SÄVYÄ ANTAVAT AURINKOVOITEET - KAKSI TÄMÄN KEVÄÄN SUOSIKKIA

SÄVYÄ ANTAVAT AURINKOVOITEET - KAKSI TÄMÄN KEVÄÄN SUOSIKKIA

Ihon sävyä tasoittavat ja kevyen peittävyyden antavat aurinkovoiteet ovat kevään ja kesän helpoimmat meikkituotteet. Kaksi voidetta ovat nousseet kokeilussani ylitse muiden.

DSCF9634-2.jpg

Kursivoidut tuotelinkit ovat affiliate-linkkejä, *merkityt saatuja PR-tuotteita

Sävyttävä aurinkovoide kasvoille on helpoin keino suojautua auringolta kevät- ja kesäkuukausina. Hyvällä sävyttävällä aurinkovoiteella voi parhaimmillaan korvata meikkivoiteensa.

Sävyttävän aurinkosuojan alle voi levittää omat ihonhoitotuotteensa tuttuun tapaan. Jos voide tuntuu riittävän kosteuttavalta kuumimpina kesäpäivinä, voi alle kokeilla vaikka vain seerumia. Molemmat tässä artikkelissa esitellyt voiteet sopivat kaikille ihotyypeille.

TUTTU KLASSIKKO:

Alga Mariksen sävyttävä aurinkovoide kasvoille * on ollut jo useamman kesän suosikkini. Voide on ihanan ohut ja tuntuu todella kevyeltä iholla. Se ei tuki herkästikään tukkeutuvaa ihoa eikä kiiltele kuumassa auringossa päivän aikana vaan säilyy miellyttävän tuntuisena kasvoilla koko päivän.

Tänä kesänä sävyjä on jo kolme, toivottavasti tähän superhyvään voiteeseen saadaan jatkossa vielä lisää sävyvalikoimaa. Ivory on uusin lisäys, se käy hyvin vaalealle iholle. Omassa käytössäni on sävy Beige ja Golden sopii keskitummalle iholle.

Voiteen suojakerroin on 30 ja sen teho perustuu täysin fysikaaliseen suojaan. Mineraalioksidit heijastavat auringonsäteet pois ihon pinnalta ja suojaavat ihoa niin UVA- kuin UVB-säteiltä. Voide on tehokas ja pysyy hyvin paikoillaan. Tämän voiteen suojaustehot on useampaan otteeseen laitettu testiin Välimeren rannoilla - eikä palamisesta ole koskaan ollut merkkiäkään!

Voide levittyy kasvoille parhaiten sormin. Se tasoittaa iholta epätasaisuutta ja punoitusta, mutta on peittävyydeltään kevyt. Voiteen päälle voi kuitenkin jatkaa oman meikkirutiininsa tuttuun tapaan. Peitevoidetta voi levittää niille alueille, joille kaipaa lisää peittävyyttä.

DSCF9642-2.jpg

TÄMÄN KEVÄÄN HAASTAJA:

Evolve Organicin Climate Veil * on tämän kevään uutuus. Myös tämän voiteen koostumus on ihanan ohut ja voide tuntuu kevyeltä kasvoilla. Koostumus on aavistuksen rasvaisempi kuin Alga Mariksen voiteen, joten sekaihoinen tai rasvoittuvan ihon omaava voisi kokeilla tämän alle mahdollisimman keveitä kosteuskerroksia.

Sävyihin toivon pian lisää valikoimaa, sillä tällä hetkellä saatavilla on ainoastaan yksi sävy. Light/Medium sopii vaalealle ja keskivaalealle iholle, mutta ei lainkaan päivettyneelle tai luonnostaan tummemmalle iholle.

Voiteen sävy tuntuu alkuun oranssiselta, mutta ohut koostumus levittyy kasvoille todella kauniiksi kuulloksi, ihon sävyä tasoittaen ja heleyttäen. Peittävyys on kevyt, joten peitevoidetta voi levitellä haluamilleen alueille tämän voiteen päälle. Voide levittyy parhaiten sormin.

Myös tässä voiteessa suoja perustuu luonnolliseen sinkkioksidiin, joka suojaa ihoa UVA- ja UVB-säteiltä. Suojakerroin voiteessa on 20. Tämän voiteen testaukset ovat rajoittuneet ainoastaan keväiseen Suomeen, mutta voide pysyy kasvoilla hyvin ja on suojannut ihoa tehokkaasti voimakkaalta kevätauringolta.

VIIME KEVÄÄN SUOSIKIT LÖYDÄT TÄÄLTÄ.


Related posts


KUINKA AURINKOSUOJAA VOI LISÄTÄ PÄIVÄN AIKANA?

KUINKA AURINKOSUOJAA VOI LISÄTÄ PÄIVÄN AIKANA?

SUOSITUKSIA PERIORAALI-DERMATIITIN AIKANA

SUOSITUKSIA PERIORAALI-DERMATIITIN AIKANA