UUSIMMAT SUOSIKIT MEIKKIPOHJAAN

UUSIMMAT SUOSIKIT MEIKKIPOHJAAN

Heleä meikkipohja on ikuinen tavoitteeni. Tässä viimeisimmät suosikkini sen saavuttamiseksi.

Kursivoidut tuotelinkit ovat affiliate-linkkejä, *merkityt PR tuotteita

Heleän ihon meikkivinkkejä toivotaan aina kaikista eniten. Millä tuotteilla saisi heleän luonnollisen meikkipohjan? on varmasti se yksi kysytyimmistä kysymyksistä meikkaajalta. Hehkua antavia vinkkejä ei siis varmaan koskaan voi olla liikaa - etenkään näin kylmänä lopputalvena. Heleän ihon perusta lähtee aina ihonhoidosta, mutta meikkituotteet vievät hehkun seuraavalle tasolle.

kjaer weis meikkivoide.jpg

Kjaer Weis Invisible Touch Liquid Foundation *

Muutama kuukausi sitten lanseerattu Kjaer Weisin meikkivoide meni heittämällä meikkivoidesuosikkieni kärkeen. Sen koostumus on täydellinen, peittävyys ja pysyvyys hyvä ja lopputulos aina upean raikas. Voide ei tee ihoa kiiltäväksi vaan heleäksi ja kuulaaksi. Se sopii varmasti kaikille ihotyypeille - rasvoittuvalle iholle kannattaa miettiä ihonhoitotuotteita tämän alle, jotta lopputulos olisi mahdollisimman kestävä.

Raikas ja luonnollinen meikkivoide on pitkäkestoinen ja tuntuu ihoa hyvin kosteuttavalta. Se sisältää hyaluronihappoa ja laadukkaita kasviöljyjä, jotka saavat meikin säilymään raikkaalta ja “juuri levitetyltä” pitkään.

Meikkivoide peittää hyvin ja koostumus on riittoisaa. Pullon pipetti annostelee voidetta välillä raivostuttavan vähän (tämä on kuitenkin kuulemma suunniteltu ominaisuus), mutta voidetta voi varovaisesti kaataa suoraan kämmenelle. Sävyjä on Jolien valikoimassa kahdeksan, mutta todellisuudessa upeat 24. Itselläni on sävy Just Sheer.

Real Techniques Cashmere Dreams -kokoelman sivellin Blush Brush 025 *

Real Techniques tuo tämän Blush Brush 025 siveltimensä usein kausikokoelmiinsa, joten Cashmere Dreams ei ole ensimmäinen kokoelma, josta sivellin löytyy. Olen kuitenkin jokaisesta kokoelmasta napannut aina juuri tämän siveltimen käyttööni. Sivellin on täydellisen muotoinen kaikille poskituotteille. Se tavoittaa poskipunalle posken korkeimman kohdan ja löytää helposti poskiluun highlighteria varten. Lisäksi se on tarpeeksi kapea, joten sillä voi halutessaan myös muotoilla kasvot aurinkopuuterilla tai varjovärillä. Siveltimen karva on synteettistä, joten se sopii niin puuterisille kuin voidemaisillekin tuotteille.

kosas aurinkopuuteri real techniques cashmere dreams sivellin.jpg

Kosas Color & Light: Creme - 8th Muse

Voidemainen poskipuna ja highlighter ovat parhaat keinot lisätä ihon omaa hehkua. Voidemainen poskipuna sulautuu iholle ja näyttää aina kaikista luonnollisimmalta. Etenkin kuivalle iholle voidemainen koostumus tuo paljon kaivattua hehkua. Hehkutuote voidemaisena näyttää sekin aina kaikista luonnollisimmalta, puuterimaisissa highlightereissa kun on usein näkyvämmät isot kimallehiput.

Kosasin paletista saa ihanan nopeasti lisää raikkautta poskipäille. 8th Muse paletissa on monelle sopivat sävyt: korostusvoide hehkuu ruusukultaisena ja poskipunassa on monia ihonsävyjä imartelevaa pinkkiä. Pehmeiden koostumusten ansiosta voiteet on todella helppo levittää iholle, siveltimellä tai sormin.

Kosas The Sun Show Moisturizing Bronzer - Light

Usein suosin myös bronzereissa voidemaisia tai nestemäisiä koostumuksia, mutta Kosasin aurinkopuuteri antaa iholle yhtä raikkaan päivetyksen. Aurinkopuuteri ei ole tunkkainen, eikä se erotu iholta erillisenä tuotteena, joka on usein aurinkopuutereissa haaste (etenkin jos sävy ei ole täysin sopiva). Baked bronzer antaa iholle hehkuvan kultaisen lopputuloksen. Suuria hilehippuja aurinkopuuterissa ei ole, mutta sävy taittaa valoa.

Puuteriin on pakattu hoitavia kasviöljyjä ja -vahoja, joiden sanotaan kosteuttavan ihoa, mutta ehkä niiden ominaisuudet ovat kuitenkin enemmän meikin säilymisessä raikkaan näköisenä. Ja raikkaana puuteri pysyykin kasvoilla koko päivän! Sävyjä on valikoimassa kolme - sävy light sopii todella vaalealle iholle.

RMS “UN” COVER-UP VOIDEMAINEN MEIKKIPOHJA

Tämä on uusi-vanha suosikki, sillä löysin tämän nerokkaan tuotteen uudelleen viime vuoden aikana. Peitevoiteena ja peittävänä meikkivoiteena toimiva nappi mahdollistaa meikkipohjan peittävyyden valitsemisen joka aamu. Peitevoide pysyy hyvin epäpuhtauksien tai muiden epätasaisten alueiden päällä, mutta yhtä lailla se levittyy hyvin vaikka koko kasvoille meikkipohjaksi. Voit siis käyttää sitä meikkivoiteesi lisäksi tai meikkivoiteenasi.

Voidetta kannattaa levittää kasvoille pullealla siveltimellä kun sitä haluaa käyttää meikkipohjana ja pienellä siveltimellä kun peittävyyttä haluaa enemmän ja voiteen tarkemmalle alueelle. Lopputulos on kuulas, joten monella ihotyypillä kevyt puuterointi voi olla paikallaan. Puuteri kiinnittää voiteen myös epäpuhtauksien tai punottavien alueiden päälle.

Oletko kokeillut artikkelissa mainittuja tuotteita? Mitä suosikkeja olet viime aikoina löytänyt hehkuvan meikkipohjan tekoon? Jaa suosikkisi kommenteissa!


Related posts


HELEÄMPI SILMÄNYMPÄRYSIHO

HELEÄMPI SILMÄNYMPÄRYSIHO

HEHKUVAN IHON HOITORUTIINI

HEHKUVAN IHON HOITORUTIINI