2020 PARHAAT TUOTTEET - MEIKIT

2020 PARHAAT TUOTTEET - MEIKIT

Tänä vuonna löytyi myös paljon uusia huippuhyviä meikkejä. Tässä vuoden 2020 parhaat meikit.

Kursivoidut tuotelinkit ovat affiliate-linkkejä

VUODEN PARHAAT MEIKKIVOITEET

Kjaer Weis Invisible Touch Liquid Foundation *

Vuoden lopussa lanseerattu Kjaer Weisin uusi meikkivoide pääsee heti luonnonkosmetiikan meikkivoiteiden kärkeen. Koostumus on aivan täydellinen ja sävyjä on huikeat 24 - tosin Jolien valikoimassa vasta kahdeksan, mutta toivottavasti sielläkin pian enemmän.

Meikkivoide on peittävyydeltään keskipeittävä eli se tasoittaa ihon sävyä hyvin ja peittää punaisuutta, näppyjä ja epätasaisuutta. Voide on ihanan kuulas ja raikas lopputulokseltaan. Notkea meikkivoide tuntuu iholla myös kosteuttavalta ja hoitavalta. Lopputulos on hehkuva, mutta ei liian kiiltävä. Tämä meikkivoide soveltuu todella hyvin monelle eri ihotyypille.

Lumene STAY Weightless Foundation *

Lumene lanseerasi myös meikkivoiteiden kirkkaimpaan kärkeen sijoittuvan STAY -meikkivoiteen tänä syksynä. STAY on pitkäkestoinen meikkivoide, joka on keskipeittävä, mutta lopputulos iholla on silti raikas ja luonnollinen. Viimeistely ei ole kiiltävä tai rasvainen vaan hehkuvan mattainen. Iho näyttää itseltään, mutta huolitellulta.

Meikkivoide peittää hyvin punoitusta ja epätasaisuutta, mutta silti se tuntuu kasvoilla todella kevyeltä. Koostumus on suunniteltu kestämään säätä ja voide pysyykin hyvin iholla pitkän päivän. Voide sisältää myös fysikaalisen aurinkosuojan suojakertoimella 30. Sävyjä on kymmenen, asteikolla 0-9 ja valikoima kattaa hyvin eri ihonsävyt. Meikkivoide soveltuu jokaiselle ihotyypille.

Tiesithän, että kaikki Lumenen ihonhoitotuotteet sekä suurin osa meikeistä (esimerkiksi kaikki meikkivoiteet) tehdään Lumenen tehtaalla Espoossa. Suomessa valmistetuissa meikkivoiteissa on aivan superhyvä hinta-laatusuhde!

PARAS IHONHOIDON JA MEIKIN YHDISTÄVÄ TUOTE

ILIA Beauty Super Serum Skin Tint SPF 30 *

Tämä oli viime kesän meikkipohjasuosikkejani, vaikka missään tapauksessa voide ei ole vain kesän luottotuote. Ohut seerumimainen koostumus levittyy iholle kauniisti sormin ja tekee ihosta todella kuulaan. Sävytetyn seerumin peittävyys on kevyt, joten tällä voiteella pärjäät jos haluat lähinnä tasoittaa ihosi sävyä. Seerumi sisältää paljon ihoa hoitavia ainesosia kuten tasapainoittavaa skvalaania, ihon tekstuuria parantavaa niasiinia sekä kosteutta sitovaa hyaluronihappoa. Seerumin alle ei välttämättä tarvitse kerrostaa kaikkia samoja ihonhoitotuotteita kuin esimerkiksi meikkivoiteen, sillä sävyseerumi kosteuttaa ihoa hyvin.

Seerumi sisältää myös fysikaalisen aurinkosuojan suojakertoimella 30. Ohut koostumus sulautuu ihoon helposti ja sävy muodostuu iholle levityksen yhteydessä. Oma sävynsä kannattaa mahdollisuuksien mukaan kokeilla esimerkiksi Liinun Organic Beautyssa. Sävyjä on 11.

VUODEN PARHAAT LUOMIVÄRIT

ILIA Beauty Liquid Powder Chromatic Eye Tint *

ILIAn meikkejä on tällä suosikkilistalla tuplasti, sillä tähän meikkisarjaan hurahdin tänä vuonna totaalisesti. Tuotteiden koostumukset ovat huippuhyviä, sävyt onnistuneita ja kaikissa tuotteissa yhdistyy ihoa hoitavat ominaisuudet. Siispä aloitan vaatimattomasti sanomalla, että tästä ILIAn voidemaisesta luomiväristä ei voidemaiset luomivärit enää parane!

Chromatic Eye Tint on täydellinen nestemäinen luomiväri. Se levittyy helposti ja häivyttyy vaivattomasti. Kun se kuivuu iholle, se ei tunnu tahmealta vaan tunne luomiväristä katoaa täysin. Koostumus siis kuivuu täysin puuterisen ja kuivan tuntuiseksi. Ja voide pysyy paikoillaan, jopa raskaalla luomella ja ilman pohjustustuotetta!

Liinun Organic Beautyssa on saatavilla kuusi kaunista metallinhohtoista sävyä. Fresco oli syksyn suosikkini, mutta seuraavaksi kiinnostelee Mythic.

Zuii Organic Solo Eyeshadow sävyssä Grape *

Zuiin luomivärit ovat luonnonkosmetiikan parhaimmistoa ja omaksi henkilökohtaiseksi suosikkisävykseni nousi tänä vuonna pastellilila sävyssä Grape. Luomiväri ei ole kuluneen vuoden uusi lanseeraus, mutta se oli minulle henkilökohtaisesti uusi löytö ja siihen tartuin ehdottomasti useimmiten vuoden aikana. Zuiin luomiväreissä on hyvä pigmentti ja niitä on helppo työstää. Alle voi kerrostaa pohjustusvoiteen tai peitevoiteen, kuten useimmissa meikkivideoissani näet minun tekevän.


VUODEN PARHAAT KULMATUOTTEET

Lavera Eyebrow Styling Gel - Transparent

Tämä Laveran kulmageelikään ei ollut tämän vuoden uutuuslanseeraus, mutta löysin sen tänä vuonna ja ihastuin siihen heti. Geeli pitää kulmat hyvin paikoillaan ja harjalla on helppo tavoittaa jokainen karva. Geeli ei muutu kulmakarvoissa liian koppuraiseksi, mutta kulmat pysyvät silti tiukasti paikoillaan. Hinta-laatusuhde on erinomainen ja kulmageeliä saa kätevästi myös isoimmista ruokakaupoista.

Estee Lauder Featherlight Brow Enhancer *

Estee Lauderin kulmakarvatussi toistui myös meikkivideoissani tänä vuonna tiuhaan. Tässä on yksi parhaimpia kulmakarvatusseja, joita olen kokeillut. Sävyt ovat hyviä ja sopivat monelle. Tussijälki on skarppi, mutta silti sopivan pehmeä, jotta viiva sekoittuu luonnollisesti kulmakarvojen sekaan.

Moni kysyy ohjeita siihen, mitä kannattaisi tehdä jos tussista ei yhtäkkiä tulekaan väriä. Paras vinkki on puhdistaa tussin kärki vaikka piirtämällä sillä muutama viiva paperiin tai täysin puhtaalle kämmenelle. Jos tussi tuntuu menevän helposti tukkoon kannattaa miettiä esimerkiksi meikkivoiteen sijoittelua - tussi tarttuu aina parhaiten puhtaalle iholle, vältä siis meikkivoiteen tai kosteusvoiteen levitystä aivan kulmakarvojen kohdalle, ne voivat tukkia tussin kärjen.


VUODEN PARAS HUULIKIILTO

Lily Lolo Huulikiilto sävyssä Clear

Meikkivideoitani katsoneille tuskin on jäänyt huomaamatta, että Lily Lolon huulikiilto sävyssä Clear oli myös lempilöytöjäni tänä vuonna. Huulikiilto kosteuttaa hyvin, joten huulirasvaa ei tule ikävä. Tunne huulissa ei ole tahmea, mutta silti lopputulos on ihanan kiiltävä. Sävy clear sulautuu huulten omaan sävyyn täydellisesti eikä muutu vaaleaksi kerrostumaksi huulten reunoilla tuntien kuluessa. Kiilto kuluu kauniisti pois ja sitä on helppo lisätä sen enempää miettimättä.


VUODEN PARHAAT MEIKKISIVELTIMET

FLAER meikkisiveltimet *

Tänä vuonna lanseeratut FLAER meikkisiveltimet olivat ehdottomasti vuoden löytö sivellinosastolla. Laadukkaat siveltimet ovat helppokäyttöiset, vaikuttavat kestäviltä (takana nyt useamman kuukauden testailu ja oikein hyvältä vaikuttaa) ja siveltimet ovat edullisia.

Siveltimet on valmistettu synteettisestä karvasta, joten ne soveltuvat kaikkien meikkikoostumuksien levitykseen. Varsi on tehty kierrätetystä muovista ja alumiinista.

Omia suosikkejani sivellinvalikoimasta ovat 105 All Around Blush Brush, 106 Buffing Foundation Brush, 202 Precision Contour Brush, 301 Tapered Blending Brush ja 305 Eye Shader Brush.

*PR Samples

words & photos: Eevis Liedes


Related posts


2020 PARHAAT TUOTTEET - IHONHOITO

2020 PARHAAT TUOTTEET - IHONHOITO

IHON TASAPAINOTTAMINEN VUODEN LOPUSSA

IHON TASAPAINOTTAMINEN VUODEN LOPUSSA