KOSTEUSVOIDE JOKAISELLE IHOTYYPILLE

KOSTEUSVOIDE JOKAISELLE IHOTYYPILLE

Esittelyssä Dr. Hauschkan kolme uutta timanttista kosteusvoidetta eri ihotyypeille.

Kaupallinen yhteistyö Dr.Hauschka

Täydellisen kosteusvoiteen löytyminen tuntuu olevan todella monen toivelistalla. Niinkin perusasia kuin kosteusvoide voi välillä jäädä vähän hoitovesi-, seerumi- tai naamiohifistelyjen jalkoihin, mutta oikeasti kosteusvoiteella on todella suuri rooli ihonhoidossa. Kosteusvoide kannattaa valita oman ihotyypin mukaan. Voidetta kannattaa vaihtaa vuodenajan mukaan, etenkin jos iho on selkeästi erilainen talvella kuin kesällä. Voiteen voi myös valita ihon sen hetkisen tarpeen mukaan jos on valmis vaihtamaan voidetta useammin.

Moni toivoo hyvää kosteusvoidetta herkälle iholle tai kaipaa suosituksia sekaiholle sopivasta voiteesta, joka kosteuttaisi kuivia alueita, mutta hillitsisi kiiltoa rasvoittuvammilla alueilla. Talven jälkeen haussa on useasti myös sameaa ihoa kirkastava voide. Dr. Hauschka vastaa edellämainittuihin haasteisiin kolmella uudella voiteella.

Ensin kuitenkin pieni kertaus kiistattomasti luonnonkosmetiikan pioneerisarjoihin kuuluvasta Dr. Hauschkasta. Vuonna 1967 perustetun ihonhoitosarjan tuotteet perustuvat luomulaatuisten rohtokasvien ihoa hoitaviin ominaisuuksiin. Dr. Hauschka on viljellyt ja kerännyt iholle parhaimmat rohtokasvit ja -kukat vastuullisesti ja kestävän kehityksen mukaisesti paljon aiemmin kuin on ollut trendikästä.

Dr. Hauschkan omistaa WALA, joka valmistaa myös lääketuotteita. WALAn omalla viljelymaalla ja puutarhassa viljellään ja kasvatetaan yhteensä 150 eri kasvia, joita hyödynnetään niin Dr. Hauschkan kosmetiikassa kuin muissakin WALAn valmistamissa tuotteissa. Kasvit viljellään biodynaamisesti, eli maaperän hyvinvoinnista tiukasti huolehtien. Viljelyssä otetaan myös huomioon luonnon oma rytmi eikä yhtäkään kasvia massatuoteta. Niitä kasveja, joita WALA ei itse viljele, hankitaan ulkopuolisilta vastuullisilta viljelijöiltä, jotka noudattavat samoja biodynaamisia viljelykeinoja.

dr.hauschka uudet kosteusvoiteet.jpg

Dr. Hauschkan ihonhoitotuotteet on aina suunniteltu hyvin tarkkaan ihon erilaisiin vaatimuksiin. Valikoimasta löytyy hoitotuotteita jokaiselle iholle, eikä haastavia ihotyyppejä ole sivuutettu. Olipa ihosi tilanne ja hoitotarpeesi kuinka erityinen tahansa, Dr. Hauschkan tuotteista löytyy varmasti haasteeseesi mietitty hoitotuote. Myös kolme uutta kosteusvoidetta vastaavat erilaisten ihotyyppien vaatimuksiin.

Uutuusvoiteita yhdistää ihanan kevyt koostumus, joka levittyy iholle hyvin ja imeytyy hetkessä. Lasinen pumppupullo on myös ylellinen ja kätevä käytössä. Voiteet vaikuttavat riittoisilta ja rahoilleen saa timanttista vastinetta.

Vaikka omalle pakkasesta jonkin verran kuivuneelle iholleni valitsinkin aktivoivan kosteusvoiteen eli Revitalising Day Lotionin, testasin silti kaikki voiteet meikin alla ja jokainen niistä luo meikille aivan ihanan pinnan. Meikki levittyi kauniisti iholle voiteiden jälkeen. Voiteissa on hiottu upean sisällön lisäksi myös käyttökokemus huippuunsa.

TASAPAINOTTAVA KOSTEUSVOIDE RASVOITTUVALLE SEKAIHOLLE

Rasvoittuvalle sekaiholle suunniteltu Balancing Day Lotion eli tasapainottava kosteusvoide nimensä mukaisesti tasapainottaa rasvoittuvaa ja epäpuhdasta ihoa. Se hillitsee talintuotantoa rasvaisemmilla alueilla, mutta samalla tuo kosteutta sekaihon kuivemmille alueille. Rasvoittuvalla sekaiholla ongelma on usein siinä, että otsa, nenä tai leuka voi päivän aikana rasvoittua voimakkaasti, mutta silti toisilla alueilla tuntuu kuivaa kiristelyä. Voiteen avulla kiiltely esimerkiksi t-alueella vähenee ja kuivuus poskipäillä tasoittuu. Ihosta tulee rauhallisempi, tasapainoisempi ja tasaisempi.

Tasapainottavista ainesosista pääosassa on monessa muussakin Dr. Hauschkan tuotteessa esiintyvä masmalo, jolla on lukuisia ihoa tasapainottavia, vahvistavia, puhdistavia ja kirkastavia vaikutuksia. Mukana on myös tulehdusta hillitsevää propolista, joten voide on ihanteellinen myös tulehtuneita epäpuhtauksia herkästi saavalle iholle.

Voiteen koostumus on miellyttävän kevyt, lopputulos iholla on luonnollisen mattainen ja tuoksu sitruksisen raikas.

AKTIVOIVA KOSTEUSVOIDE KUIVALLE IHOLLE

Talvesta kalpean ja samean sävyiselle kuivalle ja kosteusköyhälle iholle on eniten hyötyä uudesta aktivoivasta kosteusvoiteesta eli Revitalising Day Lotionista. Se herättää ihon talvihorroksesta ja on ihanteellinen kosteusvoide juuri tähän vuodenaikaan kiristelevälle ja samealle iholle. Myös normaalille iholle voide soveltuu hyvin kun ihossaan haluaa lisätä kirkkautta.

Voide kuului aiemmin Dr. Hauschkan valikoimaan nimellä Revitalising Day Cream. Voide ei muuttunut uudelleenlanseerauksessa koostumukseltaan, vain nimi ja pakkaus vaihtuivat.

Aktivoivan kosteusvoiteen ihoa kirkastavana ainesosana on aprikoosi, jolla on kyky tehokkaasti kirkastaa ihon sävyä. Voide stimuloi kuivalla iholla talintuotantoa, joten ihosta tulee hehkuvampi ja täyteläisempi. Kuivan ja kosteusköyhän ihon kuivat juonteet tasoittuvat ja iho on selvästi heleämpi. Iholle jää heti voiteen levityksestä kuulas, mutta ei kuitenkaan rasvainen pinta.

RAUHOITTAVA KOSTEUSVOIDE PUNOITTAVALLE IHOLLE

Soothing Day Lotion eli rauhoittava kosteusvoide on kehitetty erityisesti punoituksesta kärsivälle herkälle iholle. Voide rauhoittaa ihoa ja lisää sen vastustuskykyä, samalla vähentäen punoitusta säännöllisesti käytettynä. Se onkin ihanteellinen voide esimerkiksi rosacean tai couperosan hoitoon.

Voiteen kevyt koostumus ei ärsytä toisinaan täyteläisistä voiteista suuttuvaa rosaceaa, mutta helpottaa silti tehokkaasti pintakuivuutta ja ylläpitää kosteustasapainoa aktivoimalla ihon omaa talintuotantoa. Tasapainoisemman kosteuspitoisuuden ja suojaavien laadukkaiden kasviöljyjen ansiosta herkästä ihosta tulee vahvempi.

Pääraaka-aineena on ruusu, joka vahvistaa ja kosteuttaa ihoa sekä tasoittaa sen sävyä. Ruusu tuoksuu voiteessa selvästi ja tuo voiteeseen ylellisen tunteen. Kevyestä ja hyvin imeytyvästä voiteesta jää iholle luonnollinen mattainen pinta.

DSCF5402-2.jpg

MUISTA MYÖS NÄMÄ DR. Hauschkan KLASSIKOT:

Ruusuvoide ja Kevyt Ruusuvoide - Klassikko ruusuvoidetta ja sen kevyempää versiota ei myöskään sovi unohtaa. Erityisen kuivalle iholle tarkoitettu Ruusuvoide herättää kuivan ihon henkiin. Kevyt ruusuvoide soveltuu hyvin kuivan ihon hoitovoiteeksi silloin kun iho ei kaipaa aivan niin täyteläistä voidetta, eli esimerkiksi keväällä ja kesällä.

Melissa päivävoide - Siinä missä uusi tasapainottava kosteusvoide sopii parhaiten rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle sekaiholle, Melissa päivävoide huolehtii kuivuuteen taipuvaisesta ja herkästä sekaihosta. Melissa päivävoide tasoittaa rasvoittuvien ja kuivien alueiden epätasapainoa ja palauttaa herkistyneen sekaihon tasapainon.

MED Jääruohovoide - Erityisesti atoppiselle iholle tarkoitetun MED-linjan jääruohovoide on hoitovoide vailla vertaa. Voide hillitsee kutinaa erityisen kuivalla tai atooppisella iholla. MED -linjan hoitotuotteet eivät sisällä hajusteita.

Kvittenvoide - Normaalin ja ongelmattoman ihon hoitoon soveltuva Kvittenvoide yksinkertaisesti suojaa ja kosteuttaa ihoa - eli tarjoaa kaiken mitä normaali tasapainoinen iho tarvitsee.

Uudistava päivävoide - Dr. Hauschkan ideologiaan ei kuulu varsinaisesti anti-age -ajattelu, vaan hoitotuotteet on ajateltu ihotyypin ja sen haasteiden tai ominaisuuksien mukaan. Uudistava päivävoide on kuitenkin selkeimmin suunnattu ikääntyvälle ja vaativalle iholle.


Dr. hauschkan valikoimaan voit tutustua lupaus puodissa, sokoksissa, emotioneissa, stockmannilla, dr. hauschka hoitoloissa, RUOHONJUUREN MYYMÄLÖISSÄ JA VERKKOKAUPASSA.


RELATED POSTS


MONIKÄYTTÖISET AURINKOSUOJAT KEVÄTAURINKOON

MONIKÄYTTÖISET AURINKOSUOJAT KEVÄTAURINKOON

YLELLISTÄ IHONHOITOA YÖLLÄ

YLELLISTÄ IHONHOITOA YÖLLÄ