SYKSYN MEIKKIVOIDEOPAS

SYKSYN MEIKKIVOIDEOPAS

SYKSYN MEIKKIVOIDESUOSIKIT.

Kursivoidut tuotelinkit ovat affiliate-linkkejä

SEERUMIMEIKKIVOIDE

ILIA BEAUTY SUPER SERUM SKIN TINT SPF30 *

Ilian seerumimeikkivoide on kevyen meikkipohjan ystävälle. Koostumus on nimen mukaisesti seerumimaisen ohut ja hyvin nestemäinen. Meikkipohja levittyy iholle hyvin ja tasoittaa ihon sävyä.

Seerumimeikkivoiteesta löytyy paljon ihoa hoitavia ainesosia kuten niasiiniamidia, skvalaania ja hyaluronihappoa. Seerumimeikkivoide onkin ihonhoidon ja meikin täydellinen hybridi. Sinkkioksidin muodostama fysikaalinen aurinkosuoja suojaa ihoa auringolta ympäri vuoden.

Seerumimeikkivoiteen lopputulos on kuulas, mutta ei rasvaisen kiiltävä. Meikkipohja soveltuu kaikille ihotyypeille, mutta parhaimmillaan se on normaalilla, kuivalla, kosteusköyhällä, pintakuivalla ja sekaiholla. Se sopii myös erityisen hyvin ikääntyneelle iholle, sillä seerumi häivyttää kuivia juonteita ja saa ihon näyttämään kuulaalta ja tasaiselta.

Koska seerumi on lisäys ihonhoitoosi, et välttämättä tarvitse sen alle kaikkia tavallisia hoitotuotteitasi. Ilian meikkipohja on siis täydellinen vaihtoehto myös kosmetiikan minimalistille - yksi pullo hoitaa ihon kosteutuksen ja tasoituksen. Kokeile seerumimeikkivoiteen alle kasvovettä ja ohutta seerumia tai voidetta - et kuitenkaan välttämättä, ainakaan näin alkusyksystä, tarvitse alle montaa tuotetta.

Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä. Meikkipohja kehittää oikean värinsä vasta iholla levitettäessä. Parhaiten seerumimeikkipohja levittyy sormin. Värivalikoimasta löytyy sopiva sävy monelle.


KEVYT MATTAMEIKKIVOIDE

UOMA BEAUTY SAY WHAT?! WEIGHTLESS SOFT MATTE HYDRATING FOUNDATION

Onneksi kaukana ovat ne ajat kuin mattameikkivoide oli yhtä kuin paksu ja raskas meikkipohja. Uoma Beautyn superohut mattameikkivoide sen viimeistään todistaa. Kevyt ja hengittävä koostumus ei tunnu iholla miltään, mutta silti meikkipohja on mattapintainen.

Parhaimmillaan Say What?! -meikkivoide on normaalilla ja rasvoittuvalla iholla sekä sekaiholla. Kuivalle iholle se soveltuu myös, mutta täyteläisempi voide tai puuterin skippaaminen ovat silloin paikallaan. Lopputulos ei ole kuiva ja raskas vaan meikkivoide levittyy kauniisti iholle, jättäen luonnollisen pehmeän mattapinnan. Tuntuma iholla on hyvin kevyt, lähes olematon. Peittävyys on keskipeittävä ja kerrostettavissa. Parhaiten meikkivoide levittyy sormin tai pullealla meikkivoidesiveltimellä.

Uoma Beautyn perustaja Sharon Chuter kyllästyi sarjojen meikkivoidetarjontaan, joka pääasiassa keskittyy vaaleaihoisten meikkeihin, joten Uoma Beautyn värivalikoima on käännetty päälaelleen. Pääosassa ovat tuotteet tummaihoiselle kuluttajalle, mutta kaikki ihonsävyt on silti erityisen hyvin huomioitu. Meikkivoidetta on saatavilla huikeassa 51:ssä eri sävyssä! Meikkivoiteen pohjasävyissä on myös useita joista valita, jokaista sävyä nimittäin löytyy useammassa eri pohjasävyssä.

Uoma Beautyn meikkivoiteessa uutta ja innovatiivista on myös se, että sarja tunnistaa eri sävyisten ihojen myös tarvitsevan eri asioita. Kaikissa 51:ssä meikkivoiteessa ei siis ole samoja raaka-aineita, vaan jokaiseen sävykategoriaan on valittu sen sävyisen ihon tarpeita vastaavia ainesosia.

Uoma Beauty jakaa ihon kuuteen eri sävykategoriaan; white pearl, fair lady, honey honey, bronze venus, brown sugar ja black pearl. Esimerkiksi white pearl kattaa hyvin vaaleat ihonsävyt, jotka ovat tyypillisesti taipuvaisia ihon punoitukseen ja herkkyyteen, joten tämän kategorian meikkivoiteissa hoitavana ainesosana on punoitusta hillitsevää ja ihoa rauhoittavaa mikrolevää. Brown sugar on ruskeille ihonsävyille, joissa voi herkästi esiintyä hyperpigmentaatiota, joten meikkivoiteessa on ihon pigmentintuotantoa säätelevää villaohdakeuutetta. Black pear on tummalle ihonsäylle, joka usein kaipaa kirkastusta, joten meikkivoiteessa on mukana antioksidanttista tomaattiuutetta.

Uoma Beautya voi tilata Suomeen kätevästi Cult Beautysta.

DSCF2610-2.jpg

PEITTÄVÄ, MUTTA RAIKAS MEIKKIVOIDE

ESTÉE LAUDER FUTURIST HYDRA RESCUE MOISTURIZING MAKEUP SPF45 *

Peittävän, mutta silti kuulaan meikkipohjan ystävälle Estée Lauderin uutuus on kokeilemisen arvoinen. Meikkivoide peittää iholta kirjavuuden, punoituksen ja epäpuhtaudet hyvin, mutta lopputulos ei ole raskas tai tunkkainen.

Meikkivoide tekee ihon kuulaan heleäksi, mutta ei rasvaisen kiiltäväksi. Pariksi voi yhdistää puuterin niiltä alueilta, joilta iho rasvoittuu tai kiiltelee liiaksi päivän aikana. Parhaimmillaan meikkivoide on kuivalla, kosteusköyhällä, pintakuivalla ja normaalilla iholla. Se sopii hyvin myös sekaiholle, mutta jos t-alue rasvoittuu päivän aikana, puuteri tai primeri voi olla hyvä lisäys.

Meikkivoiteen koostumus on perinteinen voidemainen ja voide levittyy kasvoille sormin, siveltimellä tai Beautyblenderillä. Myös meikkivoiteen tuoksu on perinteinen eli hieman hajuvesimäinen. Sävyjä on useita, joista valita.

Tuubi on riittoisa ja pakkaus on käytännöllinen: pumpputuubista on helppo annostella tuotetta ja pehmeä muovituubi on kevyt ja helppo ottaa mukaan jos meikkipussia kuljettaa mukanaan.

PUOLIPEITTÄVÄ JA RAIKAS MEIKKIVOIDE

ESSE SKINCARE FOUNDATION SPF30 *

Essen meikkivoide kuuluu sertifioidun luonnonkosmetiikan parhaimmistoon. Kärkisijoilla ovat myös Mádaran ja Zuiin meikkivoiteet, jotka löydät viime syksyn meikkivoideoppaasta. Esse eroaa mainituista hoitavuudellaan ja sen sisältämällä aurinkosuojalla.

Minulle meikkivoiteen koostumus on täydellinen; voide on pehmeän täyteläinen, todella helppo levittää ja lopputulos on kuulas ja kaunis. Voide on riittoisa ja peittää iholta kirjavuuden, punoituksen ja epäpuhtaudet. Voide on ihoa selkeästi kosteuttavaa, joten lopputulos on raikkaan kuulas. Jos ihosi on rasvainen tai t-alueelta rasvoittuva, voi voide olla makuusi liian kiiltävä. Meikkivoiteen alle levitettäviä ihonhoitotuotteita kannattaa kuitenkin tutkia, voi olla, että selviät taas minimalistisemmalla ihonhoitorutiinilla, sillä voide on niin hoitavaa.

Meikkivoide sopii parhaiten kuivalle, normaalille, kosteusköyhälle, pintakuivalle ja ikääntyneelle iholle. Se sopii erityisen hyvin herkälle iholle ja hoitavaksi sekä hengittäväksi meikkivoidevaihtoehdoksi epäpuhtauksista kärsivälle iholle. Jos iho rasvoittuu päivän aikana, kevyt puuteri pitää meikkivoiteen paikoillaan.

Meikkivoide on ihon mikrobiomin normaalia toimintaa tukeva, sillä se sisältää Essen ihonhoitolinjan kaltaisesti probiootteja ja prebiootteja. Voiteessa on myös C- ja E-vitamiinia, jotka tukevat ihon luonnollista uudistumista, kirkastavat ihon sävyä ja ehkäisevät pigmenttimuutoksia.

Sävyjä on valikoimassa kahdeksan.

DSCF2631-2.jpg

MATTAINEN VOIDEMAINEN MEIKKIPOHJA

KORENTO COSMETICS BERRY VITAMIN CREAM FOUNDATION *

Kotimaisen Korennon voidemaiseen meikkipohjaan tartuin pitkän tauon jälkeen ja ihastuin uudelleen. Voidemainen meikkivoide on parhaimmillaan syksyllä ja talvella kun ihoa tulisi suojata kylmältä ilmalta. Voidemainen meikkivoide hoitaa, sitoo kosteutta ja suojaa ihoa lämpötilavaihteluilta ihonhoidon lisäksi.

Oikeastaan kaikkia voidemaisia meikkipohjia yhdistää niiden riittoisuus - pieni määrä riittää koko kasvoille. Korennon voidemainen meikkipohja on keskipeittävä tai peittävä, annostelulla saa joko ohuen pohjan tai paksumman halutessaan. Pullea pyöreä meikkivoidesivellin on paras levitykseen, jolloin voiteen saa pyöriteltyä kasvoille ohuesti.

Lopputulos on samettisen mattainen, mutta ei kuiva. Meikkivoide säilyy raikkaan näköisenä kasvoilla päivän ajan. Parhaimmillaan se on normaalilla ja sekaiholla, mutta soveltuu myös rasvoittuvalle iholle. Kuivalla iholla voidemainen meikkivoide toimii myös.

Meikkivoide sisältää runsaasti ihoa hoitavia ainesosia kuten arktisten marjojen vitamiinipitoisen Korento Berry Active Complex™ -yhdisteen. Marjayhdiste suojaa ihoa ja auttaa sitä uudistumaan, lisäksi se myös kirkastaa ihon sävyä. Kasviöljyt ylläpitävät ihon kosteustasapainoa ja kimmoisuutta. Korennon tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Riihimäellä.

Meikkivoiteen sävyvalikoima ei riitä kovin pitkälle. Meikkivoidetta on valikoimassa neljä kylmällä pohjasävyllä (punertavalla) ja neljä lämpimällä (kellertävällä) pohjasävyllä.


KUULAS VOIDEMAINEN MEIKKIPOHJA

RMS BEAUTY “UN” COVER -UP CREAM FOUNDATION *

Toinen voidemainen meikkipohjasuosikkini on viime keväänä lanseerattu RMS Beautyn meikkipohja. Samoin kuin Korennon meikkivoide, myös tämä purkki on todella riittoisa ja pieni määrä voidetta riittää pitkälle.

Voidemainen meikkipohja on peittävä ja suojaava. Lopputulos on kuulas, alle voi keventää ihonhoitorutiiniaan halutessaan, sillä tässäkin meikkivoiteessa on paljon hoitavia ominaisuuksia. Jojoba-, risiini-, kookos- ja valkohilppaöljy sekä mehiläisvaha muodostavat ihoa täydellisesti suojaavan meikkipohjan, joka myös auttaa ihoa säilyttämään kosteuden. Voide ei kuitenkaan tunnu raskaalta kasvoilla, mutta täyteläisen voiteen kaltaiselta.

RMS:n meikkipohjasta jää hieman kuulaampi lopputulos kuin Korennon voiteesta. Koostumus on myös täyteläisempi ja RMS on varmasti ihanteellinen myös kuivalle iholle. Se soveltuu hyvin myös normaalille iholle ja sekaiholle, miksei kevyenä kerroksena myös rasvoittuvalle iholle puuterin kanssa.

Voidetta kannattaa annostella kevyesti ja kevein pohja syntyy pyörittelemällä voide kasvoille pullealla meikkivoidesiveltimellä. Meikkipohja asettuu puolipeittävän ja peittävän välimaastoon.

Sävyvalikoimassa on 15 sävyä.

DSCF2625-2.jpg

VIIME SYKSYN MEIKKIVOIDEOPPAASTA LÖYDÄT LISÄÄ VARTEENOTETTAVIA VAIHTOEHTOJA MEIKKIPOHJAAN. LUE JUTTU TÄSTÄ.

words & photos Eevis Liedes

*PR Sample


Related posts


NESTEMÄINEN BRONZERI - KOLME SUOSIKKIA

NESTEMÄINEN BRONZERI - KOLME SUOSIKKIA

PARHAAT VARTALOVOITEET SYKSYYN + SUIHKUÖLJY

PARHAAT VARTALOVOITEET SYKSYYN + SUIHKUÖLJY