SUURI MEIKKIVOIDEOPAS

Ammattilaisen valitsemat syksyn meikkivoidesuosikit.

cream files 2.jpg

Sisältää affiliate linkkejä

KOSTEUTTA JA KEVYTTÄ TASOITUSTA

Lumene Fresh Skin Tint *

Fresh Skin Tint -sävyvoide yhdistää ihonhoidon ja meikin yhteen purkkiin. Voiteen sisältämä kosteuttava koivunmahla sitoo kosteuden ihoon, jotta iho pysyy raikkaana koko päivän. Voide tasoittaa kasvojen sävyeroja, mutta ei peitä omaa ihoa. Kerrostamalla peittävyyden säätely onnistuu jonkin verran. Geelimäinen voide levittyy parhaiten kasvovoiteen tapaan sormilla. Sävyjä on valikoimassa neljä; light, medium, dark ja deep. Sävyä deep myydään tällä hetkellä vain Lumenen omassa verkkokaupassa.

HELEYTTÄ AIKUISELLE IHOLLE

By Raili Pro Glow Perfecting Foundation *

Perfecting Foundation -meikkivoiteesta huokuu heti Raili Hulkkosen ammattitaito ja kokemus meikkaajana. Superohut meikkivoide tasoittaa ihon sävyä ja pieniä virheitä tehokkaasti, olematta lainkaan raskas. Ohut voide tekee ihosta heleän ja lopputulos on luonnollisen samettinen. Iho on virheettömämpi, mutta näyttää edelleen itseltään. Hoitavina ainesosina meikkivoiteessa ovat ihoa suojaavat puolukka ja E-vitamiini. By Raili -meikkilinja on suunniteltu aikuinen nainen mielessä. Sävyjä on neljä.

cream files 1.jpg

SAMETTINEN LOPPUTULOS

Sensai Luminous Sheer Foundation *

Meikkivoiteen todella ohut koostumus ei tunnu iholta miltään. Voide sopii huomaamattoman tuntuisen meikkivoiteen ystäville! Voide antaa samettisen mattaisen lopputuloksen, joka kuitenkin taittaa valoa ja näyttää luonnollisen raikkaalta. Meikkivoide sopii hyvin kaikille ihotyypeille, mutta todella kuivalle iholle kannattaa alle kerrostaa kasvovoiteen lisäksi myös öljy. Valuva voide levittyy kasvoille parhaiten sormin tai pullealla sivelimellä pyöritellen. Sävyjä on kahdeksan.

KESKIPEITTÄVÄÄ HEHKUA

Charlotte Tilbury Light Wonder Foundation

Tämäkin meikkivoide jatkaa luonnollisten lopputulosten joukkoa, mutta on jo selkeästi peittävämpi. Voiteen voisi luokitella keskipeittäväksi eli se tasoittaa iholta pienet virheet ja epätasaisen sävyn hyvin. Voide tekee iholle samettisen pinnan, taittaen kuitenkin valoa. Se saa aikaan iholle hehkua, mutta lopputulos ei ole kuitenkaan kiiltävä. Meikkivoide sopii kaikille ihotyypeille. Levittyy parhaiten sormin ja klassisella litteällä meikkivoidesiveltimellä. Sävyjä on kaksitoista.

cream files 3.jpg

HEHKUVAA HOITAVUUTTA

Zuii Organic LUX Luminescent Liquid Foundation *

Zuiin Luminescent -meikkivoiteessa on puolipeittävä lopputulos. Voidemainen koostumus tuntuu iholla miellyttävältä ja hoitavalta. Meikkivoide sisältää leväuutetta, joka suojaa ihoa ilmansaasteilta ja muilta stressitekijöiltä. Leväuute ja yhdistelmä erilaisia kasviöljyjä takaavat ihon tehokkaan ja pitkäaikaisen kosteutuksen. Parhaimmillaan voide on kuivalla, kosteusköyhällä ja normaalilla iholla. Myös sekaiholla voide on varmasti oikein toimiva talvea kohti. Sävyjä on vain kolme; ivory, dusk ja driftwood (käytän itse tätä viimeistä sävyä).

RAIKAS PUOLIPEITTÄVÄ LOPPUTULOS

Dr.Hauschka Foundation *

Dr.Hauschkan meikkivoide on keskiverto peittävä. Voidemainen koostumus suojaa ja hoitaa ihoa sekä tuntuu raikkaalta iholla pitkän päivän. Tuntuu ja näyttää kevyeltä iholla vaikka takaakin melko virheettömän lopputuloksen. Macadamia-pähkinän öljy ja kookosöljy hoitavat ja ravitsevat ihoa. Meikkivoide levittyy parhaiten pullealla siveltimellä kasvoille pyöritellen. Myös tasapäinen pyöreä sivellin soveltuu hyvin voiteen levitykseen. Sopii kaikille ihotyypeille. Sävyjä on seitsemän.

cream files 8.jpg

KEVYEN PEITTÄVÄ GLOW

Lumene Natural Glow Foundation *

Natural Glow takaa iholle kevyen ja luonnollisen peittävyyden. Voide tasoittaa ihon sävyeroja ja peittää pienet virheet. Meikkivoide taittaa valoa, joten lopputulos on upean heleä ja hehkuva. Kosteuttavana ainesosana luomukoivunmahla ja hyaluronihappo, jotka takaavat kosteuden iholle koko päiväksi. Todella hyvä meikkivoide myös ikääntyneelle tai juonteikkaalle kuivalle iholle. Levittyy siveltimellä ja sormin, mutta todella hyvin myös kostutetun Beautyblenderin avulla. Sävyjä on kuusi.


PUOLIPEITTÄVÄ GLOW

Shiseido Synchro Skin Glow Luminising Fluid Foundation *

Shiseidon Synchro Skin Glow on monen meikkaajan suosikki. Tämä meikkivoide on löytynyt pakistani jo pitkään. Sillä onnistuu keskipeittävä, mutta upean kuulas lopputulos, joka on todella pitkäkestoinen. Voide häivyttää iholta hyvin pienet virheet ja sävyerot, myös punaisuuden. Parhaimmillaan voide on kuivalla, kosteusköyhällä ja normaalilla iholla sekä sekaiholla. Sävyjä on kahdeksan.

cream files 12.jpg

PITKÄKESTOISTA MATTAISUUTTA

Hourglass VANISH Seamless Finish Liquid Foundation *

Hourglassin VANISH -meikkivoiteessa on ohut koostumus, mutta sen lopputulos on silti mattainen ja puolipeittävä tai jopa peittävä. Voide on siis erinomainen silloin kun meikkipohjansa haluaa olevan virheetön. Meikkivoide takaa myös todella pitkäkestoisen meikkipohjan. Sopii parhaiten normaalille ja rasvoittuvalle iholle sekä sekaiholle. Kuivalle tai ikääntyvälle iholle tämän meikkivoiteen kanssa täytyy kerrostaa hyvin kosteuttavaa ihonhoitoa alle - voide ei kuitenkaan ole mahdoton kuivallakaan iholla! Sävyjä on 32.

PITKÄKESTOISTA HELEYTTÄ

Ere Perez Oat Milk Foundation

Oat Milk Foundation on ihanan täyteläinen meikkivoide, joka peittää hyvin. Voide ei silti näytä raskaalta iholla vaan kevyen luonnolliselta. Heleän raikas lopputulos, mutta ei kiiltävä. Öljytön meikkivoide soveltuu hyvin myös rasvoittuvalle iholle ja on pitkäkestoinen. Tehoaineena on ihoa rauhoittava kauramaito, tätä voidetta voisi kokeilla myös herkkäihoinen. Meikkivoide soveltuu kaikille ihottyypeille. Levittyy parhaiten sormin. Pieni määrä riittää, voide on todella riittoisaa. Sävyjä on kuusi.

DSCF6672.jpg

PEITTÄVÄ RAIKAS GLOW

Mádara Skin Equal Soft Glow Foundation *

Mádara lanseerasi muutama viikko sitten ihonhoitonsa rinnalle meikkisarjan, jonka ehdottomana päätähtenä on meikkivoide. Skin Equal Soft Glow -meikkivoide antaa peittävän lopputuloksen, joka näyttää silti iholla raikkaalta ja pysyy raikkaan näköisenä pitkän päivän. Koostumus on voidemainen ja meikkivoide sulautuukin ihoon parhaiten sormin tai pullealla siveltimellä pyöritellen. Myös Beautyblender on hyvä vaihtoehto jos voidetta ja peittävyyttä haluaa hieman kerrostaa. Sävyjä on kymmenen.

TÄYSIN PEITTÄVÄ PITKÄKESTOINEN LOPPUTULOS

Beautyblender Bounce Liquid Whip Long Wear Foundation *

Beautyblenderin rinnalle nousi alkuvuodesta meikkivoide, jonka pakkaus ei saa minulta kehuja, mutta itse voide on oikein hyvä. Meikkivoide takaa peittävän lopputuloksen ja on hyvin pitkäkestoinen. Tällä voiteella saa peitettyä aikalailla mitä vaan. Meikkivoide on tietysti suunniteltu käytettäväksi kostutetun Beautyblenderin kanssa, mutta levitys onnistuu oikein hyvin myös siveltimellä. Voide on parhaimmillaan normaalilla ja rasvaisella iholla sekä sekaiholla. Kuivalle iholle voide vaatii alleen jälleen hyvin kosteuttavat ihonhoitotuotteet, mutta voide ei ole mahdoton myös kuivahkolla iholla. Lopputulos on kauniin mattainen, vaikka peittävästä voiteesta onkin kyse, voide ei näytä iholla raskaalta. Sävyjä on huikeat 40.


Illustrations by Fanni Lyytikäinen

words & product photo Eevis Liedes

*PR Sample