Beauty Snacks
podcast

PODCAST KANSI PIENI 3.jpg

podcast, jossa syvennytään KAUNEUTEEN JA SIIHEN LIITTYVIIN ILMIÖIHIN sekä syödään paljon välipaloja. kanssani KESKUSTELEMASSA KAUNEUDEN PARISSA TYÖSKENTELEVÄ VAIHTUVA vieras. Uusi jakso ilmestyy joka toinen TIISTAI.

Voit kuunnella uusimman jakson myös Spotifyssa ja Apple podcastissa.Jakso 1. PÄHKINÖITÄ JA KOSMETIIKAN KARSINTAA

Miten pitkän linjan kauneustoimittaja Emmi-Liia Sjöholm suhtautuu lukuisiin purkkeihin? Keskustelemme lempi tuotteistamme, nuoruuden kauneuskokeiluista ja meikkivoiteen poisjättämisestä. 

JAKSO 2. MANDARIINEJA JA NÄYTÖSLAVOJA

Kanssani keskustelemassa pitkän mallinuran kotimaassa ja ulkomailla tehnyt Anna Piirainen. Miten mallintyöt vaikuttavat omaan kauneuskäsitykseen ja millaista palautetta iho antaa kun sitä meikataan jopa useita kertoja päivässä? Entä miten sosiaalinen media on vaikuttanut mallialaan? 

JAKSO 3. LAKRITSIA JA LUKUISIA IHONHOITOVINKKEJÄ

Kanssani tässä jaksossa keskustelemassa valokuvaaja ja ihonhoidon suurkuluttaja Eeva Suutari. Voiko kauneudenhoito olla eskapismia ja mitä tapahtuu kun intohimostaan tekee ammatin? Entä onko mallivalinnoissa tällä hetkellä tarpeeksi monipuolisuutta?

JAKSO 4. SUKLAATA JA TÄYDELLISEN MEIKKIPOHJAN SALAISUUS

Kanssani juttelemassa täydellisestä meikkivoiteesta ja muista ammattilaisen luottotuotteista meikkaaja Keiku Borgström. Miksi meikkaajan työtä voi verrata terapeutin työhön? Entä mitkä tuotteet tulevat mainituksi täydellisen meikkipohjan saavuttamisessa? 

JAKSO 5. ANANASTA JA KOSMETIIKAN TULEVAISUUDEN SUUNTAUKSIA

Kosmetiikan ekologisuudesta ja tulevaisuuden näkymistä kanssani juttelemassa kauneustoimittaja, konseptoija ja palvelumuotoilija Elina Saunamäki. Millaisia tulevaisuuden näkymiä on kosmetiikkateollisuudessa? Voisiko kaikki kosmetiikka olla luonnonkosmetiikkaa?

JAKSO 6. HEDELMIÄ JA KAUNEUSBLOGGAAMISEN VASTUU

Kanssani keskustelemassa kauneusbloggaaja ja -toimittaja sekä solubiologi Erika Naakka. Millainen vastuu kauneusbloggaajalla on tuotteiden suosittelussa ja kulutustottumusten sekä kauneuskäsitysten välittämisessä? Entä miten bloggaaminen ja solubiologin työ sopivat yhteen? 

JAKSO 7. TATTARINÄKKÄRIÄ JA IKONISEN MEIKKITAITEILIJAN OHJEITA

Mikä on meikin tärkein vaihe ja minkä sen sijaan voisi unohtaa? Ikoninen meikkitaiteilija Raili Hulkkonen kertoo meikkaajan urastaan, kauneuskäsityksistään ja oman meikkipussinsa sisällöstä.

JAKSO 8. EDAMAME-PAPUJA JA STYLISTIN TÖITÄ

Monen niin suomalaisen kuin kansainvälisenkin artistin vaatekaapista vastaava stylisti Lotta Luolamo kertoo mitä eroa on stylistin työssä Los Angelesissa ja Suomessa sekä miten stylistin työ liittyy kauneuteen ja siihen liittyviin käsityksiin sekä odotuksiin. 

JAKSO 9. KAAKAOTAATELEITA JA KOSMETIIKAN PERSONOINTIA

Kosmetiikan personoinnista, alan tulevaisuudesta ja lempi purkeistaan on juttelemassa pitkän uran kosmetiikan parissa tehnyt pr-yrittäjä Nora Soini. Kosmetiikassa uusia brändejä ja tuotteita syntyy tällä hetkellä tiuhaan tahtiin - miten kuluttajalla olisi mahdollisuudet löytää viidakosta itselleen sopivimmat tuotteet? 

JAKSO 10. VIHERSMOOTHIETA JA SISÄLTÄ LÄHTEVÄÄ TYYLIKKYYTTÄ

Kanssani keskustelemassa muodista, kauneuskäsityksistä ja kosmetiikasta huippuartistien stylisti Vesa Silver. Kuinka meikkaajan ja stylistin työ yhdistyy artistien stailauksissa? Mikä stylistin työssä on parasta?

JAKSO 11. HUMMUSTA JA JULKISEN AMMATIN KAUNEUSIHANTEITA

Jaksossa kanssani kauneuskäsityksistä, tv-työstä ja alaan liittyvistä paineista juttelemassa Anni Hautala. Kun on jatkuvasti toisten meikkatavana ja esillä, kiinnostaako purkit ja meikit enää vapaa-ajalla? 

JAKSO 12. KOOKOSVETTÄ JA INSPIROIVAA KAUNEUTTA

Jaksossa kanssani keskustelemassa taiteilija Taika Mannila. Millainen kauneus inspiroi meitä? Millaista kauneus on tulevaisuudessa ja mihin suuntaan toivoisimme kauneuskäsitysten menevän? 

KAUSI 2

JAKSO 1. APPELSIINEJA JA HAASTAVAN IHON HOITOVINKKEJÄ / JENNI ROTONEN

Beauty Snacks podcastin toisen kauden käynnistää keskustelu Pupulandian Jenni Rotosen kanssa. Miltä tuntuu jakaa kokemuksiaan haastavasta ihosta kymmenien tuhansien seuraajien kanssa? Mikä ihme on perioraalidermatiitti ja miten sitä hoidetaan?

JAKSO 2. OLIIVEJA JA KOSMETIIKKABRÄNDIN PERUSTAMISESTA / BYBI BEAUTYN PERUSTAJAT ELSIE JA DOMINIKA

Miten perustetaan kosmetiikkabrändi kauneusalalla tapahtuvien suurten muutosten aikana? Millainen on oikeasti täysin kestävään kehitykseen perustuva kosmetiikkabrändi? Jaksossa kanssani keskustelemassa BYBI Beautyn perustajat Elsie ja Dominka. Jakso on englanniksi.

JAKSO 3. VADELMIA JA MALLIN TÖITÄ ULKOMAILLA / MARYAM RAZAVI

Kanssani juttelemassa mallimaailman kauneuskäsityksistä ja töistään ulkomailla malli ja stylisti Maryam Razavi. Miten atooppisen ihon kanssa pärjää kun iho on yksi tärkeimmistä työvälineistä? Mitä tuotteita omaan meikkipussiin on tarttunut kansainvälisiltä meikkaajilta lukuisten mallivuosien aikana?

JAKSO 4. MINTTUTEETÄ JA VASTAUKSIA KAUNEUSKYSYMYKSIIN / SPESIAALIJAKSO

Spesiaalijaksossa vastaan teidän kuulijoiden lähettämiin kysymyksiin, syön lempi kauneusvälipalojani ja paljastan tämän hetken TOP 5 suosikkituotettani.