivana happona on maitohappo, joka sopii yleensä erityisen hyvin myös herkälle iholle. Kuorinnan ohella reishi ja siitakesieni palauttavat ihon kosteustasapainon sekä suojaavat ihoa esimerkiksi ilmansaasteilta. Valkoisen teelehden uute rauhoittaa ihoa ja vähentää punoitusta. Iho tuntuukin kuorinnan jälkeen kosteutetulta ja pehmeältä. Sävy on myös heti kirkkaampi.

Evolven kuorivat tehot tulevat sekä AHA- että BHA-hapoista. Sokeriruo’osta saatu glykolihappo, omenahappo ja sitruunahappo heleyttävät ihoa tehokkaasti ja silmminnähtävästi. Ihon sävy on nopeasti kirkkaampi ja tasaisempi. Pajusta saadulla salisyylihapolla on kyky puhdistaa ihohuokosia ja irrottaa ylimääräistä talia sekä epäpuhtauksia, joten se on erinomainen ainesosa puhdistamaan ja ehkäisemään tukkeutuneita ihohuokosia.

Kuorivia kasvovesiä voi maltillisesti käyttää kaikilla ihotyypeillä, jopa silloin jos ihossa on tulehtuneita epäpuhtauksia, couperosaa tai ruusufinniä. Kuorivaa kasvovettä ei tarvitse eikä kannata käyttää aivan joka päivä, vaan maltillisesti muutaman kerran viikossa. Myös aloittamalla hellävaraisista kuorinnoista, tekee iholleen suuren palveluksen.

Mekaaninen kuorintavoide soveltuu iholle, jossa ei ole tulehtuneita epäpuhtauksia, couperosaa tai ruusufinniä. Essen Cocoa Exfoliator * kuorintavoiteessa rakeet ovat pehmeät ja sulavat iholle. Naamio sisältää nimensä mukaisesti kaakaota, jolla on paljon hyviä vaikutuksia ihonhoidossa. Kaakao kirkastaa ihon sävyä ja parantaa sen tekstuuria. Kaakaon flavonoidit suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta ja muun muassa auringon aiheuttamilta vaurioilta. Laadukkaat marula- ja mankettiöljyt ravitsevat ihoa kuorinnan lomassa ja tekevät ihosta ihanan pehmeän. Iho on todella sileä, pehmeä ja raikas kuorinnan jäljiltä.

DSCF5967-2.jpg

Sheet maskin eli kangasnaamion tarkoitus on imeyttää ihollemme mahdollisimman paljon hoitonestettä tai seerumia. Kangasnaamio on erinomainen keino nesteyttää ihoa eli parantaa sen kosteuspitoisuutta. Kangasnaamiota voi käyttää niin usein kun haluaa ja jokainen ihotyyppi hyötyy sen antamasta tehokkaasta ihon nesteytyksestä. Kangasnaamion jälkeen on tärkeää jatkaa muulla ihonhoitorutiinillaan, jotta naamiosta saatu kosteus lukittuu ihoon eikä haihdu heti tiehensä.

Mádaran hydrogeelinaamiot silmien ympärille * ovat ihana keino piristää ja antaa tehohoitoa ohuelle silmänympärysiholle. Hydrogeelinaamiot kiinnittyvät hyvin ihoon ja pysyvät paikoillaan, joten aamuaskareita on helppo jatkaa naamiot silmillä. Naamioiden sisältämä hyaluronihappo tasoittaa silmänympärysihoa, ohranvarsivesi uudistaa ja silkkipuun uute kirkastaa silmänympärysihon sävyä. Naamioiden jälkeen iho silmien ympärillä näyttää ja tuntuu vähän raikkaammalta.

Hävikkihedelmistä valmistetut Pulpe De Vien kangasnaamioliinat ovat edullinen keino lisätä ihonhoitoon ekstrahemmottelua. Piña Tomata -naamio kirkastaa ja tasapainottaa ihoa. Naamio soveltuu hyvin epäpuhtauksia saavalle, suurihuokoiselle ja herkästi rasvoittuvalle iholle ja sen jäljiltä iho onkin kauniin kuulas, mutta mattapintainen.

Urangin Love Rose & Hibiscus kangasnaamioliina kosteuttaa tehokkasti kuivaa ihoa ja soveltuu hyvin myös ikääntyneelle iholle. Runsaasti ruusuvettä ja hibiskuksenkukkaa sisältävä naamio sytyttää sameassa ihossa heti valot päälle. Hibiskuksenkukalla on pigmenttimuutoksia vaalentava ominaisuus, joten naamio on ihanteellinen juuri kevätauringon aikaan. Ruusuvesi kosteuttaa tehokkaasti ja on erinomainen ainesosa myös ikääntyneen ihon hoidossa, sillä se häivyttää juonteita. Kolme erikokoista hyaluronihappoa vaikuttavat ihon eri kerroksissa parantaen ihon kosteustasapainoa sekä täyteläistäen ihon pintaa. Naamion jäljiltä iho on sileä ja kirkas.

Bioeffectin Imprinting Hydrogel Mask * antaa iholle aivan täydellisen ihanan pinnan meikkausta ajatellen. Kosteuttavan hydrogeelinaamion jälkeen iho on erityisen tasainen ja sileä. Naamion sisältämä EGF tehostaa kollageenin ja elastiinin muodostusta ihossa sekä parantaa ihon kosteuspitoisuutta. Kaksiosainen hydrogeelinaamio pysyy kasvoilla hyvin eikä hidasta aamuaskareita. Naamio on erinomainen vaihtoehto jos kaipaat sheet maskia täysin ilman hajusteita.


RELATED POSTS


MOI FOREST - METSÄPÖLYÄ IHOLLESI

MOI FOREST - METSÄPÖLYÄ IHOLLESI

VINKIT AURINKOPUUTERIN VALINTAAN

VINKIT AURINKOPUUTERIN VALINTAAN