KATSAUS SYKSYN MEIKKITRENDEIHIN

KATSAUS SYKSYN MEIKKITRENDEIHIN

Katsaus syksyn meikkitrendeihin Lily Lolon kanssa.

Kaupallinen yhteistyö Lily Lolo

Kokosin yhteen muutaman minua eniten kiinnostavan tämän syksyn meikkitrendin ja valitsin Lily Lolon valikoimasta suosikkituotteeni niiden toteuttamiseen. Meikkitrendejä yhdistelevän videon löydät nyt IGTV:stäni.

TRENDI 1: SAMETTINEN MEIKKIPOHJA, JOKA EI KIILLÄ

Meikkipohja on nyt samettisen pehmeä, mutta ei kiiltävä. Luonnollinen ja jopa enemmän mattainen lopputulos on tällä hetkellä se kaikista halutuin. Lily Lolon BB-voide on tähän trendiin täydellinen tuote, sillä se viimeistelee iholle luonnollisen heleän lopputuloksen, joka ei kiiltele. BB-voide sopii kaikille ihotyypeille.

Meikkipohjan teossa yleistyy myös meikkitaiteilijoiden tyyli käyttää ainoastaan peitevoidetta tarvittavilla alueilla. Koko kasvoille levitetään kevyesti peittävä voide, joka viimeistellään peittävämmällä tuotteella halutuilla alueilla. Lily Lolon Cream Foundation voidemainen meikkipohja lisää peittävyyttä niille alueille, joilla sitä tarvitaan. Voit taputella voidetta sormin tai siveltimellä silmien alle, nenänpieliin tai yksittäisten näppyjen sekä punoituksen päälle. Rasia kulkee kätevästi myös mukana ja sillä on helppo korjailla meikkipohjaa päivän aikana.

Meikkipohja viimeistellään aurinkopuuterilla ja poskipunalla. Hehku on tärkeä asetella vain kasvojen korkeimpiin kohtiin. Hehkua kyllä halutaan meikkipohjaan, mutta ei koko kasvoille. Valitse mahdollisimman kapea sivellin kuten Lily Lolon Tapered Contour -sivellin ja levitä hehkupuuteria poskipäille, nenänselkään, amorinkaarelle ja halutessasi hieman otsaan.

lily lolo syksyn meikkitrendit 5.jpg

TRENDI 2: TUUHEAT, PYSTYYN HARJATUT KULMAKARVAT

Tuuheat ja erityisen pystyyn sekä vastakarvaan harjatut tuuheat kulmat ovat edelleen trendien kärjessä. Lily Lololta kulmien muotoiluun löytyy kulmaväriduo, joka sisältää kulmavahan ja puuterivärin. Kulmien täyttely puuterilla onnistuu erityisen hyvin silloin kun kulmat ovat luonnostaan tuuheat ja kaipaavat lähinnä kevyttä muotoilua ja lisäväriä. Viistopäinen sivellin levittää puuterisen sävyn kulmiin tasaisesti.

TRENDI 3: RAJAUSTEN UUDET MUODOT

Syksyn silmämeikkitrendeissä toistuvat nyt rajausten uudet muodot: kissarajaus siirtyy alaripsien tyveen ja silmän ulkonurkkaa koristaa kitten -rajaus. Kitten -rajaus jää lyhyemmäksi kuin se kaikille tuttu klassinen kissarajaus. Rajaus keskittyykin nyt yläripsien tyvessä vain silmän ulkonurkkaan. Rajaa siis korkeintaan yksi kolmasosa yläripsiesi tyvestä. Rajaus piirretään nyt myös silmäkulmasta enemmän vaakasuoraan kuin klassisen kissarajauksen häntä, jonka ohje on aina suunnata ylöspäin.

Alarajauksiin sopii hyvin rajauskynä, jonka jälki on pehmeämpi kuin eyeliner-tussin. Mustan voi myös vaihtaa ruskeaan, joka sopii kaikille. Lily Lolon silmänrajauskynä on koostumukseltaan pehmeä ja se levittyy iholle hyvin. Vahamainen koostumus pysyy iholla eikä leviä. Samaa kynää voit käyttää myös silmän vesirajassa.

Kynällä tehty rajaus kannattaa aina kiinnittää luomivärillä mahdollisimman pitkäkestoisen meikin saavuttamiseksi. Taputtele rajauskynän päälle mattaista luomiväriä, joka varmistaa rajauksen pysyvyyden ja lisää siihen intensiivisyyttä, mutta myös pehmeyttä. Kapea sivellin auttaa luomivärin taputtelussa juuri haluttuun kohtaan.

SUOSIKKINI PEITEVOITEISTA

SUOSIKKINI PEITEVOITEISTA

VINKIT VOIDEMAISEEN BRONZERIIN

VINKIT VOIDEMAISEEN BRONZERIIN