UUSIA SUOSIKKEJA LUONNONKIHARALLE HIUKSELLE

UUSIA SUOSIKKEJA LUONNONKIHARALLE HIUKSELLE

Esittelyssä uusia suosikkeja luonnonkiharan hiuksen hoitoon ja muotoiluun.

Kaupallinen yhteistyö Greenlips Beauty

Huhtikuussa kampaajani Sanni Syd tutustutti minut Less Is Moren hiustuotteisiin kun kävin raidottamassa ja leikkaamassa hiukseni Sannin luona. Less Is Moresta olin kyllä kuullut, mutta en ollut kokeillut tuotteita aiemmin. Uudesta sarjasta ei kuitenkaan ole kyse, Greenlips Beauty on tuonut itävaltalaista sarjaa maahan jo vuodesta 2012. En vain ollut ehtinyt brändin pariin ennen viime kevättä, mutta onneksi tutustuin siihen nyt!

Olen testaillut Less Is Moren tuotteita siis viime huhtikuusta lähtien ja löytänyt ne omalle hiukselleni parhaiten - ainakin tällä hetkellä - sopivat hoito- ja muotoilutuotteet. Alta löydät suosikkini, jotka toimivat erityisen hyvin luonnonkiharalle tai luonnostaan taipuisalle hiukselle. Hiukseni kuivuvat herkästi ja erityisesti hiuspohja tarvitsee paljon kosteutta. Kesällä tilanne on parempi, mutta syksyllä ja talvella sekä hiukset että hiuspohja muuttuvat kuivaksi. Hiuslaatuni ei kuitenkaan ole paksu ja karhea vaan aika pehmeä ja siksi sopivasti hoitavan, mutta ei liian latistavan rutiiniin löytyminen vaatii aina hieman aikaa.

DSCF8099-2.jpg

Mallowsmooth Shampoo

Olen testaillut useampaa Less Is Moren shampoota kuluneen kesän aikana, mutta Mallowsmooth vaikuttaisi sopivan minulle erityisen hyvin. Less Is Morella on viisi eri shampoo- ja hoitoainelinjaa, joten omille hiuksilleen löytyy varmasti sopiva.

Mallowsmooth shampoo antaa hiuksille ja hiuspohjalle runsaasti kosteutta ja se silottaa ja pehmentää hiusta. Hiukset ja hiuspohja tulevat puhtaiksi, mutta shampoo ei vie hiuksista omaa kosteutta ja ne on helppo selvittää pesun jälkeen. Kosteuttava yhdistelmä malvauutetta, ruusunmarjan siemenöljyä ja neitsytkookosöljyä korjaa haurastunutta hiusrakennetta ja ravitsee hiuspohjaa.


Lindengloss Intensive Hair Mask

Yleensä kaikkien sarjojen kohdalla korvaan hoitoaineen mielummin hiusnaamiolla. Pesen hiukset kahdesti viikossa, joten tehohoito muutaman kerran viikossa on paikallaan. Koen, että luonnostaan kuiva ja vielä vaaleista raidoista helposti lisää kuivuva hiuslaatuni nauttii todella ravitsevasta naamiosta ja pysyy aina paremmassa kunnossa sen avulla.

Naamion jäljiltä hiukset ovat ihanan pehmeät, mutta eivät latistuneet. Ne kiiltävät ja ovat vahvemman tuntuiset. Ihonhoitotuotteistakin tuttu inuliini kosteuttaa ja silottaa värjäämisestä, lämpökäsittelystä tai auringosta vaurioituneita hiuksia. Vehnäpeptidit ja herneproteiini vahvistavat hiusta ja rakennepaikkaavat sitä. Naamiota tarvitsee aika vähän ja se levittyy hyvin hiuksiin, joten pullo kestää käytössä pitkään.

CREAM FILES LESS IS MORE LUONNONKIHARA 1.jpg

Rose Serum hiusöljy

Pesun jälkeen levitän pyyhekuiviin hiuksiin aina öljyä. Kostea hius ottaa öljyn hyvin vastaan ja öljy imeytyy hiukseen kunnolla, eikä jää sen pinnalle. Less Is Moren ruusuista hiusöljyä tarvitaan puolipitkiin hiuksiini aika vähän ja pullo tulee kestämään käytössäni varmasti ikuisuuden. Annostelen öljyä muutaman tipan kämmenelle, hieron öljyn kunnolla käsiini ja sitten levitän öljyä keskittyen hiusten latvoihin.

Käytän öljyä myös hiusten selvittelyssä. Haron pesusta tulleita mahdollisia takkuja öljyisin sormin auki. Hiusöljy auttaa selvittämään hiukset ilman katkeilua. Öljy on sekoitus ruusunmarjan siemenöljyä, jojoba-, aprikoosinkivi- ja kookosöljyä. Sitä voi käyttää myös tehohoitona hiuspohjassa, mutta aion kokeilla tätä kikkaa vasta myöhemmin syksyllä kun hiuspohjani kuivuu ilman viiletessä.

Tangerine Curl Balm

Pyyhekuiviin tai vielä kosteisiin hiuksiin levitän myös Less Is Moren Tangerine kiharabalmin, joka auttaa tuomaan kiharaa ja lainetta esiin, mutta poistaa ylimääräistä pörröisyyttä. Hoitovoide on jätettävän hoitoaineen ja kevyesti muotoilevan tuotteen yhdistelmä. Se sisältää myös lämpösuojan, eli voide edistää hiusten pysymistä hyvässä kunnossa monella tapaa. Tuoksu tulee mandariinin eteerisestä öljystä ja ihanan kirpeä tuoksu tuo mieleen kesän vielä kun syksy on pitkällä.

Myös kiharavoidetta kuluu todella vähän, sillä yksi pumppaus riittää omaan lyhyeen polkkamittaani. Voide helpottaa kampaamista, siloittaa hiusta ja tuo kiharaan tai laineeseen jo hieman ryhtiä ja tuuheutta.

Elderflower Salt Spray

Tämän suolasuihkeen löytämisestä olen erityisen iloinen! Moni suolasuihke on nimittäin tuntunut hiuksissani liian kuivalta ja koppuraiselta, mutta Elderflower suolasuihke säilyttää hiuksissa sopivan pehmeyden. Suolasuihke on ennen tuntunut jopa hiusta vähän kuivattavalta, mutta samaa vaikutusta en ole huomannut tämän suihkeen kanssa.

Suolasuihkeen avulla kiharan ja laineen saa hyvin esiin, mutta hius pysyy joustavana ja pehmeänä vaikka siihen tuleekin rouheampi rakenne. Suihke korostaa myös tuuheutta ja tekee hennostakin hiuksesta ryhdikkäämmän. Käytän suolasuihketta samalla tavalla kuin tekstuurisuihketta, eli suihkuttelen sitä hiuksen pituuksiin saadakseni hiuksiin volyymia. Laine tai kihara tulee hyvin esiin kun hiusta puristelee suolasuihketta siihen suihkutellessa.

Honeywax hiusvaha

Hunajavahalla viimeistelen rennot laineeni. Vaha poistaa pörröisyyden ja siloittaa hiuksen kauniisti. Kannattaa aloittaa hyvin pienellä määrällä ja lisätä vahaa tarvittaessa. Lämmitän vahan ensin kämmenten välissä hyvin, jotta se notkistuu ja se on helpompi levittää tasaisesti. Sitten levitän vahan taltuttamaan pystyyn jäävät vauvahiukset ja muun ei-toivotun pörröisyyden. Vaha viimeistelee hiuksiin kauniin kiillon.

Levitän vahan vasta kun hiukseni ovat kuivat. Rasia kannattaa ehdottomasti jakaa vaikka puolison kanssa, sillä purkki kestää ikuisuuden (vähintään sen vuoden, jonka rasia säilyy avattuna).

 

RELATED POSTS


VINKIT VOIDEMAISEEN BRONZERIIN

VINKIT VOIDEMAISEEN BRONZERIIN

16 VALINTAA ARKEEN

16 VALINTAA ARKEEN