NESTEMÄINEN BRONZERI - KOLME SUOSIKKIA

NESTEMÄINEN BRONZERI - KOLME SUOSIKKIA

Nestemäinen bronzeri on suosikkini, sillä sen antama hehku näyttää tulevan ihosta kuin itsestään.

Kursivoidut tuotelinkit ovat affiliate-linkkejä

Meikkivideoissani eniten näkyneet nestemäiset bronzerit ansaitsivat mielestäni oman jutun. Olen kirjoittanut voidemaisista (nestemäisistä) bronzereista jo aiemmin, sillä ne ovat niin oleellinen osa meikkiäni.

Pidän nestemäisistä bronzereista eniten sen vuoksi, että ne näyttävät millä tahansa ihotyypillä aina siltä kaikista luonnollisimmalta. Hehku näyttää tulevan kuin ihosta itsestään. Aurinkopuuteri erottuu kasvoilta aina helpommin, mutta nestemäinen versio sulautuu iholle saumattomasti.

Tämän vuoden kärkikolmikkooni sijoittuvat kolme pulloa, jotka ollessaan kaikki nestemäisiä bronzereita, ovat kuitenkin hyvin erilaisia tuotteita. Avaan näiden kolmen pullon eroja, jotta voit halutessasi helpommin valita itsellesi sen parhaiten sopivan.

KUULAIN KOOSTUMUS JA LOPPUTULOS

LUMENE LIQUID BRONZER *

Kyseessä on vesivärimäinen, läpikuultava koostumus, joka levittyy iholle todella vaivattomasti ja sulautuu ihoon saumattomasti. Bronzerin sävy on luonnollisen lämmin ja se sopii monelle eri ihonsävylle.

Bronzerilla onnistuu kasvojen kevyt muotoilu ja luonnollisen hehkun lisääminen. Parhaiten voide levittyy siveltimellä. Bronzeri sisältää aivan aavistuksen kultaista kimallepigmenttiä, jota saa katseella todella etsiä, sillä niin hienojakoista se on. Kasvojen iholla kuulaus on kaunista ja valoa nätisti taittavaa, mutta ei lainkaan kimalteista.

Lumenen bronzeri levittyy hyvin myös erilaisten meikkivoiteiden joukkoon sen kuulaan ohuen koostumuksen vuoksi. Voit siis sekoittaa sitä myös meikkivoiteesi joukkoon, jos sävyä tarvitsee vuodenajan mukaan päivittää. Riittävän kultainen sävy heleyttää vaalean tai keskitumman meikkivoiteen kauniisti.

SYVEMPI PÄIVETYS

BAREMINERALS BAREPRO GLOW BRONZER

Lumenen ollessa läpikuultavampi ja helposti ihoon häivytettävissä, BareMineralsin bronzeri vaatii hieman enemmän työstämistä. Koostumus on ihanan ohut ja sulautuu kyllä täydellisesti ihoon, mutta voide on reilusti peittävämpi kuin Lumenen. Siinä missä Lumenen bronzeri on ihonhoidon ja meikin yhdistelmätuote, BareMineralsin bronzeri on selkeästi meikkituote, jossa pigmentin runsauteen on kiinnitetty erityisesti huomiota.

Tällä bronzerilla onnistuu siis intensiivisempikin kasvojen muotoilu. Lopputuos on halutessasi kyllä luonnollinen, mutta häivytyksen kanssa joutuu olemaan tarkempi ja pienempi määrä tuotetta riittää todella pitkälle. Parhaiten tämäkin bronzeri levittyy pullealla siveltimellä.

Faux Tan -sävy on luonnollinen ruskea, joka soveltuu monelle ihonsävylle. Sävyvaihtoehtoja on kuitenkin kaksi - Warmth on tummempi ja hieman punertavampi sävy. Faux Tan soveltuu parhaiten vaaleasta keskitummalle iholle. Sen sävy on neutraalimpi ruskea kuin Lumenen kultainen bronzeri, joten se on luonnollinen myös neutraalin ja viileän pohjasävyn ihoilla. Voiteessa on valoa taittavaa kultahilettä, joka näyttää maltilliselta ja luonnolliselta kasvoilla eikä liian kimaltelevalta.

BareMineralsin bronzeria en sekoittaisi meikkivoiteen joukkoon, sillä se saattaa muuttaa sävyn liian harmaaseen suuntaan.

IHOA HOITAVA JA PÄIVETTÄVÄ SEERUMI

OSKIA NUTRI-ACTIVE BRONZING SERUM *

Oskian bronzeri on kaikista monipuolisin, sillä se soveltuu levitettäväksi myös koko kasvoille. Seerumi on ihonhoitotuote ensin, sillä se soveltuu kevyeksi meikkipohjaksi koko kasvoille ja sisältää runsaasti ihoa hoitavia ainesosia. Sitä voi kuitenkin käyttää myös meikkivoiteen tai kosteusvoiteen joukossa tai meikin päällä bronzerin tapaan.

Oskian sävyttävä seerumi on erinomainen esimerkki siitä mihin suuntaan meikkimaailmassa mennään: valikoimiin ilmestyy yhä hoitavampia meikin ja ihonhoidon yhdistäviä tuotteita, joita voi käyttää usealla eri tavalla. Voit levittää seerumin ihonhoitosi jälkeen koko kasvoille, jolloin saat kevyen peittävyyden ja kuulaan kauniin päivetyksen iholle. Voit myös sekoittaa seerumin meikkivoiteesi tai kosteusvoiteesi joukkoon halutessasi aavistuksen kesäistä fiilistä kasvoille tai päivittää meikkivoiteesi sävyä. Tai voit käyttää seerumia bronzerin paikalla eli levittämällä sen pullealla siveltimellä poskille, ohimoille, otsaan, leukalinjaan ja kaulalle. Koostumus levittyy jokaisen kokeilemani meikkivoiteen päälle aivan täydellisesti.

Seerumi sisältää ihoa suojaavaa E-vitamiinia sekä juonteita siloittavaa B5 -vitamiinia. Se sisältää myös ihoa uudistavaa bakuchiolia ja kosteutta ylläpitävää skvalaania. Hyaluronihappo sitoo ihoon kosteutta ja kaikissa Oskian tuotteissa esiintyvä MSM edistää kollageenin muodostusta ja vähentää tulehdusta. Iho on seerumin ansiosta kirkkaampi, tasaisempi ja hyvin kosteutettu.

Voide on pohjasävyltään neutraali; ei liian keltainen tai punainen. Sävy sulautuu moneen eri ihonsävyyn, mutta parhaiten vaaleista keskitummiin ihonsävyihin. Seerumissa ei ole itseruskettavia ominaisuuksia.

LUE MYÖS: VOIDEMAISET BRONZERIT

words & photos Eevis Liedes

*PR Samples


Related posts


NELJÄ SEERUMISUOSIKKIA SYKSYYN

NELJÄ SEERUMISUOSIKKIA SYKSYYN

SYKSYN MEIKKIVOIDEOPAS

SYKSYN MEIKKIVOIDEOPAS