KESÄN PARHAAT ITSERUSKETTAVAT

Turvallinen päivetys tulee purkista. Esittelyssä parhaaksi todetut päivettäjät kasvoille ja vartalolle.

DSCF5108.jpg

Sisältää affiliate-linkkejä

Minulla on tarkat kriteerit itseruskettaville. En yleensä jaksa käyttää itseruskettavaa säännöllisesti, mutta aina kun jaksan, huomaan sen ilmettä piristävän vaikutuksen heti ja mietin miksi en muista tuotetta useammin. Edes aavistuksen kultaisempi sävy kasvoilla tekee ilmeestä heti todella raikkaan ja iho näyttää hehkuvammalta. Itseruskettavan pitää olla vaivaton käyttää, se ei saa haista voimakkaasti eikä siitä saa tulla epätasainen tai liian oranssi lopputulos. Tiukan seulani läpäisivät täksi kesäksi kaksi kasvo- ja kaksi vartalotuotetta.

DSCF5109.jpg

KASVOILLE:

Kasvojen päivettämisessä purkista maltti on valttia. Käytä ruskettavia tuotteita mielummin kevyesti muutamana päivän putkeen kuin kerralla runsaasti. Muista kasvojen säännöllinen kuorinta itseruskettavaa käytettäessä!

Lumene Midsummer Glow Self-Tan Drops *

Lumenen uusia itseruskettavia pisaroita sekoitetaan oman kosteusvoiteen joukkoon. Pisarat ovat mielestäni yksi parhaista keinoista saavuttaa luonnollinen päivetys! Jo 1-3 tippaa riittää aurinkoisemman ilmeen saamiseksi. Annostele kosteusvoidetta ensin kämmenelle, tipauta päälle muutama tippa itseruskettavaa ja sotke voide ja tipat toisiinsa huolellisesti kämmenissä. Levitä voide kasvoille ja kaulalle perusteellisesti. Älä unohda korvia ja niskaa!

Pisaroissa ei ole lainkaan itseruskettavan inhoittavaa tuoksua. Ei siis lainkaan! Joten pisarat sopivat kaikista herkimmällekin nenälle. Käytän itseruskettavia tuotteita, erityisesti kasvoilla, aina yötä vasten. Silloin iholle ei tule laittaneeksi muita tuotteita ja päivetys voi kehittyä rauhassa. Pisaroita voi käyttää oikein hyvin muutamana iltana putkeen. Päivetystä voi ylläpitää halutessaan joka ilta tipan verran tai muutamana iltana viikossa kolmen tipan verran. Älä koskaan käytä pisaroita yksinään vaan sekoita ne aina johonkin voiteeseen.

Zuii Gradual Tan Face Water *

Toinen kevyt keino hankkia päivetys kasvoille nopeasti on itseruskettava kasvovesi. Pidän pisaroista ja kasvovedestä myös siitä syystä, että ihoni tukkiutuu monista itseruskettavista voiteista heti. Pisaroiden ja kasvoveden kevyessä koostumuksessa ei ole sitä ongelmaa!

Zuiin kasvovesi on väritöntä, joten se ei tahraa esimerkiksi liinavaatteita. Käytän kasvovettä iltaisin heti puhdistuksen jälkeen, ennen muita ihonhoitotuotteita. On tärkeää, että iho on täysin puhdas, jotta kasvovesi levittyy tasaisesti. Annostele vettä vanulapulle ja pyyhi sillä kasvot ja kaula kauttaaltaan huolellisesti. Pyyhkäise lopuksi vanulapulla myös korvat. Aamulla peilistä katsovat pirteämmät, mutta maltillisesti päivettyneet kasvot.

DSCF5118.jpg

VARTALOLLE:

Muista kuoria vartalon iho ennen itseruskettavan käyttöä. Vartalossa voi olla yllättäviä kuivia kohtia, johon itseruskettava tarttuu muita kohtia herkemmin. Levitä itseruskettavaa aina kaikista ohuin kerros polviin ja kyynärpäihin.

NKD SKIN Babe Water *

Itseruskettava vesi on superhelppo levittää vartalon iholle! Suihkuttele vettä suoraan pullosta pienelle ihoalueelle ja hiero vesi sitten tasaisesti iholle rusketushansikkaan avulla. Väritön neste ei värjää vaatteita tai lakanoita ja kuivuu iholle todella nopeasti! Suihkeen jälkeen ei tarvitse odotella lainkaan kuivumista eikä iholle jää nihkeää tunnetta. Jo yhdellä kerralla päivetystulos on melko syvä, joten ruskettavaa vettä ei tarvitse käyttää joka päivä. Nestemäinen tuote valuu helposti, joten ole tarkkana kantapäiden ja jalkapöydän kohdalla, ettei ruskettava vesi jätä valumajälkiä jalkoihin.

Mádara Fake It Self Tan Milk *

Ohut maitomainen voide levittyy vaivattomasti rusketushansikkaan avulla. Voide on selkästi ihoa tehokkaasti kosteuttavaa ja erityisesti kuivalla iholla ihossa tuntee mihin voidetta on levittänyt ja mistä vielä puuttuu, joten tasainen lopputulos on helppo saavuttaa. Voide imeytyy nopeasti eikä iholle jää tahmeaa tunnetta. Rusketus kehittyy 4-6 tunnin kuluessa. Iholle ei muodostu missään vaiheessa voimakasta itseruskettavan tuoksua. Kokeilussani oli light to medium -sävy, josta tuli vaalealle iholleni kaunis ja maltillinen rusketus.


photos & words Eevis Liedes

*PR Sample