PARHAAT HEHKUVOITEET

PARHAAT HEHKUVOITEET

Parhaat hehkuvoiteet eli cream highlighterit ammattimeikkaajan meikkipakista.

Kursivoidut tuotelinkit ovat affiliate-linkkejä, *merkityt saatuja PR-tuotteita

Hehkutuotteista suosin usein voidemaisia highlightereita eli hehkuvoiteita sen vuoksi, että ne sulautuvat iholle saumattoman kauniisti. Voidemainen koostumus levittyy iholle helposti ja tekee ihoon kauniin kuulauden. Voidemainen tuote on helppo levittää joko sormin, pienellä tiiviillä siveltimellä tai meikkisienen kärjellä.

Hehkuvoide imartelee useimpia kasvojen korkeimmissa kohdissa eli poskipäillä ja kulmaluulla. Hehku ikäänkuin nostaa ylöspäin niitä alueita, joille sitä levittää ja tuo nämä kohdat katsojaa lähemmäksi. Tämä kannattaa pitää mielessä kun miettii mitä kohtia kasvoistaan haluaa hehkulla korostaa.

Hehkua kannattaa kokeilla myös kulmakarvojen yläpuolella jos kuulaus otsalla ei haittaa. Silmien välissä aivan nenän tyvessä hehkuvoide antaa katseeseen lisää kirkkautta. Hehkun lisääminen amorinkaarelle ja silmän ulkonurkkaan ovat makuasioista. Näillä alueilla saattaa joskus käydä niin että hehku tuo esiin juonteita - silti suosittelen kokeilemaan rohkeasti. Joskus koko nenän selkä on kiva saada hehkumaan, mutta jos ihosi rasvoittuu herkästi, koko nenän hehku voi tuntua turhan kiiltävältä. Sopivia kohtia kasvoilla on siis monia.

Kokosin yhteen hehkuvoiteita, jotka ovat olleet suosikkejani jo pitkään. Listan jokainen hehkuvoide on ollut omassa meikkipussissani ja osa tehokkasti käytössä myös töissäni kuvauksissa. Kaikkia näitä hehkuvoiteita yhdistää helppo levittyvyys ja kaunis lopputulos.

tata harper cream highlighter - flashy

Tata Harperin hehkuvoiteesta tuli suursuosikkini omassa käytössäni heti sen löydettyäni. Koostumus on pehmeän voidemainen ja se levittyy hyvin, silti voide tuntuu iholla ihanan kevyeltä eikä yhtään rasvaiselta asetuttuaan. Se itseasiassa kuivuu puuterisen kevyeksi iholla. Sävy taittaa hieman kultaiseen ja se sopii todella monipuolisesti eri ihonsävyille.

(M)ANASI 7 BEAUTY EVOLUTION STROBELIGHTER - SUNRISE

Manasin hehkuvoide on pitkäaikainen suosikkini myös. Todella ohuen tuntuinen voide ei ole iholla yhtään tahmea, vaan jopa puuterisen oloinen. Koostumus on kiinteä ja se levittyy mielestäni parhaiten sormin, sillä sormen lämpö levittää hehkun tosi tasaisen kauniisti. Voiteesta on tarjolla useita sävyjä - tykkään sävystä Sunrise erityisen paljon. Se on vaalean sampanjainen ja imartelee montaa eri ihoa.

ILIA BEAUTY ILLUMINATOR - COSMIC DANCER *

Myös ILIAn hehkuvoidepuikko on ollut ahkerassa käytössäni niin omassa käytössäni kuin meikkipakissani. Voiteen koostumus on ohut, mutta silti ihanan voidemainen ja pehmeä. Voiteesta jää iholle todella kaunis hehku. Sävyjä on ILIAn valikoimassa kolme, mutta Cosmic Dancer on kaunis sampanjan kultainen, joka ei ole liian keltainen. Puikosta on todella helppo annostella tuotetta suoraan iholle ja taputella voide sormin paikoilleen. ILIAn puikko on luonnollisen hehkun ystävälle hyvä valinta.

ERE PEREZ VANILLA HIGHLIGHTER - FALLING STAR

Ere Perezin hehkuvoiteessa sen sijaan koostumus on tiiviimpi ja hehku upean intensiivinen. Intensiivisyys ei silti tarkoita etteikö voide sopisi ihan arkeen, mutta jos pidät kunnon hehkusta niin tartu tähän. Voide levittyy ehdottomasti parhaiten sormin, sillä tiivis koostumus hyötyy sormien lämmöstä. Voide asettuu iholle hyvin ja kasvoille tulee ihana raikas hehku. Hehkun sävy on kauniin neutraali ja siinä yhdistyy niin lämpimiä kuin viileitä sävyjä, joten se imartelee monia eri ihonsävyjä.

RMS BEAUTY LIVING LUMINIZER

RMS:n hehkuvoide on klassikko, joka on monelle varmasti jo tuttu. Living Luminizer on pehmeän voidemainen ja hehku kiiltävä niin koostumuksen kuin pigmenttienkin vuoksi. Tämä voide on erinomainen kuivalla iholla, sillä voide on hoitava ja iholle jää hentoinen kiilto myös itse voiteen ansiosta. Sävy on vaalean viileä ja se korostaa erityisen hyvin vaaleaa ihoa. Läpikuultavan lopputuloksen vuoksi voide sopii kyllä myös tummemmille ihonsävyille.

HURRAW! AURA BALM *

HURRAW:n highlighterissa on tämän joukon voidemaisin ja pehmein koostumus. Balmi on todella helppo levittää iholle ja se sulautuu ihoon upeasti. Lopputulos iholla on kauniin kuulas. Voide ei iholla tunnu rasvaiselta vaan asettuu hyvin. Valikoimassa on useita eri sävyjä, joista valita oma suosikkinsa. Sävy Bronze on todella kaunis ruskealla ja tummalla iholla ja Pearl taas kaunis vaaleallammalla iholla. Purkki on riittoisa ja pieni määrä balmia levittyy iholla todella upeasti.

COULEUR CARAMEL MAGIC TOUCH *

Couleur Caramelin hehkuvoide on kiinteän voidemainen, mutta silti ihanan kevyen tuntuinen iholla. Sävy on selvästi vaaleanpunaiseen taittava, joten se korostaa kauniisti esimerkiksi poskipunaa. Voide levittyy parhaiten sormin taputellen sillä kiinteä koostumus hyötyy sormien lämmöstä levityksessä. Koostumusta on helppo kerrostaa luonnollisesta voimakkaampaan hehkuun.

ALIMA PURE CREAM HIGHLIGHTER - ALCHEMY *

Alima Puren hehkuvoiteessa on ihana koostumus ja pieni määrä riittää pitkälle. Voide levittyy hyvin ja kuivuu pehmeäksi iholle. Iholle jää kaunis kiilto ja lopputulosta on helppo kerrostaa luonnollisesta voimakkaampaan. Sävyjä on valikoimassa kaksi, Alchemist ja Element. Erityisesti Alchemy on mielestäni ihana sävy. Se on sävyistä lämpimämpi ruusukultainen sävy, mutta ei yhtään vaaleanpunainen. Alchemy sopii todella universaalisti monelle eri ihonsävylle.

BEAUTY ACT RADIANT CREAM COLOUR STICK - INFINITY *

Beauty Actin hehkuvoidepuikko on helppokäyttöinen ja voide levittyy helposti. Koostumus on iholla kevyt ja puuterisen tuntuinen asettuessaan. Hehku on selvä ja kerrostaessasi saat tällä puikolla näyttävän glown. Sävyjä on useampia, joista valita oma suosikki. Infinity on perinteisen kultainen, joka korostaa ihanaa hehkua erityisen kauniisti päivettyneellä ja ruskealla iholla.

VIOLETTE_FR BAUME SHINE UNIVERSAL HIGHLIGHTER

Violetten puikossa oleva hehkuvoide on koostumukseltaan todella ohut ja sulaa levittyessä heti ihon lämmöstä. Lopputulos on kuulas ja selvästi voidemainen iholla, mutta ei tahmea. Kiilto tulee osittain tuotteen pigmenteistä ja osittain voiteen koostumuksesta itsestään. Erityisesti kuivalla iholla tällainen hehku on erityisen kaunis. Sävy todella on universaali - kuten nimikin vihjaa - se korostaa todella kauniisti monia ihonsävyjä.

TOWER28 BEAUTY BRONZINO illuminating cream bronzer - SUN COAST

Tuotteen virallinen nimi viittaa enemmän bronzeriin, mutta lopputulos on mielestäni niin hehkuva, että tämä voide toimii erinomaisesti hehkuvoiteena. Muut sävyt saattavat toimia paremmin bronzerin rooliin, niitä en ole vielä kokeillut. Voiteessa on voidemainen kiinteä koostumus, joka höytyy sormien lämmöstä levityksessä. Sävy Sun Coast on upea pronssinen sävy, joka sopii tosi kauniisti ruskealle ja tummemmalle iholle.

 

RELATED POSTS


SUURI AURINKOVOIDEOPAS KASVOILLE

SUURI AURINKOVOIDEOPAS KASVOILLE

TUMMIEN SILMÄNALUSTEN NEUTRALOIJAT

TUMMIEN SILMÄNALUSTEN NEUTRALOIJAT