MEIKKIVOIDEPUIKON COME BACK

Klassikko tekee paluun meikkipussiimme. Esittelyssä neljä parasta - kulttiklassikosta uutuuksiin.

DSCF6538_2-2.jpg

Sisältää affiliate-linkkejä

Klassisten nestemäisten meikkivoiteiden rinnalle nousee tänä syksynä vanha klassikko - meikkivoidepuikko. Raskaasta ja paksusta meikkivoiteesta ei kuitenkaan ole kyse, puikot ovat kokeneet muodonmuutoksia sitten 80-luvun ja valikoimassa on nyt paljon ohuita ja luonnollisia puikkoja. Puikon muodossa oleva meikkivoide on kätevä ja helppokäyttöinen.

Meikkivoidepuikosta meikkipohjan peittävyyttä on helppo annostella. Puikolla saa aikaan hyvinkin peittävän meikkipohjan, mutta myös ohuempi luonnollinen onnistuu hyvin. Lopputulokseen vaikuttaa erityisesti tapa levittää meikkiä puikosta kasvoille. Sormin saat kevyen lopputuloksen, siveltimellä voit vaihdella peittävyyttä ja sienellä onnistuu kaikista peittävin lopputulos. Levitä meikkivoide joko annostelemalla voidetta suoraan puikosta kasvoille ja jatka levittämällä siveltimellä, sienellä tai sormin. Voit myös annostella puikosta väriä ensin siveltimelle, sieneen tai sormiin ja siitä sitten kasvoille.

Meikkivoidepuikko sopii hyvin käsilaukkuun, sillä puikon avulla on helppo korjailla meikkiä päivän aikana. Puikkomeikkivoiteissa on usein vahamainen koostumus, joka levittyy kauniisti ja tasaisesti jo olemassa olevan meikin päälle. Korjaillessa voide levittyy hyvin vaikka sormin.

Vahamaisempi koostumus tekee puikossa olevista meikkivoiteista myös pitkäkestoisia iholla. Meikkivoiteet kestävät usein hyvin kosteuden, hikoilun ja veden, joten monesti meikkivoidepuikko on hyvä valinta myös esimerkiksi juhlaan.

DSCF6519_2.jpg

Bobbi Brown Skin Foundation Stick

OHUT - RAIKKAAN MATTAINEN - KAIKILLE IHOTYYPEILLE

Bobbi Brownin Foundation Stick oli yksi markkinoiden ensimmäisistä meikkivoidepuikoista. Se onkin statukseltaan kulttiklassikon asemassa ja löytyy monelta meikkaajalta työpakista. Meikkivoidepuikko koki päivityksen muutama vuosi sitten ja nimi vaihtui Foundation Stickistä Skin Foundation Stickiin. Koostumus keveni entisestään ja tuotetta on vieläkin helpompi levittää kasvoille. Samassa puikossa on ihoa kosteuttavia ainesosia kuten oliiviuutetta ja sehavoita, mutta myös kiiltoa ja ihon rasvoittumista hillitseviä ainesosia. Voide taittaa valoa, joten lopputulos on raikkaan mattainen. Sävyjä on valikoimassa runsaasti, joten jokaiselle löytyy varmasti omansa.

DSCF6523_2.jpg

Hourglass Vanish Seamless Foundation Stick *

PEITEVOIDEMAINEN - PEITTÄVÄ - LEVITTYY PEHMEÄSTI

Hourglassin meikkivoidepuikko lanseerattiin muutama vuosi sitten, mutta on allekirjoittaneelle uudehko tuttavuus. Peitevoidemainen koostumus takaa sen, että kaiken epätoivotun saa piiloon halutessaan. Meikkivoiteen saa levitettyä iholle ohuesti, jolloin lopputulos on yllättävän luonnollinen. Voide kuitenkin kerrostuu myös erinomaisesti tarvittaessa. Peitevoidemaisesta koostumuksesta huolimatta voide ei tunnu eikä näytä iholla raskaalta! Mattainen lopputulos on luonnollinen ja sopii parhaiten normaalille tai rasvoittuvalle iholle sekä sekaiholle. Kokeile tätä puikkoa koko kasvoilla meikkivoiteen tapaan tai ohuen meikkivoiteen parina peitevoiteen tapaan! Sävyjä on valikoimassa runsaasti.

DSCF6533_2.jpg

MAC Studio Fix Soft Matte Foundation Stick

VAHAMAINEN - MATTAINEN - SEKAIHOLLE JA RASVOITTUVALLE IHOLLE

Näistä neljästä puikosta kuivin koostumus on tässä MACin Studio Fix -puikkomeikkivoiteessa. Se on kuitenkin kuivuudestaan huolimatta helppo levittää eikä jätä liian raskasta tai kuivaa lopputulosta. Parhaimmillaan se varmasti kuitenkin on normaalilla ja rasvoittuvalla iholla sekä sekaiholla. Voide ei tunnu kasvoilla miltään, niin unelmankevyt se on! Mattainen lopputulos näyttää luonnolliselta eikä liian puuterisen kuivalta, joten meikkipohja säilyy raikkaana. Kokeile puikkoa päivän aikana meikin korjailuun rasvoittuvilta ihoalueilta. Sävyjä on jälleen useita, joista jokainen varmasti löytää omansa.

BareMinerals Complexion Rescue Hydrating Foundation Stick *

VOIDEMAINEN - KOSTEUTTAVA - PEITTÄVÄ

BareMineralsin meikkivoidepuikko on puikoista selkeästi kosteuttavin ja sopii parhaiten normaalille tai kuivalle iholle. Koostumus on kermainen ja voidemainen, tuotetta on helppo levittää ja lopputulos on kuulaampi kuin muissa meikkipuikoissa. Puikko sisältää mineraalipitoista vettä ja skvalaaniöljyä, jotka hoitavat ihoa ja takaavat sen heleän raikkaan sekä kosteutetun lopputuloksen. Puikko on parhaimmillaan koko kasvoilla meikkipohjana. Sävyjä on valikoimassa runsaasti.
words & photos Eevis Liedes

*PR Sample