SUURI AURINKOVOIDEOPAS KASVOILLE

SUURI AURINKOVOIDEOPAS KASVOILLE

Esittelyssä parhaimpia aurinkosuojavoiteita kasvoille. Näistä jokainen varmasti löytää suosikkinsa.

Kursivoidut tuotelinkit ovat affiliate-linkkejä, *merkityt saatuja PR-tuotteita

Kevätaurinko on täällä ja jotta siitä voisi nauttia ilman huolta pigmenttimuutoksista tai muista auringon iholle aiheuttamista haitoista, viimeistään nyt tulisi päivittäin tarttua aurinkosuojaan. Aurinkovoiteen valintaan vaikuttavat mieltymykset ja jokainen nostaa hieman eri tekijöitä kriteeriensä kärkeen. Siispä kokosin yhteen aurinkosuojavoiteita, joista varmasti löytyy jokaiselle oma suosikkinsa. Tärkeintä on, että aurinkosuojaa tulee oikeasti käyttäneeksi nyt päivittäin.

Fysikaalisessa ja kemiallisessa aurinkosuojassa on paljon muitakin eroja, mutta muistathan sen tärkeän eron, että fysikaalisen voiteen suojaus alkaa samantien voiteen levityksestä iholle, kemiallinen suoja sen sijaan alkaa vaikuttamaan noin 30 minuutin kuluttua.

LE PRUNIER PLUMSCREEN SPF31*

KENELLE? Ohuen, kevyeltä tuntuvan ja luonnollisen mattapintaiseksi ihon jättävän fysikaalisen aurinkosuojan ystävälle.

Sopii kaikille ihotyypeille ja erinomaisesti myös rasvoittuvalle iholle, sillä voide ei tuo iholle kiiltoa. Vaalea koostumus sulautuu useimmille ihonsävyille täysin huomaamattomaksi. Mieto tuoksu, ei ärsytä herkkiäkään silmiä ja soveltuu myös silmänympärysiholle. Tutustuin voiteeseen viime keväänä ja se palveli erinomaisesti koko viime kevään ja kesän sekä suojasi hyvin myös reissuissa.

parhaat fysikaaliset aurinkosuojat

DR. HAUSCHKA TINTED FACE SPF SUN CREAM 30 *

KENELLE? Kevyen sävyn ja tasoituksen sekä ihonhoidollisia ominaisuuksia yhdistävän voiteen haluavalle, joka arvostaa fysikaalista aurinkosuojaa ja pitää kuulaasta ihosta.

Voide jättää iholle todella ihanan kuulauden, joten tämä voide on etenkin kuivaihoisen unelma. Sopii myös muille ihotyypeille ja alle voi pohtia muiden hoitotuotteiden määrää, etenkin kesäkuumalla. Hoitaa ihoa selvästi ollessaan aurinkosuojavoide. Sävy sulautuu useimmille ihonsävyille vaivattomasti. Tasoittaa ihon sävyä ja kirjavuutta, mutta ei ole meikkituote.


PATYKA SUN CREAM FACE SPF30 *

KENELLE? Jos etsit perinteiselle aurinkovoiteelle fysikaalista vaihtoehtoa tai kaipaat tehokasta suojaa ulkoiluun, tartu tähän. Ohut koostumus levittyy ja kerrostuu päivän aikana hyvin.

Voide korvaa erinomaisesti perinteiset aurinkosuojat ja tuubi kannattaa ehtottomasti pakata mukaan lomalle tai vaikkapa ulkoiluun. Olen viettänyt jo muutaman rantaloman erittäin onnistuneesti tämän voiteen kanssa, se suojaa tehokkaasti ja sitä on helppo levittää. Klassisen aurinkovoiteen kaltainen koostumus levittyy hyvin ja sitä on helppo kerrostaa iholle päivän aikana. Lopputulos iholla on luonnollisen mattainen. Sävy sulautuu monille ihonsävyille.

Löytyy myös kevään 2021 aurinkosuojasuosikeista.

helposti levittyvät aurinkovoiteet

HELLO SUNDAY THE MINERAL ONE SPF50 *

KENELLE? Korkean fysikaalisen aurinkosuojan haluavalle, jolle myös voiteen hajusteettomuus on plussaa.

Voide on täyteläinen, mutta silti levittyy iholle hyvin. Aavistuksen vaaleanpunaiseen taittava sävy sulautuu monelle ihonsävylle, mutta on parhaimmillaan vaalealla tai keskivaalealla iholla. Voiteessa ei ole käytetty hajusteita ja sen oma tuoksu on todella mieto. Sopii hyvin myös herkälle iholle ja herkille silmille. Asettuu hyvin meikin alle.

LUMENE LUMO ANTI-WRINKE & FIRM DAY FLUID MINERAL SPF30 *

KENELLE? Ohuen mineraaliaurinkosuojan haluavalle, joka arvostaa samassa tuotteessa myös ihonhoidollisia ominaisuuksia. Aikuiselle iholle.

Ihoa siloittava ja kiinteyttävä voide suojaa fysikaalisten aurinkosuojafilttereiden avulla ihoa, samalla sitä kosteuttaen ja hoitaen. Ohut koostumus levittyy hyvin ja sulautuu ihon sävyyn saumattomasti. Jättää todella ihanan hengittävän tunteen iholle ja kauniin kuulauden, mutta ei kiiltoa. Asettuu täydellisesti meikin alle eikä tuki herkkää ihoa. Kannattaa kokeilla tätä, jos kärsit aikuisiän aknesta tai muuten epäpuhtauksista ja mietit sopivan ohutta koostumusta fysikaalisista vaihtoehdoista.

Löytyy myös kevään 2021 aurinkosuojasuosikeista.

HELLO SUNDAY THE ONE FOR YOUR EYES MINERAL EYE CREAM SPF50 *

KENELLE? Fysikaalista aurinkosuojaa herkälle silmänympärysiholle etsivälle. Ei kirvele tai ärsytä herkkiä silmiä.

Kasvoille tarkoitetut aurinkosuojavoiteet eivät välttämättä kaikki sovi ihan kaikista herkimmille silmille. Silti on todella tärkeää suojata herkkää ja ohutta silmänympärysihoa auringossa. Mineraalifilttereitä sisältävä voide tuntuu miellyttävän pehmeältä silmäympärysiholla. Voide levittyy hyvin ja asettuu myös meikin ja peitevoiteen alle erinomaisesti.

luonnolliset aurinkovoiteet

ALGA MARIS SÄVYTTÄVÄ AURINKOVOIDE KASVOILLE SPF30 TAI SPF50 *

KENELLE? Fysikaalisen ja sävyttävän aurinkosuojan haluavalle. Optimoitu eri ihonsävyt kattavalla sävyvalikoimalla. Lopputulos on luonnollisen samettinen.

Jos kaipaat sävytettyä aurinkosuojaa, joka toimii samalla myös meikkipohjana, tartu Alga Mariksen klassikkoihin. Kevyen peittävyyden, tehokkaan suojauksen ja kauniin sävyn antava voide on kevään ja kesän luottotuote monipuolisuudellaan. Suojakertoimella 30 sävyttäviä aurinkosuojia löytyy neljää eri sävyä ja suojakertoimella 50 voiteita on kolme.

Löytyy myös kevään 2020 sävyttävistä aurinkosuojasuosikeista.



LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS UVMUNE 400 SPF50+ *

KENELLE? Jos et voi sietää minkäänlaista voiteen koostumusta tai tunnetta iholla, tästä ei huomaamattomammaksi aurinkosuojavoide voi mennä. Todella tehokkaaseen suojaamiseen.

Todella ohut nestemäinen koostumus ei tunnu iholla miltää, ei jätä lainkaan vaaleaa pintaa eikä tunnu tahmealta iholla. Sulautuu ihoon saumattomasti, sopii erinomaisesti ihan kaikille ihonsävyille. Juoksevan koostumuksen kanssa saa levittäessä olla varovainen, sillä voide liukenee kädeltä helposti. Kerrostuu ja suojaa hyvin. Ei tuki ihohuokosia, eikä ärsytä herkkää ihoa. Mieto tuoksu, ei hajusteita.

Löytyy myös viime kesän aurinkosuojasuosikeista.

aurinkovoide akneiholle

VICHY CAPITAL SOLEIL UV-CLEAR SPF50+ *

KENELLE? Rasvoittuvalle ja akneen taipuvalle herkälle iholle todella ohut korkea aurinkosuoja. Luonnollisen samettinen lopputulos, ei lainkaan tahmea.

Juokseva koostumus levittyy ja sulautuu iholle vaivattomasti. Voiteesta ei jää lainkaan vaaleaa pintaa, joten se sopii täydellisesti kaikille ihonsävyille. Lopputulos iholla on luonnollisen samettinen, ei tunnu rasvaiselta vaan kuivuu huomaamattomaksi.


GARNIER INVISIBLE SERUM SUPER UV SPF50+ *

KENELLE? Budjettiratkaisu näkymättömän ohueen aurinkosuojaan, joka jää huomaamattomaksi iholle ja antaa korkean suojan.

Jos arvostat todella huomaamatonta ja juoksevaa koostumusta, mutta kaipaat budjettiversiosta, tartu tähän. Sopii kaikille ihonsävystä huolimatta, sillä sulautuu ihoon hyvin. Tuoksu on perinteinen, mutta ei vahva.


Kaikki aurinkosuojia käsittelevät artikkelit löydät täältä.

 

RELATED POSTS


IHONHOITO KESÄLLÄ

IHONHOITO KESÄLLÄ

PARHAAT HEHKUVOITEET

PARHAAT HEHKUVOITEET