HELPOT KEINOT LISÄTÄ AURINKOSUOJAA PÄIVÄN AIKANA

HELPOT KEINOT LISÄTÄ AURINKOSUOJAA PÄIVÄN AIKANA

Aurinkosuojaa kehotetaan lisäämään päivän aikana. Kuinka se käytännössä onnistuu?

Kursivoidut tuotelinkit ovat affiliate-linkkejä, *merkityt saatuja PR-tuotteita

Aurinkosuojaa kehotetaan lisäämään auringossa ollessa noin kahden tai kolmen tunnin välein, jotta suojausteho pysyy optimaalisena. Tavallisen aurinkosuojavoiteen lisääminen päivän aikana kasvoille voi kuitenkin tuntua hankalalta, etenkin jos käyttää meikkiä. Miten aurinkosuojaa voisi lisätä meikin päälle?

Aurinkosuojan lisäykseen meikin päälle löytyy tästä artikkelista hyviä vaihtoehtoja. Näillä tuotteilla lisäät aurinkosuojaa päivän aikana kasvoille vaivattomasti ja vauhdissa. Tuotteet kulkevat helposti mukana kesäkassissa ja pystyt lisäämään suojaa myös niille alueille, jotka joskus yllättävät herkkyydellään auringossa, kuten hiuspohjaan jakauksen alueelle tai korvannipukkaan. Hellesäällä on hyvä kantaa aurinkosuojaa koko ajan mukana tällaisessa kätevässä muodossa.

AURINKOSUOJA PUIKOSSA:

ALGA MARIS TINTED SUN STICK SPF50 *

Alga Mariksen aurinkosuojapuikko on tämän listan fysikaalinen aurinkosuoja, jossa on kevyt sävy samassa. Puikon voide sulautuu useampiin ihonsävyihin ja sopii meikin päälle. Koostumus ei varsinaisesti peitä, joten en sinänsä laskisi sitä meikkituotteeksi vaikka pientä sävyn tasoittelua saakin samalla aikaan. Etenkin fysikaalisista aurinkosuojista, joista helpommin voi jäädä vaaleaa pintaa iholle, on meikin päälle kivempi levittää sävytettyä puikkoa kuin täysin valkoista voidetta. Puikon voiteessa on vahamainen koostumus, joka vaatii pienen sormin taputtelun paikoilleen, mutta puikko on todella helppo käyttää eikä koostumus tunnu iholla liian tahmealta.

HELLO SUNDAY THE TAKE-OUT ONE INVISIBLE SUN STICK SPF30 *

Hello Sundayn puikon aurinkosuojassa on väritön koostumus, joka sulautuu iholle huomaamattomasti. Voide levittyy nopeasti ja vaivattomasti. Koostumus sulautuu niin hyvin iholle, että välttämättä erillistä levitystä iholle ei edes tarvitse. Puikko siis sopii myös tilanteisiin kun et halua käsien tulevan rasvaiseksi. Hyvin mieto tuoksu, joka haihtuu iholla. Sopii herkälle iholle, ei tuki ihohuokosia. Kestää hikoilua ja vettä. Puikossa on runsaasti tuotetta ja tämä aurinkosuoja sopiikin hyvin niin kasvoille kuin vartalollekin päivän aikana tehtävään lisäilyyn.


AVèNE STICK FOR SENSITIVE AREAS SPF50 *

Myös Avènen puikossa oleva aurinkosuoja on täysin väritön ja levittyy iholle helposti. Kevyt koostumus levittyy myös meikin päälle eikä tunnu raskaalta iholla. Tämänkään voiteen koostumusta ei välttämättä tarvitse erikseen levittää ihoon. Helppo nostaa esiin laukusta vauhdissakin ja levittää nopeasti. Sirosta puikosta onnistuu pienten alueiden kuten ylähuulen, nenänpään, hiusrajan ja korvannipukoiden lisäsuojaus erinomaisesti. Tuoksu on hyvin mieto, melkein olematon ja voide sopii myös herkälle silmänympärysiholle.


RUDOLPH CARE SUN STICK SPF50

Tähän puikkoon tutustuin keväisessä Pariisissa, jossa aurinko paistoi jo lämpimästi ja koin tarvitsevani lisäsuojausta päivän aikana. Myös tämän puikon voiteessa on todella hyvä kevyt koostumus, joka levittyy iholle helposti. Pientä taputtelua tekee mieli tehdä, mutta voiteesta ei jää tahmeaa tunnetta. Upean kuulauden tällä puikolla saa iholle. Voide on iholla täysin väritön.

AURINKOSUOJASUIHKE MEIKIN PÄÄLLE:

LA ROSCHE-POSAY ANTHELIOS ANTI-SHINE MIST SPF50 *

La Roche-Posayn kasvosuihkeessa on todella tasainen kevyt sumu, joka levittyy kasvojen iholle helposti. Suihketta voidaan levittää kasvojen tai vartalon iholle, jopa meikin päälle, sillä suihkeesta ei jää iholle lainkaan huomattavaa pintaa. Koostumus ei tunnu tahmealta iholla. Jos sinulla on herkät silmät, ehkä kokeilisin suihketta ensin varovaisesti silmien alueelle. Kädellä voi myös suojata hieman silmien aluetta suihkutellessa. Suihke on todella helppokäyttöinen. Kokeile myös suihketta esimerkiksi jakauksen kohtaan hiuspohjassa, joka monesti palaa hyvin huomaamattomasti auringossa.


AURINKOSUOJA PUUTERISSA:

PHFORMULA S.U.N POWDER SPF30 *

PHformulan puuterimaisessa aurinkosuojassa on aurinkosuoja mineraalifiltterien ansiosta. Puuterinen aurinkosuoja on helppo lisätä myös meikin päälle päivän aikana. Puuterimaisesta aurinkosuojasta en missään tapauksessa olettaisi yhtä hyvää suojausta kuin voidemaisista tuotteista, mutta jos puuteria tulee lisänneeksi päivän aikana vaikka kiillon vuoksi, mikä sen parempaa kuin puuteroida ihoaan kesäaikaan suojakertoimen sisältävällä versiolla. Puuteria pitää houkutella jonkin verran esiin puikosta, etenkin ensimmäisen käyttökerran yhteydessä. PHformulan puuterissa on hento sävy, joka sulautuu useimmille ihonsävyille.

AURINKOSUOJAA HUULIIN JA SUUNYMPÄRYSIHOLLE:

Pigmenttimuutoksia muodostuu monelle helposti ylähuulen päälle, aivan huulen rajaan, joten päivän aikana huulten ja erityisesti huulen reunan suojaaminen on tarpeen. Jos huulivoide jättää ihon liian kuulaaksi, lisää huulten yläpuolelle erillisestä puikosta aurinkosuojaa. Ilman huulimeikkiä pienen kuulauden jättävä huulivoidekaan ei näytä liian kuulaalta vaikka ulottuisikin hieman rajojen yli.

HURRAW! SUN LIP BALM SPF15 *

HURRAW! :n Sun Lip Balm on pehmeä huulivoide, jonka koostumus on läpikuultava. Suojaus perustuu fysikaaliseen aurinkosuojaan, mutta silti voide on ihanan kevyt ja miellyttävän tuntuinen huulissa. Voiteessa on mieto tuoksu ja maku. Voide jättää kevyen kuulauden iholle, mutta sitä voi silti hyvin levittää hieman huulen reunan yli lisäsuojausta varten.


HELLO SUNDAY THE ONE FOR YOUR LIPS LIP BALM SPF50 *

Hello Sundayn huulivoide on täyteläisempi voide, joka levittyy hyvin myös sormin. Hajusteeton voide on täysin läpinäkyvä huulissa. Voide jättää ihoon selvästi kuulaan pinnan. Korkean suojakertoimen sisältämä huulivoide kannattaa ehdottomasti pakata mukaan kesäkassiin jos auringossa oleilee paljon ja pitkään, on voimakkaassa auringonpaisteessa tai vaikka veden äärellä pitkiä aikoja.



AIEMMAT ARTIKKELIT AURINKOSUOJAN LISÄÄMISESTÄ LÖYDÄT TÄÄLTÄ.

 

RELATED POSTS


SUURI AURINKOVOIDEOPAS VARTALOLLE

SUURI AURINKOVOIDEOPAS VARTALOLLE

AURINKOPUUTERI TUO KESÄN KASVOILLE

AURINKOPUUTERI TUO KESÄN KASVOILLE