VARTALON IHO VALMIIKSI KESÄÄN

VARTALON IHO VALMIIKSI KESÄÄN

Evolve Organicin ihanilla vartalotuotteilla onnistuu vartalon ihon valmistelu kesään.

Kaupallinen yhteistyö Evolve Organic Beauty

Rakastan ylellisiä vartalotuotteita. Vartalon iho jää kuitenkin aivan liian usein kasvojen ihonhoidon jalkoihin. Jotta vartalon hoidosta tulisi yhtä ihana rutiini kuin kasvojen, on paras ratkaisu valita ihanalta tuoksuvat hemmottelutuotteet. Evolve Organic Beautyn valikoimasta löytyy useita suosikkejani, sillä brändin tuotteissa on timanttinen hinta-laatusuhde. Nyt on hyvä hetki päivittää vartalon hoitotuotteet tulevaa kesää varten.

Evolve Organic on tunnettu kestävän kehityksen ihonhoitobrändinä ja tänä vuonna tuotteiden ulkopakkaukset muuttuvat liukuvasti osana Evolven Positive Planet -tavoitetta vähentää resurssien käyttöä toimitusketjussa.

Muutos näkyy muun muassa siinä, että aiemmat puukuitupakkaukset vaihtuvat ruohokuitupakkauksiin. Uudet ruohopohjaiset pakkaukset valmistetaan 40% luonnollisista ruohokuiduista ja niihin käytetty ruoho hankitaan läheltä pakkausten valmistuspaikkaa. Tämän tyyppisen paperin tuotanto vaatii 97% vähemmän energiaa ja kemikaaleja kuin tavallisen paperin. Tavallisen puumassan käyttöön verrattuna myös vedenkulutuksessa säästetään 99,9% ja CO2-päästöjä syntyy 75% vähemmän. Evolven mukaan pakkaukset voi heittää biojätteeseen kun tarran on ottanut pois ja laittanut paperinkeräykseen. Evolven lasi- ja muovipakkaukset ovat myös helposti kierrätettävissä ja niistäkin tarra irtoaa helposti.

DSCF6676-2.jpg

RAIKAS SUIHKUGEELI ALOITTAA VARTALON HEMMOTTELUN

Evolven suihkusaippuat tuoksuvat ihanilta, vaahtoutuvat hyvin ja jättävät ihon miellyttävän tuntuiseksi. Suihkusaippuoita voi käyttää myös käsien pesuun ja isompi pumppupullo onkin ihanan riittoisa.

POMEGRANATE AND GOJI AROMATIC WASH tuoksuu keväisen hedelmäiseltä ja raikkaalta. Vartalonpesuaine sisältää ihoa rauhoittavaa aloe veraa ja kosteutta iholle sitovaa kvinoaproteiinia. Kvinoaproteiini sisältää kosteuttavia ja ravitsevia aminohappoja, joten pesuaine ei kuivata ihoa. Uudessa vartalonpesuaineessa on sopivasti lupaus kesästä - tuoksusta voi selvästi erottaa granaattiomenan, persikan ja vadelman.

KUORI IHO PEHMEÄKSI

Tämän kesän teematuoksunani on monoi-öljy, jonka ihanasta tuoksusta voi nauttia Evolven vartalokuorinnan, -voin ja -öljyn avulla. Tahitin monoita pidetään polynesialaisten pyhänä öljynä. Monoi-öljy on valmistettu uuttamalla tuhansia Tahitin tierakukkia osaksi kookosöljyä. Tuoksu muistuttaa eksoottista puutarhaa ja on ihanan makea, pehmeä ja ylellinen yhtä aikaa - siis täydellinen kesätuoksu!

TROPICAL BLOSSOM BODY POLISH on hoitava sokerikuorinta vartalolle. Kuorinnan tuoksu on taivaallinen - pehmeä ja makea, mutta ei kuitenkaan ällömakea. Koostumuksessa on rehellisen kokoisia sokerirakeita, jotka tuntuvat karhealta iholla. Kuorinta-ainetta levitellessä sokeri kuitenkin sulaa ihon lämmöstä ja vedestä iholle. Kuorinta levittyy vaivattomasti ja iho on aivan silkkisen pehmeä sen jälkeen. Kuorinnan pohjana on tahitilainen monoi-öljy sekä manteliöljy, jotka ravitsevat ja pehmittävät ihoa. Ihoa ei siis kiristele heti kuorinnan jälkeen. Kokeile kuorintaa myös kuiville kantapäille!

Vartalon säännöllinen kuorinta kannattaa sisällyttää keväällä ihonhoitorutiineihin, sillä kuorinta mahdollistaa aurinkovoiteen paremman imeytymisen, joka taas varmistaa paremman suojan UV-säteiltä. Kuorinta myös edesauttaa itseruskettavaa levittymään tasaisesti, jolloin purkista saatu päivetys kevätsäärissä ei ole raidallinen. Myös tavallinen kosteusvoide imeytyy paremmin kun kuorintapurkkiin tarttuu säännöllisesti.

DSCF6764-2.jpg

VARTALOVOI RAVITSEE JA KORJAA KUIVAAKIN IHOA

Vartalovoi on vartalovoiteen tuhdimpi sukulainen, joka on usein paikallaan etenkin kuivaihoiselle. Vartalovoi on koostumukseltaan ainakin purkissa täyteläisempää kuin voide, mutta usein sulaa ihon lämmöstä jopa öljymäiseksi. Pääraaka-aineina on usein esimerkiksi sheavoita tai kookosvoita sekä muita kasviöljyjä. Vartalovoi on erinomainen ensiaputuote jos havahdut alkavaan mekkokesään myöhään, sillä se herättää muun muassa säärien ihon nopeasti henkiin. Voi kannattaa levittää iholle heti suihkun jälkeen, jotta se sitoo kosteuden kunnolla ihoon.

TROPICAL BLOSSOM BODY BUTTER on ollut suosikkivartalovoini jo pitkään. Korkkaan sen aina keväisin, sillä se virittää tuoksunsa vuoksi ajatukset tulevaan kesään. Vartalovoissa tuoksuu sama ihana monoi-öljy kuin vartalokuorinnassakin. Se levittyy ihanan helposti iholle, joka on iso plussa, sillä kaikki vartalovoit eivät todellakaan ole helppoja levittää. Evolven vartalovoi kuitenkin sulaa ihon lämmöstä samantien öljyksi.

Vartalovoi jättää ihon pinnan ihanan kuulaaksi ja myös siitä syystä se on suosikkini juuri keväällä ja kesällä. Keväällä esiin tuleva rintakehä ja käsivarret näyttävät heti hehkuvilta ja talviharmaus on nopeasti poissa.

EPÄTASAISUUTTA HÄIVYTTÄVÄ VARTALOVOIDE

Jos käytät sekä vartalovoidetta että vartalovoita, levitä kevyempi koostumus iholle ensin - aivan kuten kasvojenkin ihonhoidossa.

360 SMOOTHING BODY CONTOUR CREAM tasoittaa ja pehmentää ihon tekstuuria. Voiteen sisältämät AHA-hapot uudistavat ihoa ja poistavat sen pinnalta kuollutta ihosolukkoa. Voide on erinomainen esimerkiksi käsivarsille tai reisille, joissa ihon pinta voi olla epätasaista tai karheaa. Pienet näpyt esimeriksi käsivarsissa talttuvat myös tällä voiteella. Voiteen sisältämä maca edistää ihosolujen uudistumista ja kirkastaa ihoa. Vartalon iho on tasaisemman sävyinen ja kirkkaampi voiteen avulla.

Voiteen tuoksu on yhtä aikaa pehmeän makea ja sitruksinen - aivan kuin joku leivos! Voide levittyy unelmankevyesti ja tuntuu ihanan kosteuttavalta. Voide sisältää hyaluronihappoa, joka sitoo kosteuden iholle, joten se kannattaa levittää samantien suihkun jälkeen kun iho on vielä kosteudesta vähän nihkeä.

HEHKUA IHOLLE VARTALOÖLJYSTÄ

Öljy viimeistelee kauniin kiillon vartalon iholle. Valitse tavallinen ihoa tasoittava öljy tai lisää arkeen vähän kimallusta kultahippujen avulla. Molemmat Evolven vartaloöljyt imeytyvät hyvin ja jättävät ihon kuulaaksi, mutta eivät tahmeaksi. Jos vartalovoin kiilto ja tuntu iholla ei ole juttusi, valitse jompi kumpi näistä öljyistä, jotka katoavat iholle täysin.

SUPER BERRY BODY OIL soveltuu erinomaisen hyvin raskausarpien ehkäisyyn sekä ihon venymäjälkien häivytykseen. Öljy sisältää ruusunmarja-, granaattiomena- ja vadelmaöljyä, jotka sisältävät iholle tärkeitä rasvahappoja. Kolme laadukasta öljylaatua tukevat ihon uudistumista, sillä niiden sisältämät rasvahapot ovat ihosolujen uudistumiselle ja aineenvaihdunnalle välttämättömiä. Solujen uudistumista tehostavat ominaisuudet myös auttavat ihoa palautumaan venymisen ja arpeutumisen jälkeen. Vartaloöljy on ihanteellinen esimerkiksi raskaana oleville auttamaan ihoa selviämään venytyksestä.

Myös Evolve hyödyntää elintarviketeollisuuden ylijäämäaineita kosmetiikassaan. Tämän vartaloöljyn vadelmaöljy saadaan kylmäpuristettua hillo- ja mehuteollisuudesta ylijääneistä vadelmansiemenistä.

SATIN GLOSS BODY OIL on jokakesäinen lempparini. Kauniin kuullon ja hehkun vartalon iholle tuova kuivaöljy sisältää pienen pientä kultahippua, joka taittaa iholla kauniisti valoa. Kultahippu on micamineraalia, joka Evolven tuotteisiin hankitaan aina vastuullisesti. Vartaloöljy löytyy aina myös meikkipakistani, sillä öljy luo iholle upean kiillon kuvaa varten. Kuivaöljy on helppo levittää ja se saa ihon näyttämään heti upealta. Vaikka kultahippu tekeekin öljystä kultaisen, se ei värjää vaatteita. Joka kesäisen tuotteen tästä minulle tekee myös tuttu monoi-öljyn tuoksu.

Öljy imeytyy hyvin eikä jätä iholle tahmeaa pintaa, joten se on täydellinen tuote myös malttamattomalle vartalonhoitajalle. Jos haluat käyttää sekä vartalovoidetta että -öljyä, levitä voide ensin ja vasta sitten öljy. Hyvä vinkki on myös sekoittaa voide ja öljy keskenään kuivempia vartalon kohtia varten. Olen usein tehostanut vartalovoidettani Satin Body Gloss öljyllä, jolloin voide on ollut vielä hoitavampi ja hehkuvampi.

DSCF6646-2.jpg

ITSERUSKETTAVA VIIMEISTELEE HEHKUVAN IHON

Pysyvää hehkua iholle antaa itseruskettava. Evolven itseruskettava voide ei tuoksu perinteiselle itseruskettavalle ja tuoksu pysyy yllättävän raikkaana iholla myös päivetyksen kehittyessä.

BEAUTY SUNLESS GLOW itseruskettava antaa iholle kevyen päivetyksen. Käytä ennen itseruskettavaa Tropical Blossom vartalokuorintaa, jotta lopputulos on mahdollisimman tasainen. Voide levittyy hyvin ja lopputulos on luonnollinen. Päivetyksen syvyys on helposti kerrostettavissa eikä yhdellä kerralla rusketus ole liian tumma. Voiteen levitykseen kannattaa käyttää itseruskettavalle tarkoitettua hansikasta.

Päivetyksen ohella voide tuntuu miellyttävän kosteuttavalta. Itseruskettava ainesosa voiteeseen saadaan vadelmien ja punaisten marjojen luonnollisesta sokerimolekyylistä, erytruloosista, joka reagoi ihon keratiinin kanssa, muodostaen ihon hienovaraisen tummumisen. Mukana on myös papaijaentsyymiä, joka irroittaa ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa ja uudistaa ihoa. Sheavoin rasvahapot ylläpitävät ihossa kosteutta ja ravitsevat sitä.

Evolven valikoimassa mahtavaa on se, että useista tuotteista löytyy pienempi matka- tai kokeilukoko. Voit siis ennen isompaan purkkiin sitoutumista kokeilla tuotetta lyhyemmän aikaa. Pieni purkkikoko on myös kätevä mökkikoko tulevaan kesään.

Onko sinulla vinkata joku kesän must have -tuote vartalolle?

EVOLVE ORGANIC BEAUTYN TUOTTEITA LÖYDÄT MUUN MUASSA HOUSE OF ORGANICIN, RUOHONJUUREN, SOKOKSEN, STOCKMANNIN JA BIODELLYN VALIKOIMISTA.

 

RELATED POSTS


TARJOUSVINKIT KESÄTUOTTEISIIN

TARJOUSVINKIT KESÄTUOTTEISIIN

KEVYET AURINKOVOITEET MEIKIN ALLE

KEVYET AURINKOVOITEET MEIKIN ALLE