RAAKA-AINETRENDI: CBD

CBD eli kannabiksesta saatava kannabidioli on nyt ihonhoidon kuumin raaka-aine.

DSCF5359.jpg

Sisältää affiliate-linkin

Sisältää alennuskoodin

CBD:tä sisältäviä ihonhoitotuotteita on ilmestynyt markkinoille kovaa vauhtia ja jos tulevaisuutta ennustaa sosiaalisesta mediasta, raaka-aineesta tulee varmasti yksi tämän vuoden isoimpia trendejä. CBD:llä tarkoitetaan kannabiksesta saatavaa kannabidiolia. Päihdyttävästä ihonhoidosta ei kuitenkaan ole kyse.

Kannabiksessa on kahta eri kemiallista yhdistettä; CBD:tä eli kannabidiolia ja THC:tä eli tetrahydrokannabinolia. THC on kannabiksen päihdyttävä yhdiste ja kielletty EU:ssa kosmetiikan lainsäädännössä. CBD:llä ei ole päihdyttäviä ominaisuuksia ja CBD:tä saa myydä Suomessa kosmetiikassa. Elintarvikkeena tai ravintolisänä CBD:n asema on kuitenkin vielä Suomessa epäselvä. Vaikka Suomessakin kauppojen hyllyillä näkee sisäisesti nautittavaksi tarkoitettua CBD:tä, on se virallisesti luokiteltu lääkeaineeksi, johon tarvitaan resepti. Älä siis nauti alla esittelemääni boosteria sisäisesti.

DSCF5377.jpg

CBD:llä on ihoa rauhoittavia ja tasapainottavia ominaisuuksia, joten se soveltuu erinomaisesti erilaisten epätasapainotilojen kanssa kamppaileville ihoille. CBD hillitsee punoitusta, rauhoittaa ärtyneisyyttä ja tasapainottaa talintuotantoa. Siksi se sopii hyvin iholle, jossa on epäpuhtauksia ja tukkeutuneita ihohuokosia tai joka rasvoittuu ja kiiltelee päivän aikana. CBD sopii myös aknesta, psoriasiksesta tai atopiasta kärsivälle iholle. Sen vahva antioksidanttipitoisuus suojaa ja vahvistaa ihoa. CBD on erinomainen raaka-aine myös ikääntyvälle iholle, sillä se tekee ihosta tasaisemman ja kimmoisamman.

BYBI Beautyn CBD Booster sopii kaikille ihotyypeille. Boosteria voi lisätä oman kosteusvoiteensa tai -öljynsä joukkoon aamuin illoin. Boosteria voi myös käyttää seerumin tapaan yksinään. Öljy imeytyy iholle nopeasti eikä jätä ihon pintaa kiiltäväksi.

Boosterissa on kaksi raaka-ainetta; hampunsiemenöljy ja kannabidioli. Kumpikaan ainesosista ei ole komedogeeninen, joten helposti tukkeutuva ihokin nauttii tästä öljyboosterista. Hampunsiemenöljy sisältää paljon iholle hyödyllisiä Omega-3, 6- ja 9-rasvahappoja sekä E-vitamiinia. Rasvahapot kosteuttavat ihoa ja pitävät sen pehmeänä ja kimmoisana.

BYBIn CBD boosteri tuoksuu hyvin miedosti kannabikselta, mutta tuoksu haihtuu iholta nopeasti. Jo muutaman käyttökerran jälkeen iho on selkeästi tasaisemman sävyinen ja kirkkaampi.

Koodilla EEVIS25 saat -25% alennuksen BYBI BEAUTYN valikoimasta osoitteesta bybi.com. Alennuskoodi on voimassa 31.8.2019 asti. Alennus ei koske tuotepakkauksia.

DSCF5339.jpg

words & photos Eevis Liedes