PARHAAT VARTALOVOITEET SYKSYYN + SUIHKUÖLJY

PARHAAT VARTALOVOITEET SYKSYYN + SUIHKUÖLJY

Vartalovoiteiden parhaimmisto auttaa ihoa selviytymään viilenevästä syksystä. Bonuksena myös rasvausoperaatiota helpottava suihkuöljy.

eevis bodies 2.jpg

Kursivoidut tuotelinkit ovat affiliate-linkkejä.

Sään vaihtumisen huomaa nyt jo säärissä. Tai ainakin allekirjoittaneen täytyy rasvata vartalon ihoa jo aivan eri tavalla kuin kesällä. Sääret kuivuvat ensimmäisenä ja muistuttavat vartalon rasvailun tärkeydestä. Ihonhoito keskittyy helposti kasvoihin, mutta vartalon iho ansaitsisi ihan yhtä hyvää hoitoa. Vartalomme iho ansaitsee ihanat hoitavat tuotteet.

Ei ole täysin sama mitä iholleen levittää, vartalovoiteella on paljonkin väliä. Se miten voide levittyy, kuinka paljon se hoitaa ihoa ja miltä voide tuoksuu määrittelevät minulle hyvän vartalovoiteen. Vartalon voitelun tulisi olla nopeaa ja kuivan ihon saada heti tuntuvaa helpotusta. Pukeutumisen tulisi onnistua heti perään - iholle saa jäädä tunne kosteudesta, mutta ei tahmeutta. Myös hinta-laatusuhteen tulisi olla kohdillaan.

Artikkelista löydät hyväksi testaamiani voidepurkkeja. Suosikkilistalta löydät myös suihkuöljyn, joka nopeuttaa vartalon rasvailuprosessia tehostaen ihon hoitoa ja hemmottelua.

DSCF2645-2.jpg

KUORIVIA HEDELMÄHAPPOJA VARTALOLLE

REN AHA Smart Renewal Body Serum

RENin vartalovoide on täydellinen jos et halua panostaa vartalon ihonhoitoon paljoa. Voide hoitaa nimittäin ihon kuorinnan ja kosteutuksen yhtä aikaa. Hedelmähapot irrottavat kuollutta ihosolukkoa ihon pinnalta ja voide pääsee näin paremmin kosteuttamaan ihoa.

Koostumus on todella ohut ja seerumimainen (nimikin siihen toki viittaa) ja voide levittyykin unelman nopeasti. Jos iho on todella kuiva (ja ehkä talvikuukausina) voide ei sellaisenaan täysin riitä, mutta syksyyn tuote on täydellinen.

Voide tuoksuu piristävästi sitrushedelmiltä, sillä se sisältää greipin, mandariinin ja appelsiinin kuorista saatavaa öljyä. Ihon uudistumista edesauttaa voiteen sisältämä maitohappo. Seerumi hoitaa ja avaa tukkeutuneita ihohuokosia vartalon iholta, joten jos kärsit pienistä tukkeutuneista ihohuokosista vaikka käsivarsien tai reisien alueella, tästä voiteesta on apua myös niihin.

Ihan jokapäiväinen tuote tämä ei ole, sillä päivittäinen kuorinta ei vartalonkaan iholle ole tarpeen. Muutama kerta viikossa pitää vartalon ihon pehmeänä ja heleänä.


IHOLLE MELKEIN ITSESTÄÄN SULAVA VARTALOMAITO

Patyka Almond Blossom Moisturising Body Milk *

Patykan vartalomaito on pitkäaikainen suosikkini ja siihen investoin aina mielelläni. Voide levittyy niin helposti vartalolle ja iholla säilyy kosteutettu tunne pitkään.

Voide tuoksuu ylelliseltä - mantelilta ja kukkasilta. Sen koostumus on maitomainen ja kevyt, mutta kosteuttavuudesta ei todellakaan tarvitse tinkiä. Glyseriini, auringonkukkaöljy, sheavoi ja hajotettu kookosöljy luovat iholle täydellisen kosteuttavan, ravitsevan ja kosteutta ylläpitävän kokonaisuuden. Ihon pinta jää ihanan kosteutetun tuntuiseksi ja pehmeäksi, mutta ei lainkaan tahmeaksi. Kosteutettu tunne säilyy vartalon ihossa pitkään. Tuubi on todella riittoisa.

Talvella tekisi mieli ottaa vartalomaitokylpyjä!

eevis bodies 1.jpg

RIITTOISASTA PURKISTA ON ILOA PITKÄLLE SYKSYYN

Ecooking Bodycreme *

Tanskalainen Ecooking on uudehko tuttavuus meidän markkinoilla. Sarjan Tanskassa kehitetyistä ja valmistetuista tuotteista löytyy monta testaamisen arvoista helmeä - omaksi suosikikseni on noussut isossa purkissa oleva vartalovoide, joka riittää pitkälle syksyyn.

Voide on koostumukseltaan ihanan kevyt ja pehmeä. Se levittyy hyvin ja jättää ihon pinnalle mukavan kosteutetun tunteen. Seesami-, manteli-, jojoba- ja aprikoosiöljy luovat ihoa pehmentävän ja ravitsevan kokonaisuuden. Mukana on myös ihoa rauhoittavaa kamomillaa ja aloe veraa.

Voide tuoksuu mielettömän ihanalta! Tuoksu on pehmeä iholla, mutta silti erotettavissa, joten voide voi toimittaa myös hajuveden virkaa arjessa.

PARHAAN HINTA-LAATUSUHTEEN VOITTAJA

Urtekram Soothing Lavender Body Lotion *

Urtekramin tuotteet ovat vartalonhoidon edullista parhaimmistoa! Tänä syksynä Urtekram uudisti ilmeensä ja laajensi tuotevalikoimaansa. Syntyi kolme uutta hoitolinjaa, joista Soothing Lavender on ehdottomasti oma henkilökohtainen suosikkini.

Tämän vartalovoiteen kohdalla on pakko tykätä laventelin tuoksusta, sillä sen tuoksu on tässä voiteessa intensiivinen. Tuoksu jää pehmeäksi iholle, mutta ei omaan nenääni liian voimakkaasti. Jos laventeli ei ole oma suosikkisi, Spicy Orange Blossom -linjan tuoksumaailma on mausteisempi.

Voide levittyy ihanasti ja jättää iholle raikkaan ja kosteutetun tunteen. Iho ei jää lainkaan tahmeaksi vaan voide imeytyy nopeasti ja täysin iholle. Pidän sen jättämästä huomaamattomasta tunteesta iholla. Koostumus on ihanan täyteläinen, mutta silkkinen.

Pumppupullo on kätevä käyttää ja pullo on riittoisa. Hinta-laatusuhde on tässä vartalovoiteessa parhaimmillaan.

eevis bodies 3.jpg

VARTALOVOI ERITYISEN KUIVALLE IHOLLE

Evolve Organic Tropical Blossom Body Butter *

Siirryn tuhdimpiin purkkeihin jossain vaiheessa syksyä ja pysyttelen vartalovoi ja -öljy pulloissa koko talven, mutta ne molemmat kannattaa yhdistään hyvään perusvoiteeseen. Jos vaikka sääret, selkä tai käsivarret kuivuvat erityisen helposti, vartalovoiteen ja -voin yhdistelmä kannattaa ottaa jo ajoissa käyttöön.

Evolven vartalovoi on ihanin. Ensinnäkin sen tuoksu on päätähuimaavan ihana - voi tuoksuu trooppisille kukkasille ja hubba bubba -purkalle yhtä aikaa. Se sisältää ihoa supertehokkaasti ravitsevaa sheavoita ja Tahitin monoiöljyä. Auringonkukka- ja kookosöljyt viimeistelevät hemmottelevan kokonaisuuden.

Vartalovoi muuttuu levitettäessä silkkiseksi ja jopa öljymäiseksi. Purkissa tönkön oloinen voi sulaa pehmeäksi ja se on helppo levittää. Levitys kannattaa tehdä pyörittelevin liikkein. Iholle jää tunne tuotteesta ja hento kuulaus. Ihon pinta ei ole tahmea, mutta sen tuntee, että iho on saanut suuren annoksen kosteutta. Iho on sileä ja pehmeä voin jäljiltä - kuivat ja karheat kohdat saavat nopeasti kyytiä. Purkki on todella riittoisa.


SUIHKUÖLJY HELPOTTAA RASVAUSPROSESSIA

Neal’s Yard Remedies Wild Rose Shower Oil *

Olen kokeillut montaa eri suihkuöljyä, enkä ole ikinä oikein lämmennyt niille - ennekuin nyt. Ja nyt hurahdin. Neal’s Yard Remediesin uusia tuotteita saaneen Wild Rose -hoitolinjan täydensi loppukesästä Wild Rose Shower Oil, jonka jälkeen on vaikea palata enää mihinkään muuhun.

Ylellinen suihkuöljy on ihanan pehmeä, puhdistaa hyvin ja huuhtoutuu helposti pois. Iho tuntuu öljyllä pesemisen jälkeen pehmeältä ja ravitulta, mutta silti raikkaan puhtaalta! Suihkuöljystä ei jää iholle lähmäistä tunnetta, jonka olen kokenut niin monen muun suihkuöljyn kanssa.

Suihkuöljy on laadukas kokonaisuus villiä ruusunmarjan siemenöljyä ja manteliöljyä. Öljyt ravitsevat ihoa ja auttavat sitä säilyttämään kosteuden. Iho on silkinpehmeä suihkun jäljiltä ja kuivaakaan ihoa ei kiristä (ainakaan niin paljon) suihkun jäljiltä.

Pullo voi toki tuntua luksukselta hintansa vuoksi, mutta se on jokaisen euron arvoinen. Suihkuöljy tekee väsyneen päivän päätteeksi otettavasti suihkuhetkestä niin ihanan, että itseensä panostaa mielellään reilut kolmekymppiä. Pullo on sitäpaitsi todella riittoisa ja pumppaus tai kaksi riittää helposti.

Suihkuöljyn aloitus jo syksyllä helpottaa koko viilenevän syksyn ja tulevan talven ihonhoitoa merkittävästi.

Illustrations by Fanni Lyytikäinen

words & product photo Eevis Liedes

*PR Samples


Related posts


SYKSYN MEIKKIVOIDEOPAS

SYKSYN MEIKKIVOIDEOPAS

IHON SUOJAUSTA VAHVISTAVA HOITORUTIINI

IHON SUOJAUSTA VAHVISTAVA HOITORUTIINI