VINKIT VOIDEMAISEEN BRONZERIIN

VINKIT VOIDEMAISEEN BRONZERIIN

Kesä pysyy kasvoilla voidemaisen bronzerin avulla. Esittelyssä viisi suosikkiani.

Kursivoidut tuotelinkit ovat affiliate-linkkejä, *merkityt saatuja PR-tuotteita

Voidemainen bronzeri on erinomainen keino säilyttää kasvoilla vaikutelma kesästä mahdollisimman pitkään. Voidemainen bronzeri soveltuu jokaiselle ihotyypille ja näistä suosikeistani löydät itsellesi myös parhaan mahdollisen sävyn.

Voidemainen ja nestemäinen bronzeri sulautuu ihoon ja takaa todella luonnolliselta näyttävän päivettyneen hehkun. Voidemaisen bronzerin voit levittää kasvoille sormin tai vaikka meikkisienellä taputellen. Oma valintani levitykseen on tuuhea sivellin, jossa on lyhyet karvat. Esimerkiksi Flaer 108 Foundation & Concealer -sivellin levittää voidemaisen bronzerin kauniisti. Myös Real Techniquesin Buffing Brush ja vielä tiiviimpi Expert Face Brush sopivat voidemaisen bronzerin levitykseen hyvin. Jos haluat viiston siveltimen, joka löytää kasvojen korkeimmat kohdat helposti, tartu Flaerin 109 Angled Flat Top siveltimeen.

Voit myös tarkistaa suosikkini nestemäisistä bronzereista ja kerrata vinkit aurinkopuuterin valintaan.

MILK MAKEUP MATTE BRONZER STICK

Milkin puikko on todella riittoisa ja kestää käytössä hyvällä tavalla ikuisuuden. Mattainen lopputulos iholla näyttää kauniin luonnolliselta, mutta puikon bonzerista tulee kunnolla sävyä. Sävy Baked sopii hyvin jo luonnostaan tummemmalle ihonsävylle ja reippaasti päivetystä haluavalle. Koostumus on vahamainen ja voide nappaa kiinni iholle hyvin. Häivytyksen kanssa saa olla huolellinen, jotta välttyy näkyviltä raidoilta. Tiheäkarvainen sivellin tai jopa Beautyblender ovat tämän tuotteen kanssa paras valinta. Puikon saa kätevästi tilattua Ruotsin Sephorasta.

KJAER WEIS DAZZLING BRONZER *

Kjaer Weisin voidemaisen bronzerin ja poskipunan koostumus on aina ollut mieleeni. Koostumus on tarpeeksi pehmeä, jotta tuote levittyy iholle hyvin ja se on helppo häivyttää. Voide on kuitenkin samalla myös tarpeeksi kuiva eikä jää rasvaiseksi ihon pinnalle. Dazzling bronzer tuo iholle kauniin lämpimän hehkun ja hieman kultaista kimallehippua. Lopputulos taittaa kauniisti valoa ja bronzeri luokin erityisen raikkaan vaikutelman iholle. Sävy sopii todella monelle eri ihonsävylle, siinä on jotenkin juuri sopiva yhdistelmä lämmintä sävyä ja kultaista hehkua.

Dazzling bronzerin voi ostaa yksittäin tai jos kaipaat bronzerin ja poskipunan samaan palettiin, Flush and Glow -paletin sävyssä Sunlit Glow yhdistyvät Dazzling bronzer ja Sun Touched poskipuna. Sormin pääset helposti käsiksi molempiin sävyihin ja koostumukset levittyvät iholle tasaisesti sormin.

voidemainen bronzer puikossa.jpg

TARTE SEA BREEZY CREAM BRONZER

Myös Tarten voidemaisen bronzerin tilasin Ruotsin Sephorasta. Pidän sen melko kuivasta koostumuksesta todella paljon - tuotetta tulee levittäneeksi vähän kerrallaan, joten ylilyönneiltä välttyy. Voide levittyy hyvin ja se on helppo häivyttää kasvoille. Tarten bronzerin sävy on melko lämmin, jopa punertava, joten se on erityisen hyvä valinta jos ihosi on luonnostaa jo ruskeampi tai jos olet kesän aikana päivettynyt selvästi ja päivetyksesi on luonnostaakin hieman punertavaa.

ANASTASIA CREAM BRONZER

Anastasian voidemainen bronzeri sävyssä Sun Kissed on tämän joukon vaalein sävy. Se sopii siis erinomaisesti myös hyvin vaalealle ihonsävylle. Sun Kissed on myös selkeästi kultainen sävy eikä sen joukossa ole lainkaan punaista. Koostumus on melko rasvainen ja voide levittyy iholle hyvin. Tämä ei kuitenkaan ole ehkä parhain vaihtoehto koostumukseltaan jos ihosi on luonnostaan helposti rasvoittuva. Kuivalle iholle voide sen sijaan taikoo kauniin kuulauden. Alkuun yllättävänkin rasvaisesta koostumuksesta huolimatta voide muuttuu kuivuessaan kevyemmäksi eikä tunnu iholla sen jälkeen rasvaiselta. Purkissa on paljon tuotetta, joten siitä riittää iloa pitkäksi aikaa.

riittoisat voidemaiset bronzerit.jpg

CHANEL LES BEIGES HEALTHY GLOW BRONZING CREAM

Chanelin uudistuneen voidemaisen bronzerin voi ostaa Helsingin Stockmannilta tai tilata esimerkiksi Feeluniquesta. Chanelin bronzeri on kulkenut monien meikkaajien pakissa vuosikausia, myös omassani. Bronzerin koostumus on aivan vailla vertaa. Voide sulautuu iholle täysin huomaamattomaksi, sen koostumus on pehmeä ja hyvin ohut. Iholle tulee kaunis päivettynyt fiilis, eikä iholla jotenkin ollenkaan tunne tuotetta. Lopputulos iholla on jopa puuterisen ohut, mutta ei kuitenkaan mattainen vaan kauniisti valoa taittava. Sävyjä oli ennen vain yksi, mutta nykyään kaksi, Bronze Unversel ja Deep Bronze, joista Bronze Universel kulkee keikkatyössä mukanani. Sävy on kaunis kullanruskea ja siinä on sopivasti lämpöä, jotta se imitoi luonnollista päivetystä monen iholla. Purkki on todella riittoisa, sillä pienellä määrällä päivetät niin kasvot kuin kaulankin.

 

RELATED POSTS


KATSAUS SYKSYN MEIKKITRENDEIHIN

KATSAUS SYKSYN MEIKKITRENDEIHIN

UUSIA SUOSIKKEJA LUONNONKIHARALLE HIUKSELLE

UUSIA SUOSIKKEJA LUONNONKIHARALLE HIUKSELLE