16 VALINTAA ARKEEN

16 VALINTAA ARKEEN

HOUSE OF ORGANICILLA VIETETÄÄN JÄLLEEN LUONNONKOSMETIIKKAPÄIVIÄ 11.-15.8.2021. SAIN VALITA TARJOUKSEEN ARJEN SUOSIKKEJANI.

Kaupallinen yhteistyö House Of Organic

House Of Organicilla vietetään jälleen Luonnonkosmetiikkapäiviä keskiviikosta sunnuntaihin 11.-15.8.2021. Joka päivä tulee alennukseen luonnonkosmetiikan timanttisia tuotteita. Alennukset ovat päiväkohtaisia, joten muista tarkistaa jokaisen päivän tarjoukset erikseen. Kaikki tarjoukset löydät House Of Organicin sivuilta. Voit myös selata tarjouskuvastoa täältä.

Mikäli haluat tilata useampana päivänä, käytä ensimmäisen tilauksen jälkeen seuraaviin tilauksiin alennuskoodia YHDISTÄ. Koodilla saat ilmaisen toimituksen kaikkiin tilauksiin, jotka teet Luonnonkosmetiikkapäivien aikana. YHDISTÄ koodi toimii keskiviikosta eteenpäin ja tilaukset lähtevät matkaan Luonnonkosmetiikkapäivien jälkeen maanantaina 16.8.

Sain taas ihanan tehtävän miettiä, mitä tuotteita haluaisin mukaan tarjoukseen. Mietin helppoja ja monikäyttöisiä meikkituotteita ja ihonhoitoon parhaita kirkastavia tuotteita keskelle arkea. Hemmottelevat vartalotuotteet viimeistelevät arkeen luksusta. Syntyi tämä tuotelistaus arkeenpaluun suosikkejani.

DSCF7890.jpg

TARJOUKSESSA KESKIVIIKKONA 11.8.

Zuii Lux Luminescent meikkivoide sävyssä Driftwood 32€, norm.45,90€

Zuiin Luminescent meikkivoiteesta löytyy arkistoista useampi juttu. Tämä meikkivoide on yksi kestosuosikkejani. Meikkivoiteen koostumus on ihanan kevyt ja sen jättämä tunne iholla raikas. Lopputulos on hehkuva ja kuulas, mutta ei kiiltävän rasvainen. Voide peittää juuri sopivasti ja näyttää aina luonnolliselta iholla. Se myös pysyy hyvin ihollani ja on omalle ihotyypilleni täydellinen. Parhaimmillaan tämä meikkivoide on kuivalla ja pintakuivalla iholla sekä ikääntyvällä iholla. Se sopii myös normaalille ja sekaiholle, mutta rasvoittuvalle iholle LUX-linjan Flawless meikkivoide voisi sopia vielä paremmin. Käytän talvella sävyä Dusk ja kesällä sävyä Driftwood.

YIN YOUR SKIN SILEÄ Silky Face Oil kasvoöljy 44€, NORM. 59,90€

Gua shassa taukoni on venynyt yllättävän pitkäksi, mutta tartuin lastaan taas pitkästä aikaa kesäloman loppupuolella. Vaikka ei tekisikään gua shaa säännöllisesti, niin Yin Your Skin SILEÄ -kasvoöljy on kyllä tuote paikallaan arjessa. Nimensä mukaisesti tämä kasvoöljy on aivan silkkisen pehmeä. Se levittyy upeasti kasvoille ja antaa iholle kauniin kuulauden heti levityksestä. Öljyn koostumus ei ole paksu tai rasvainen ja väitän sen sopivan jokaiselle ihotyypille. Kaunis sinertävä sävy ja aivan mielettömän ihana tuoksu takaavat sen, että tästä kasvoöljystä todellakin tulee luksusfiilis. Todellinen treat yourself tuote arjen keskellä.

Novexpert Vitamin C Booster 39€, NORM. 54,90€

Novexpertin tehokkaasta C-vitamiiniseerumista löytyy myös monta juttua Cream Files arkistoista. Seerumi on erityisen tehokas hoitotuote pigmenttimuutosten hoitamiseen, joten se on täydellinen valinta ihonhoitorutiiniin kesän jäljiltä. Seerumi on myös erinomainen ikääntyneelle iholle, sillä C-vitamiini avustaa ihoa sen omassa kollageenintuotannossa. Myös seerumin sisältämä beta-karoteeni, joka muuttuu iholla A-vitamiiniksi on tehokas madaltamaan juonteita, uudistamaan ihoa ja parantamaan sen tekstuuria. Seerumin avulla ihossaan huomaa selkeitä muutoksia. Sävy on paljon kirkkaampi ja pigmenttiläiskät vaalenevat kun seerumia käyttää säännöllisesti.

DSCF7938.jpg

TARJOUKSESSA TORSTAINA 12.8.

Juice Beauty Last Looks Blush sävyt Seashell & Flush 22€, norm. 27,90€

Kenellekään ei varmaan ole jäänyt epäselväksi, että voidemaiset poskipunat ovat suosikkejani. Juice Beautyn poskipunissa on ihana koostumus ja kauniit sävyt. Flush on täydellisen lämmin nudepuna ja Seashell raikas pinkin ja persikan yhdistelmä. Molemmat sävyt sopivat monelle - Seashell raikastaa niin viileän kuin lämpimänkin sävyisiä ihoja, Flush tuo iholle lämpöä ja täydentää aurinkopuuteria.

JOIK Sunless Tan itseruskettavat tipat kasvoille 26€, norm. 37,90€

JOIKin itseruskettavat tipat ovat tällaiselle laiskalle itseruskettavan käyttäjälle täydelliset! Tipat sekoitetaan oman kosteusvoiteen tai seerumin joukkoon ja niiden avulla iholle tulee kaunis aurinkoinen fiilis, mutta ei voimakasta muutosta. Et siis ehkä pidä tästä tuotteesta, jos haluat yhdessä yössä selvästi näkyvän eron. Itse pidän mielummin maltillisesti ihoa päivettävistä itseruskettavista, joista ei tarvitse koskaan huolehtia onko lopputulos voimakas tai laikukas. Lisään itseruskettavat tipat yövoiteeni joukkoon, sillä pidän siitä, että päivetys saa rauhassa yön aikana muodostua iholleni. Tippoja voi sekoittaa oman maun mukaan 3-6 tippaa voiteen joukkoon, riippuen halutusta lopputuloksesta. Itse sekoittelen yleensä neljä tippaa, jolloin aamulla iho on lämpimän raikas. Kuudella tipalla huomaa erikseen jo laittaneensa itseruskettavaa. Levitän yövoidetta myös kaulalle, korviin, niskaan ja rintakehälle niin saan saumattoman kauniin sävyn laajemmalle alueelle. Koskaan en ole onnistunut saamaan laikukasta tai epätasaista lopputulosta.

TARJOUKSESSA PERJANTAINA 13.8.

BYBI Babe Balm Bronze 13€, norm. 18,90€

Kultaisena hehkuva BYBIn Babe Balm Bronze on aivan ehdoton loppukesän hehkuvoide. Se korostaa kauniisti vielä kesäauringon päivettämää ihoa, samalla ihoa hoitaen. Voide sulautuu iholle parhaiten sormin taputellen. Upea kultainen hehku sopii kaikille ihonsävyille.

Lily Lolo Vegan Lipstick sävy Birthday Suit 10€, norm. 14,90€

Hyvä nudepuna on arjen luottokaveri. Oman imartelevan nudepunansa löytää kun sävyn sovittaa mahdollisimman lähelle huulen omaa sävyä. Kun sävy on oman huulen kanssa melko sama, huulipuna tekee huulista täyteläisemmät. Jos huulissasi on luonnostaan vähän pigmenttiä, voit valita hieman tummemman sävyn saadaksesi väriä kasvoille. Jos huultesi pigmentti on voimakas, voit valita asteen vaaleamman sävyn kirkastaaksesi huulen omaa sävyä. Yleensä suosituimmat ja monille sopivat nudet ovat sekoitus vaaleanpunaista, persikkaa ja ruskeaa sävyä. Lily Lolon sävy Birthday Suit on nykyään käytössäni myös töissä, sillä se on monen huulia imarteleva nudepuna.

BYBI Bright Eyed silmänympärysvoide 15€, norm. 19,90€

BYBIn Bright Eyed silmänympärysvoide tarjoaa helpotusta arjesta tummuneille silmänalusille. Voiteen sisältämät levä- ja arnikauutteet kirkastavat ja kosteuttavat ohutta silmänalusihoa pitkällä aikavälillä. Hyvin kosteutettu silmänympärysiho on myös aina freesimmän näköinen. Voiteesta on myös samantien apua tummien silmänaluesten kirkastamiseen, sillä voiteen sisältämä mica-pigmentti taittaa valoa iholla ja saa silmänalusihon näyttämään heti kirkkaammalta. Voiteessa on ihana koostumus ja tuubi on tosi riittoisa.

JOIK Intense Exfoliaton Coffee Sugar Scrub 14€, norm. 18,90€

Nukuin koko kesäloman erittäin hyvin, mutta kun arki alkoi, tapahtui nukkumisessa pieni notkahdus. Aamuina jolloin on ilmennyt erityisiä käynnistymisvaikeuksia, olen kuorinut ihon JOIKin kahvinpurukuorinnalla. Kofeiinipommi piristää jo ennen aamukahvia! Vartalokuorinnan rakeet ovat rouheita ja tuote ei ole paras mahdollinen aivan herkimmälle iholle - vaikka rakeet sulavatkin kivasti veden ansiosta. Jauhettu kahvi ja sokeri poistavat kuolleen ihosolukon ja tekevät ihosta todella pehmeän. Kuorinnan jälkeen vartalovoide imeytyy ihanasti iholle kun siltä on kuorinut ylimääräisen ja kuivan pintasolukon pois. Kuorintaa kannattaa tehdä noin kerran viikossa.

DSCF7919.jpg

TARJOUKSESSA LAUANTAINA 14.8.

Zuii Eyeshadow Palette – Havannah 32€, norm. 45,90€

Zuiin Havannah -luomiväripaletissa on ihanat sävyt loppukesään ja tulevaan syksyyn. Lämpimät kimaltelevat sävyt piristävät arjen ainaisia ruskeita luomivärivaihtoehtoja. Tästä paletista on todella moneen - luot sen kultaisena ja kuparisena hehkuvilla sävyillä neutraalimman silmämeikin (toki intensiivisen kiiltävän) ja punaisemmilla sävyillä tuot arkimeikkiisi ehkä jotain uutta. Sitä paitsi, kimalle sopii aivan hyvin myös arkeen! Luomivärien pigmentti on mielettömän hyvä ja ne levittyvät todella vaivattomasti myös arkiaamun kiireissä.

Lily Lolo aurinkopuuteri Miami Beach 16€, norm. 22,90€

Elokuu on myös aurinkopuutereiden kulta-aikaa. Kesäaurinkoa tekee mieli ylläpitää iholla hyvän aurinkopuuterin avulla. Lily Lolon Miami Beach puuterissa on lämmin kultainen sävy, joka korostaa luonnollista päivetystä. Parhaimmillaan sävy on keskivaalealla iholla ja iholla joka päivettyy helposti. Aurinkopuuterista on kuitenkin saatavilla kolmea eri sävyä. Puuterin lopputulos on puolimattainen, sillä mukana on valoataittavaa pigmenttiä. Aurinkopuuteri tekee ihosta ihanan raikkaan näköisen.

BYBI Day Glow kirkastava kasvovesi 16€, norm. 19,90€

Iholle on voinut kesän aikana ilmestyä enemmän mustapäitä tai muita tukkeutuneita ihohuokosia aurinkovoiteiden ja hikoilun aiheuttamana. Ihoa kirkastava ja kuoriva kasvovesi on erityisen paikallaan ihonhoitorutiinissa näin loppukesästä. BYBIn maitohappoa sisältävä kuoriva kasvovesi sopii kaikille ihotyypeille, jopa herkälle iholle. Kasvovesi auttaa ihoa uudistumaan, poistaa kuolleen ihosolukon, ehkäisee pintakuivuutta ja kirkastaa ihon sävyä. Tukkeutuneet ihohuokoset pysyvät loitolla ja iho on tasaisemman sävyinen. Käytän kuorivaa kasvovettä muutaman kerran viikossa.

JOIK Pink Grapefruit Body Lotion vartalovoide 14€, norm. 19,90€

JOIKin ihanan tuoksuinen ja superkevyesti levittyvä vartalovoide on uusin tuttavuuteni. Purkin ulkonäöstä ja voiteen väristä kymmenen pistettä ja erityismaininta - itseasiassa pelkällä ulkonäöllä valitsinkin voiteen testiin. Ja onneksi valitsin! Voide kosteuttaa hyvin ja pitkävaikutteisesti, levittyy hyvin ja tuoksuu kirpeältä greipiltä, mutta ei niin voimakkaasti, että se häiritsisi esimerksiksi hajuveden tuoksua.

DSCF7877.jpg

TARJOUKSESSA SUNNUNTAINA 15.8.

Zuii Lux Finishing Powder 29€, norm. 42,90€

Pidän koostumukseltaan todella ohuista ja keveistä puutereista. Omalla ihollani en juurikaan käytä puuteria sillä ihoni ei kiiltele kovin paljon, ja silloin kun kiiltelee niin pidän siitä. Zuiin irtopuuteri on todella ohut ja siitä jää iholle kaunis kuulas lopputulos vaikka puuteri poistaakin kiillon. Tämän irtopuuterin jälkeen iho näyttää edelleen raikkaalta. Bambujauheesta valmistettu puuteri tekee myös ihosta pehmeän ja tasaisemman näköisen. Läpikuultava sävy käy useimmille ihonsävyille.

Evolve Organic Pomegranate and Goji Aromatic Wash suihkugeeli 12€, norm. 16,90€

Arkeen pientä luksusta lisäävät ihanat tuotteet suihkussa. Evolven aromaattiset suihkugeelit hoitavat ihoa tehokkaasti eivätkä kuivata sitä. Pomegranate & Goji -suihkugeelissä ihoa hoitaa aloe vera ja kosteutta sitova kvinoaproteiini. Suihkugeelejä voi käyttää käsisaippuana tai suihkussa. Suihkugeelin tuoksu on pirteän hedelmäinen sekoitus granaattiomenaa, päärynää, persikkaa, vadelmaa ja sitrusta.

Evolve Organic Super Berry Body Oil 21€, norm. 28,90€

Suihkun jälkeen levitän vartalon iholle JOIKin vartalovoiteen ja sen päälle vielä Evolven Super Berry vartaloöljyä kuivimmille ihoalueille. Iho kuivuu auringossa ja voi kuivua myös aurinkovoiteista, joten tällä kaksikolla palautan kuiviin sääriin pehmeyttä. Evolven vartaloöljy on erityisen hyvä ehkäisemään venymisarpia tai raskausarpia. Sen vaikuttavina öljyinä on ruusunmarjaöljy, joka uudistaa ihoa tehokkaasti sekä ihon pehmeyttä lisäävää vadelmaöljyä. Öljycoktailin viimeistelee granaattiomenansiemenöljy, joka tukee ihon paranemista venymisen ja arpeutumisen jälkeen. Öljyn koostumus on ihanan pehmeä ja se levittyy sekä imeytyy iholle vaivattomasti.

 

RELATED POSTS


UUSIA SUOSIKKEJA LUONNONKIHARALLE HIUKSELLE

UUSIA SUOSIKKEJA LUONNONKIHARALLE HIUKSELLE

NELJÄ KASVONAAMIOTA LOPPUKESÄÄN

NELJÄ KASVONAAMIOTA LOPPUKESÄÄN