AURINKOSUOJALLISET KOSTEUSVOITEET

Esittelyssä meikin alle parhaiten levittyvät aurinkosuojalliset kosteusvoiteet.

DSCF4024.jpg

Sisältää affiliate-linkkejä.

Jotta auringolta suojatuminen olisi mahdollisimman helppoa, kannattaa päivisin käytössä oleva kosteusvoide vaihtaa sellaiseen, joka sisältää aurinkosuojan. Voiteen olisi hyvä suojata kasvojen ihoa niin UVA- kuin UVB-säteiltä. UVA-säteiden vaikutukset näemme ihossamme myöhemmin. Ne ovat niitä säteitä, jotka aiheuttavat ihon ennenaikaisen vanhenemisen ja ovat usein syynä esimerkiksi pigmenttilaikkujen syntyyn. UVB-säteet sen sijaan ovat ihoa polttavia säteitä. Niiden vaikutuksen näkee pahimmillaan ihossa heti. Molemmat säteet kuitenkin vaurioittavat ihoa; UVA-säteet syvemmällä ihon kerroksissa, UVB-säteet ihon pintakerroksissa.

Lainsäädäntö aurinkosuojan merkitsemisessä on vielä hieman haparoiva. Periaatteessa merkintä SPF kertoo pelkästä UVB-suojasta. UVA:n merkintä ei nimittäin ole laissa pakollista. Onneksi todella moni brändi on tiedostanut molempien säteiden vaikutukset ihoon ja siksi purkeissa on nykyään yhä useammin merkintä sekä UVA- että UVB-suojasta. Merkintä voi olla purkin kyljessä erikseen mainittuna, jolloin UVA on yleensä rengastettu. Myös maininta broad spectrum viittaa siihen, että tuotteessa on suoja molempia säteitä vastaan.

DSCF4111.jpg
DSCF4154.jpg

SUOSIKKEJA MEIKIN ALLE:

Kaikki alla mainitut voiteet suojaavat ihoa sekä UVA- että UVB-säteiltä.

Paula’s Choice RESIST Skin Restoring Moisturizer SPF50 *

Ihanan ohut voide, joka levittyy hyvin kuivalle ja normaalille iholle. Ei ole liian rasvainen vaikka iho olisikin öljyisempi t-alueelta. Jättää iholle kauniin luonnollisen pinnan ja sopivasti hehkua. Kahvipavun antioksidantit suojaavat ihoa myös muilta ulkoisilta haittatekijöiltä. Niasiiniamidi ja lakritsijuuri tasoittavat ihon sävyä ja tämä onkin erinomainen voide auringosta pigmenttimuutoksia saaville.

Lumene Lähde Day Fluid SPF30 *

Täydellinen unisex-tuote jokaiseen kylppäriin. Voide levittyy hyvin, ei jätä iholle tahmeaa tai vaaleaa pintaa ja tuoksuu neutraalin raikkaalta. Testattu jopa erityisen voidekriittisillä miehillä ja tuote sai täydet pisteet! Super kosteuttava voide, joka tekee ihosta sileän ja pehmeän. Kevyt koostumus soveltuu kaikille ihotyypeille ja sopii erinomaisesti päivittäiseen käyttöön.

Clinique Mineral Sunscreen Fluid SPF50 *

Ohut öljytön voide soveltuu kaikille ihotyypeille ja levittyy iholle helposti. Nestemäinen koostumus soveltuu todella hyvin meikin alle, eikä iholle jää liikaa kiiltoa. Voide on todella riittoisa ja kapeakärkisestä pullosta on helppo annostella sopivasti tuotetta. Voiteen aurinkosuoja tulee mineraaleista; titaanidioksidista ja sinkkioksidista, jotka heijastavat auringon säteet kasvoilta. Sopii myös herkälle silmänympärysiholle.

Avène Hydrance Optimale UV Légère SPF20 *

Voiteen kevyt koostumus soveltuu hyvin normaalille ja sekaiholle. Ihoa tehokkaasti kosteuttava voide, joka estää myös kosteuden haihtumista kasvoilta. Ohut koostumus on helppo levittää ja tuoksu on miellyttävän neutraali. Voiteesta ei jää minkäänlaista sävyä iholle. Avène on tunnettu herkälle ja allergisellekin iholle suunnitelluista tuotteista. (Suojaus myös UVA-säteitä vastaan on tarkistettu Avenen kouluttajalta.)

DSCF4119.jpg
DSCF4097.jpg

SUOSIKIT SILMÄNALUSIHOLLE:

Molemmat suosikkini suojaavat herkkää ja ohutta silmänympärysihoa sekä UVA- että UVB-säteiltä.

Guinot Sun Logic Age Sun 50+ *

Ohut voide erityisesti ohuelle silmänalusiholle. Suojaa ihoa korkealla suojakertoimella ja tuntuu iholla miellyttävältä. Voide ei ole liian rasvainen vaan meikki ja peitevoide pysyvät hyvin paikoillaan aurinkovoiteen päällä.

Lierac Sunissime Protective Eye Care SPF50 *

Tässä puikossa yhdistyy kätevästi väri ja aurinkosuoja. Kevyen peittävyyden tarjoava puikko tasoittaa tummia silmänalusia ja suojaa samalla auringolta. Kokeile sellaisenaan tai levitä oman peitevoiteesi alle. Puikosta voi annostella tuotetta kätevästi suoraan iholle ja voide levittyy silmien alle sormin taputtelemalla. Muista suojata myös silmäluomet!

DSCF4138.jpg

LUE MYÖS ARTIKKELINI MEIKINPOHJUSTAJISTA, JOTKA SISÄLTÄVÄT AURINKOSUOJAN.


photos & words Eevis Liedes

*PR Sample