HEHKUVAN IHON HOITORUTIINI

HEHKUVAN IHON HOITORUTIINI

Hehkuvan ihon hoitotuotteet ovat erittäin tervetulleita ihonhoitorutiiniin näin lopputalvesta.

Kaupallinen yhteistyö Skincity.fi / OSKIA

OSKIA on noussut yhdeksi suosikkibrändeistäni viimeisen vuoden aikana, se tuskin on jäänyt huomaamatta, jos olet seurannut sisältöäni jonkin aikaa. Olen löytänyt sarjasta jo useita suosikkituotteita ja monesta tuotteesta minulla on jo useamman purkin verran kokemusta. Alkuun tilasin brändiä ulkomailta, mutta kun OSKIA tuli verkkokauppa Skincityn valikoimaan, ei tuotteita onneksi tarvinnut tilata enää briteistä, josta brändi on kotoisin.

OSKIA on kiinnostava uuden ajan brändi, joka yhdistää korkealla tasolla teknisen osaamisen ja tieteellisen tutkimuksen luonnollisiin raaka-aineisiin. OSKIAn perusajatus on ravintorikkaassa ihonhoidossa, brändin jokaisessa tuotteessa käyttämässään MSM:ssä ja kehittämässään Bio-Nutritional -teknologiassa. MSM on rikin orgaaninen muoto, jolla on lukuisia ihonhoidollisia hyötyjä. Ihonhoidossa tullaan lähitulevaisuudessa selkeästi keskittymään enemmän mineraaleihin - vitamiinit ovat olleet niin kauan jo valokeilassa. OSKIA on MSM-tuotteidensa kanssa aivan kärkimerkkejä mineraalitrendissä.

Tehokkaiden ja tieteellisen tutkimukseen perustuvien ainesosien ja tuotteiden lisäksi brändillä on vahva visio läpinäkyvyydestä ja kestävän kehityksen mukaan toimimisesta.

Skincity, josta OSKIAa saa, on kattavan valikoiman kosmetiikkaa sisältävä verkkokauppa, jonka idea perustuu netissä toimivaan ihonhoitoklinikkaan. Skincityn valikoima on ammattitasoista ihonhoitoa ja meikkejä sekä uusimpia kosmetiikkainnovaatioita ja mielenkiintoisimpia brändejä. Skincity erottuu huimasti myös muista kosmetiikan verkkokaupoista, sillä asiakaspalvelussa työskentelevät ainoastaan koulutetut kosmetologit! Saat siis takuulla asiantuntevaa palvelua ostoksilla. Asiakaspalvelu toimii todella sujuvasti chatissä, puhelimitse ja sähköpostitse kaikissa ihonhoitoon ja tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Skincityn sivuilla on myös runsaasti tietoa tuotteista ja ihonhoidon raaka-aineista tukemaan tuotevalintoja.

Kosmetologien osaamista pääset hyödyntämään konkreettisesti ilmaisen ihotestin avulla. Ihotestin avulla Skincityn kosmetologit tekevät sinulle kokonaisvaltaisen ihoanalyysin ja löytävät ihosi tarpeisiin sopivat tuotteet. Tuotesuositukset räätälöidään jokaiselle henkilökohtaisesti ja suositukset tekee nimenomaan koulutettu kosmetologi, ei robotti. Testin voi tehdä Skincityn sivuilla ja vastauksena saat sinulle mietityn ihonhoitorutiinin sekä tuotesuositukset. Sinun ei ole pakko ostaa tuotteita testin tehtyäsi, voit palata niihin myöhemmin tai kokeilla ehdotettuja tuotteita pikkuhiljaa. Tuotesuositukset annetaan yleensä suosien yhtä brändiä, jotta hoitorutiinin tuotteet tukevat parhaiten toisiaan, mutta halutessasi voit valita brändit, joista kuulet suositukset mieluiten. Jos vaikka suosit ihonhoidossasi pelkkää luonnonkosmetiikkaa, voit saada suositukset luonnonkosmetiikkabrändeistä.

Skincityn toimitus on aina ilmainen, riippumatta tilauksen loppusummasta, ja sen saa pääkaupunkiseudulla (sekä ainakin osittain Turun, Tampereen ja Oulun alueilla) toimitetuksi kotiovelle Budbeen avulla. Toimitus on kokemukseni mukaan aina ollut nopeaa ja tilauksen mukana tulee tuotenäytteitä, joilla voi helposti tutustua muihin uutuuksiin.

DSCF4401-2.jpg

HEHKUVAN IHON HOITORUTIINI SUOSIKEILLANI OSKIAN VALIKOIMASTA

PUHDISTUS

Renaissance Cleansing Gel

Renaissance Cleansing Gel on erinomainen puhdistustuote kaksoispuhdistuksen toiseen vaiheeseen tai aamupuhdistukseen. Geelimäinen putsari emulgoituu veden kanssa maitomaiseksi, mutta ei varsinasesti vaahtoa, eikä riisu iholta liikaa suojaavaa rasvaa. Se puhdistaa ihon kuivattamatta sitä ja pesun jälkeen iholla on miellyttävä pehmeä tunne. Iho tuntuu myös hoidetulta ja ravitulta.

Koostumus on ihanan ohut ja tuoksu ruusuinen, mutta ei liian voimakas. Useita ihoa hoitavia ainesosia sisältävästä putsarista on tullut yksi suosikeistani, johon tartun iltaisin. Kasvot ovat kirkkaat ja heleät puhdistuksen jälkeen. Puhdistusaine sisältää maitohappoa ja kurpitsan entsyymejä, jotka uudistavat ihoa ja irroittavat kuollutta ihosolukkoa. A-vitamiini häivyttää juonteita ja tasoittaa ihon sävyä. Myös magnesium auttaa korjaamaan jo ihossa tapahtuneita vaurioita. Putsarissa on OSKIAn tuotteille ominaista rikkia, joka tasapainottaa ja rauhoittaa ihoa sekä ehkäisee tulehduksia. Koko komean ainesosaluettelon kruunaa vielä ihon sävyä kirkastava C-vitamiini, joka myös auttaa ehkäisemään kevättalven toivottavasti pian näyttäytyvästä auringosta helposti muodostuvia pigmenttilaikkuja.

Parhaimmillaan putsari on normaalilla, rasvoittuvalla ja sekaiholla. Käytän sen poistamisessa kasvoilta aina kosteaa musliiniliinaa, jolloin puhdistusaineen kuoriva vaikutus tehostuu.

KASVONAAMIO

Renaissance Mask

Renaissance Mask on luottonaamioni kun haluan heti heleämmän ja kuulaamman ihon. Se oli ensimmäinen tuote, johon OSKIAn valikoimasta tutustuin ja naamio oli ihastus ensikokeilusta. Naamio sisältää ihoa kuorivia ja uudistavia AHA-happoja sekä papaijan entsyymejä. Ne yhdessä irroittavat ihon pinnalta kuivaa ihosolukkoa, joka on usein samean ja väsyneen ihon syynä. Hedelmähapot ja entsyymit myös parantavat ihon kosteustasapainoa ja tasapainoittavat talintuotantoa. Iho on kaikenkaikkiaan tasaisempi naamion jäljiltä. Pintakuivuus on nopeasti historiaa tämän naamion avulla. Kun naamiota käyttää säännöllisesti, huomaa selkeän eron siinä kuinka hyvin kosteuttavat hoitotuotteet imeytyvät naamion jälkeen kasvoille.

Renaissance Mask sopii parhaiten käytettäväksi kerran viikossa. Se soveltuu kaikille ihotyypeille, mutta herkän ihon kannattaa aloittaa naamion kanssa varovasti. Naamion uudistavan ja kirkastavan vaikutuksen näkee heti ja kasvojen iho on ihanan heleä ja tasainen naamion jäljiltä. Naamion laadukkaat kasviöljyt jättävät iholle myös ihanan pehmeän ja ravitun tunteen.

DSCF4384-2.jpg

HOITONESTE

Floral Water Toner

Kuorivan naamion jälkeen iholle kannattaa heti kerrostaa kunnon annos kosteutta. Kun iho on juuri kuorittu, se ottaa hyvin vastaan kosteuttavat ainesosat. Aloita ihon kosteutus kerrostamalla puhtaille kasvoille kerros tai kaksi hoitonestettä. Hoitonesteen säännöllinen käyttö on yksi tärkeimpiä hoitovaiheita heleän ihon tavoittelussa.

OSKIAn Floral Water Toner sisältää luomulaatuista ruusuvettä ja kollageenintuotantoa stimuloivaa MSM:ää. Ruusuvesi kosteuttaa tehokkaasti ja on erinomainen ainesosa myös ikääntyneelle iholle auttaen häivyttämään kuivia juonteita. MSM stimuloi kollageenintuotantoa ja siten myös ehkäisee juonteiden muodostumista. Se myös kiihdyttää mikroverenkiertoa eli yleisesti parantaa ja kirkastaa ihon sävyä. MSM myös ehkäisee tulehdusreaktioita ihossa, joten iho pysyy tasapainoisempana ja rauhallisena hoitonesteen avulla. Hoitoneste sopii siis hyvin myös tulehduksiin taipuvaiselle iholle, esimerkiksi PODin tai aknen aikana sekä yleisesti herkälle ihotyypille.

OSKIAn hoitonesteen koostumus on vesimäisen juoksevaa. Neste kannattaa annostella pullosta suoraan kämmenelle ja taputella kasvoille. Taputtelu auttaa tuotetta imeytymään iholle paremmin. Pullo on todella riittoisa ja kestää käytössä pitkään.

SEERUMI

Isotonic Hydra-Serum

OSKIAn Isotonic Hydra-Serum on näkynyt Cream Filesissa jo useampaan kertaan ja olen nostanut sen suosikikseni monessa eri kanavassa. Olen jo toisessa pullossani henkilökohtaisesti ja tämä seerumi kuuluu ehdottomasti siihen kuuluisaan “jos pitäisi valita yksi tuote loppuelämäksi” -kategoriaan. Tämän parempaa kosteuttavaa seerumia nimittäin saa etsiä.

Isotonic Hydra-Serum on uskomattoman kosteuttava, ihon sävyä ja pintaa tasoittava sekä kirkastava seerumi, joka saa ihon voimaan todella hyvin. Seerumin koostumus on upean ohut ja nestemäinen ja se levitttyy iholle helposti. Pidän myös sen miedosta tuoksusta. Seerumi hulahtaa ihoon eikä tunnu sen pinnalla lainkaan tahmealta. Se asettuu jokaisen kokeilemani voiteen alle täydellisesti ja pitää täysin huolen siitä, että ihossa säilyy koko ajan oikea kosteuspitoisuus. En vaihtanut ihonhoitorutiinissani mitään tämän talven kovimmillakaan pakkasilla, seerumi kosteuttaa niin tehokkaasti.

Seerumi sisältää yhteensä 29 aktiivista ainesosaa, jotka laittavat ihon työskentelemään itse, eli tuottamaan muun muassa hyaluronihappoa lisää – seerumi ei siis vain annostele kosteutta sitovaa hyaluronihappoa iholle pinnallisesti vaan vaikuttaa sen pitoisuuteen pitkäaikaisemmin. Kauran keramidit auttavat myös ihoa pitämään yllä oikeaa kosteuspitoisuutta, jolloin iho on tasainen, sileä ja rauhallinen. Niasiiniamidi tasoittaa ihon pintaa ja auttaa siloittamaan ihon epätasaista tekstuuria. Seerumi sisältää myös paljon ainesosia, jotka parantavat ihon suojausta ja edesauttavat sen toimintaa. Myös herkälle, epätasapainoiselle tai tulehtuneelle iholle tästä seerumista on apua.

Tällä hetkellä käytän ainoastaan tätä seerumia ihonhoitorutiinissani, sillä sen kosteuttavan ja kirkastavan vaikutuksen vuoksi en tarvitse samaan aikaan muita seerumeita. Käytän seerumia hoitonesteen jälkeen, ennen kosteusvoidetta aamuin illoin.

DSCF4389-2.jpg

SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

Eye Wonder silmänympärysvoide

Eye Wonder on ohut, geelimäinen silmänympärysvoide, joka imeytyy hyvin. Miellyttävä koostumus sopii hyvin meikin alle eikä vaikuta esimerkiksi peitevoiteen pysyvyyteen. Ohuesta koostumuksesta huolimatta, voide kosteuttaa hyvin ohutta silmänympärysihoa. Voiteen pohjana on ruusuvesi, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Silmänaluset näyttävät raikkaamilta ja kuivat juonteet katoavat.

Tässäkin voiteessa on OSKIAlle tuttua MSM:ää, joka edistää kollageenin muodostumista. Siispä voide auttaa silmänympärysihoa säilymään sileämpänä ja kiinteämpänä. Myös niasiiniamidi parantaa ihon tekstuuria ja auttaa silmänympärysihoa pysymään sileämpänä. Voiteen sisältämä C-vitamiini häivyttää tummia silmänalusia ja kirkastaa ihon sävyä.

Eye Wonder soveltuu hyvin myös herkille silmille.

KOSTEUSVOIDE

Nutri-Active Day Cream

Ikääntyneellekin iholle erinomaisesti sopiva Nutri-Active Day Cream on riittoisa voide, jossa on todella miellyttävä koostumus. Voide levittyy hyvin ja pumppupullo on kätevä käytössä.

Kosteusvoide on sekoitus ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa ja ravitsevia sekä kosteuden ihoon sitovia rasvahappoja useista eri laadukkaista kasviöljyistä. Iho tuntuukin täyteläiseltä ja pehmeältä voiteen jälkeen.

Ikääntymisen merkkeihin tehoavia ainesosia on voiteessa jo monesti toistunut MSM, joka edistää kollageenin tuotantoa ihossa sekä ruusunmarjaöljystä saatu A-vitamiini, joka uudistaa ihoa. Mukana on myös maidon peptidejä, jotka kiinteyttävät ja liftaavat ihoa sekä prebiootteja vahvistamassa ihon suojabarriäärin luonnollista toimintaa.

Voide jättää iholle kauniin hehkun, mutta ei rasvaista lopputulosta. Siksi voide soveltuukin monelle eri ihotyypille ja on kaunis meikin alla.



Kuvat ja teksti: Eevis Liedes

*Kaikki tuotteet ovat PR-näytteitä, jotka on saatu yhteistyön toteutusta varten


Related posts


UUSIMMAT SUOSIKIT MEIKKIPOHJAAN

UUSIMMAT SUOSIKIT MEIKKIPOHJAAN

NÄIN RAKENNAT TOIMIVAN IHONHOITORUTIININ

NÄIN RAKENNAT TOIMIVAN IHONHOITORUTIININ