IHONHOITO KESÄLLÄ

IHONHOITO KESÄLLÄ

Kesä on pian täällä, joten nyt on hyvä tilaisuus päivittää kesäihon tarpeet House Of Organicin Luonnonkosmetiikkapäiviltä.

Kaupallinen yhteistyö House Of Organic

House Of Organicilla vietetään jälleen Luonnonkosmetiikkapäiviä 3.-7.5.2023. Tarjouksessa on tuttuun tapaan upea valikoima luonnonkosmetiikkaa. Alennukset ovat päiväkohtaisia, joten muista tarkistaa jokaisen päivän tarjoukset erikseen. Kaikki tarjoukset löydät House Of Organicin sivuilta. Voit myös selata tarjouskuvastoa täältä.

Mikäli haluat tilata useampana päivänä, käytä ensimmäisen tilauksen jälkeen seuraaviin tilauksiin alennuskoodia YHDISTÄ. Koodilla tilauksesi kootaan yhdeksi ja saat ilmaisen toimituksen. YHDISTÄ koodi toimii keskiviikosta eteenpäin ja tilaukset lähtevät matkaan Luonnonkosmetiikkapäivien jälkeen tiistaina 9.5.

Kokosin House Of Organicin Luonnonkosmetiikkapäiviltä ehdotuksia ihonhoitoon tulevaan kesään. Kesällä tärkeintä on suojata ihoa auringossa sekä huolehtia hyvistä puhdistusrutiineista, jotta iho säilyttäisi tasapainon aurinkosuojien, lämmön ja hikoilun lomassa. Kesällä iho tarvitsee myös paljon kosteutta ja vahvistavia ainesosia. Kuorinta on tärkeää niin kasvojen kuin vartalonkin iholle ja toisaalta kesäkuumalla lymfakiertoon kannattaa laittaa vauhtia säännöllisin rutiinein.

Poimi vinkit kasvojen ja vartalon kesäiseen ihonhoitoon viikon tarjoustuotteista:

TARJOUKSESSA KESKIVIIKKONA 3.5.

Alga Maris Aurinkovoidespray SPF30 21€, NORM. 28€

Alga Mariksen aurinkovoidesuihke ei varmasti enää monelle esittelyjä kaipaa, sen verran klassikkotuotteesta on kyse. Aurinkovoidesuihke on luottotuotteeni joka kesä, se levittyy iholle vaivattomasti, suojaa hyvin eikä tunnu tahmealta iholla. Fysikaalinen aurinkosuoja liukenee helposti öljyllä puhdistuksen lomassa ja iho säilyy pehmeänä. Pumpputuubia on kätevä käyttää ja purkki tyhjenee aivan viimeistä pisaraa myöten. Voide suojaa ihoa hyvin ja sitä on helppo kerrostaa päivän aikana.


HURRAW! Sun Balm Huulivoide (SK15) 4€, norm. 5,90€

Kasvojen ihon suojaaminen auringossa tulee monelle jo luonnostaan, mutta muistathan suojata myös huulten ihoa. HURRAW! :n huulivoiteet ovat arjen suosikkejani muutenkin, joten kesäkassiin lisään sarjan aurinkosuojallisen version. Suojakerroin 15 suojaa huulten ihoa päivittäin auringossa. Suojakertoimen sisältämällä voiteella saat myös lisättyä aurinkosuojaa huuliin ja huulen rajaan päivän aikana. Suojakertoimellista huulivoidetta ei missään tapauksessa kannata ohittaa jos huulten rajoihin saa helposti pigmenttimuutoksia. Hyvä suojaus auringossa on pigmenttimuutosten paras ehkäisykeino.


Evolve Blue Velvet Ceramide Serum 32€, norm. 43€

Kesä voi olla myös haastavaa aikaa, etenkin herkälle tai herkästi reagoivalle iholle, joten myös muuhun ihonhoitoon kannattaa panostaa. Evolven uusi lanseeraus Blue Velvet Ceramide seerumi on rauhoittava ja vahvistava öljyseerumi, joka sopii monelle iholle. Kevään vaihteleva sää ja ihon suojausta koetteleva pöly ja allergiakausi voivat olla haastavia iholle. Jos perään jatkuu aurinkoinen ja kuuma kesä, iho voi hyvinkin olla rauhoittavan ja tasapainottavan seerumin tarpeessa.

Evolven öljyseerumi ravitsee ja korjaa ihon omaa suojabarriääriä sisältämiensä kaurasta saatujen keramidien ja skvalaanin avulla. Kameliaöljy ja blue tansy ravitsevat ja rauhoittavat ihoa sekä vähentävät ihon punaisuutta ja muutakin tulehdusta. Blue tansy korjaa myös ihon vaurioita, joten öljyseerumi on pakattu täyteen ihanteellisia ainesosia kesäaikaan. Öljyseerumin koostumus on kevyt ja se imeytyy iholle helposti. Levitä öljyseerumi ihonhoidossasi seerumin paikalla tai maitomaisen seerumin jälkeen, ennen kosteusvoidetta.

TARJOUKSESSA TORSTAINA 4.5.


Alga Maris Sävyttävä aurinkovoide kasvoille SPF30 21€, NORM. 27,90€

Alga Mariksen sävyttävät aurinkovoiteet ajavat meikkipohjan aseman aurinkoisella säällä. Neljästä sävystä on valittavissa omalle iholle parhaiten sopiva voide. Sävy tasoittaa ihoa ja häivyttää kirjavuutta tai epäpuhtauksia, mutta ei ole koostumukseltaan paksu. Voiteeseen voi siis hyvin yhdistää vielä muitakin meikkipohjan tuotteita, mutta kevyen meikkipohjan luomiseen sävyttävä aurinkovoide sopii sellaisenaan. Omalle iholleni parhaiten sopii sävy Beige, joka sulautuu ihonsävyyni kauniisti ja näyttää luonnolliselta. Voide myös sulaa iholta öljyn avulla iltaisin helposti eikä iho mene tukkoon tästä koostumukseltaan kevyestä voiteesta.

LABORATOIRES DE BIARRITZ CLEANSING MILK 13€, NORM. 17,90€

Laboratoires De Biarritz lanseerasi joukon puhdistustuotteita, joista puhdistusmaito on tarjouksessa torstaina. Miellyttävän pehmeä puhdistusmaito puhdistaa hyvin meikin ja lian ja jättää ihon silkkisen pehmeäksi. Puhdistusmaito sopii kaikille ihotyypeille, sillä tehokkuudestaan huolimatta se ei riisu iholta liikaa ihon omaa suojaavaa talia. Iho pysyy tasapainoisena puhdistusmaidon ansiosta. Se sisältää kosteuttavia ja ihoa vahvistavia ainesosia kuten merilevää, aloe veraa, jojobaöljyä sekä bisabololia. Iho pysyy rauhallisena ja punoitus sekä ärsytys vähenee. Voit poistaa puhdistusmaidon joko pelkästään pyyhkien tai vaikka kostealla liinalla, etenkin jos ihosi on erityisen kuiva. Voit toki myös huuhdella puhdistusmaidon iholta perinteiseen tyyliin.

Fysikaalista aurinkosuojaa käytettäessä poistaisin aurinkosuojan ja meikin aina puhdistusöljyllä ja puhdistuksen toiseen vaiheeseen käyttäisin puhdistusmaitoa.


Alga Maris Aurinkosuoja huulivoide SPF30 10€, norm. 14€

Myös Alga Mariksen valikoimasta löytyy huulivoide, jossa on suojakerroin 30. Siinä missä HURRAW! :n voide suojakertoimella 15 sopii erinomaisesti päivittäiseen käyttöön, valitsisin Alga Mariksen voimakkaamman suojauksen keskikesällä, silloin kun on pitkään ulkona ja rantalomalla. Täyteläisen voiteen saa levitettyä joko suoraan tuubista tai sormin.

TARJOUKSESSA PERJANTAINA 5.5.

Alga Maris Sävyttävä aurinkovoide kasvoille SPF50 21€, NORM. 28,90€

Jos suojakerroin 30 koko kasvoille tuntuu liian kevyeltä, perjantaina tarjouksessa on Alga Mariksen sävyttävästä aurinkovoiteesta myös SK50 -versio. Myös tässä voiteessa on kolme eri sävyä, joista voi valita omalle iholleen parhaiten sopivimman ja voide sulautuukin ihoon kauniisti. Suojakertoimen 50 sisältävä voide on vain aavistuksen täyteläisempi kuin SK30-voide, mutta ero on hyvin pieni. Ihanan kevyeltä tuntuva voide suojaa ihoa tehokkaasti, tasoittaa ihon sävyä ja toimii suojauksen lomassa myös luonnollisen kauniina meikkipohjana. Itselläni on joka kesä nämä kaksi vaihtoehtoa rinnakkain käytössäni.

LABORATOIRES DE BIARRITZ CLEANSING OIL 17€, NORM. 23,90€

Jos suosit aurinkosuojissa fysikaalisia mineraalifilttereitä, tarvitset hyvän puhdistusöljyn, jolla poistaa aurinkosuoja iholta päivän päätteeksi. Fysikaaliset mineraalifiltterit ovat öljyliukoisia, joten öljypuhdistus tehoaa niihin parhaiten. Muista levittää öljy aina kuivin käsin kuiville kasvoille ja hiero iholta meikki ja aurinkosuoja pois huolellisesti. Laboratoires De Biarritz uusista puhdistuslanseerauksista löytyy myös erinomainen tuote tähän. Puhdistusöljy on ihanan pehmeä ja irrottaa tehokkaasti kaiken meikin ja aurinkosuojan iholta. Iho jää pehmeäksi, mutta ei öljyiseksi. Tuoksu on miellyttävä ja mieto eikä öljy kirvele herkissäkään silmissä.

YIN YOUR SKIN IHME HOITONESTE 49€, NORM. 65€

Kesällä voi tehdä mieli skipata kaikenlaisia ihonhoitovaiheita jos ilma on kuuma ja mieli on rennosti lomatunnelmissa, mutta se ei ihon kunnon kannalta useinkaan kannata. Sen sijaan kannattaa valita mahdollisimman monipuolisia hoitotuotteita! IHME hoitoneste kosteuttaa ihoa, vahvistaa sen suojausta, kuorii miedosti ja uudistaa ihoa sekä ennaltaehkäisee ja toisaalta hoitaa jo muodostuneita pigmenttimuutoksia. Melkein kaikki ihon kesäiset tarpeet samasta pullosta!

Taputtele hoitoneste käsin puhtaille kasvoille ja jatka muilla ihonhoitotuotteilla kuten kosteusvoiteella, öljyllä ja aurinkosuojalla. IHME sopii päivittäiseen käyttöön kuuriluontoisesti normaalille, vahvalle ja ikääntyneelle iholle. Ohuemmalle ja herkälle iholle se on erinomainen muutaman kerran viikossa.


MÁDARA WEIGHTLESS SUN MILK Aurinkoemulsio SK20 20€, NORM. 25,90€

Toinen monen vuoden suosikkini vartalon ihon suojaamiseen on tämä Mádaran kevyt aurinkoemulsio, joka levittyy ihanan pehmeästi ja vaivattomasti iholle. Suojakerroin 20 riittää kevyeen oleiluun auringossa ja tätä voidetta on todella helppo kerrostaa päivän aikana. Iho ei jää lainkaan tahmeaksi tai vaaleaksi voiteesta. Emulsiossa on mieto ihana tuoksu. Kaikin tavoin täydellisen huomaamaton aurinkovoide, joka kuitenkin hoitaa suojaavat tehtävänsä hyvin.

TARJOUKSESSA LAUANTAINA 6.5.

Alga Maris Sävyttävä Aurinkovoidepuikko SPF50+ 12€, NORM. 16€

Alga Mariksen sävytetty aurinkosuojapuikko on sekin kulkenut mukanani jo monen kesän ajan. Puikon avulla on todella helppo lisätä aurinkosuojaa päivän aikana, jopa meikin päälle. Voiteessa on beige sävy, joka muuttuu levityksessä läpikuultavaksi ja sulautuu moneen eri ihonsävyyn. Puikosta voi annostella voidetta suoraan iholle tai taputella sitä sormin. Koostumus on vahamainen ja lopputulos iholla kuulas, joten se ylläpitää myös raikasta meikkipohjaa päivän ajan. Suojakertoimen 50+ sisältävällä puikolla voi myös tehostaa paikoitellen aurinkosuojausta kasvoilla. Taputtelen sitä tehostamaan aurinkosuojavoidettani esimerkiksi silmien ympärillä ja ylähuulen päällä, johon helposti muodostuu pigmenttilaikkuja. Käytän puikkoa myös alueilla, joilta tulee helposti hikoiltua aurinkosuojaa pois, kuten otsalla, ohimoilla, poskipäillä ja nenänvarressa. Puikko kulkee mukanani koko kesän.

Djusie Kasvoharja 38€, NORM. 45€

Jos kesän kuuma ilma aiheuttaa turvotusta kasvoilla ja vartalolla, suosittelen tarttumaan Djusien kasvo- ja vartaloharjaan. Molemmat harjat ovat tarjouksessa lauantaina. Säännöllinen kuivaharjaus kiihdyttää nestekiertoa, vähentää turvotusta, parantaa ihon sävyä ja helpottaa ihon pintakuivuutta. Harja on todella helppokäyttöinen ja sopii niin tottuneen kuivaharjailijan kuin aloittelijankin käteen. Kuivaharjausrutiini sopii hyvin niin arkeen kuin kesälomaankin, sillä rutiinin oppii nopeasti eikä se ole monimutkainen. Kuivaharjaus on tehokas lisäys ihosi hoitoon tuotteiden rinnalle. Kuivaharjaus tehdään aina puhtaalle ja kuivalle iholle. Rutiini sopii aamuun tai iltaan, mutta käy suihkussa tai pese kasvot ennen harjausta, älä sen jälkeen.

Löydät Instagramistani tältä videolta helpot ohjeet kuivaharjaukseen ja saat rutiinin itsellesi talteen.

Evolve Organic Beauty Super Berry Suihkuöljy 23€, norm. 31€

Fysikaalisen aurinkosuojan poistamiseen vartalon iholta tarvitaan myös öljyä ja paras keino irrottaa aurinkosuoja on suihkuöljyn avulla. Hiero öljy kuivalle vartalon iholle ja huuhtele vedellä. Öljy toimii muuten suihkusaippuan tapaan, joten et tarvitse montaa tuotetta. Öljy hoitaa ja ravitsee ihoa ja iho on ihanan pehmeä suihkun jäljiltä. Suihkuöljy on erinomainen tuote etenkin kuivalle iholle ympäri vuoden, mutta viimeistään kesäksi se kannattaa lisätä suihkuhyllylle. Evolven suihkuöljyyn olen luottanut monet kesät. Se on riittoisa ja tuntuu iholla miellyttävältä. Tuoksu on pirteän marjainen.

Laboratoires de Biarritz OCEANE Body Scrub 16€, NORM. 22,90€

Säännöllinen kuorinta kannattaa kesäisin muistaa myös vartalon iholle, jotta iho säilyy pehmeänä ja hyvin kosteutettuna aurinkosuojavoiteiden levittelyn lomassa. Herkulliselta tuoksuva Laboratoires De Biarritzin vartalokuorinta kuorii ihon miellyttävältä tuntuvien rakeiden avulla ja poistaa pintakuivuuden sekä tuotejäämät iholta. Ihosta jää silkkisen pehmeä kuorinnan jälkeen. Iho ei myöskään kuivu kuorinnasta liikaa vaan rakeita kuljettavat laadukkaat kasviöljyt hoitavat ihoa kuorinnan ohella.

TARJOUKSESSA SUNNUNTAINA 7.5.


Novexpert The Expert Exfoliator 22€, NORM. 28,90€

Iho voi mennä herkemmin tukkoon keväällä ja kesällä kun aurinkosuojaa levitetään ahkerasti, ilmassa on pölyä ja hikoilemme enemmän. Jos tuntuu, että ihosi kaipaa mekaanista kuorintaa kesän aikana, Novexpertin kaksitehoinen The Expert Exfoliator on hyvä vaihtoehto. Aprikoosinkivestä saatavaa raetta ja glukonolaktonihappoa yhdistävä kasvokuorinta kirkastaa ihoa, poistaa pintakuivuutta, helpottaa tukkeutumista ja avaa tukkeutuneita ihohuokosia sekä mustapäitä. Iho pysyy hengittävänä ja raikkaana kuorinnan avulla. Käytä kuorintaa kerran viikossa. Glukonolaktoni on hellävarainen kuoriva happo, joka sopii myös herkälle iholle, joten Novexpertin kuorintaan uskaltaa tarttua jokainen ihotyyppi.


Yin Your Skin Salva puhdistusbalmi 59€, norm. 78€

Nyt on ihana mahdollisuus tutustua Yin Your Skin SALVA puhdistusbalmiin, joka on tarjouksessa sunnuntaina. SALVA on ylellinen puhdistusbalmi, joka tekee päivittäisestä puhdistushetkestä oman kotispa-hetken. Putsaribalmi jättää ihon todella tyytyväisen pehmeäksi, tasaiseksi ja kirkkaaksi. Hiero balmi kuivin käsin kuiville kasvoille ja pyörittele huolellisesti. Lisää hieman vettä ja balmi muuttuu maitomaiseksi veden avulla. Jatka huolellista pyörittelyä, huuhtele ja lopputuloksena on upean raikas ja kuulas, puhdas iho. Balmi sopii kaikille ihotyypeille, mutta on erinomainen iholle joka ärtyy helposti, punoittaa tai on stressaantunut. Rohtomainen tuoksu on ihana ja aromaterapeuttinen. Omaan nenääni eniten tuoksuu raikas, mutta lämmin kardemumma. Myös SALVA sulattaa fysikaalisen aurinkosuojan iholta tehokkaasti.


Evolve Organic Peptide 360 Seerumi 33€, norm. 45€

Evolven peptidiseerumi on erinomainen valinta kesään sillä se keskittyy suojaamaan ja vahvistamaan ihoa. Seerumin sisältämät peptidit siloittavat ihon pintaa ja tasoittavat tekstuuria. Seerumin ainesosista löytyy myös pigmenttimuutoksia häivyttäviä ainesosia, joten kyseessä on monella tavalla erinomainen tuote kesään. Kevyt koostumus tuntuu iholla raikkaalta. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta on erinomainen ikääntyneelle iholle ja häivyttämään ikääntymisen merkkejä. Iho on kirkkaampi ja täyteläisempi seerumin ansiosta.

 

RELATED POSTS


VIISI SUOSIKKIANI VOIDEMAISEEN BRONZERIIN

VIISI SUOSIKKIANI VOIDEMAISEEN BRONZERIIN

SUURI AURINKOVOIDEOPAS KASVOILLE

SUURI AURINKOVOIDEOPAS KASVOILLE