PARHAAT KEINOT PIRISTÄÄ VÄSYNEITÄ SILMIÄ

Väsyneet, punoittavat tai turvonneet silmät? Näillä meikkaajan luottotuotteilla ja parhailla nikseillä saat nopean avun.

DSCF3952.jpg

Sisältää affiliate-linkkejä

HAASTE: TURVOTUS SILMIEN ALLA / SILMÄPUSSIT

Talika Eye Therapy Patch

Talikan naamiot ovat parhaimmat silmänalusnaamiot poistamaan silmien alta turvotusta! Ne toimivat joka kerta laskien turvotusta huomattavasti. Taikalaput ovat aivan ehdottomat jos huomaat reagoivasi suolaiseen ruokaan tai huonosti nukuttuihin öihin turvotuksella tai silmäpusseilla. Myös kroonisia silmäpusseja ne pienentävät selkeästi. Nämä ovat vakionaamiot meikkaajan pakissani ja käytän näitä niin naisille kuin miehille työkeikoillani.

Lappu kannattaa asetella huolella aivan lähelle ripsirajaa sillä turvotuksen rajan tulee huomaamaan kun naamion poistaa, jos lapun on asetellut huonosti. Yhtä lappuparia voi käyttää 3-5 kertaa. Liimaa naamio käytön jälkeen tarkasti takaisin muovisuojaan ja laita takaisin pakkaukseen niin teho säilyy. Turvotuksen poistuminen perustuu vaikuttaviin raaka-aineisiin, kasviöljyihin ja kompressioon - lappu nimittäin tarraa kunnolla kiinni ihoon ja tuntuu aavistuksen painavalta iholla. Laput sopivat hyvin herkillekin silmille.

DSCF3954.jpg

HAASTE: VÄSYNEET SILMÄT / TURVOTUS SILMIEN ALLA / TUMMAT SILMÄNALUSET

Clarins Eye Contour Gel

Viilentävä ohut geeli soveltuu kaikille ihotyypeille ja jokaiselle silmänalusiholle. Geeli poistaa silmien alta turvotusta ja tummuutta. Ohut geeli sopii erinomaisesti meikin alle ja peitevoiteen päällekin voi taputella geelivoidetta päivän aikana, jos iho silmien ympärillä on todella kuiva. Yöksi silmänalusiholle voi valita hoitavamman tehohoidon halutessaan, mutta tämä geelivoide on todella hyvä perustuote kenelle tahansa. Geeli ei ärsytä herkkiäkään silmiä. Pieni nokare tuotetta riittää, joten tuubi on todella riittoisa.

DSCF3970.jpg

HAASTE: VÄSYNEET SILMÄT

Shu Uemuran & Shiseidon ripsentaivuttimet

Ripsien taivuttaminen on väsyneenä aamuna aivan ehdoton vaihe, sillä se avaa katseen ja piristää silmiä. Shu Uemuran ripsentaivuttimet ovat klassikot, mutta niitä saa ostettua vain matkoilta (erityisesti Aasiasta). Shiseidon ripsentaivuttimia myydään myös Suomessa ja ne ovat aivan yhtä hyvät. Omassa meikkaajan työpakissani minulla on molemmat taivuttimet, sillä toisiin silmiin sopivat tiukasti kaarretut Shu Uemurat ja toisiin taas loivemmat Shiseidot. Muista taivuttaa ripset ennen ripsivärin laittamista. Paina taivuttimet ripsiin muutamasta eri kohdasta ja anna ripsien taipua taivuttimien välissä hetken. Vältä liian kovaa painamista, jotta ripset eivät katkeile tai irtoa.

DSCF4019.jpg

HAASTE: TUMMAT SILMÄNALUSET

YSL Touche Éclat High Cover Radiant Concealer *

YSL:n uusi peitevoide peittää tummimmatkin silmänaluset. Peitevoide taittaa valoa, mutta ei heijasta sitä liikaa, joten pelkoa silmänalusten liiasta korostamisesta ei ole. YSL:n Touche Èclat Radiance Touch -valokynä on yksi markkinoiden kulttiklassikoita, joita monet naiset ovat käyttäneet tummien silmänalusten peittämiseen. Valokynän kanssa on kuitenkin aina saanut olla tarkkana, ettei sillä toisi silmän alla olevaa kuoppaa tai pussia jopa enemmän esille. Uusi peitevoide on ratkaisu tummuuden parempaan peittämiseen. Sävyjä peitevoiteesta on useita erilaisia, joten omansa löytää varmasti. Voide on helppo levittää pakkauksen siveltimellä ja taputella paikoilleen sormin tai pullealla siveltimellä. Voit käyttää valokynää peitevoiteen jälkeen silmän ulko- ja sisänurkassa.

HAASTE: PUNOITTAVAT SILMÄT

Dr. Hauschka Eye Definer - sävy Nude *

Jos silmäsi ovat herkästi punaiset, nuden sävyinen kynä aivan silmän vesirajassa kirkastaa katseen nopeasti. Dr. Hauschkan silmänrajauskynä tekee punoittavista silmistä heti vaaleammat ja levänneemmän näköiset. Kynä pysyy vesirajassa vahamaisen koostumuksensa ansiosta todella hyvin. Vaalea rajaus aivan silmän sisävesirajassa myös suurentaa silmiä. Kynä ei ärsytä silmiä eikä leviä vaikka sinulla olisi herkästi vuotavat silmät.


words & photos Eevis Liedes

*PR Sample