NESTEMÄISET BRONZERIT

NESTEMÄISET BRONZERIT

Nestemäinen bronzeri sulautuu ihoon saumattomasti ja saa aikaan luonnollisen päivetyksen.

Kursivoidut tuotelinkit ovat affiliate-linkkejä, *merkityt saatuja PR-tuotteita

Kuten voidemaiset bronzerit, myös nestemäiset bronzerit ovat suosikkejani erityisesti siitä syystä, että ne sulautuvat iholle täydellisesti. Nestemäinen koostumus on kevyt iholla ja pysyy todella hyvin.

Nestemäinen bronzeri levittyy iholle luonnollisesti myös vaikka muuta pohjameikkiä ei olisi. Se antaa iholle kauniin päivetyksen ja lisää hehkua. Sen avulla voi tehdä muotoilua kasvoille meikkivoiteen levityksen jälkeen tai lisätä aurinkoista fiilistä meikkiin. Nestemäisessä ja voidemaisessa bronzerissa on paljon samaa. Käyttötavoistakin löytyy paljon yhtäläisyyksiä. Nestemäisen bronzerin voi kuitenkin helposti sekoittaa myös toiseen tuotteeseen, kuten meikkivoiteen tai kosteusvoiteen joukkoon, joka ei voidemaisen tai puuterisen bronzerin ja aurinkopuuterin kanssa onnistu.

Levitä nestemäinen bronzeri pullealla ja tiiviillä siveltimellä tai sienellä, jotta saat koostumuksen levittymään helposti ilman suurempaa tarvetta häivyttelyyn. Kokeile esimerkiksi FLAERin 211 Sculpted Bronzer sivellintä tai 503 Super Soft Blending Sponge meikkisientä.

LUMENE INVISIBLE ILLUMINATION LIQUID BRONZER *

Lumenen nestemäinen bronzeri on ollut suursuosikkini vuosia, mutta nyt tuttu sävy Summer Glow sai rinnalleen tummemman ja syvemmän päivetyksen antavan Deep Glown. Ihanaa, että erinomaista tuotetta on nyt kaksi vaihtoehtoa. Bronzerin koostumus on ohut ja notkea ja se levittyy vaivattomasti iholle. Pigmentti on vesivärimäinen, eli sävy on läpikuultavan kaunis ja antaa iholle todella kauniin päivetyksen. Summer Glow on vaaleampi kultaisempi päivetyksen sävy ja Deep Glow tummempi ruskea. Deep Glow on ajateltu ensisijaisesti ruskealle ja tummemmalle iholle. Voit hyvin kokeilla sitä myös halutessasi intensiivisemmän päivetyksen. Liquid Bronzer levittyy tasaisen kauniisti ja pysyy hyvin. Se ei sisällä hilehippua, mutta taittaa ihon pinnalla kauniisti valoa. Juokseva koostumus levittyy helpoiten siveltimellä tai sienellä.

LAURA MERCIER TINTED MOISTURIZER BRONZER

Laura Mercieriltä tutkin aina uusia tulokkaita meikkipohjaan liittyvissä tuotteissa, sillä esimerkiksi sarjan peitevoiteet ovat mielettömiä ja kulkeneet mukanani työpakissani pitkään. Tinted Moisturizer Bronzer on juuri kuten lupaa: ohut sävytetty bronzeri, joka asettuu iholle kauniin luonnollisesti. Pigmenttiä on reippaasti ja kuivuttuaan voide on täysin kuiva ja mattainen iholla. Levityksessä ja häivytyksessä kannattaa olla melko nopea, mutta tuote asettuu iholle todella kauniisti. Sävyt ovat Kicksin verkkokaupassa merkitty erilailla kun tuubeissa olevat numerot. Artikkelissa on esittelyssä Medium Bronze sävykoodilla Kicksistä tilattu 04 Sunlight, joka lukee myös tuubin kyljessä. Laura Mercierin sivuilta sävyjä voi tuplatarkistaa, mutta Medium Bronze 03 ja 04 sävyt sopivat todella monelle.

GOSH SHAPE UP CREAM CONTOUR *

Goshin tuotteen nimestä löytyy sana contour, mutta puikot sopivat erinomaisesti myös päivetyksen luomiseen kasvoille. Voiteessa ei ole hilepigmenttejä, joten se sopii nimensä mukaan toki myös varjostamiseen ja kasvojen muotoiluun. Koostumus on kevyt ja helppo levittää ja iholle jää voiteesta kauniin kuulas viimeistely. Tuotteen ulostulo ja levitystapa pienen sienen avulla ei ole oma henkilökohtainen lempparini hygieniasyistä - etenkin jos tuotteesta taputtelee sävyn paikoilleen suoraan meikatulle iholle - mutta tuote on selvästi tehty hyvin samankaltaiseksi kuin Charlotte Tilburyn ikoninen kulttipuikko ja siinä on onnistuttu hyvin. GOSH yltää mielestäni oikein hyvin klassikon rinnalle. Sävyjä on kaksi 001 Fair-Medium ja 002 Medium-Deep. 001 on lämmin kultainen ruskea ja 002 selvästi ruskealle tai tummemmalle iholle tarkoitettu syvä ruskea.

LUMENE NATURAL GLOW SKIN TONE PERFECTOR *

Siinä missä Goshin puikot ovat ehdottomasti meikkituotteita ja sopivat meikkipohjan päälle tuomaan päivetystä ja muotoa kasvoille, Lumenen Natural Glow Skin Tone Perfector on erinomainen jopa sellaisenaan iholla. Sen koostumus on aivan uskomattoman ohut ja kevyt. Sävy on läpikuultavan kaunis ja lopputuloksena iholle tulee todella kaunis päivetys, joka ei näytä meikiltä. Tuotteen voi sekoittaa hyvin myös ohuen meikkivoiteen tai kosteusvoiteen joukkoon tuomaan kevyesti kaunista päivetystä. Sävy 2 Perfect Tan on kaunis ruskea, joka sopii todella monelle ihonsävylle. Lopputulos iholla on kuulas, mutta itse tuote kuivuu täysin huomaamattoman kevyeksi iholle. Geelimäinen koostumus levittyy helposti siveltimellä, sienellä tai sormin.

 

RELATED POSTS


AURINKOPUUTERI TUO KESÄN KASVOILLE

AURINKOPUUTERI TUO KESÄN KASVOILLE

VIISI SUOSIKKIANI VOIDEMAISEEN BRONZERIIN

VIISI SUOSIKKIANI VOIDEMAISEEN BRONZERIIN