HELEÄMPI SILMÄNYMPÄRYSIHO

HELEÄMPI SILMÄNYMPÄRYSIHO

Vinkit heleämpään silmänympärysihoon.

Kursivoidut tuotelinkit ovat affiliate-linkkejä, *merkityt PR tuotteita

Tummat silmänaluset, turvotusta ja silmäpussit tai muuten vain väsyneen näköiset silmänaluset? Näillä vinkeillä saat silmänympärysihon nopeasti raikkaammaksi.

heleampi silmanymparysiho 6.jpg

EROON SILMÄPUSSEISTA GUA SHAN AVULLA

Gua sha on tehokas keino vähentää turvotusta silmien ympärillä, sillä gua sha edesauttaa lymfanesteiden kiertoa ja poistaa kuona-aineita. Kun kasvoilla ei ole jumeja ja nesteet pääsevät virtaamaan vapaasti, myös turvotus silmien ympärillä vähenee ja silmäpussit saavat kyytiä.

Yin Your Skin NIVA -lusikka* on hyvä väline poistamaan turvotusta silmien ympäriltä. Lusikka sopii myös herkälle tai ohuelle iholle, couperosalle, aknelle ja rosacealle parhaiten kaikista gua sha-välineistä.

NIVA-lusikka vauhdittaa tehokkaasti lymfakiertoa ja poistaa siten turvotusta. Pullealla lusikalla on mahdollista tehdä tehokas, mutta hellävarainen hoito. Lusikalla liike on hellävaraista ja aaltomaista pumppausta, joka herättää ylimääräisen nesteen nopeasti liikkeelle.

VIRKISTÄVÄT SILMÄNALUSNAAMIOT

Viilentävät ja virkistävät silmänalusnaamiot voit tehdä helposti kotona. Mujin Face Lotion Sheet -silmänalusnaamiot voi kastaa omaan kasvoveteensä, jolloin silmänalusiholle saa kosteuttavan tehohoidon. Tai kuten Katja Kokko teki viimeisimmässä Intagram livessämme, voit imeyttää naamiolappuihin vaikka kurkkumehua. Katja teki kurkusta mehua mehustimella ja sitten kastoi naamioliinat kurkkumehuun. Kuiviin liinoihin voi imeyttää myös seerumiaan - jos vaan raaskii.

silmänympärysvoide bybi bright eyed, patyka energising eye gel, oskia eye wonder.jpg

3 LOISTAVAA SILMÄNYMPÄRYSVOIDETTA - 3 ERI BUDJETTIA

Bybi Beauty Bright Eyed *

Bybin Bright Eyed voide sopii kaikille. Kevyt voide levittyy hyvin ja sopii erittäin hyvin meikin alle. Voiteessa on ihoa kosteuttavaa skvalaania ja hyaluronihappoa, joten silmänalusiho siloittuu nopesti ja näyttää heti raikkaammalta. Arnika- ja vihreäleväuutteet kirkastavat ihoa ja vähentävät tummuutta silmien alla. Voide sisältää myös persikansävyistä mica-jauhetta, joka luo iholle heti hehkuvan pinnan. Vastuullisesti hankitun mican ansiosta voide taittaa valoa, joten tummat silmänaluset häivyttyvät hieman jo voiteen avulla.

Patyka Defense Active Energising Eye Gel *

Patykan voide on pakattu roll-on tuubiin, joten silmänympärysiholle saa voidetta levittäessä jo viilentävän ja turvotusta helpottavan käsittelyn. Kylmä metallikuula viilentää silmänalusihoa, auttaa turvotuksen poistamisessa ja levittää ohuen geelin tasaisesti. Geeli sisältää kofeiinia, joka kirkastaa tummia silmänalusia stimuloimalla pintaverenkiertoa. Kauran polysakkaridit ja hyaluronihappo siloittavat ihon pintaa, joten juonteet häivyttyvät. Hajusteeton geeli sopii myös herkälle silmänympärysiholle.

OSKIA Eye Wonder *

Ohut geelimäinen silmänympärysvoide imeytyy hyvin ja sopii hyvin meikin alle. Voiteen pohjana on ruusuvesi, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Silmänaluset näyttävät nopeasti raikkaamilta ja kuivat juonteet katoavat. Voiteessa on OSKIAlle tuttua MSM:ää, joka edistää kollageenin muodostumista. Siispä voide auttaa silmänympärysihoa säilymään sileämpänä ja kiinteämpänä. Myös niasiiniamidi parantaa ihon tekstuuria. Voiteen sisältämä C-vitamiini häivyttää tummia silmänalusia ja kirkastaa ihon sävyä.

heleampi silmanymparysiho 4.jpg

NEUTRALOI TUMMAT SILMÄNALUSET

Jos tummat silmänaluset tuntuvat vaivaavan näin lopputalvesta oikein kunnolla eikä tavallinen peitevoiteesi riitäkään niiden peittämiseen, kannattaa avuksi ottaa tummuutta neutraloiva voide. Kun ensin neutraloit sinisyyden tai rusehtavat ja vihreät sävyt silmien alta, saat peitettyä tummuuden paremmin. Ja säästät peitevoidettasi, sillä tuotetta ei tarvita määrällisesti enää yhtä paljon.

Neutraloija erottuu peitevoiteesta siinä, että neutraloivan voiteen väri ei vastaan ihon sävyä. Voide on aina vaaleanpunaisempi, persikkaisempi tai reippaasti liian keltainen verrattuna peitevoiteisiin, jotka mukailevat meikkivoiteiden sävyjä. Jos neutraloivan voiteen päälle ei levitä peitevoidetta tai meikkivoidetta, se erottuu selkeästi omasta ihonsävystä.

Pixi by Petra Correction Concentrate

Pixin Brightening Peach on todella runsaspigmenttistä voidetta, joka häivyttää tummat silmänaluset. Voide neutraloi erityisen hyvin violettiin ja ruskeaan taittavaa tummuutta. Voide levittyy hyvin esimerkiksi sormin silmien alle taputtelemalla. Neutraloijaa kannattaa levittää vain silmänalusen tummimpaan kohtaan. Voiteen päälle tuleva peitevoide kannattaa levittää siveltimellä, jolloin voiteista tulee ohuempi kerros kuin sormin levitettäessä.

PEITEVOIDE VIIMEISENÄ

Nars Radiant Creamy Concealer

Narsin Radiant Creamy Concealer on kuulunut suosikkipeitevoiteisiini jo useamman vuoden ajan ja nyt merkkiä saa tilattua kätevästi Ruotsin Sephorasta! Narsin peitevoide on koostumukseltaan ohut, peittää hyvin ja pysyy todella hyvin paikoillaan. Käytän tätä peitevoidetta eniten töissäni. Sävyjä on kattava valikoima, joten jokaiselle löytyy varmasti oma sävy.

Lue myös muut silmänympärysihon hoitoon liittyvät artikkelit:

PARHAAT KEINOT PIRISTÄÄ VÄSYNEITÄ SILMIÄ & HERKÄN SILMÄNYMPÄRYSIHON TUOTTEET


Related posts


TÄYDELLISET KULMAKARVAT

TÄYDELLISET KULMAKARVAT

UUSIMMAT SUOSIKIT MEIKKIPOHJAAN

UUSIMMAT SUOSIKIT MEIKKIPOHJAAN