VIISI SUOSIKKIANI VOIDEMAISEEN BRONZERIIN

VIISI SUOSIKKIANI VOIDEMAISEEN BRONZERIIN

Luonnollinen päivetys ja kevyt muotoilu samasta purkista.

Kursivoidut tuotelinkit ovat affiliate-linkkejä, *merkityt saatuja PR-tuotteita

Voidemaisella bronzerilla lisäät aurinkoa kasvoille ja saat halutessasi muotoiltua kasvoille kulmikkuutta. Voidemainen bronzeri sulautuu saumattomasti ihoon ja näyttää luonnolliselta. Se myös sopii kaikille ihotyypeille. Artikkelissa mainituista tuotteista löytyy jokaisesta useita eri sävyjä, joten jokaiselle ihonsävylle löytyy varmasti sopiva.

Levitä voidemainen bronzeri pullealla tiiviillä siveltimellä. Siveltimen tiivis pää levittää kiinteän voidemaisen koostumuksen vaivattomasti. Kokeile esimerkiksi FLAERin 108 Foundation & Concealer -sivellintä (yksi suosikkisiveltimiäni sen monikäyttöisyyden vuoksi) tai 109 Angled Flat Top -sivellintä. Myös Real Techniquesin Expert Face Brush on erinomainen voidemaiselle bronzerille (monen muun meikin lisäksi). Mitä lyhyempi siveltimen karva on, sitä tiiviimmin saat väriä levittymään ihollesi.


fenty beauty cheeks out freestyle cream bronzer

Fenty Beautyn voidemainen bronzeri on ehdottomasti yksi markkinoiden parhaita. Sen koostumus on ihanan kevyt ja voide levittyy iholle helposti. Hieman läpikuultava koostumus takaa sen, että sävy on kauniin luonnollinen iholla ja häivyttely on helppoa ja nopeaa. Voide ei sisällä hilehippua, mutta siitä jää kaunis valoa taittava vaikutelma, joka korostaa ihon heleyttä. Bronzerista on saatavilla useita sävyjä. Fenty Beautylla on tuotteissa otettu huomioon aivan kaikki ihonsävyt, joten tämän äärellä kukaan ei jää ilman täydellistä bronzeria. Omalle iholleni tykästyin todella paljon sävystä 03 Macchiato. Se on kaunis lämmin ruskea, joka korostaa päivetystä, mutta sopii myös kasvojen muotoiluun. Nappasin sävyn myös työkäyttöön, sillä sävy sopii todella monelle eri ihonsävylle. Myös Butta Biscuit ja Teddy ovat maailmanlaajuisesti parhaiten myyviä sävyjä.


SAIE BEAUTY SUN MELT NATURAL CREAM BRONZER

Saie Beautyn voidemainen bronzeriin tartuin usean kuukauden ajan tilattuani sen kokeiluun viime syksynä. Aivan älyttömän riittoisasta purkista riittää bronzeriksi todella pitkäksi aikaa. Koostumus on kevyt eikä lainkaan rasvaisen tuntuinen. Voide levittyy iholle helposti ja tuo kauniisti esiin päivetystä ja kasvojen muotoa. Sävyjä on useita, joista valita itselleen sopivin. Kokeile sävyä Fair Bronze jos ihosi ei juurikaan päivety auringossa. Harvalla sarjalla on näin vaaleaa bronzeria valikoimassaan ja siitä ehdottomasti iso plussa Saielle. Ihanaa kun keskiruskeita on saatavilla useita eri sävyjä ja tummin Dark Bronze on kaunis syvä tummanruskea. Itselleni valitsin toiseksi vaaleimman sävyn Light Bronze ja se on kaunis lämmin ruskea, joka sopii myös kesällä kun päivetystä tulee lisää.

ROSE INC SOLAR INFUSION CREAM BRONZER

Rose Inc Solar Infusion Cream Bronzer on koostumukseltaan selvästi muita tässä jutussa esiteltyjä bronzereita kuivempi. Se on kevyt ja asettuessaan iholle jopa puuterisen kuiva. Silti voide on helppo levittää ja se asettuu iholle kauniisti. Tämän bronzerin koostumus tuo mieleen kestosuosikkini eli Chanelin Les Beiges Healthy Glow Bronzing Creamen. Pigmenttisestä voiteesta riittää pieni määrä. Lopputulos iholla on puuterisen mattainen ja voide pysyy iholla todella hyvin. Myös tästä bronzerista on valittavissa yhteensä neljä eri sävyä. Artikkelissa esillä vaalein sävy Parrot Cay, joka on kaunis lämmin sävy vaalealle iholle ja sopii myös todella vaaleallekin iholle. Kauai ja Seychelles sopivat päivettyneelle ja ruskealle iholle. Capri muotoilee kauniisti tummaa ihoa.


Charlotte Tilbury Beautiful Skin Sun-Kissed Glow Bronzer

Myös Charlotte Tilburyn voidemainen bronzer on kuivuessaan iholla puuterimaisen ohut. Voide levittyy hyvin ja pigmenttiä on runsaasti. Lopputulos iholla on täysin mattainen, joten tämä voide sopii hyvin myös kasvojen muotoiluun sekä varjostukseen. Koostumus pysyy kasvoilla hyvin koko päivän, jopa rasvoittuvalla iholla erinomaisesti. Valittavissa on tästäkin useita eri sävyjä, joten jokaiselle ihonsävylle löytyy sopivin. Sävy 1 Fair on viileä vaalea ruskea ja sopii hyvin vaalealle iholle sekä varjostamiseen. Sävy 2 Medium on monelle ihonsävylle sopiva lämmin ruskea tuomaan aurinkoista fiilistä kasvoille. Myös Tan ja Deep sävyt ovat todella onnistuneita ja sopivat monelle. Sävyjen onnistumisesta en toki olisi muuta kuin napakymppiä odottanutkaan ammattimeikkaajan omalta sarjalta.

BEAUTYACT RADIANT CREAM COLOUR STICK *

BeautyActin Cream Colour Stick puikosta on saatavilla poskipunia, hehkuvoiteita ja bronzereita. Bronzereissa erityisen hyviä sävyjä on vaalealle iholle sopiva Beach Breeze, keskitummalle ja ruskealle iholle Carefree ja tummanruskealle iholle Mañana. Voidemainen bronzeri puikossa on todella helppokäyttöinen, sillä puikolla voi piirtää kasvoille suoraan ja siveltimellä tai sormin häivytellä värin reunat. Toisaalta puikosta saa myös annosteltua ensin siveltimeen ja kätevä pakkaus vie vähän tilaa sekä kulkee helposti mukana. Voidemaisen bronzerin koostumus levittyy todella helposti. Hieman jopa geelimäisen tuntuinen voide asettuu iholle kauniisti ja pigmenttiä on runsaasti. Voiteessa ei ole hilehippua, mutta iholle jää valoa taittava kaunis pinta, joka korostaa ihon hehkua.

 
 

RELATED POSTS


NESTEMÄISET BRONZERIT

NESTEMÄISET BRONZERIT

IHONHOITO KESÄLLÄ

IHONHOITO KESÄLLÄ