VOIDEMAISET BRONZERIT

Voidemainen bronzeri korostaa päivetystä, mutta on iholla super kevyt ja näyttää luonnolliselta.

DSCF5417.jpg

Sisältää affiliate-linkkejä

Kesäisessä ja raikkaassa meikissä tärkeässä asemassa on hyvä aurinkopuuteri. Aurinkopuuteri päivittää kasvot kesään. Vaikka et auringossa makoilisikaan ja erityisesti päivetystä tavoittelisikaan, bronzerista saat kasvoille muotoa ja ryhtiä.

PARAS SÄVY

Raikas lopputulos syntyy aina mielummin kultaiseen taittavasta sävystä kuin harmaammasta varjoväristä. Vältä myös liian punaisia sävyjä, sillä ne eivät aina korosta päivetystä haluttuun, raikkaaseen suuntaan. Sävyn lisäksi myös tuotteen koostumus on tärkeä - voidemaiset tai nestemäiset koostumukset näyttävät kasvoilla aina luonnollisemmalta kuin puuteriset. Voidemainen koostumus sulautuu ihoon ja kosteuttaa sitä. Voidemainen bronzeri sopii hyvin myös kuumiin kesäpäiviin - kevyt koostumus ei tunnu iholla miltään.

OIKEA KOHTA KASVOILLA

Voidemainen tai nestemäinen bronzeri voi epäilyttää ja sen käyttö mietityttää, mutta todellisuudessa kyseessä on todella helppokäyttöinen tuote. Bronzerin paikka on yleensä meikkivoiteen jälkeen, ennen poskipunaa. Bronzerilla voi muotoilla kasvoja levittämällä tuotetta poskiluiden alle, ohimoille ja leukalinjaan. Näissä kohdissa bronzeri antaa kasvoille muotoa ja oikeisiin kohtiin varjoja. Bronzerilla voi myös korostaa päivettynyttä fiilistä kasvoilla, jolloin tuotetta kannattaa lisätä poskipäille, ohimoille ja nenänpieleen.

Bronzerilla saa myös helposti tasoitettua mahdolliset sävyerot kaulan ja kasvojen välillä. Kaula on usein sävyltään vaaleampi kuin kasvot, joten siveltimellä kannattaa lopuksi pyyhkäistä myös kaulalle väriä. Nestemäinen bronzeri antaa myös anteeksi hieman liian vaalean meikkivoiteen kesäauringon jälkeen.

DSCF5425.jpg

3 VOIDEMAISTA SUOSIKKIA + PARHAAT SIVELTIMET

Lumene Watercolor Bronzer *

Pohjoista lähdevettä sisältävä nestemäinen aurinkopuuteri hoitaa ja kosteuttaa ihoa. Tuotteen koostumus on kevyt ja se levittyy iholle helposti ja tasaisesti. Tippojen valoa taittavat pigmentit tekevät lopputuloksesta ihanan hehkuvan. Bronzeri ei näytä kasvoilla tunkkaiselta vaan lopputulos on raikkaan päivettynyt. Sävy sopii todella monelle ihonsävylle.

SIVELLINPARI:

Real Techniques Blush Brush *

Tipat levittyvät parhaiten pullean siveltimen avulla. Annostele muutama tippa bronzeria kämmenelle ja pyöräytä sivellintä tuotteessa. Levitä väriä kasvoille pyörittelevin liikkein ohuen kerroksen saamiseksi. Pyörivin liikkein sävy levittyy tasaisemmin ja vältät voimakkaat rajat kasvoilla.

DSCF5446.jpg

Shiseido Cushion Compact Bronzer *

Shiseidon kompaktissa bronzerissa on sopivan kultainen sävy useimmille ihonsävyille. Cushion Compact -konsepti on monelle tuttu meikkivoiteissa vallinneesta buumista. Rasiassa oleva sieni annostelee tuotetta kevyesti ja vipalla voi painella väriä tasaisesti kasvoille. Vippaakin voi käyttää halutessaan, mutta levitykseen toimii hyvin myös sivellin. Tuote on ihanan kevyt eikä tunnu kasvoilla miltään.

SIVELLINPARI:

Real Techniques Blush Brush *

Myös Shiseidon kompatiin bronzeriin toimii hyvin pullea sivellin. Paina siveltimellä sientä ja levitä väriä poskille pyörittelevin liikkein. Sieni vapauttaa sävyä enemmän mitä kovemmin sitä painat. Pullea sivellin annostelee tuotetta kasvoille kevyesti, joten tällä kombolla et vahingossakaan saa aikaan raitoja poskille!

DSCF5468.jpg

Dr. Hauschka Translucent Bronzing Tint *

Pumppupullossa oleva sävyttävä bronzeri voi tuntua vaikeakäyttöiseltä, mutta ei ole sitä. Annostele yksi painallus tuotetta kämmenelle ja levitä tuuhean ja jämäkän siveltimen avulla värineste kasvoille. Tuote on todella monikäyttöinen, sillä bronzerin lisäksi voidetta voi myös sekoitella minkä tahansa oman voiteen tai öljyn kanssa ja levittää koko kasvoille. Sävynestettä voi siis käyttää myös kesäisen lookin saavuttamiseen kosteusvoiteen joukossa. Ohut neste levittyy iholle tasaisesti ja antaa luonnollisen lopputuloksen.

SIVELLINPARI:

Real Techniques Foundation Blender Brush *

Tuuhea, mutta napakka sivellin levittää voidemaisen bronzerin iholle tasaisen ohuesti. Käytä sivellintä pyörittelevin liikkein kun haluat levittää bronzeria isommalle alueelle. Jos haluat bronzerilla tarkemman muotoilun, liikuta sivellintä edestakaisin poskiluun alapuolella sen muotoa mukaillen. Sivellin sopii hyvin myös meikkivoiteen levitykseen.

DSCF5450.jpg

photos & words Eevis Liedes

*PR Sample