3 YÖNAAMIOSUOSIKKIA SYKSYYN

Parhaat naamiot, joiden avulla heräät aamulla hehkeänä.

DSCF6378-2.jpg

SIsältää affiliate-linkkejä

KUORINTAA JA HELEYTTÄ

Herbivore Moon Fruit Superfruit Night Treatment

Herbivoren yönaamioon tartun kun haluan ihon kirkastuvan yön aikana. Naamion jäljiltä iho on aamulla tasaisen sävyinen ja kirkkaampi, mutta myös hyvin kosteutettu eli pehmeä ja kimmoisa. Parhaimmillaan naamio on käytettynä muutaman kerran viikossa, mutta sitä voi käyttää yönaamiona myös joka yö.

Naamiossa on kaktusviikunaa, gojimarjaa ja vadelmaa, jotka kirkastavat ihoa. Näiden lisäksi ihoa uudistavina eli kuorivina ainesosina on yhdistelmä luonnollisia AHA-happoja. Jos käytät naamiota joka yö, et tarvitse toista kuorivaa tuotetta käyttöösi samaan aikaan. AHA-hapot irrottavat kuollutta ihosolukkoa ihon pinnalta ja parantavat näin ihon sävyä ja tekstuuria. Naamiossa on mukana myös aloe veraa, joka sisältää luonnostaan salisyylihappoa. Salisyylihappo avaa ihohuokosia ja puhdistaa niitä syvemmältä, eli helposti tukkeutuvalle iholle tämä naamio on erinomainen. Salisyylihappo tasapainottaa myös talineritystä.

Kosteuttavana ainesosana on hyaluronihappo, joka antaa kosteusköyhälle iholle sen tarvitsemaa intensiivistä kosteutusta. Hyaluronihaposta hyötyy jokainen ihotyyppi, jopa rasvainen. Toisenlaista kosteutusta tarjoavat sheavoi ja kokumvoi, joten naamio on ihanteellinen myös kuivan ihon hoidossa.

Yhtä aikaa kuorivien ja kosteuttavien ominaisuuksiensa vuoksi tämä naamio on ihanteellinen iholle, joka on pinnalta kuiva. Kuorivat AHA-hapot irroittavat kuivaa ihosolukkoa ihon pinnalta ja kosteus pääsee siksi imeytymään paremmin ihoon. Naamio on super hyvä myös iholle, joka kaipaa heleyttä ja kosteutusta muuten vaan.

Herbivoren tuotteissa ei käytetä synteettisiä väriaineita, joten voit huomata, että sinisen naamion pinnalle voi muodostua beigen sävyinen kerrostuma. Tämä on ihan luonnollista, itse sekoittelen kerrokset uudelleen toisiinsa puhtaalla sormella tai spaattelilla. Naamion tuoksu on voimakas ja jakaa varmasti mielipiteitä. Mielestäni tuoksu kuitenkin haihtuu iholla.

DSCF6382-2.jpg

KOSTEUTTA JA TASAPAINOA

Kahina Giving Beauty Moisture Mask *

Kahinan syväkosteuttavaa naamiota käytän aina kun ihoni tuntuu kuivalta, kiristävältä ja samealta. Naamio on täydellinen aina työmatkojen lomassa, mutta myös vuodenaikojen vaihtuessa kun ihollaan huomaa kaikenlaisia muutoksia. Naamiosta tulee varmasti luottotuotteeni myös talvella, sillä tutustuin naamioon vasta viime huhtikuussa.

Kasvonaamio on runsas kauttaus super tehokkaita raaka-aineita. Naamio sisältää muun muassa kauraa, jolla on iholle kosteutta sitova vaikutus, mutta myös rahoittava ja tasapainottava vaikutus. Myös tässä naamiossa on kaktusviikunaa ja aloe veraa, jotka kirkastavat ja kosteuttavat ihoa. Sheavoi ja glyseriini ravitsevat ihoa. Naamiossa on mukana myös maitohappoa, joka uudistaa ja kuorii ihoa hellävaraisesti.

Naamio sopii hyvin kaikille ihotyypeille, mutta erityisen paljon siitä on hyötyä kuivan, kosteusköyhän ja ikääntyneen ihon hoidossa. Mikään ei estä käyttämästä tata naamiota myös sekaiholla tai kevyesti rasvoittuvallakin iholla.

Naamiota voi käyttää myös 15 minuutin ajan ja huuhdella sitten vedellä pois, mutta parhaimman hyödyn naamion ainesosista saa tietysti antamalla naamion vaikuttaa iholla yön yli. Aamulla iho on tasaisempi, pehmeämpi ja kimmoisampi. Iho tuntuu ja näyttää kosteutetulta. Voit käyttää naamiota joka yö tai tehohoitona muutaman kerran viikossa.

DSCF6394-2.jpg

YÖVOITEEN KORVIKE

Kora Organics Noni Glow Sleeping Mask

Koran yönaamio on loistava tuote käytettäväksi joka ilta. Siinä missä Kahinan tai Herbivoren naamiota en laittaisi iholleni aivan joka ilta (tehokkuuden tai vaikka ihan vain purkin hinnan vuoksi) tämä Koran naamio on tehokas versio päivittäisestä yövoiteesta.

Naamio kosteuttaa ihoa ja aamulla iho on tasainen ja kimmoisa. Geelimäinen ohuehko koostumus myös tuntuu miellyttävältä kasvoilla. Kosteuttavana ainesosana naamiossa on muun muassa valkohytykkä-sientä, jolla on myös juonteita siloittava vaikutus. Naamiossa on myös kookosmaitoa, jossa on paljon iholle tärkeitä aminohappoja. Naamiossa on myös ihoa kirkastavaa C-vitamiinia kakadumarjan ja limen ansiosta. Monivaikutteisesta naamiosta on siis tässäkin kyse.

Levitän naamion iltaisin kasvoveden ja hoitonesteen jälkeen iholleni. Tähän naamioon sekoittuvat helposti myös Lumenen itseruskettavat tipat, jos yön aikana haluaa kasvoilleen ekstrahehkua ja kirkkaamman sävyn.

Näiden kolmen uutuuden lisäksi pidän edelleen myös näistä viime talvena suosimistani yövoiteista.

words & photos Eevis Liedes

*PR Sample