NELJÄ SEERUMISUOSIKKIA SYKSYYN

NELJÄ SEERUMISUOSIKKIA SYKSYYN

Neljä seerumisuosikkia, jotka kosteuttavat, suojaavat, vahvistavat ja kirkastavat. Valitse omasi ihosi tarpeen mukaan.

Kursivoidut tuotelinkit ovat affiliate-linkkejä

Seerumi on ihonhoidossasi se kaikista tehokkain tuote, joka kohdistuu aina johonkin tiettyyn ihon ominaisuuteen tai haasteeseen. Valitse seerumi aina ihosi sen hetkisen tarpeen mukaan.

HERKÄN TAI HERKISTYNEEN IKÄÄNTYNEEN IHON SEERUMI

ESSE RESURRECT SERUM *

Jokainen ihotyyppi voi olla herkkä tai herkistynyt. Iho voi olla taipumukseltaan herkkä, mutta herkkyys ja herkistyminen voi olla myös väliaikaista. Iho voi herkistyä esimerkiksi vääränlaisista hoitotuotteista, vaurioituneesta suojabarriäärin toiminnasta, heikentyneestä bakteerikannasta tai hiljaista tulehdusta aiheuttavista tekijöistä kuten stressistä. Myös kehon hormonaaliset vaihtelut voivat herkistää ihoa. Herkkyysreaktio on ihon tapa puolustautua ärsytystä vastaan.

Hiljainen tulehdus kehossamme näkyy myös ihossamme. Iho on kehomme suurin elin, joten on luonnollista, että hiljaista tulehdusta aiheuttavat stressi, ruokavalio sekä unen ja/tai liikunnan puute voi oireilla myös ihossamme. Krooninen tulehdus kiihdyttää ihomme ennenaikaista vanhenemista.

Herkälle iholle on suunnattu paljon tuotteita, joiden tarkoitus on rauhoittaa ja suojata ihoa. Tällaisista tuotteista hyvänä esimerkkinä toimivat monet apteekkikosmetiikan tuotteet, joiden tarkoitus on suojata ihoa, eikä aiheuttaa siinä enää pahempia reaktioita. Näille tuotteille on aikansa ja paikkansa, mutta aina neutraaleilla apteekkituotteilla ei tehokkaasti hoideta ihoa - lähinnä sammutetaan tulipalo. Kun ihon epätasapainotila on saatu kuriin, hoitoa kannattaa jatkaa nimenomaan herkälle iholle tarkoitetulla, mutta tehokkaasti ihoa hoitavalla tuotteella.

Ja siinä Essen uusi herkälle ja herkistyneelle iholle tarkoitettu seerumi astuukin valokeilaan. Seerumi on mieletön kokonaisuus ihoa suojaavia, vahvistavia, kosteuttavia ja ikääntymisen merkkejä hoitavia ainsosia, jotka kaikki soveltuvat herkälle iholle.

Seerumi vähentää ihon tulehdusta ja hoitaa ikääntymisen merkkejä. Seerumi sisältää gamma-aminovoihappoa eli GABAa, joka auttaa vauhdittamaan solujen uusiutumista ja uudistamaan ihon tukirakenteita. Se ehkäisee tulehdusta ja hoitaa ärtynyttä ihoa sekä tasoittaa ihon sävyä ja vähentää punaisuutta.

Seerumi palauttaa ihon hyvän kosteustasapainon ja auttaa ylläpitämään optimaalista kosteuspitoisuutta ylösnousemuskasvin ja hyaluronihapon avulla. Ylösnousemuskasvi on tämän seerumin tähtiaines ja sillä on huikea kyky parantaa ihon kosteuspitoisuutta. Kasvilla on myös korkea polyfenolipitoisuus, joten se on vahva suoja vapaita radikaaleja vastaan. Myös tuttua hyaluronihappoa on erityisesti mietitty tässä seerumissa: hyaluronihapon molekyylikoko on optimoitu tarpeeksi pieneksi, jotta se on mahdollisimman tehokas ihon kosteuden ylläpitämisessä, mutta ei liian pienikokoinen, jolloin hyaluronihappo voi jopa edesauttaa hiljaista tulehdusta ihossa. Hyaluronihappo kiinteyttää ihoa ja täyteläistää sitä, häivyttää juonteita ja siloittaa ihon epätasaista pintaa. Iho onkin seerumin ansiosta heti kiinteämpi ja sileämpi.

Esselle tuttuun tapaan seerumissa on myös probiootteja ja prebiootteja, joiden avulla seerumi parantaa ihon suojaustoimintoja ja vahvistaa ihon suojabarriääriä. Myös seerumin sisältämä B5-vitamiini vahvistaa ihon luonnollisia suojatoimintoja, vähentää tulehdusta ja auttaa korjaamaan muodostuneita ihovaurioita.

Seerumi sisältää myös retinolin luonnolliseksi vaihtoehdoksi paljon hehkutettua bakuchiolia. Bakuchiol toimii retinolin tavoin ihoa uudistaen ja sen pintaa siloittaen. Bakuchiol on juonteisiin ja ikääntymisen merkkeihin pureutuva tehoainesosa, joka sopii herkälle iholle eikä aiheuta ihossa herkkyysreaktioita. Bakuchiol kiinteyttää ihoa, vähentää hienoja juonteita ja parantaa ihon elastisuutta.

Resurrect Serum soveltuu herkän ikääntyneen ihon lisäksi myös perioraalidermatiitin, psoriasiksen, herkän akneihon ja atooppisen ihon hoitoon jo noin 30-vuotiaasta ylöspäin.

DSCF2888-2.jpg

SUPERKOSTEUTTAVA SEERUMI KAIKILLE IHOTYYPEILLE

OSKIA ISOTONIC HYDRA-SERUM *

Kosteuttavia ja hyaluronihappoa sisältäviä seerumeita on tarjolla todella paljon, mutta Oskian tämän syksyn uutuus on aivan omaa luokkaansa. Isotonic Hydra-Serum ei ole vain ihoa kosteuttava seerumi, jossa on hyaluronihappoa, vaan se on ihon omaa hyaluronihappotuotantoa kiihdyttävä seerumi.

Oskia puhuu seerumin kohdalla ihon biohakkeroinnista, eli ihoa huijataan tekemään työnsä paremmin. Seerumi stimuloi ja parantaa ihon kosteuspitoisuutta niin nopea- kuin pitkävaikutteisesti. Oskian 16 aktiiviaineesta ja aminohaposta muodostuva Biomimetic Hydra Complex stimuloi hyaluronihapon luonnollista synteesiä, auttaa ihoa hyaluronihapon tuottamisessa ja ehkäisee sen vähenemistä ihossa.

Seerumi koostuu kokonaisuudessaan 29:sta aktiiviainesosasta, joista jokaisella on tärkeä tehtävä ihon hoitamisessa eikä ainutkaan raaka-aine ole seerumissa täyteaineen ominaisuudessa. Hyaluronihapon rinnalla polyglutamiinihappo PGA täyteläistää ihoa juonteita häivyttäen, joten iho on heti sileämpi ja kiinteämmän tuntuinen. Myös elektrolyytit auttavat ihoa säilyttämään hyvän kosteuspitoisuuden pitkällä aikavälillä. Elektrolyytit myös parantavat ihon hapenottokykyä.

Niasiiniamidi edistää ihon omaa keramidituotantoa ja siten vahvistaa ihon suojabarriääriä sekä tasoittaa ihon epätasaista pintaa ja häivyttää juonteita. Niasiiniamidilla on myös ihon sävyä parantavia ominaisuuksia. Myös tässä seerumissa on B5 -vitamiinia eli pantenolia, joka parantaa ihon kosteuspitoisuutta ja korjaa ihoon jo muodostuneita vaurioita. Kauran keramidit rauhoittavat ihoa sekä tukevat ihon luonnollisen suojakerroksen toimintaa.

Seerumi sopii kaikille ihotyypeille ja monenikäisille. Sen koostumus on upean kevyt ja miellyttävä, joten se on koostumukseltaan ihana myös rasvoittuvalle iholle. Seerumi on todella riittoisaa, sillä 2-4 tippaa levittyy hyvin koko kasvoille.

Oma ihoni on ollut aivan uskomattoman ihana tämän seerumin käytön aikana; tasapainoinen, kiinteä ja pehmeä. Seerumi sopii hyvin myös PODin kanssa painiville tai pintakuivuuden ja ihon kosteusköyhyyden kanssa taisteleville.

TEHOKKAASTI RAUHOITTAVA SEERUMI

LAPONIE OF SCANDINAVIA CALMING TREATMENT *

Kotimainen Laponie on hoitosarjana tarkoitettu nimenomaan herkän ja herkistyneen ihon hoitoon. Sarjaa voi lämmöllä suositella kaikille PODin, herkän aknen, punoituksen, atopian, rosacean tai psoriasiksen kanssa painiville.

Sarjan uudesta tehoseerumista Calming Treatmentista tuli omaan ihonhoitooni kestosuosikki. Tätä seerumia täytyy olla saatavilla koko ajan. Seerumi on huikea annos ihoa rauhoittavia ainesosia, eikä taaskaan mitään ylimääräistä. Pääraaka-aineina ovat kosteuttava ramnoosi, todella tehokkaasti ihoa rauhoittava ja korjaava madecassoside sekä rauhoittava ja hoitava ectoin.

Seerumi siis rauhoittaa ja kosteutta ihoa tehokkaasti. Se vahvistaa ihon suojabarriääriä ja parantaa ihon suojausta ulkoisilta ärsykkeiltä. Sen kevyt geelimäinen koostumus levittyy iholle hyvin ja tuntuu miellyttävältä. Pieni määrä levittyy hyvin koko kasvoille. Seerumi on hajusteeton eikä sisällä alkoholia, kukkaisvesiä tai happoja - se on täydellinen tuote ärtyneen ihon nopeaan rauhoittamiseen.

Seerumi sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille. Seerumia voi käyttää myös silmänympärysiholla (jossa se muuten toimii todella hyvin!) ja sen koostumus on öljytön. Hinta-laatusuhde on tässä seerumissa erittäin kohdillaan.

DSCF2898-2.jpg

PIGMENTTILAIKKUJA VAALENTAVA JA IHOA KIRKASTAVA SEERUMI

PROVIDA ORGANICS PROTECTING VITAMIN C SERUM *

Muut tässä artikkelissa mainitut seerumit keskittyvät erityisesti ihon rauhoittamiseen, vahvistamiseen ja kosteuttamiseen. Providan seerumi keskittyy ihon sävyn kirkastamiseen kosteuttamisen lisäksi. Seerumi sisältää runsaasti tiivistettyä C-vitamiinia, jolla on ihon sävyä parantava sekä kosteustasapainoa ja kiinteyttä ylläpitävä vaikutus.

Providan C-vitamiiniseerumi on todella tehokas hoitotuote jo muodostuneiden pigmenttilaikkujen vaalentamiseen. Seerumi on erinomainen tuote syksyyn, kun kesän mahdolliset pigmenttivauriot ovat vielä tuoreena näkyvissä. Ihon heleydessä näkee muutoksen jo nopeasti ja seerumin avulla uusia pigmenttimuutoksia ei muodostu yhtä herkästi. Iho on todella heleä ja kuulas seerumin ansiosta.

C-vitamiini kiihdyttää kollageenintuotantoa, joten ihosta tulee seerumin avulla tasaisempi ja kiinteämpi. Parhaimmillaan seerumi on aikuisella ja ikääntyneellä iholla. Sen koostumus on geelimäinen, mutta silti täyteläinen. Pieni määrä levittyy koko kasvoille ja iholle tulee heti ihanan kosteutettu tunne.

Seerumin muina raaka-aineina on käytetty muun muassa luomulaatuisia ja demeter-sertifioituja kasviöljyjä, kasviuutteita ja aloe veraa. Providan tuotteissa eteeristen öljyjen pitoisuudet ovat tarkoituksellisen miedot, joten ne sopivat useimmiten myös herkkäihoisille.

Hinta-laatusuhteeltaan tämä seerumi on aivan mieletön, sen hinta Ihohoitola Lupauksessa, josta seerumia tällä hetkellä saa ostettua on hieman alle 40€.

Providasta voit lukea lisää tästä artikkelistani.

words & photos Eevis Liedes

*PR Samples


Related posts


KAUNEUSRUTIININI PÄIVÄ-, VIIKKO- JA KUUKAUSITASOLLA

KAUNEUSRUTIININI PÄIVÄ-, VIIKKO- JA KUUKAUSITASOLLA

NESTEMÄINEN BRONZERI - KOLME SUOSIKKIA

NESTEMÄINEN BRONZERI - KOLME SUOSIKKIA